EXIT TOUR - DARINS MATERIAL

Darins team filmade under konserterna och det finns feta små klipp som jag länkar här nedan. Asgrymma! Darin tog även bilder på publiken. (Han hade dock inte ringat in mig på alla, så gjorde det åt honom.) ;)

STOCKHOLM:
 

 
 
GÖTEBORG:
 
 
 
MALMÖ:
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Har ni sett det som skrivs om Darin? Allt började med att alla såg hur han och en tjej börja följa varandra på twitter, där dom gillar och retweetar varandras grejer osv (vilket mycket nu är raderat från båda dock inte allt) sen hittade jag tjejens blogg där folk har kommenterat som tokar om Darin och henne, att dom har sett dom och att han fixa flyg åt henne ifrån Linköping till Malmö under ESC. Varken Darin eller tjejen vill kommentera något om detta! det som är lite känsligt är ju att hon precis avslutat ett förhållande med en annan kille och har förmodligen träffat Darin när hon var tillsammans med den killen..
Själv tycker jag att detta gossipet är sjukt kul och jag bara väntar på att få veta mer!! Därför hoppas jag att du kan skriva något om detta då jag vet att du har många Darin fans som läser din blogg!
Tjejens blogg är magnusson08.blogspot.com
Mvh Erika

2013-05-20 @ 17:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0