Malmö med Anni

 
Igår var jag alltså i Malmö med Anni (Alfred hade ju som sagt vunnit biljetter till genrepet) Vi åkte ganska tidigt så att vi skulle kunna gå på signeringarna med. När vi kom till köpcentret Entré tog det inte lång tid förrän de som jobbade där hälsade på mig. Ofta de var samma "personal" som i Göteborg. Haha. Först kom Kitty från Andra Avenyn och ba "Men heej, dig känner jag ju igen" o sen kom en annan och ba "Men hejsan, är du här igen? Du åker runt på Melodifestivalen? Vad kul!" Ändå av alla människor de träffar, lite kul. x)


Det blev Annis första tågresa (men inte min)


HAHA


Anni och Kitty :) Vi satt och snackade massa med henne, haha kult.
 
  
 
Haha vi strävade efter att ta kort med alla, men orkade bara 4/5.

 
   
Kul att vi verkligen tog allas autografer också. Alla trodde vi var fans till just dom så var vi inte fans till någon xD


HAHA, neehmen vad tar hon kort på?


På plats ;)


Sibel. Cool bild tycker jag. Häftig show =)


Lovestoned


Pernilla, ganska tråkig låt I slutet av hennes nummer var det ett konfettiregn. De hade inte provat det innan så de visste inte om de hann att städa mellan låtarna, och de hann de inte så de fick stå och dammsuga i flera minuter. Undra hur de ska lösa det. x)


Peter

Vi gick ifrån genrepet redan kl. 21, så vi hann bara se alla uppträdanden, sen inget mer. Asså ofta vi gick så tidigt. Ganska onödigt. Tåget gick 21.48 och det kryllade av taxibilar utanför arenan. Tog bara ett par minuter att åka till centralen så sen fick vi stå där och vänta 45 minuter. Smart, men okej. :)


5 år sedan

Idag är det 5 år sedan jag såg Darin första gången. Signering på Ica Maxi i Hyllinge :)

  

Hahahahaha, asså kolla vad liten xD


Snabb uppdatering

Tja! Nu är jag hemkommen från Malmö. Har varit en mycket trevlig dag. Ville bara uppdatera här lite. Titta in imorgon (eller senare idag) xD Berättar om dagen och lägger upp massa bilder =) Men nu ska jag gå och sova, innan jag gäspar käkarna ut led, öhhmmm. Natti ♥


HAHA, kul val av bild från dagen måste ni hålla med om?


Malmö!



Jaa. Även denna helgen ska jag på genrepet på Melodifestivalen. Malmö den här gången. xD Måste ner och spana in Darins såkallade konkurrenter.. höhöö.. :) Nämen min bror vann biljetter men han vill ju inte gå. Snäll syster som man är så ställer man ju upp! Tar Anni med mig, så jaa.. blir borta hela dagen, men vi hörs på lördag!! Ha det så bra ;D !!!

 


Back to reality

Okej inte helt ännu. Fortfarande är ju nästan halva lovet kvar, men nu är den bästa delen över. Känner hur matteboken och gymmet väntar på mig. Skulle även gå in och ändra mina studieval som jag helt lagt undan fram tills nu. "Studievalet är stängt" kom upp när jag skulle logga in. Lyckat Emilia. Åhå. Vad gör jag nu? Får maila min studievägledare och kolla om det är helt kört att ändra. -.- Annars får jag det slappt nästa år. x) Jaja, gymmet nu, bye!

  


Toppenhelg!

Ah, vad ensam jag känner mig nu. Har varit med massa härliga människor sen i fredags. Var nyss nere på stan och lämnade Madde som varit här sen i söndags. Måste erkänna att jag varit väldigt dålig på att ta bilder under dessa dagar. Synd. Men kul har jag haft, väldigt kul :D !!! O det blir en repris om 3 veckor, eller snart bara 2! Då åker jag och Ida upp till Stockholm och så blir det Darin i Melodifestivalen i Globen! WIIIIIHOOOOOOOOOOOO :D

 


Haha jag går fortfarande i mina converse xD ! (Y) Eller redan kanske passar bättre nu. :P


"Ska vi sätta oss lite på parkbänken?" :)


Välkommen hem till mig, så välkomnande.


