Wiking och Elton

Passade även på att föreviga Sofies hund och hennes bror Wiking i måndags när jag var där. Barn och djur tillsammans måste vara nått av det svåraste man kan fota. Båda bara flyger åt alla håll och kanter, men lyckades få några mkt fina bilder! Gillar speciellt den tredje :D













 
 
 

Fotat dansgrupper

Eftermiddagen/kvällen spenderades i några olika danslokaler här i Ljungby. Var och fotade de olika dansgruppera som repeterar inför musikalen Almrock story. Tog sällskap med Klaudia som är med i dansgrupp 1 till första. Skulle ta mig till dansgrupp 2 på egen hand, hade bara fått en snabb vägbeskivning av Klaudia. Haha jag gick typ vilse så fick ringa mamma så fick hon hämta mig och försöka köra mig rätt... vilket inte heller gick så bra. Det slutade med att vi körde tillbaka till den första lokalen och tog med oss Klaudia därifrån och använde henne som vår GPS (ellernått). xD 





 Okej bara tog två av några hundratals bilder. Nu ska jag repetera lite spanska - miniprov imorn. :P God natt!

Engelska hela den korta dagen

Puuh sitter hemma i solen. Alldeles precis lagom varmt. Inte sådär stekande varmt utan bara så ljummen och skön luft. Har laptopen med mig och har äntligen lyckats ställa in den så man ser skärmen någorlunda trots att det är ljust ute.


Multimedian som är 80 min lång ersattes av nationellt prov i engelska i 80 min. Därefter hade vi engelska 80 min. Fattar ni? Alltså en hel dag med bara engelska. Haha. Neh men vår lärare var schysst och lät oss sluta efter sådär halva tiden och vi gjorde typ ändå inget seriöst. Provet vi hade var uppsatsdelen. Det gick la okej. Tråkigt ämne och hade förmodligen kunnat skriva mer än mina... jag gissar på 250 ord. Räknar absolut inte med nått högt betyg på den inte. Nepp engelska är mitt ”slapp-ämne” ellernått xD

Efter provet begav sig jag, Malin, Terese, Anton och Dennis ner till stan. Väl nere lämnade både Malin och Terese mig – jag hamnade på en pizzeria med grabbarna.  Under maten kom ett sms från Vero Moda att dom hade 25% rabatt på allt idag. Gick en en snabbis, tänkte bara kolla men kom självklart ut med en kasse en halvtimme senare. Två tröjor och ett par leggings blev det. Ingenting nödvändigt men jag sparade faktiskt 94.50 ellernått. ;) XD


Sofie och Elton

Min vän Sofie ska sälja sin hund i veckan och ville ha lite fina bilder som minne innan han lämnar henne. (Dramatiskt "/) Jag ställde upp som fotograf! Här är några av bilderna. :)





















 
 
 

Tröööött...

Sitter här och typ gäspar käkarna ur led snart. Haha neh men idag är jag sjukt trött. Tycker det är så skönt att somna tidigt och verkligen vara hlt utvilad nästa dag, oftast bilr det så, men inte idag. xP Sov hos Sofie i natt så det blev lite sent igår, och lite tidigare än vanligt idag då man måste åka buss till skolan typ 50 min från henne. Mer om gårdagen i ett annat inlägg.

Dagen började med vikarie på matten. Vår lärare blev nyligen pappa så vi har lite olika andra lärare nu. Han vi hade idag var verkligen… speciell.. HAHA. Gympan var fett kuul – redskap! Råkade bara sträcka till armen helt konstigt så det var inte bra… Äääh nu ska jag typ sova. Hehe, eller nahe kanske ska till stan med mamma om en stund. Ja nu åker vi...

Kika in lite senare, ska lägga in massa fina bilder från igår.


Suufiie i väntan på busseeen ;P


Titta titta snart kommer alla gröna blad! x)

 


25 april

Aj jag har typ brännt mig, blev för mycket sol idag. Haha äsch det är inte så farligt, jag klagar inte =D Nu har man iaf fått lite färg! :) Låg och laddade upp inför en joggingtur hela dagen och kände mig verkligen peppad på att bege mig till Kronoskogen och springa. Skulle byta om men hittade inte mina träningskläder/skor och då slog det mig att jag hade lämnat kvar dom i skåpet i skolan. Tråkigt. Då gick det en vecka utan träning. Jaja jag mår bra iaf. Frågan är bara om det blir någon träning imorn. Åker med Sofie hem till henne efter skolan... Hmm..


