Gott nytt år!

Jaa, gott nytt år på er! :) Tänkte göra en fin gott nytt år bild men i sökandet efter bilder fann jag dessa bilder. (Se nedan) xD Tog dom på Malta. Det var ju någon högtid där när vi var där så de smällde verkligen raketer hela tiden. Tänkte att jag kanske kunde få användning av dom på nyår.. och det fick jag ju ny. HAHA. På tal om Malta. Jag sprang faktiskt på en i Halmstad som var där samtidigt som mig. Vi fick ögonkontakt så jag hälsade. Hon kollade först helt konstigt på mig, sen jag ba "du var på Malta samtidigt som mig" hon ba "JAHA JAA.. HEEJ?! Vad gör du här? Hur är det? :D" Kul. Världen är liten ibland. Har hänt samma grej när jag var i Stockholm och Helsingborg. Coolt tycker jag.


Mitt 2009 - BILDER!

Gjorde en bild som summerar hela mitt 2009. Sorry släkten men ni fick inte plats XD HAHA. :) Den kunde gjorts mycket större, men ni ska ju orka kolla på bilderna också. ;P hehhe :D Men ih vilket bra år det har varit, dök massa minnen när jag satte ihop bilden <3



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, en hel del säkert :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Ne
5. Vilka länder besökte du? Danmark, Tyskland, Malta
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Hål i naveln (A)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Oj, det är många! (A) 19/8 och 28/8 var väl två favoriter.
8. Vad var din största framgång 2009? Kanske att jag började träna (A)
9. Största misstaget? Vet inte =)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nja, haft lite ont i nacke/rygg blabla, men inte varit sjuk speciellt mycket.
11. Bästa köpet? Nikon D5000
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kameran.. och resor såklart xD
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mycket!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Darin - Viva la vida
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Båda, massa bra och roliga saker, men inget år kan väl vara perfekt.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Badat, HAHA EH
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Pluggat
18. Hur tillbringar du julen? Är hos mormor på landet på julafton :)
19. Blev du kär i år? Neh, blev inte, men var.
20. Favoritprogram på TV? Andra Avenyn
21. Bästa boken du läste i år? Stieg Larssons
22. Största musikaliska upptäckten? -
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En språkresa ? XD
25. Något du önskade dig men inte fick? Neh? :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Låg på stranden på Malta och solade hela dagen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Vet inte
29. Vad fick dig att må bra? MKT :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? HAHA ?
31. Vem saknade du? Saknade massa välidigt mycket under tiden på Malta.
32. De bästa nya människorna du träffade? Terese med flera i MP1 :)


Idaaa :)

Vaknade typ 10. Ida sa att jag hade glömt logga ut från d.nu innan jag somnade igår och att hon hade lämnat ett spår i Darins gästbok från mig och att han sedan hade loggat in. Dog.
Emilia: Du var helt överförträffligt, enastående, brilliant idag.
Inlägget över
Darin: Tusen tack allihopa! God natt :)
Han måste ju så har läst det och bara öh? HAHA neh men det var kul faktiskt. xD

Drog med Ida till hennes träning och fotade när de tränade. Så coola och duktiga de är! :)



Väl hemma igen upptäckte Ida att hon inte hade någon nyckel och att ingen var hemma, så vi fick stå ute och vänta till hennes pappa kom. x)



Senare gick vi ut och fotade lite. =) Svårt att komma hem till Ida utan att hon plattar ens hår, så mitt hår är platt. HAHA.


 



Halmstad bilder

Tjuu! Nu är jag hemkommen från Halmstad och tänkte ladda upp lite bilder från gårdagen. =)
Bilder från idag kommer lite senare :D


Elisabet och jag på bussen :D


Linnéa och Anna på bussen


Ida och Rebecka också på bussen x)


Inne på Vero Moda :)


Break på MC Donalds'


Coolish


Elisabet provade ut nya glasögon x) hahah


Elisabets skor. Jag är inte ensam. HAHA


Yej


Ida och Elis i provrummet, snygga tröjor.


