Trelleborg

På morgonen nästa dag bar det av till Trelleborg, längst ner i Sverige. Vi tog bussen till Alvesta, sedan tåget till Malmö och från Malmö bussen till Trelleborg, haha :D Det var jag, Idis, Madde, Lina och Sandra. :) De hade alla sovit hos mig, även Marika och hennes kompis Hanna.
Bild från frukosten. XD
Väl framme i Trelleborg vandrade vi till scenen. I parken gick det massa hönor och tuppar och massa andra konstiga fåglar xD Det var underhållning på scenen hela dagen. Det fanns inte heller några kravallstaket så vi ansåg det skulle vara onödig att börja köa. Vi gick till vandrahemmet, eller vad man ska kalla det xD där Madde, Lina och Sandra skulle sova. De lämnade sina väskor och sånt. Vi gick vidare för att hitta ett ställe att äta på och hamnade på en pizzeria, helt öde.

 
 
 

Efter maten träffade vi Isabell och hennes kompis. Vi kollade på Doris och Knäckebröderna (haha) xD vilket var populärt bland småbarnen. Efteråt skulle de signera och alla barnen försvann och ravallstaketen byggdes upp och vi, då tog vi plats. :D Det var en kall väntan tills jag kom på den briljanta idéen att vi kunde ta på oss våra regnponchos för att skydda oss mot vinden, haha! Så vi bara satt där och stack ut ur mängden. Nöjt av köandet för det skulle antagligen vara det sista på länge. Sen kom "Three" ? och uppträdde. Trillingar som var exakta kopior av varandra, typ läskigt. x)

 
 

Sen var det dags för Darin, sista gången den här sommaren. Grym konsert, alltid! Vi körde dansen till Runaway och han såg den och log. Härligt, haha :D Efter konserten gick vi bak scenen men där var typ hundra pers så vi tänkte dra, men med tanke på att vi inte visste när vi skulle få se honom nästa gång stannade vi kvar. Han kom ut och signerade lite, men vi stod bara och tittade på. Signeringen avbröts och vakterna sa hejdå för att folket skulle börja gå och sen sa de att han hade åkt ett annat håll. Bra trick men det funkar inte på oss. Tss, vi stod kvar och han kom ut igen, med vakterna runt sig. Vi gick inte fram utan bara lät honom gå. Så satt han där i bilen, han tog upp och kollade sin mobil, och då lyste det så man såg honom där i mörkret. Bilen rullade sakta bort där i mörkret och där stod vi ensama kvar. HAHA asså okej jag skojar, helt dramatiskt xD Men det var faktiskt sorligt. Vi vet ju inte när nästa gång vi fans träffas blir heller. Det enda vi vet nu är att Darins skiva ska släppas i Franrike snart, och det är ju nice :)
Lite bilder från konserten.


DARIN I LJUNGBY

I fredags efter skolan hann jag bara hem en snabbis och sen fort ner på stan för att möta Idis. Hon kom strax efter kl. 16 och vi gick direkt till Terraza för att lämna pengarna för biljetterna vi sålt. Som tack för att vi sålt biljetter fick vi typ komma och gå som vi ville, så om Darin skulle repa kunde vi gå in och kolla. Vi satt nere i hotellreceptionen i varsin fåtölj och väntade på Hero från Norge som vi skulle möta. Under tiden kom Darin och checkade in. Vi bara satt där, han ba "heej! Läget?!" Och vi typ "hej! Det är bra!" Sen jag ba "välkommen till lilla Ljungby!" o han ba "haha tack så mycket!" Hade en tavla till honom som jag överlämnade.

 

Han tyckte den var jättesnygg och jättecool och frågade om jag hade gjort den själv, helt själv, haha. Han frågade om vi skulle ta en bild och jag ba "kan vi göra" haha ;P Idis tog också bild och han höll upp tavlan på bilderna.

