Ullared!

När vi vaknade idag kollade vi direkt kömätaren i Ullared och det visade sig inte vara någon kö alls, toppen ju! Så jao, vi tog bilen och rullade dit. Tar ju inte ens en timme från Halmstad, och så fick Madde (från Sthlm) se det lilla, eller ganska stora varuhuset. Någon timme senare var vi några hundra fattigare, men glada för alla fynd. Haha okej, jag köpte typ ingenting, men ändå kom jag upp i 500. Jaja, brukar bli så, fast detta var då ovanligt lite men så var vi där inte ens två timmar, alltså ovanligt kort tid med. Hann även med en sväng till Intersport och Eurostop. Nu sitter vi här och degar men nu tänkte vi fixa lite käk och spela lite spel, ellernått. :D Bestämde just att jag stannar tills imorgon! :)







Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej :) Nu är tävlingen om armbandet från lozetta utsedd!:) Kika in här om det blev du som vann här under: http://vadfanskajagheta.se/2011/july/vinn-valfritt-smycke.html



Nu är det så att jag startat en ny tävling där du kan vinna valfritt smycke från min webbshop! Det vore jättekul om du var med :)

Du hittar tävlingen på länken här:

http://vadfanskajagheta.se/2011/august/vinn-valfritt-smycke-fran-shopbyalexandrase-2.html

2011-08-07 @ 06:41:19
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0