Anna bakom kameran


Anna


Alltid lika kul att ta kort med sånna här xD


Jag och Anna fick för oss att utforska ett ställe lite. Gick in i en hiss och blev upptryckta av ett äldre par. Sen gick vi av på nån våning och hittade nästan inte ut ;O Höhö det var jättemysko (A)

 
Vilse i.. jaa vet inte ens vart vi var. HAHA


Hos Ida i Halmstad

Tjaao! Var ett tag sen jag bloggade visst. Haha okej, inte så farligt länge. Har haft mycket att göra. =) Idag tog jag, Anna, Elisabet, Linnéa, Ida och Rebecka bussen till Halmstad. Shoppade lite på rean. För en gångs skull blev det att man handlade på rean och inte bara massa annat. (A) Köpte dock bara gråa tröjor. Har fastnat i något träsk där man bara ser grått. Senare bjöd jag in mig till Ida (Idis) Eftersom D' ska vara på TV ikväll (Vinterkrysset) tänkte jag att vi kunde kolla tillsammans. Slänger in ett par mycket coola bilder på oss. Skriver mer om dagen senare! :D  

 


Svar

Fick svar av Darin nyss. :)




Ny Design



Äntligen har jag fixat ny design. Nog den enda nyttan jag gjort idag. Haha.. har typ bara suttit här och kollat på filmer och slappat. Såg 2012... överskattad ju. Hm. Imorn blir det att åka ner på rean, fast bara här i lilla Ljungby då. Ska åka med mamma nånstans någon dag, och med ett par kompisar någon annanstans någon annan dag. Haha hej svej!


Julafton - bilder


God Jul


Syskon =)


Syster och kusinerna helt inne i Kalle Anka


Julklappar! Ändå var det inte alla ;O


Spana efter tomten...


... här kom han!


Bilden tillängnas Frida xD


Naww, den där tomten i Viebusken har alltid lite problem med stavningen (A)


Alla öppnar


Wilmer med borrmaskinen han fick :)


God Jul



God Jul på er allihopa! Kan inte förstå att det redan är jul, har knappt hunnit regera på att det är december ju. Annat var det när man var liten, då gick dagarna så långsamt. Haha värsta gammal jag låter men aah. Ska åka till mormor nu som vanligt =) Kram på er.


Fixat naglarna



O här ser ni vad jag har ägnat mig åt hela dagen. Haha nej då :) Men det har varit en ganska lugn och skön dag. Har inte så mycket att berätta om. Imorn är det julafton, woho :) 


Shopping med Anna + Grattis Vezira!

Idag har jag varit med Anna på stan och letat efter kläder till julafton. Kan ju inte säga att vi gjorde några värsta fynd men vi hade en varsin påse när vi gick hemåt. Påvägen skulle vi gå till Mickes Musik och köpa nya stängar till Annas gitarr (ellernått) Det är ett mycket litet och trångt ställe. In genom dörren kom plötsligt en stor man. Jag kände verkligen igen honom, men kunde inte placera vem han var. Anna hälsade på honom, så jag funderade på om jag också kände honom. När vi kom ut kom vi fram till att det var Annas datakunskapslärare. PLING! Sofie har honom också och när de jobbade i PowerPoint gjorde Sofie Darins hemsida som sitt arbete, alltså att han loggade in så kunde man klicka in sig på hans profil och där fanns bilder på han och Darin som jag hade satt ihop åt henne. HAHA asså jag dör. Hon gjorde honom till värsta fanet. Synd att jag inte kopplade vem han var, då kunde jag hälsat. Men kul, han vet ju inte vem jag är. Tyvärr blev det inga bilder från våran shoppingrunda. Lägger in en bild på mig och Vezira eftersom hon fyller år idag. Grattis till henne! :D



Haha var detta den bästa bilden jag kunde hitta? I gympakläder och allt?
Haha jaa, varför inte lixom =)

  

O eftersom det är så härligt med bilder fick även några gamla bilder på mig och Anna komma med. I bildsorteringen kommer mycket kul bilder fram. Observera.. typ Erik Segersted i fönstret där uppe på sista bilden. Hahaha :D


