Grattis mamma

Nu har alla gästerna gått hem. Mamma fyller år idag så släkten har varit här. Mycket kalas i september. Farmor och farfar var också här och då passade jag och pappa på att övningsköra lite, med farfars bil. Det gör ju inget om den går sönder. :) Haha nej, men ni vet, det är en femcylindrig bensinbil, så den är ju enklare och mer tålig. Det gick ju hyfsat. Stannade lite i en korsning, det var dålig sikt när jag skulle svänga så körde lite för långt, och fick givetvis möte. Haha stod där helt snett och dom i den andra bilen bara asgarvade. Idag har jag även sprungit och läst Kallocain (vi måste läsa den på svenskan.) Igår var en slappdag, såg nån film och jag och mamma började kolla om på Idol. Haha ja asså vi kan se det många gånger om igen. (A) Har haft en toppen helg. =) Nu ska jag gå och läsa Kallocain igen xP
Öppet hus

  

Idag var det öppet hus på Sunnerbogymnasiet. Slutade 15.20 och gick en sväng med Johannes innan samlingen, annars var jag där från klockan 8.00 på morgonen till kl. 20.00. Men det var ganska kul :) Mycket folk. Vår uppgift var att jobba i InDesign. Skulle göra ett dvd eller CD omslag och var indelade i två grupper. Jag var i första gruppen och blev helt inne det. Typ en kvart efter vår tid vid datorn var klar säger Terese som sitter brevid mig ba "åh, när ska vi gå?" så ba hade vi slutat och jag hade typ inte märkt nått, haha. Eller ja, sen bara gick vi och "minglade runt" lite. Kollade på andra program. Bland annat på Sofie som labborerade och ja, träffade massa folk. Detta gör att jag är ledig imorgon. :) !!

  


Skola + Träna + Hemma

Skola. Träna. Hemma. 


Isabell, Viktor, Hedda och Jonatan.


Friskis och Svettis med Sofie.


Hemma och det bara regnar.


Min vecka + SkoldagenMÅNDAG: LEDIG!
TISDAG: Engelska. Svenska. Matte. Gympa. Spanska.

ONSDAG: Multimedia. Engelska
TORSDAG: Spanska. Grafisk komminikation. Svenska. Medieproduktion
FREDAG: LEDIG!

Slapp vecka :) Men nu börjar proven komma igång. Det första är på torsdag, GKO. Matte och spanska nästa vecka. Idag har varit en okej dag, för att vara tisdag. Hörförståelse på engelskan. På svenskan räknade vi ut hur snabbt man bör läsa ut en bok beroende på hur många ord/min man läser och hur lång boken är. Sedan pratade läraren mest. Hon säger bra saker och är väldigt rolig att lyssna på tycker jag x) I läxa fick vi att tänka ut ett ämne vi vill hålla muntligt föredrag om. T.ex. något band eller artist kanske. Undra vad jag ska ta. Gillar inte sådana ansträngande läxor xD Matten gick vi vilse till och kom där med några minuter sent. Skolan är så stor, vi har inte lärt oss att hitta helt ännu. Och vi hade faktiskt salbyte. (a) Jag har aldrig gillat matte men fick upp intresset lite på nu på gymnastiet. Läraren vi hade de första veckorna var grym. Jag tyckte nästan matte var kul, men nu har vi bytt och det är tråkigt igen. På gympan spelade vi badminton. Något kul för ovanlighetens skull. :D Nu ska jag plugga glosor. :)


Lekparken med Anni

Sovmorgon. ;D Fast var uppe redan kl. 9 nånting. Hade ju alltså studiedag idag. Har uppdaterat min back-up hårddisk hela dagen typ. Anni var här idag också. Haha vi roade oss med kameran i lekparken.  Titta så tjusiga bilder :) !! xD  
    
  
 


Studiedag
Ingen skola. Inget planerat. Ingenting att göra. ;P


1-årskalas + 2-årskalas :)

Dagen började med en promenad med Anni, det var länge sen så det var ju trevligt. Dessutom var det strålande väder :) Kändes ju som vår igen! Självklart lyckades hon som vanligt ringa när det var dags för kalas. Haha ;P På eftermiddagen firade vi Wilmer, mammas kusinbarn som fyllde 2 år för några veckor sedan men han har varit på Kreta så vi har inte kunnat fira honom fören nu typ. :) Oj vad han har börjat prata det lilla charmtrollet, så gulligt. Han tyckte tårtan var najs. Efter kalaset kom Anni hit igen. Vi kollade på massa gamla bilder. Tänkte ju scanna in några ännu äldre men jag hittar inte fotoalbumen. Här kommer några bilder på Wilmer iaf x)

    


Igår var det oxå kalas. Lilla kusinen Klara fyllde 1 år. Var hos henne och åt smörgåstårta. Hon fick en tavla som jag gjorde lite innan vi åkte. Mamma fick också en ny tavla i köket, som matchar de nya gardinerna. XD Tog massa fina bilder på alla barn, jag har så söta kusiner :) <3

