En vanlig lördag

Tja och glad halloween eller vad man säger. Haha, firar det aldrig. Det är en vanlig lördag, som vilken lördag som helst. Idag har det verkligen varit en vanlig lördag. Har inte gjort så mycket, mest varit hemma och tagit det lugnt. Har övningskört en hel del. Var på CityGross första gången. Coolt att vi har fått det i vår lilla stad faktiskt. Det var riktigt fint :)
Måste till och med lägga ut en bild på det x)



Såg en halv film, fråga inte vilken, kan aldrig komma ihåg filmtitlar, speciellt inte dåliga filmer och den var riktigt dålig. Hehehh, nu ska vi äta pizza :) Hej på er!


Svar av Darin

Darin var online och svarade massa folk idag. Eller vadå idag, det var visst igår nu, klockan blev mycket. Haha, vadå brist på fantasi jag hade, men fick svar iaf och det är ju alltid trevligt :) !!






Klippt mig



Började dagen med att klippa mig. :) Det behövdes verkligen. Mitt hår har varit jätteslitet ett tag, eller det var det visst inte, bara såg ut så. Förra gången jag klippte mig hade jag inte min vanliga frisör, och den nya frisören klippte typ ALLT med ett rakblad, vilket tog jättehårt på mitt hår. Tyckte faktiskt det var jättekonstigt att hon knappt använde saxen överhuvudtaget men nu fick jag också förklaringen till varför det sett så slitet ut. Kommer fortsätta se slitet enda till efter två till klippningar. Jaja that´s life. XD Alfred har precis lagat mat, både middag och efterrätt så nu är jag jättemätt! Nu kommer Anna en sväng, skriver senare :)



3 år & 5 år sedan...

  
 
Idag är det 3 år sedan signeringen i Löddeköpinge. Den dagen måste ligga i topp 5 av de bästa Darindagarna för mig. Lyckan var obeskrivlig. Gick fram 3 gånger. Första gången grät jag mest bara, andra gången skrev han "ett riktigt bra fan =) !" på min skiva och jag fick min första kram. Minns typ att jag låg på golvet efteråt och en tant kom fram och försökte hjälpa mig att andas. Tur att man har utvecklats endel sedan dess, hahaha! Jag dör! Vet inte om jag visat detta klippet, har väl typ haft anledningar till att inte göra det. Så fult. HAHA!




När jag ändå bloggar om Darin och det är den 29/10 måste jag ju ta upp att darin.nu fyller 5 år idag! Kommer verkligen ihåg dagen då den kom. Darin bloggade på idolsajten och avslutade med typ "ps. kolla in min hemsida" Blev medlem direkt och sedan den dagen har det inte blivit många dagar då jag inte besökt den. Loggar in ganska exakt 1000 ggr/år. Haha och det här kortet blev mest som ett skämt xD






Shoppingdag i Växjö

  

Dagen har spenderats med de härliga tjejerna Terese, Sofie och Annie. Vi hade bestämt träff på busstationen innan bussen gick, 9.40. Jag var där 9.36 men ingen av dem var där. Messade och frågade var de var och dom ba "Vi kommer snart, gå in i bussen så länge du" så ba stod jag och väntade på busschauffören. Det var lixom ingen där, allt var helt öde. 9.40 kom chauffören men fortfarande ingen Terese, Sofie eller Annie. Betelade och gick in i bussen iaf, så ba går jag bak i bussen så sitter de där och gömmer sig. BUSUNGAR! Hahahaha xD I Växjö blev det shopping, mest för mig och Annie då. Jag köpte några härliga koftor, eller bara härliga koftor typ. Haha xD Hemkomna från Växjö fick vi för oss att besöka Friskis och Svettis. (Ja, trots att vi var helt slut efter shoppandet så går vi och tränar) Terese och Annie hade dock inga gympakläder med sig så vi åkte hem till mig först så fick de låna av mig. Tyvärr fick de inte träna ändå. De hade inga kort och vi hade tolkat det som att det var gratis att prova på på höstlovet. De fick kolla på mig och Sofie, roande. xD Kolla in Terese rumpa nedan vettja ;)

 

Efter träningen åkte vi hem till mig igen och åt lite och de stannade i väntan på att Sofies och Annies mamma skulle sluta jobbet och hämta dem. Ah, jag hade en mycket trevlig dag, ett av lovets höjdpunkter! :)



Dagens inköp! x)


En dag i skogen

 
 
 

Jag vet! Bilderna säger allt, så varför ska jag förklara? :) Det är så självklart det kan bli, hallå?! ;) Neh men okej, ärligt vet jag inte hur jag ska förklara så det blir förstårligt, haha xD Kortfattat då. Ida fick nån mysko idé för ett tag sen och den utvecklades till både det ena och det andra. Hon ville spela in en film, eller kanske mer som ett litet reportage. Hon själv har huvudrollen som stenåldersmänniska och ah.. vi följer henne i hennes vardag, med inslag av lite modernitet. Öh. Ja, typ så. Anna är reporter och pratar ibland. Jag står då självklart för filmningen och kommer även klippa det. No life! Haha, och nej, detta är inte första gången. Vi har gjort allt från musikvideos, tv-shower och bara allmänna roliga filmer. Haha! Men oj jag la verkligen märkte till hur dålig min kamera är, alltså min gamla, vanliga. Helt hemskt ju. :O



Vilket team alltså :)


Toppen

Darin toppar Rix topp 6 listan på Rix fm idag med =) Grymt!