Maltabilder

Vaknade av klockan 6.30 idag men så slog det mig att jag faktiskt hade tänkt fel och kunde sova en timme till. Sånt är så underbart! :D Senare begav jag mig till tandläkaren. Inga hål :) Jag ska aldrig ha hål, jag lovar. Fick däremot en ny tid för att fixa gluggen. Tänkte att jag säkert skulle få den 19 januari då P3 Guld galan är, vet inte varför jag tänkte på det, men det gjorde jag. Mycket riktigt blev jag erbjuden en tid då. Tog 20 januari istället, ifall jag vill gå på P3 Guldgalan, vilket det nu lutar åt att jag ska. :) Tränade med Sofie. Blev mycket prat om Malta. Vi pratar nästan alltid om det. Nu skulle det inte vara fel att åka ner igen, bara en vecka, till solen. Saknar värdfamiljen. Skrev till ett av barnen på msn, sedan kom mamman också och skrev. Skönt att höra att allt var bra med dom. I veckan skulle det bli 19 grader hos dom. Jättekallt tyckte dom och skulle ta på sig flera lager av kläder. Nu tyckte jag det passade jättebra att slänga in massa Malta-bilder! :D

 





 

    

  



  



 





 


   






Onödigt inlägg

Sitter här och kämpar med sorteringen fortfarande. Ska snart dra mig till sängs. Ska nämligen vara hos tandläkaren 9.15 imorgon så det blir att gå upp fett tidigt. Ska då kräva att de ska göra nått åt min glugg, fast det gör det väl inte imorn, får väl en ny tid. :) Ringde Sofie nyss. Typ "vad gör du?" "äh jag är ute och åker lite pulka" Jao men varför inte såhär dags? HAHA asså eh :D Knäppis :) Lägger in några gamla bilder jag fann vid sorteringen. :) Så kul att man har så mkt bilder ändå x)



050622 Tältparty - Sofie, Vezira, Angelica, jag, Jessica


050724 Halmstad - Jag, Angelica, Sofie, Jessica


060615 Skolavslutning - Emma, Venera, jag, Ida, Elisabet, Jessica


Sortering


Dagen har tillbringats hos farmor och farfar. De åker bort på julen så vi fick fira med dom dag istället för på Annandagen. Okej inte för vi värsta firade.. men ah. Haha =) Nu sitter jag här och har just påbörjat världens projekt. Har alltid haft två bildmappar där jag har haft alla andra mappar i lite huller om buller. Nu ska det bli ordning på alla mappar. Får se hur jag strukturerar upp det. Kommer inte bli lätt kan jag lova.



Ingen bild kan visa hur rörigt det ser ut nu. Detta är långt ifrån allt. xD Och det var faktiskt städat innan. Jag kunde iaf hitta fast det fanns ingen logik i det lixom. Jajajajaaaa!


Julgodis

Hej på er! =) Titta så fint julgodis vi har gjort. Sex olika sorter. Mm :) Vi har även varit hos mormor idag och huggt julgran men den får inte komma in fören imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag. Nu ska jag kolla på Robinson, bye.






Jullov!

Så var det efterlängtade jullovet här. :) En riktig onödig dag i skolan måste jag säga. Vi typ kom dit, upprop i klassrummet, konsert, håltimme, fika. Haha okej det lät ganska okej. Slutade 40 min tidigare än vad schemat sa så jag tänkte dra till stan med Malin och Terese i väntan på Sofie. Påvägen mötte vi Aron som hälsade att Sofie inte hade någon cykel. O vi som skulle träna. Jag stack tillbaka till skolan, kände att jag verkligen kom mot strömmen. xD Sofie hade visst hunnit sluta under tiden jag hade gått och gått tillbaka. Ringde pappa och bad han hämta oss. Runt 11.30 kom vi till gymmet (vilken härlig start på lovet!) Och vi var där i nästan 3 hela timmar. Okej men alltså vi tränade inte hela tiden. Vi tränade hårt och lugnt lixom, tog god tid på oss att byta om, duscha osv. :) Jag typ dog av hunger. Påväg hem messade mamma att vår hårddisk kraschat. Som tur hade vi precis beställt en ny eftersom vi hade det på känn att den snart skulle dö. Vi hämtade den och nu Alfred är i full fart att fixa med det. Vi har formaterat om så får låna syrrans dator ett tag framöver. Jag gillar inte bildlösa inlägg men känner att det är lite svårt utan min dator. Får bli en bild från förra avslutningsdagen. Bättre än inget! =)