Inte för att det är så tilltalande att gå utan för dörren heller... -.-


Den stora dagen

Jaa.. som sagt vaknade vi upp till massa ny snö igår. -.- Gick endast 5 bussar ellernått i hela Halmstad men vi hade turen med oss att en av dem var den vi skulle ta. Tåget gick också som planerat. Eller vi blev stående i en tunnel i 40 min och fick sedan åka tillbaka och hoppa av vid Liseberg och sedan gå till Scandivavium.


SNÖÖÖÖ


Lång biljett?!


På plats i Scandinavium


Alcazar


Johannes Bah Kuhnke


Elin Lanto


Erik Linder


Getty Domein


Timoteij


Darin


Darin


Darin


Darin


Darin


Crucified Barbara


:)

Efter repet tog jag, Madde, Hero, Jess och Ida en buss till Halmstad. Tillsammans kollade vi på Melodifestivalen. Jaa vad ska man säga? Vi filmade våra reaktioner under kvällen. Ni kan nog inte förstå utan att se klippen men vi skrek oss hesa, o jaa jag vet inte vad. Har typ aldrig varit så nervös i hela mitt liv som innan de skulle säga resultatet. ÄSCH tänker inte ens försöka berätta. Usch vad arg jag blev när Timoteij gick vidare. Lyfte förbannad telefonen igen. Satt och drog streck för varje gång jag röstade. Blev.. dyrt. (A) Men vad offrar man inte för att bidra med en plats i Globen åt Darin?! Hiihi :D


Lite bilder från i fredags

Är kvar hos Ida i Halmstad. Just nu är hon och tränar småbarn så jag och Madde sitter här helt själva, hhaha xD Ikväll tar vi bussen hem till mig. :) Tänkte ladda upp lite bilder från i fredags. Måste även berätta om vårat dramatiska äventyr innan tågets avgång. Alltid får man uppleva nått nytt. x)

Tidigt på fredag bar det av till Halmstad. Min buss skulle vara framme 8 min innan tåget som jag och Ida skulle med skulle avgå. Min buss fick alltså inte vara försenad. Hade direktkontakt med Ida sista biten och enligt hennes beräkningar skulle vi hinna precis. Sen blev tåget 5 min försenat så det var helt lugnt. Bussen passerade Centralen, men stannade inte? HAHA. Jag glömde trycka på stoppknappen så den bara fortsatte in mot stan. Ringde Ida och hon kutade efter bussen. Jag skulle typ inte hitta dit själv så hon var tvungen att hjälpa mig. Bussen stannade tillslut på Österskans och jag fick en snabb vägbeskrivning av en passagerare. HAHA. På något sätt lyckades jag och Ida springa om varandra men hittade tillslut varandra och kutade allt vad vi hade. Det slutade med att vi kom in på perrongen samtidigt som tåget rullade in på spåret. PUH.


Hahaha, det var inte vår idé att sätta oss utan de som jobbade där ba "aahh kom o sätt er"


Darin!


Innan signeringen blev han intervjuad :D


Som sagt, mysig signering! :D


Haha, inte den bästa bilden kanske men hihihi :D


Kitty från Andra Avenyn typ jobbade där.


Här inne fick man inte ta kort


Mc Donald's har blivit en tradition efter vi har sett D' x)


Jag och Jesssss :D


Sen kom Alcazar och signerade, hahah... Tog deras autografer så jag kunde ha deras affisch som ett skydd runt Darins x)


YES YES YES!

DARIN TILL GLOBEN! Asså TACK. Har nog aldrig varit såhär lycklig. Upplevde "scenenkänslan" igen. Herregud. HAHA. Här sitter vi med fönstret öppet fast det e typ 20 minus, okej skojar. HAHA. Har fett ont i halsen och är helt utmattade, men för lyckliga för att typ sova. Jaaa.. vet inte vad jag ska säga. Är bara så sjukt glad. Ser inte fram emot min telefonräkning. USCH. Men whatever. Det var värt det!


Idag är det den stora dagen...

Snodde Jess rubrik! Haha men den passar ju alldeles utmärkt. Idag är det dags för dagen vi väntat på så länge. Darin i Mello. Vi vaknade upp, sjöng för Madde som fyller 16 idag! Hahahah.. Det har typ snöat asmkt inatt så vi hoppas vi kommer kunna ta oss till Göteborg och tillbaka till Halmstad.



Gårdagen var föresten toppen. Jättemysig signering för man fick sitta jämte honom i soffa under tiden han signerade. Berättar mer senare, bilder kommer såklart också. Sålänge får ni nöja er med röstabilden! Och glöm för Guds skull inte att rösta.