 Tiden gick och 19.40 kom Madde, Sandra, Lina, Marika, Annie, Marika, Hanna och Eva-Lena. Vi mötte även Hero och hennes kusin som hade åkt hela vägen från Norge. Alla andra skulle äta så jag och Idis följde dem till hotellet. De checkade in och sen stod vi där och snackade. =) Plötsligt såg jag Darin komma in genom dörren. Hero presenterade sig och han kände igen henne från hemsidan, de tog bilder och sånt. Så roligt för henne :D Darin frågade Idis var hon kom ifrån och de kom in på en diskussion om någon grind som tydligen fanns i Halmstad. Vi fattade ingenting, haha men det var hans minne från Halmstad. Haha! Ja.. Jag och Idis gick upp en våning där konserten skulle äga rum och satte oss i några fåtöjer där uppe. Det var lite soundcheck och vi satt och tramsade oss. Höll på att spela in en film då jag såg Darin komma upp med hissen. Haha, Idis sjönk ner i fåtöljen och försökte gömma sig, men det funkade såklart inte. Darin typ skrattade och ba "hej" och vi ba "hej" hahaha fett mobbat! Men vi satt kvar där och han repade, så vi fick typ se hela konserten =) På vägen tillbaka hälsade Idis från Fia som är i USA för att se uppskjutet (Christer Fuglesang är hennes morbror för er som inte vet) Idis ba "han ska ju åka upp med en ny av dina singlar" och han ba "aha okej, breathing eller?" Haha ofta han ba breathing x)Så fult att vi bara satt där, först när han kom in i receptionen och sen ba när han ska repa en våning över sitter vi precis likadant som innan. Hahaha =)

 
 
 
  

Darins rep blev typ försenat eftersom han skulle äta först så de andra blev insläppta lite senare än vad de hade blivit lovade, men ändå före alla andra. Det var inte så mycket folk, man går tydligen hellre ut på lördagar. Inte fören 00.10 kom Darin. Vilken känsla att vara så nära, typ bara en meter i från scenen. Det var hur grymt som helst! Även om det var lite publik så var det grym publik! Han sa "Ljungby" 5 gånger, känns helt personligt. :) Fick massa ögonkontakt och wiiee :D Fick även sjunga med lite på Step up, asså i micken, haha okej typ en mening men det var ju kul xD hahaha! Men stackarn, så varm han var. Svart skinnjacka, svart skjorta, halsduk, och massa lampor, och dansa och sjunga. Han ba "varmt hehehe" mellan två låtar. Men han får skylla sig själv när han har så mkt varma kläder på sig x) Efter konserten skulle några hem till mig och sova här. Mamma fick köra i två omgångar och sen var vi hemma. Kändes helt sorligt, att det var över. Visst hade vi morgondagen att se fram emot, men det är inte samma sak. Darin i Ljungby, min stad. Åh vad kul =)    
   
 
 
 
 


Brandövning + Besök på Astrad

Onsdagar är min favoritdag! Har bara två lektioner, multimedia och engelska och slutar kl. 11 :) Idag hann vi även med en brandövning. Efter jag hade slutat idag cyklade jag till min förra skola för att sätta upp nån affisch om konserten på fredag. Pelle, vaktmästaren såg mig snabbt och ba "heej är du här för att sälja biljetter?" och jag ba "neeh för att sätta upp affischer" haha alltid nått om Darin lixom xD Fick en häftaffarat och satte upp. Massa kom och kollade på. xD Skulle gå ut och mötte Nils, före detta fysiklärare som inte ens hälsade ellernått utan ba "nej, Darin är inte här!" Aldrig någonsin under tiden jag hade honom komenterade han nått om det, svårt att få in Darin i fysik så det var ett av ämnerna han inte var med i. Tyckte bara det var väldigt komiskt att han kopplade som han kopplade, utan att ens hälsa. Allen såg mig i fönstret och vinkade in mig. Under tiden vi pratade kom Carol-Ann (före detta engelsklärare) och Mona (före detta SO-lärare) och hälsade. Carol-Ann stannade och pratade om hur allt var. Fick massa flashbacks av att vara där igen, men saknar det typ ändå inte... :) Bilder från brandövningen.


Smålänningen intervju

Haha, jaha.. Smålänningen hade visst försökt nå mig hela dagen. De ringde när jag kom hem från skolan och hade hört att jag var lite smått förtjust i Darin och ville intervjua mig. Jag gick med på det och de frågade om de kunde komma om en halvtimme, så dom var nyss här. Frågade först lite allmänna frågor men kom ganska snabbt in på Darin. Satt ute, men gick in och visade mitt rum sen, så fick jag sitta där och posa med olika tavlor. Haha ja det var ju kul xD Kommer i tidningen på fredag som nått slags "närbildsreportage."