Engelska hela dagen

Engelska hela dagen. Multimedia idag ersattes med ett nationellt prov i engelska. Inget riktigt då, eller jo ett riktigt men ett gammalt. Kan vara bra att ha som back-up om det går dåligt på det riktiga provet i vår. Jättebra faktiskt. Under de nationella proven i engelskan förra året var jag jätteförkyld och skulle nog stannat hemma om det inte var just för det. Lock för öronen snabbade hörförståelsen och allt annat läsförståelsen. Man borde få fler chanser i vid sådana tillfällen. Efter provet idag stod engelska på schemat. WOHO. Neh men eftersom det var sista lektionen innan lovet kollade vi bara på film, den sög. :) Kort dag imorn igen och på fredag med! Sen LOV! Ser fram emot lovet mer sedan vi fick snö. Det suger att behöva ge sig ut till skolan tidigt på mornarna. Det är kallt. (A)




Jag vann! xD ?



http://www.sr.se/sida/default.aspx?programid=3636


Öh asså fett fult. För ett tag sen tävlade jag i en tävling där man kunde vinna biljetter till P3 Guld galan. Jag tänkte att Darin kanske skulle vara där så jag tävlade. Ju mer jag tänkte på det, ju mer trodde jag verkligen att han skulle vara med så jag gick typ in för att vinna. Men för någon vecka sedan avslöjades alla artister, ingen Darin. Jag lixom glömde bort allt. Och idag bara fick jag ett mail "Grattis, du vann!" HAHA xD varför kan man inte vinna när man verkligen vill? Nu kanske jag åker dit ändå. Det är ju trots allt en tv-inspelning. Bijetterna kostar ju typ 400, så kan jag gå dit gratis. Vi får se. Kul iaf. Men gaaah xD !!


Måndag

Min lillebror är ett geni. Bara efter någon timme jag skrev föregående inlägg var datorn återställd. Vad skulle vi göra utan honom? xD I morse var det pappas dator som strejkade. 7.40 väckte han Alfred och 7.41 var datorn igång. Haha. Kom nyss hem, har tränat. Äntligen hade jag en sån bra träningsdag då allt går så lätt. :) Slutade tidigt idag. Hade min sista datorkunskapslektion någonsin dag. Slutade på toppbetyg. Najs. Imorgon blir det den sista långa dagen innan lovet. Men den blir verkligen lång. Vi ska bada på gympan. Usch, gillar inte. Men jag har beslutat mig för att vara med ändå. Kanske är lättare att simma när man är starkare? xD öhm. På grund av bad målade jag mina naglar bara tillfälligt. Rosa. Shit jag har inte haft någon färg på seriöst flera månader. Känns helt udda. Trodde aldrig jag skulle känna mig udda i nagellack. Haha ;P Det snöade föresten här idag. Typ första dagen den här vintern man faktiskt tvingas ta sig till skolan i snö.



Busungen Sofie ;D

 

Haha okej nu kan ni fundera på varför jag la ut en bild på en död fluga. Det kom inte med i inlägget ju. Men när vi satt och åt idag kom plötsligt en fluga och verkligen dök ner i min mat och kröp runt som bara den. ÄCKLIGT! Malin petade bort den och la den på bordet och sen bara dog den helt tvärt. Som om den fick en hjärtattack ellernått. För mig var det bara att hämta ny mat. Haha men ganska kul var det.