RÖSTA: http://www.rixfm.com/?underpage=124.0


Även Digilistan (mest nerladdade låtar) äger han =)



Ah, Darin var ju även och gästade Rix fm i studion i fredags. Sjöng MJ´s "She´s out of my life" Tog lite tid innan jag klarade lyssna på den. Opassande dag, opassande låt, titel iaf. Men ah.
Fint det var!



Pan pizza

Så aktiv jag har blivit! Inte med bloggandet då, eller jo varför inte, skriver ju typ varje dag nu. Syftade dock på att jag börjat gå ut och gå massor. xD Kom nyss in från promenad med Anna. Vi var på Maxi. Kan ni gissa vad vi köpte? xD Gissa på en panpizza (vegitarisk Billly) HAHA! Kul idé lixom, men det finns ett syfte bakom det. Kommer antagligen berätta mer om det imorgon. :) Men kan säga att det handlar om en liten film Ida och Anna ska göra, som jag ska filma imorgon. :) Så idag har jag väl mest tillängnat mig åt det. Varit med tjejerna och planerat lite. Bild på den vackra panpizzan och bild på mig och Anna från förgår.. ;P

  


Promenad med Anni

Kom just in från en promenad med lilla Anni. Tänkte ta med paraply men tänkte att om jag gör det kommer det inte börja regna så tog inte med och självklart började det. Jaja, gjorde inte så mycket, det var ändå på hemvägen :) Tog några fina bilder.

  
  

Så var det 1 år sedan signeringen i Norrköping. Kanske inte går att jämföra med den i Vällingby, hahhaha, eller vad säger ni som var där? x)

  
 
 


1 år sen Vällingby

Idag är det 1 år sedan Darin signerade Breathing your love i Vällingby och allt roligt började. :D Det var världens bästa signering och jag lever fortfarande av den dagen. Det var så himla roligt allting! =) Darin ba kom ihåg en efter en sån lång tid. "Du har kommit hela vägen från Småland?" "Till... Em.. Emilia" "Emilia, det är du som gör alla dom här coola klippen"

    
     
  


Ville även passa på att tacka alla underbara vänner som finns där ute och bryr sig. Ni vet vilka ni är och ni betyder massor, mer än något annat. <3 Ni har fått mig att må bättre :) !!!


Lov

Nu skriver jag bara för att slippa se det förra inlägget överst. Har egentligen inget att skriva, bara att jag tar sånt här väldigt hårt. För hårt. Spelar ingen roll vad det är egentligen, bara när man gör något för sista gången eller om man är på ett ställe för sista gången. Det är svårt.
Men man vet att tiden läker alla sår.



Höstlov. Ni får gärna underhålla mig på lovet. Har inte mycket planerat men orkar inte bara sitta här hemma och inte göra någonting, nej, måste ha kul. På torsdag ska jag med Sofie och Terese till Växjö och shoppa, hmm. Det är kanske det enda jag har planerat. Så hör av er om ni vill göra nått...


090510 - 091023

Jag är tom, jag vet inte vad jag ska ta vägen. Jag är olycklig.
Nu är allt bara ett minne. 090510 - 091023.




Why?



V a r f ö r  ä r  d e t  s å h ä r?  J a g  v i l l  i n t e  a t t  d e t  s k a  v a r a  s å h ä r…


Svar av Darin

Darin var inne och skrev dagbok och svarade massa. Han hade visst varit inne 3 gånger idag, sedan kl. 15. Vad misslyckat. Jag satte mig här typ 15.00 och har suttit vid datorn oavbrutet sedan dess, men har bara gjort om min design här på bloggen. Men som tur var messade Idis och jag hann med att skriva i gästboken och fick ett svar. :)





Skolfoto

Bästa tiden på veckan, när tisdagen är över. Haha okej så farligt är det inte. Mest gympan som förstör. Idag hade vi biptest, usch på det. :) Sen spelade vi någon variant av basket och brandlarmet gick, måste vara fjärde gången, minst. xD På spanskan fick vi reda på att vi skulle börja kolla på serien "Aventuras vascas" -.- Har sett det 2-3 gånger redan. Bytte lärare så många gånger på högstatiet och alla lärare visade det typ. Haha så tråkigt! :D Idag kom skolfotorna på posten. Helt sent men det hade typ blivit fel när vi beställde ellernått. xD