24 april

Får väl gottgöra min dåliga uppdatering genom att skicka ett inlägg till. Har faktiskt inte suttit vid datorn alls mycket de senaste dagarna. Eller visst jag har ju jobbat med filmen som blev klar idag. Den har tagit stordel av min tid den här veckan så skönt att den är klar nu. Annars har jag mest varit ute idag. Har legat i solen mest. Äntligen är den tilbaka efter allt regn (och snö). Idag fick man t.o.m lite ränder, okej inte så mycket men iaf x) Hoppas på att kunna få förstarka dom lite mer imorgon! Random bild från förra veckan. =)


Grattis Isabell!

OJ mitt fina inlägg blev inte skickat innan, så nu kommer det lite sent, men bättre sent än aldrig ju. Grattis på födelsedagen Araben <3 :D xD

 
 


Filmat med Anna och Ida

Största delen av dagen har jag ängnat mig åt att filma med Anna och Ida. Haha. Ah har inte så mycket att säga om det men fejk tatueringarna har en stor poäng i filmen. Låter bilderna tala x) Nu väntar ett nytt avsnitt av Andra Avenyn,wohooo :D











Rubrik

"God morgon Emilia, du borde gå ut och fota snön" Hade vaknat av mig själv en kvart innan jag skulle stiga upp. Kände mig pigg och utvilad. Sen blir man "väckt" till de orden och vill bara dra täcket över huvudet och somna om. (A) Var ute och tog lite bilder på bland annat krokusarna dränkta i snön. Lägger in senare! Mina planer för eftermiddagen är att filma ute med Ida och Anna. Hoppas bara vädret håller i sig. Hörs väl senare kanske. Old pic.


Skola + träning (måndag)

Måndag, en helt vanlig måndag. Har inte hänt så mycket värt att ta upp. Efter skolan gick jag och Malin till gymmet. Sofie kom med dit efter ett tag. (Efterlängtat) xD Ah... tränat ett bra tag och nu är jag hemma. Få se vad som händer ikväll... Kameran är kvar i skolan, orkade inte släpa med den till gymmet. xD Men ah... lägger ut två bilder frå mitt, Anni och Victors barnkalas 2000 eftersom Anni fyller år idag. HAHA.


Det var verkligen mina favoritkläder. Minns dom så väl. Haha, Anni, så sööt <3 :D


Äter korv. Haha hur får man idéen att ha sånna där tofsar? HAHA eehm xD


Grattis Anni 17 år!

  
    
    
    
  
  


Filmplanering

Eftermiddagen/kvällen har spenderats med Anna. Vi har skrivit ett bildmanus till en film vi tänkte göra. Haha kul idé alltså. Men mer om den en annan gång. Tänkte äta nu. Men eftersom jag gillar bilder i blogginlägg kan jag väl inte låta detta bli ett undantag när jag har bilder. Resten av bilderna behåller vi nog för oss själva ändå... xD Ha det bra!

 


Ny vinst

Jag och syrran testade undervattens kameran som vi vann i veckan. HAHA dör av bilderna men okej jag delar med mig några fast man ser helt skadad ut xD Det här kanske ändå är nått som kan få mig att bada i sommar. Äh vi får se hur det blir med det (A) !










15 april - Bilder

Var ute och provade diffuser-filtret lite :) Effekten framgår mest på bilderna med de gula blommorna. Lite mjukt sådär, ahh ganska fint ju :) Passade även på att göra en ny kategori på bloggen. Foto. Har tänkt att göra det ett bra tag, men nu blev det äntligen av, det var ju bra x) Tanken är att det inte blir så mycket text här, utan mest, kanske bara bilder. Will see =) thihi.