  

  
 

 


Bildspel från Sommarkrysset

  


Äntligen har jag laddat upp mitt bildspel som jag gjorde för länge sen från Sommarkrysset xD Enjoy it :)Off

Oj vad off jag blev här. Förstår inte hur ni alla andra hinner med att blogga som ni gör ;P Har faktsikt inte suttit alls mycket vid datorn de senaste dagarna. Nu kände jag bara att jag behövde skriva lite, vet dock inte om vad. Vad sägs som att strunta i det och kolla ikapp Andra Avenyn nu när man slutat så tidigt? Bra, haha =) Men jag lovar, jag ska bli bättre på att skriva. :) XD

   

Vad kunde passa bättre till detta meningslösa inlägg, om inte några meningslösa bilder...? :P


Skola + Träning

Tjuu =) Började dagen med Multimedia, långt pass, typ sådär 3 timmar. Fick ett fotouppdrag och jag och Terese gick ut tillsammans. 20 minuter innan vi slutade var vi långt ifrån skolan, hade lixom glömt tiden och fick lite smått panik. Skyndade oss tillbaka men när vi var där så var det helt öde. Vi antog att alla redan hade slutat och att vi var sena till nästa lektion. Ladda snabbt in bilderna och spang till skåpen och upptäckte då att vi inte slutade fören om en timme. Vi hade alltså kollat fel. Haha oj vad korkade vi kände oss. xD Sen upptäckte jag att jag tappat mitt linslock så vi var på jakt efter det och det slutade med att jag hade det i fickan. Haha så otroligt lyckat :) Efter skolan gick Sofie och jag till Friskis och Svettis och tränade. Sofie ska bygga muskler. xD ;) Bilder från skolan. Haha kolla Anton och Jonatan som bytte ansikte i Photoshop.

 
 
 


Moderator

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag. :) Det har jag. Först sovmorgon och en rolig dag i skolan. När jag sedan kom hem och loggade in på d.nu hade jag fått en förfrågan om jag ville bli moderator i forumet på hemsidan. Wihihi, vad roligt. Har ju alltid tänkt att det skulle vara kul. Darin hade också varit inne några minuter innan och fått sin 1000:e inloggning på sidan. Själv är jag snart uppe i 5000, det brukar bli ganska exakt 1000 gånger/år. Nu har den snart funnits i 5 år, och jag har varit fan i 5 år. Det är nästan en tredjedel av mitt liv. :)


 


Lärakännadag + Fotografering

Idag hade vi lärakännadag. Gjorde inte så mycket. Körde "Så ska det låta" spelade spel och kollade på Björn Gustavssons dvd. Haha dör vad kul han är x) Ganska slapp dag, slutade redan kl. 13.30 :) Hann även med att ta skolfoto. Har alltid haft problem när vi ska ta det enskillda fotot då fotografen bett mig luta mer på huvudet för jag hållt det snett, fast det kändes rakt för mig. Flera år gick och jag fattade inte hur det kunde vara så men det visade sig vara för min snea nacke. Men nu är det bra! Kom hem och åkte sedan ut på sjön med Johannes lite. 
Bild från sjön. Nu är det Idol, woho! :D Och Andra Avenyn! :D


Pop that

Ny låt med Darin feat. David Jassy, vad kul :D !! Grymt!Ps. Rösta här ;D http://ema.mtv.se/rosta

Helg

Rolig dag i skolan idag, gårdagen också =) Hade bara mediaämnen. Eller ah, spanska igår och matte idag. Vem har kommit på att man ska ha matte sista lektionen på en fredag? Sjukt segt. x) Nu är det helg iallafall. Nollning idag men jag skippar det av olika anledningar. xD Vad händer i helgen? :D Jag har inte allt för mycket planerat. Ska till mormor på söndag, det är väl allt, haha ;P Åh, en vecka sen Darin i Ljungby idag... :)

  


Bild på mig

Äntligen var måndag och tisdag över. Bara den roliga delen av veckan kvar. :) September har börjat och det är 23 grader, oj vad härligt =) Till och med gympan var okej ute i det fina vädret x) Haha! Har lovat mig själv att träna i flera dagar nu, men skjuter upp det hela tiden. Men imorgon, jag lovar! Måste berätta om en kul sak på datorkunskapen igår. Läraren skulle visa någon sida med bilder som var fria att använda, så ba sökte jag på Darin. Kom upp 6 bilder från Pridegalan som jag inte hade sett innan, sen kom det även upp en bild på mig.
HAHA. Idis på en annan. Dom bilderna var det, inga fler. HAHA!

   
   

Bildtexter: "Darin for her bedroom wall"
"Darin doesn't need to sing...the girls scream anyway"

http://www.flickr.com/search/?ss=2&w=97469566@N00&q=darin&m=text


RSS 2.0