Klassfotot:




Enskillt foto:

  


Ankor

 

Titta och jämför. Tänk vad lite färg kan göra. :)
Var ute och tog massa fina bilder, eller ja, egentligen var jag lite sent ute eftersom solen hade börjat gå ner. Var ute med Johannes tidigare, då var allt helt underbart vackert men då hade jag ingen kamera med mig.
Kolla ankorna, nawi ;)



"Creepy or what, u tell me.."
Kanske var det de här små sötisarna som jag fotade i våras.. xD


God natt

Kul att jag skrev för typ 3 timmar sen att jag skulle gå och lägga mig, men sitter här ännu.
Gör ett nytt försök nu då. God natt på er! :) Old pic.


Rösta

Innan jag går och lägger mig ska jag ta en liten röstningsrunda. Det borde ni också göra. ;D



http://www.rixfm.com/?underpage=124.0

http://www.thevoice.se/music/voice-top-20
http://www.sr.se/cgi-bin/p3/tracks/index.asp?taskid=1
http://www.nrj.se/?page=60


Grattis Idis



Grattis lilla Idis som äntligen blir 17, ja nu är du faktiskt 17 på riktigt så nu slipper du ljuga om det. Skojar! Haha =) Ha en toppen dag och ät mycket tårta. Du kan ju fira att det var fyra år sedan Who´s that girl videon spelades in idag med när du ändå är i farten. Och 1 år sedan Hype. :) Ih, trippelkalas. :9


Höstbilder + Tal

Hösten måste vara den årstid som man kan ta finast bilder på. Kallt om fingrarna bara. Igår gick jag ner på stan och hade kameran med mig. Hade Darins version av Viva la vida i öronen och fotade just ett träd då någon la handen på min axel. Det var en man. "Om jag hoppar upp i trädet, tar du bilder på mig då?" Jag ba öh xD Han skojade, sa att man kunde ta fina bilder på hösten och blabla. Sen gick han. Mysko! Träffade Johannes och vi tog bussen hem till honom. Pluggade spanska. Tänkte gå på den spanska filmen som visades på bio i Ljungby men neh. :) Vad har jag mer gjort sedan sist jag bloggade? Hm. Hade utvecklingssamtal i tisdags. Gick på typ 5 min, nog snabbast någonsin. Hade muntligt föredrag på svenskan idag, om idoldyrkan. Det gick okej. Hade värsta ont i käken på morgonen men det släppte efter svenskan. Har kommit på att jag får ont om jag spänner mig inför något, bland annat. Skrev ner mitt tal nedanför bilderna, bara från huvudet så kanske inte helt exakt. x)




"Alla ni här inne har säkert någon idol, någon som ni ser upp till och tycker om, eller? Jag tror vi alla någongång i livet har haft en stor idol, varit fan till någon. Det finns många olika typer och exempel på det här. Det är ju skillnad på att vara fan och att verkligen vara fan, skillnaden från att gilla någon till att verkligen dyrka någon. Vanligast är nog att man i tonåren, speciellt tjejer, söker sig till en person, vanligtvis artist och väljer till sin förebild. För vissa kanske det är tillräckligt, men för andra är det mer än så. Endel kanske väljer att t.ex. tapetsera sitt rum med bilder på den där fantaskiska personen. Jag tänkte visa ett klipp på hur mitt rum såg ut för några år sedan. [Visar ett klipp på mitt dåtida rum.] Ja, som ni alla säkert vet här inne så är jag väldigt stort fan av Darin. Jag fann honom i tv-programmet "Idol 2004," alltså för fem år sedan men jag är fortfarande lika troget och hängivet fan. Den stora skillnaden är mitt beteende, då och nu. Första gången jag såg honom var på en signering i början av 2005, och när det blev min tur att gå fram till honom grät och var helt hysterisk så vakterna stoppade mig och sa "Tyvärr, vi kan inte låta dig gå fram, vi har inga ambulanser här idag, det har vi haft på alla andra ställen." Då blev jag så arg, och bestämde mig för att klara det, och jag tog mig faktiskt fram till honom men hur det gick är ju en annan historia. Den här boken [håller upp boken "Fans"] kom ut för ett par år sedan. Den är skriven av Fredrik Strage och heter "Fans" och det är just vad den handlar om. Han skriver om de där känslorna man får, berättar om den där starka dragningskraften samt hur mycket man faktiskt kan utstå för sin idol. Åter igen tänkte jag visa ett klipp. Ett två minuters utdrag från ett tv-program som heter "Det känns som fredag" där de filmar på en Darinkonsert i Stockholm. Jag var där, men syns dock aldrig i bild. [Visar klippet] Stina Oscarsson som pratade i klippet fick aldrig svaren på sina frågor, inte heller boken "Fans" tog bort Fredrik Strages frågetecken kring detta. Jag tror man som fan inte kan beskriva varför man känner som man gör, eller jag vet att det inte går. Men som sagt, vi har nog alla någongång i livet haft en idol, varit fan till någon och några av oss kanske har varit det där "större fanet" och vet hur det känns, och det är ju en fantastisk känsla. Jämför dragningskraften med religion där idolen är din gud och du är högst troende och de där starka känslorna med kärlek, en glad och pirrade känsla. Nej! Jag är inte kär i Darin, han är min idol och förebild och ingenting annat. Tack för mig!"