 


Långpromenad

Kom nyss in från en lång promenad. Tänkte skriva med Anni men den började faktiskt med Anton. Haha coolt. Hur gick det till undrar ni då? Nä men följde Anton till bussen och sen mötte jag Anni. Känns som jag inte har gjort nått annat än gått idag. Skolan - hem - stan - halvvägs hem - bibblan - stan - hem. Jag fick faktiskt till och med skoskav. Haha kanske beror på mina skor i storlek 36. Kul kul. Jag tänkte äta nu så det blev ett ganska kort inlägg. Jaja, bjuder på några bilder på mig och Anni! :)






                                              
                                                                Foto: Ett Träd (jag skojar inte)


Innebandy?? xD

Dagen började med en ganska seg mattelektion som följdes av en nästan lika seg svensklektion. (A) Hahaha, äsch. Gympan var värst. Vi spelade innebandy. Känner mig aldrig så lost som på en stor plan (?) med en innebandyklubba i handen. Okej jag är väl känd för att inte vara nått stort sport-fan direkt men innebandy är nog det värsta man kan utsätta sig för. Försökte övertala läraren att låta mig träna i gymmet istället men neeh hon tyckte jag skulle prova på och gick och pushade på mig med jämna mellanrum. "Se det som lite konditionsträning" Efter halva lektionen kom och och ba "Är det roligare nu?" Såg kanske lite glad ut men det berodde inte på innebanyn utan att Darins You're out of my hade valts ut på random från Melodifestivalsskivan vi lyssnade på. :) hehehehe..

 
Men shit måste bara xD Klockan är snart 19 och solen lyser fortfarande. Haha okej såklart de lyser men det är verkligen jätteljust! =D Och vad gör man? Jo man ligger inne vid datorn och ska snart förflytta sig till TV:n och kolla på Biggerst Looser. Buhu. (A)


Stan med Terese, gymmet med Sofie

Hallå hallå :) Haft en bra dag? Det har jag =) Tillbaka till skolan igen men måndag är bara kul! Vi slutade kl. 14, vilket vi nu kommer göra tre dagar i veckan. Najs! Efter skolan skulle jag och Terese till stan. Jag tog bara en sväng hem först och hämtade en sak jag skulle lämna in på banken. Lite senare kom Sofie ner också. Hon och jag skulle träna, vilket kändes lite deprimerande eftersom det var så otroligt vackert väder. Vi väntade på Terese buss med henne och gjorde allt för att dra ut på tiden men tillslut fick vi ge oss. Det var sjukt mycket folk så gymmet. "Vem är så dum och går hit nu? Vem är så dum och går på en löpband inomhus nu när man kan gå ute?" skulle vi säga som lite senare också sprang på dom. (A) Hahaha. Okej okej men vi hade iaf lite dåligt samvete.


 
En ganska snabb träning blev det. Sen gick vid till ån i våra träningskläder. Sofie la ut sin handduk och la sig på den och solade. Så rätt som det var kom en bil och svängde ner på... vad ska man kalla det? xD Haha där vi va iaf. Jag började asgarva och ba "Sofiiie det kommer en biiiiiil" Sofie uppfattade det som jag sa nått om hennes mobil så hon brydde sig inte och jag typ knäckte mig av garv. HAHA. Den körde rakt emot henne och den typ stannade den och väntade att den skulle flytta på sig. HAHA kan inte beskriva med ord hur roligt det var. Det visade sig vara någon fiskbil. Öhm. De stannade vid vattet och slänge ut massa fiskar. Laxar enligt Sofie. Hm, ja efter att ha studerat dem en stund bytte vi om (bakom handduk) och begav oss till Maxi där Sofie blev uppplockad av sin mamma och jag cyklade hem. ;P


                           Yeeeey Sofie spänner sin arm. Fin bakgrund också. Granngården.


                     Haha i bakgrunden ser ni den där bilden som kom från ingenstans xD


                               Ganska lyckad hoppbild för att vara mobilkamera faktiskt :)


                                                  Neeeh, lite tidigt att bada än kanske?


Tv-dag

Dålig uppdatering. Har inte haft allt för mycket för mig idag. Har kollat på 3 avsnitt av Jakten på Julia men tog en paus nu och kollar på reprisen på förra avsnittet av Top Model som jag missade i måndags. Uppdaterar bättre imorn ;)


Lovets sista dag, bara helgen kvar...

så jag tog jag mig en rejäl sovmorgon idag. Men när jag vaknade och märkte att solen sken så fint ute flyttade jag ut i hammocken. Gud så härligt, bara lite molnigt. Tillslut vann molnen över mig så jag gick in och mig en dusch men gick ut sen igen. Kameran var med men exprimenterade mest lite med mina filter och sånt. Blev inga speciellt fina bilder. Kanske denna isåfall...