Helgen

Ja då var det måndag igen. Har varit en ganska händelserik helg. Sov över hos Idis till lördagen och vaknade upp till ett "hej" sms från henne. Haha stackarn som hade så ont i halsen. xD Åkte hem redan på förmiddagen för det var den enda bussen som gick. Gammelmormor fyllde 85 så det var stort kalas. Jag fick stå för fotograferingen. När jag kom hem valde jag ut de 100 bästa bilderna för framkallning som gammelmormor sedan ska få. På lördagen var det kalas igen. Mormors man fyllde 65 och han hade önskat sig en tavla. Jag hade varit där och fotat några veckor tidigare och han hade själv valt ut bild. Det blev en canvas. När jag kom hem träffade jag min älskade lilla Johannes. Vi gick en promenad och hade mycket att prata om, oj vad jag hade saknat honom. Hade varit så mycket i skolan så tiden har bara försvunnit. Dagarna är länge nu men tiden går nästan snabbare. Svårt och säga hur allt är ännu, men det verkar bra, allting. :)NRJ in the park - Göteborg och Malmö.

Tänkte inleda bloggen med att berätta om NRJ in the park. Igår var jag och Idis i Göteborg. (För er som inte vet åker vi runt och kollar på Darin så fort vi får chansen.) Jag gick i skolan och åkte raka vägen till Halmstad. Tåget vi skulle ta gick 16.32. 16.29 var jag ännu inte framme, mamma körde och det var mycket trafik. Idis ringde och var helt panikslagen. "vart e du?" Visste inte riktigt var jag var. Bara att det var ganska nära. Vi fortsatte prata och tillslut var det bara 1 minut kvar till tågets avgång. Precis då såg jag Pressbyrån. Hoppade nästan ut i farten och stängde inte ens bildörren. Skrek på Idis och vi kutade mot tåget som vi hann med med ungefär 30 sekunders marginal. Det blev att vi för första gången stod långt bak, hade inte kunnat vara där tidigt och köa eftersom jag gick i skolan. Det var ju en upplevelse det också, men vill inte göra om det. Haha! Var där med Melinda och träffade även Selda, Lina och Stina efter konserten.Precis som i Malmö i onsdags körde han två låtar, men ingenting slår Malmö då jag äntligen fick visa honom min bok! Hade under hela vårterminen jobbat med ett skolarbete på bilden. Arbetet skulle handla om tolerans och för mig blev det en bok om gemenskapen mellan oss Darinfans. Boken gav mig ett MVG i slutbetyg och lades sedan undan, till dagen Idis såg den. Hon kom på den briljanta idéen att vi borde visa den för Darin. Jag fortsatte med boken under sommarlovet och lät fans signera den. I onsdags fick han se den, tillslut! Jag, Idis, Madde och Isabell fick komma in i hans loge efteråt. Förklarade snabbt om arbetet och lämnade över den till honom. Han började bläddra i den och fick "värsta flashbacksen" och tyckte det var jättecoolt att man kan få vänner på ett sådant sätt. Han kände igen många bilder från hemsidan, typ de från Melodifestivalen och kom ihåg att jag och Idis varit där. 
Tillslut blev boken tung för honom så han la den på bordet och fortsatte kolla. Förutom diskussioner om boken kom även min tavla på tal igen. 2006 fick han en tavla av mig som han flera gånger tidigare tackat för och sagt att den var cool. Nu igen ba "var det inte du som gjorde den där ramen? Jag har kvar den. Den står där i vardagsrummet. "
Kanske var det då min tavla han syftade på i en intervju förra året.

Vad pryder dina väggar?
- Tapeter. Tråkigt, haha. Och en tv hänger på väggen. Jag har i och för sig några guldskivor också. Och en tavla som ett fan har gjort till mig.

Roligt asså! Sa att han kunde få en ny tavla när han kommer till Ljungby om han ville. "varför inte :)" Sa att jag faktiskt hade framkallat den. "Ere så? Kul! Tack asså!" Pratade lite om lilla Ljungby och han ba "där har jag inte varit, på länge, tror det var på min första vårturné." Trevligt att han minns det, fast i julas trodde han i och för sig att han hade varit här och signerat. Han signerade boken och sen ba "så du ska ta tillbaka den nu då eller?" haha aw, han verkade typ vilja ha den. Sa att jag skulle göra klart den men att han kanske kunde få den nångång i framtiden. "Jaa visst, sounds like a good plan!" Vi tog bilder, först gruppfoto och sen bilder med honom en och en. Det var en riktigt grym dag! Bästa på länge! :D


Hej blogg!

Nu har äntligen även jag skaffat en blogg. Det var på tiden, jag som både älskar att skriva, fota och pyssla med webbsidor. Tänkte börja i samband med att jag börjat på Mediaprogramet fast borde egentligen börjat långt innan men men. :) Nu har jag en och det är huvudsaken! :D
Titta gärna tillbaka senare, för har inte riktigt kommit igång ännu. x)


RSS 2.0