28/8 Eksjö Stadsfest

Efter signeringen i Center syd åkte vi då som sagt med Idas faster till Lund och tog därifrån tåget till Nässjö där mamma mötte upp oss med bil och körde de sista lilla biten till Eksjö. :) Vi hittade verkligen en parkering bara PRECIS över gatan till insläppet som vi ändå inte hittade för det framgick verkligen inte och folk som jobbade där visste knappt hur man kom dit. Tillslut (efter många rundor fram och tillbaka) kom vi in! Hahahaa!



Dock pågick något tråkigt oljud på scenen så vi drog ut en sväng igen. NEH just det först köpte vi korv med bröd. HAHAH OMG BLÄÄÄ det var inte korv det var typ kattmat.. mår illa fast jag inte ens åt. Räckte att kolla på den och sen ba NEJ TACK... Det var fett kallt så vi gick och satte oss i bilen för det var typ 2 timmar kvar till Darin. Satt och studerade coola ungdomar på gatan, lol så mesiga men dom trodde typ dom ägde hela världen.



När det var.. jao knappt en timme innan Darin skulle göra entré på scenen så ställde vi oss där. Tyvärr flyttade inte alla på sig när dom som spelade innan hade spelat färdigt så vi hamnade en bit bak. Massa äckliga fulla människor trängde sig hit och dit och det var.. inte kul. Hehehehe. Massa killar var där och spelade coola och trängde sig fram och sa att "näh Darin ska vi inte se.. vi ska bara hälsa på våra kompisar här" Ganska kul att se dom under konserten. Självklart stod dom kvar, hoppade och sjöng med och diggade som bara den. =P Lixom hela publiken, omg vilket drag det var där.. typ längst fram. Folk blev utlyfta och trycket var enormt, helt hysteriskt. Det var inte lätt att fota kan jag lova men vill man så kan man.. någolunda iaf.











Ska även försöka klippa ihop en mix från denna fantastiska konsert, men det blir ett senare projekt :P Fler bilder finner ni på Darins facebook!


Kommentarer
Postat av: Ida

HAHA jag dör ni bara snacka as mkt skit om korven och jag bara åt upp hela hahaha

2010-08-29 @ 21:30:52
URL: http://spolen.blogg.se/
Postat av: Emilia

Sv: Ja usch

2010-08-29 @ 21:31:52
URL: http://emiliajohanssons.blogg.se/
Postat av: :)

Hej! :D

Hur fick Darin tag på dina bilder, asså så att han la upp dom på hans facebook? :)

Du är väldigt duktig på att fotografera föresten! :D

2010-10-20 @ 20:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0