"NEJ" - "JA"

Vilken dag! Har gått upp och ner om man kan säga så. Den första "nedgången" började väl då jag lämnade in min ledighetsansökan och fick ett direkt "NEJ" Blev helt chockad, hade inte räknat med det. Jag är inte den som taggar upp och undrar varför inte och blir asarg (som Ida) hahahaha nej men, frågade bara varför jag fått ledigt en gång tidigare för Darin. "Det var dumt av mig, det ångrar jag" med det svaret orkade jag inte mer så jag bara helt lugnt "okej, tack ändå" och gick därifrån. Men inuti mig kokade jag av ilska. Jag har strävat efter hög närvaro för att jag vill kunna få ledigt vid sånna här tillfällen. Har inte varit sjuk en enda dag under hela min gymnasietid. Två tandläkarbesök och en halv dag ledigt är det enda jag missat, så gah vad arg jag blev. Ville bara typ dra hem men neehh det gjorde jag såklart inte.

Blev den sista som var kvar i klassrummet efter sista lektionen eftersom jag skulle ta reda på vad jag skulle ta igen. När jag stod där och väntade kom min mentor och räckte mig en kopia av ledighetsansökan, fast med ett "JA" på. "Släng den gamla" sa han bara och gick.

Smålänningen var på besök igen. :) Haha efteråt frågade nyhetschefen mig "jaha, har du någon favorit i Melodifestivalen inför helgen då?" jag ba "ÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHH SKOJAR DU?" han ba "haha ja jag kommer ju ihåg dig! Darin va?" Haha! Herregud.

      


Woho!



Haha vilken bra start på dagen! :D Insåg just att det blir min sista skoldag innan lovet idag. Lov? Shit. Jag har ju bara planerat mitt liv fram till lördag typ. (A) Stannar lite hos Ida, sen åker vi (jag, Ida, Madde) hit ett par dar också! Få se om vi kommer att fira, äta tårta och ha kul eller om vi kommer sitta här helt knäckta och gråta. I ÖVERMORGON SMÄLLER DET!


Darin redan i övermorgon...

 


Konsert

Hinner väl med ett kort inlägg idag också. :) Står lite still i huvudet. Haha, men ikväll har jag varit och kollat på en konsert som en i trean på estet har satt ihop som sitt projektarbete. Coolt. Va där med Anna och Elisabet! Trevligt. Hittade även Sofie och Terese där. Aron och Ida med, med de var ju med i kören så det var ju ingen överraskning. AH, duktiga var de! :D



Måndag

  Det var en trött Emilia som steg upp idag. Blev sent igår ju. Dagen började med en snabb samling i klassrummet, sen skulle vi in i datasalen och göra en filmaffisch. Frågade om det var okej om jag lyssnade på Rix fm, bara en liten stund. Haha asså det e ju strömmande musik så egentligen får vi inte lyssna på webbradio, men min lärare antog att det gällde Darin så hon sa att det var okej att göra ett undantag då typ. xD Problemet uppstod när jag skulle få igång det. Det funkade inte för det saknades nån programvara ellermått (jag fattade aldrig) Men Anton försökte hjälpa mig, men lyckades inte. Min lärare försökte oxå. Haha fett snällt, på lektionstid och allt. Dock hann vi aldrig få igång det, under typ den halvtimmen vi försökte. HAHA asså kul, under lektionstid lixom. x)

  

Sista lektionen hade vi prov i Illustrator, så ba när det är 20 min kvar på lektionen blev det strömavbrott så allas datorer bara dog. Typiskt! Fast nästan lite komiskt xD Skyndade mig hem och tog igen alla Darinnews jag missat. Haha, högtryck nu! :D Lycklig! O nu är det bara 5 dagar kvar!


Ny layout

Klockan blev 00.00.00 och hemsidan fick en ny layout :D


Nedräkning?



Fett läskigt! Det har kommit en klocka på d.nu som räknar ner till något som kommer att hända vid midnatt men ingen vet vad. SPÄNNANDE! Räkna med en trött Emilia i skolan imorn....... XD haha, och hela veckan kanske. MEN KUL! *TAGGAD* :D


EN VECKA!

NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR! GLÖM INTE RÖSTA PÅ LÖRDAG!!!