På eftermiddagen var jag ute med Anna på en minst sagt jobbig joggintur, men vädret var inte att klaga på. Kändes som sommar! =) Nu sitter jag här, nyduschad igen och väntar på en massage ;D Om bara pappa kunde bli klar någon gång x) Nu kanske =)

Torsdag

 
Idag har jag varit hos Anton och druckit glögg. :) Jaa ni ser ju bildbevis. Fast vem vet, det kanske var saft i flaskan... who knows...


Tränat, solat, film

Dagen började med ett träningspass med Sofie. Var på gymmet kl. 8.45 redan. Trodde Sofie redan skulle vara där men icke. Bestämde mig för att springa i snabb tempo tills hon kom. Hahaha sshit vad jobbig det var, hon kom typ strax efter 9. När jag kom hem la jag mig i solen. Även idag kunde man sola!:D Annars har jag inte gjort så mycket idag. Såg nyss en film med mamma. The Time Traveler’s Wife. Fett bra, se den!


Pizzabak med Sofie och Vezira

Igår var som sagt Sofie och Vezira här. Mötte Sofie på gymmet strax efter 13 och sådär lite över 15.30 gick vi därifrån. Vi cyklade till Maxi och handlade lite saker till pizzan. Därefter tog vi vägarna förbi Veziras hus och plockade upp henne innan vi alla tre gick hem till mig och började med pizzorna! Jag vet att det inte ser så lockande ut att äta (se sista bilden) hahaha men det var helt ok faktiskt. ;)










Solat + räfsat löv

Woho vilket fint väder det var i morse. Var uppe 8.30. Sofie sov över och skulle ta bussen tidigt så därför var vi uppe så tidigt. Det var iaf tidigt för mig med tanke på att det är lov. Jag låg ute och solade i bikini över en timme, aaasvarmt! :D Kände för att ta fram vårkänslan ännu mer så när solen gick i moln gick jag och räfsade löv i 1,5 timmar faktiskt! Bra träning.

 

4 april

Tjaa =) Påsklunch hos farmor idag stod på schemat. Eller påskmat och påskmat x) Potais och kålpudding. Åh vad jag älskar min farmors mat! Spelar ingen roll vad det är, det är så gott allt hon gör! :D Hihi. Mina kusiner var också där. Sen åkte vi en sväng till pappas kusiner som var i stan. Hmhm ;P Hade kamera med mig, men minneskortet hade stannat hemma så har inga bilder från dagen. Haha misslyckat att släpa med på en kameran utan minneskort. xD

Imorgon kommer Sofie. Först blir det träning och sen ska handla och baka pizza. Spännande xD Vi ska göra den efterlängtade Malta-pizzan, med ägg och ärtor bland annat! :D




På grund av brist på bilder från dagen lägger jag ut en bild på vad jag köpte i Värnamo igår. Kanske inte framgår vad det är, men bättre än ingen bild alls :)

Påskafton


Underbart vårväder!


Påväg till Blåkulla.
-Såg ni nått i Blåkulla?
-Nej, bara massa köttätande växter!



Haha, här firar även Buster påsk ;D


Åren går men Darinäggen består! Det hr blivit ett måste på "påskbordet" :) xD


Påskbål


Glad Påsk!



Woo, klockan är 8 och jag vaknade av mig själv. Jättepigg!! Men somnade dock ganska tidigt igår. Jag och mamma ska nämligen till Värnamo och shoppa lite =)


Vårbilder!

 
Idag har jag varit hos mormor i Nöttja i stort sätt hela dagen. Vi firade henne och Gun som nyligen fyllde år. Grattis grattis! Kajsa och jag var ute och tog lite fina vårbilder :) Se nedan.

 
 
 


1 april



Så var ännu ett lov inlett med träning! Haha =) Kunde behövas. Hade inte varit på gymmet på över en vecka. Har inte haft mottivationen, det blir så ibland. Wihi, nu är det april. Inga aprilskämt för mig idag. Lurade bara Sofie lite, att gymmet var stängt när hon var påväg dit.

Skola verkade jätteseg idag. Började med spanska - satt vid datorn. Sen engelska - satt vid datorn. På eftermiddagen hade vi vikarie på matten så vi såg en film. Dock om matte, men inte så anträngande det heller. Därefter återstod bara svenska, och tror ni inte vi kollade på film där också? Haha, så datorn och film hela dagen idag! Slappt :) När jag kom hem innan stötte jag på denna söta påskkärringen på gatan :) Tihi, awi. x)

 


RSS 2.0