Gammal bild

Kolla vad jag hittade! En bild jag sökt länge. Har börjat scanna in massa gamla bilder. Kul att se, så mycket minnen. Denna dagen minns jag väl. Sofie, jag, Annie (Sofies lillasyster) och Anni fick för oss att klä ut oss till killar, så gick vi runt så en hel dag typ, och betedde oss som killar. Haha! Kul man kan ha :)


Farmor 60 år!

 

Idag har jag varit och firat farmor som fyller 60 år!
God mat, träffade kusinerna, övningskörde.

 

   

För 10 år sedan, när farmor fyllde 50 bjöd hon med alla barn och barnbarn till Cypern.
Letade upp lite bilder från det. :)

  

  


Idis + Kusinerna

 

Idis kom igårkväll och åkte i morse. En kort liten påhälsning men kul var det. Hon kom alltså för att kolla på Idol där Darin uppträdde. Det var den första tv-programmet i år som vi inte var och såg live av de man har kunnat gå på. Fick reda på det bara någon dag innan och alla biljetter var såklart slutsålda. Jaja, that´s life. x) Ni som missade det borde iallafall kolla på klippet här:


 

Har varit ute och fotat lite idag.








Nu är mina kusiner Victoria och Edwin här. Edwin gömmer sig under sängen och vill inte vara med på bild, men Victoria ställer gärna upp :)

 

 

 


Darin cover "Viva la Vida"




Darin har gjort en grym cover på Coldplays "Viva la Vida" och ikväll uppträder han med den i Idol. Missa inte det! :D Idis kommer hit, så ska vi kolla tillsammans :D


Hos Sofie



I måndags fick jag och Sofie en liten impuls. Hon skulle hålla muntligt föredrag om sin hund på tisdagen och ville gärna ha lite bilder på sig och hunden. Jag åkte med henne hem efter skolan och tog lite bilder. Glömde minneskortet med bilderna så därför laddar jag inte upp förrän nu.




Lilla Wiking, Sofies lillebror hälsade glatt på mig, "Hej Amilia!! :D" Han kände ingen mig fast det var så länge sedan vi sågs. Haha så söt han är!




På kvällen kom Terese också. Hon rider hos Sofie och vi känner varandra allihopa på ett ganska coolt sätt. Jag och Sofie gick i samma klass åk 0-4. Åk 5-9 gick Sofie och Terese i samma klass. Och plötsligt går jag och Terese i samma klass, 1-3 :) Dessutom är vi båda släkt med Sofie, dock på väligt långt avstånd x)




Jag och Sofie har alltså varit vänner i typ 13 år. Dock var det nästan 1 år sedan jag var hos henne sist ;O Herregud! För ungefär 5 år sedan flyttade hon ett par mil bort. Det var en jobbig tid, från att ha varit bästa vänner och grannar till att bli bästa vänner med 4 mils avstånd. Nu går vi i samma skola igen och träffas ändå varje dag. Vi har haft mycket roligt tillsammans,
Sofie och jag. :)










Milleniumtrilogin


Det är kallt. Det är mörkt. Det är höst.
På bilderna tog jag dock fram den fina sidan av hösten. :P



Vädret är inget vidare, typ storm och regn, usch. Har typ varit i dvala med min bok hela helgen. "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson. Har tagit mig igenom 400 sidor sen igår, kanske inte lika bra som de två andra böckerna, men ändå helt sjukt bra. Började läsa "Män som hatar kvinnor" som Sofie hade med sig på Malta. Läste varje dag på stranden och nästan oavbrutet de 6 timmarna vi mellanlandade i Tyskland på hemvägen. Lånade sedan andra delen "Flickan som lekte med elden" av Elisabet och den läste jag ut på bara några dagar. I tisdags var jag på bio och såg den andra delen. Shit som de får till det, så bra gjort, allting. Självklart har jag sett den första filmen också, två gånger! Ni som inte läst eller sett denna triologi; läs den, se den!


RSS 2.0