 


Datorn dog

Gick inte så bra med youtubeklippen. Min dator typ dog. Något gick sönder i den. Tänker inte försöka förklara vad eller hur, även om jag fick en förklaring av Alfred. Han jobbar på det men kommer nog förbli datorlös någon dag. Blir ett bildlöst inlägg eftersom jag sitter vid Alicias dator. ;P Men bara så ni vet att jag kanske blir lite off ett tag. ;/



Glad Lucia



Glad Lucia på er! Bilden är några år gammal, hade ingen fantasi till någon ny. :P Brukade alltid göra sånna här kort på högtider och skicka runt på internet men har inte blivit av detta året. Synd. Får se till att göra nått sött julkort. ;P Idag hade jag tänkt börja om mitt youtubekonto. Som några kanske har märkt finns mitt gamla konto inte längre kvar. Det blev borttaget för jag hade laddat upp några tyska tvprogram med Darin för typ 2 år sedan och inte sett alla varningsmail eftersom jag hade registerat mig på min gamla e-post där jag aldrig läser mina mail. Så jag får väl skylla mig själv antar jag. x) Ha en trevlig dag allihopa :) Nu ska jag gå ut och gå en sväng med Anna. :)


Fredag :)

Blev bara ett kort inlägg igår. Gårdagen började med esteternas lucia, mycket fint. Hade lite tid på oss att glra klart radioprogrammet när vi kom tillbaka. Vi blev klara. På måndag ska vi lyssna på det och alla andras, ser fram emot att höra det. Hahaha! :D På eftermiddagen hade vi två prov. Datakunskap och matte. Ganska ironiskt att jag hade tagit hem och pluggat till dataprovet men inte till matten eftersom jag redan kunde det. Tyvärr insåg jag i efterhand att jag gjorde ett stort slarvfel på MVG uppgiften. Får räkna med ett VG. Men vem kunde tro det för ett år sedan? Haha ;P Efter skolan gick jag och Terese och hämtade Sofie och sen gick vi hem till mig. Några timmar senare väntade bion, Luftslottet som sprängdes. ÅH så grym film. Har typ inga ord! x) Kan inte välja vilken som var bäst. Denna var så spännande eftersom jag inte hade läst ut boken. Har velat spara den lixom. Nu är dom slut... vad sorgligt. Världens bästa filmer. Ni måste se dom om ni inte har gjort det! :) Efteråt blev det hem och kolla på idolfinalen - helt rätt som vann! :) Eller vad tycker ni? ;)


Malin, Terese, Sofie och Vezira efter lucian =) <3


Terese, Malin och jag. Haha ;P


Bio!


Ikväll blir det bio med Sofie, Terese och Malin :D Luftslottet som sprängdes!
Äntligen ska jag se den! *Taggad*


Kort dag + Fredrik Kämpe

Slutade 10.40 idag. Känns nästan onödigt att ha en sån kort dag. Vi gjorde hörförståelse, gammalt nationellt prov på engelskan och fick därför sluta efter det. Satt kvar och gjorde klart en grej jag inte hade kunnat göra på lektionen eftersom mitt minneskort var för nytt för att skolans kortläsare. Dåligt. Men men. Jag klagar inte eftersom jag tycker sånt är kul! :D

Gjorde föresten en stor miss i mitt förra inlägg. Kanske var det medvetet för jag tyckte det förtjänade ett eget inlägg. HAHA. Nej men IALLAFALL! På tåget påväg till Göteborg påpekade Ida att hon sett Fredrik Kämpe gå in på toaletten. Det var iaf någon väldigt lik honom och det borde varit han eftersom hon hade läst att han skulle vara med på Lotta på Liseberg. Tåget stannade och vi gick av bakom honom.

Ida: Ursäkta? Är det du som är Fredrik Kämpe?
Fredrik: Ja..
Ida: Får vi ta kort med dig?
Fredrik: Jag har lite bråttom
Ida: Men det går snabbt!
Fredrik: Okej...


Hahaha, så tog jag kort på dom, helt stressed, ville ju inte slösa på hans dyrbara tid. Sen försöker han dra sig därifrån men jag hinner oxå ta kort. Tack och lov! HAHAHA! Okej, detta var väldigt kul.


