Kreta - Dag 3!

Tjoo :) Även denna dagen inleddes med frukostbuffé och stranden. Idag unnade vi oss solstolar, fett skönt. :) Jag unnade mig även en massage. Dagens lärdom: man borde kolla hur den är innan man tar en. Haha, helt våldsam juuu, aj aj aj. Vågade inte säga till så jag låg där och led. Haha needå emellanåt var det asskönt ju. Kanske inte värt 20 euro men hallå ;)

 

Ett litet problem är att vi inte har hittat någon toa i närheten, bara en sån där skum toa? Ett hål i marken typ, hehe.. men som tur är har vi ju bara några några hundra meter hem. Precis när vi lagt oss kom jag, på att minneskortet var kvar i datorn. Fail. Så ah, vi gick och hämtade det när vi ändå skulle gå på toa. Jaa, denna historien har en poäng. xD När vi varit hemma och sedan påväg tillbaka kom en bil och stannade vid oss och typ vevade ner rutan och bara kollade. Öhh. Sen hälsade han också men ja det var väl egentligen inte så konstigt då tänkte vi och hälsade tillbaka på automatik. Bad idea. Senare ser vi samma kille på stranden, tillsammans med sin kompis. De stirrade på oss hela tiden och när vi gick för en strandpromenad längs med vattnet gjorde de samma sak. Lite mysko eller? När vi skulle gå hem tänkte de visst också samma sak och när vi kommit tillbaka till samma backe bilen stannat innan, mötte dem oss i samma bil. De vevade ner rutan och hälsade men vi iggade dom. De åkte och vi ba "ah tur!" lixom men sedan kom dom igen och mötte oss. Sjukt creepy :S

 

Väl tillbaka på hotellet gick vi och inhandlade lite mat. Duschade och käkade och nu sitter vi här och funderar på om vi ska åka till Elafonissi imorgon eller inte. Det sägs vara landets finaste strand och till och med en av Europas finaste. Dock tar det typ 1,5 timmar och vädret visar lite moln imorn. Få seee. Här är lite bilder från dagen:

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0