 

FULASTE BILDERNA! HAHA XD


Bilder från helgen

Tja! Hoppas allt är bra med er! Här är det fint. Har bara lite ont.. öh vet inte ens var.. men vi hade iaf redskap på gympan idag (woho! :D) men jag typ lyckades ramla på nått mysko vis så nu har jag ont när jag andas. Men det har hänt förr, det går över om ett par dar. :) Lite syns det att jag har gått på gympa för ett antal år sedan. Ett tag var jag ju helt sönderstelnad men sen jag börjat träna är det annat resultat. Märkte det även när jag fotade idolerna. Förr orkade jag inte hålla kameran alls länge så hade jag värsta träningsverken dagen efter. Alltså, observera att jag står med armarna rakt upp i luften då, inte bara vanligt. Haha xD Lovade att lägga in lite bilder från helgen. Så här kommer några. Jag var alltså i Göteborg med Ida, och vi passade på att besöka Liseberg, julfan som hon är. Haha ;P Men det var fett fint! Jättekul och mysig dag!



 

 









 







 


Idolbilder

Igår var jag alltså i Göteborg med Ida och kollade på några av idolerna som uppträdde i Nordstan. Tove, Mariette, Eddie, Rabih och Niklas var där. Det var galet mycket folk. Träffade även Selda och Melinda där. Vi köade lite för att komma fram till fotograferingen med idolerna, de hann byta till signering. Tillslut gav vi upp hoppet av att komma fram och lämnade kön. Var mest där för jag ville fota. Laddar upp några av de 1500 bilderna som jag tog. xD























































Kommer skriva mer och lägga ut andra bilder.. men det blir imorgon :)


Grattis Olga

Idag har jag varit och firat min kära gammelmormor Olga som fyllde 87! Grattis till henne. Vi har haft mycket roligt tillsammans i våra dar. Byggt kojor, plockat stenar, lekt med piligurerna, spelat spel, lekt med lera, matat hönorna, hälsat på Pipaluk (en fantasifigur) Endel saker förstår bara vi. Jag har mycket fina minnen med henne. <3 Lägger ut några gamla bilder.

  


Olga och jag idag


Lilla Madde som kommit hela vägen från Lund dök upp som en överraskning


Fika


Wilmer


Kusinen Klara i gungstolen


Olga med sina tvillingar


Fredag!

Idag fick vi besök av tre nior. Vi utnyttjade dom till vårt radioprogram. Haha ;D Istället för att äta satt jag och klippte programmet. Haha asså ja glömde faktiskt tiden, alla skulle gå och vaccinera sig så jag bara satt kvar och blev utan mat. =( xD Asså vad hände egentligen med den här veckan? Den bara försvann! Snart är det jullov. Det var ju alldeles nyss höstlov? Haha asså på riktigt! I helgen blir det att fira gammelmormor och på söndag ska jag till Göteborg med IDA och kolla på idolerna och besöka Liseberg! :) Ja, ikväll blir det Idol. Heja.. Erik..? Eller?





Julklappsjakt med Anni

Spanska, Grafisk komunikation, Svenska, Medieproduktion. Så såg min dag ut. Efter skolan stack jag till mammas jobb och vi tog en snabbis på stan och köpte lite julklappar till mig. :) Sedan mötte jag Anni. Vi tog en fika på Roddys och gick sedan på julklappsjakt. Hon lämnade in sin mobil på lagning och blev därmed mobillös. Vi drog hem till mig och letade upp min gamla som hon fick låna. Haha, min absolut första mobil. Vad söt den var! Alla sms och bilder var kvar så jag och Anni fick oss goda skratt när vi kollade igenom den. Hittade värsta grisbilden på mig och Sofie som jag av någon anledning lägger ut här nedanför. HAHA! :)

    


December

Redan hemma. Fast har varit hemma ett bra tag. Idag visade vädret att det var december.


Fett kallt! Det var -8 på morgonen. Var helt nerfrusen när jag kom till skolan. Önskar att jag hade haft kameran med mig på hemvägen. Det är sjukt vackert ute, men naheeee kallt. Gillar inte. Kom hem och hjälpte pappa att sortera gamla pengar. Någon från Lund kommer snart och ska köpa dom. Ni vet, silverpriset är högt nu så passa på att sälja erat silver. :) xD Heheh nu ska jag måla naglarna. Bye.


RSS 2.0