Fattar inte hur detta ska gå. Jag är så nervös redan nu, okej vadå redan nu? Har varit sen typ november. Haha. Neh men att bara kolla på programmet utan Darin är nervöst, och på lördag är han med! Shit asså! Nu tycker jag det är lite dåligt att vi inte ska vara där på kvällen med skyltar och allt, men jag tror inte vi hade klarat hålla upp dom pga. nervositet. Jag ska sitta bänkad i Idas soffa tillsammans med Madde, Jess och Hero! Och Ida förståss (om hon får plats) Vi pratade just om att det är bäst hon har husförsäkring. HAHA OKEJ.
Fyra solokillar till Globen nu, inte bra. Hoppas Darin blir den femte! :) puh!


Stan med Anna

  
Kände värsta shoppingbehovet. Igår tänkte jag åka till Växjö idag men i natt fick vi mer snö (WOHO!) så mamma ville inte köra. Tog med mig Anna ner på stan här i Ljungby. Hehehe, funkar ibland ändå. :) Går man in i alla affärer några gånger så blir det bra. Haha. För mig blev det två tröjor (den ena ser ni på bilderna) och två armband. Kanske inte var så nödvädningt men kunde inte motstå. (A) Anna hittade ett par jeans och den söta tröjan ni ser på bilderna ovan! :D


Vi tog en fika. Semlor! Haha! Ida kom och joinade när vi hade fikat klart men vi joinade henne när hon skulle äta. :)

Nu kommer Anna igen, ska se den nya Beck filmen :D !!


Nyckelpiga? + Almrock

Titta vad jag hittade. Visste inte att det fanns nyckelpigorvintern. Hahhaah, okej men har typ aldrig sett :) Tänkte det var nödvändigt att skriva ett blogginlägg om detta. Ehm. :P




Kan ju även passa på att tillägga att jag precis fick mail från Almrock. Sökte till audition i lördags och kom tydligen med, om man nu kan uttrycka sig så i detta sammanhang x) haha :P

"AlmRock
- Ljungbys största scenprojekt någonsin!

Vi kommer längre fram att kalla dig inför en första träff i grupperna:
- marknadsföring
- programtidning/dokumentation
-kostym/smink/rekvisita


Vi är glada att du vill vara med och bidra med din kunskap.

Väl mött!"

Kul :) !!


Val :S

Oj vad denna dagen bara försvann. Fast jag kom hem senare än vanligt för nån var och pratade om våra val inför tvåan. Tre val ska göras. Först bild/musik. Då tar jag lätt bild! Sen Fotografisk bild A som nått tillval, också lätt val för jag vill inte läsa historia eller mer engelska. Sista, som är det induviduella valet är jag inte riktigt säker på vad jag ska välja. Nu har jag spanska. Det är ju tråkigt, men bra lixom! Funderar ändå på att ta typ webbdesign eller digitalt skapande ochh verkligen bara GLIDA igenom allt, för engligt vad kurserna innehåller kan jag redan allt känns det som. HM. Måste tänka!

Resten av dagen har typ bara suttit och kollat på massa coola kameratillbehör. Handlade lite. Fem filter och ett motljusskydd. Hihihi fett kuul =) har också letat efter nån typ av ljudinspelare som kan ersätta det dåliga ljudet på min kamera. :)





Hej, ni missade väl inte MP1 i Smålänningen idag? ;)

)


Åttonde februari

Grafisk kommunikation, Multimedia, Medieproduktion. Så såg min dag ut =) (för att vara väldigt kortfattad) ;) Haha, nah men det hände inte så mycket. En helt vanlig måndag lixom. Vi gjorde föresten en "Inne/Ute-lista" för Smålänningen, vadå svårt att komma överrens? xD På tal om Smålänningen var min kära vän Anna på förstasidan idag! :) O till detta random inlägg lite bilder jag tog på hemvägen... :P !!















Dubbelkalas

Har typ inte suttit alls mycket vid datorn i helgen. Har haft fullt upp hela dagarna. Igår var det ju audition och sen bar det av för att fira Jenny. Idag var jag hos mina kusiner och firade Kevin som fyllde 7 år. :) Hade bara gått upp och satt och åt frukost när mamma sa att vi skulle åka om en halvtimme så där blev det lite stressigt. (A) När vi kom hem övningskörde jag första gången i år faktiskt. Kände stort behov av att träna. Mitt kort hade gått ut så jag köpte ett årskort! Nu sitter jag här. Ska snart äta och kolla på Blåsningen! :)


Kajsa och Kevin


Kevins coola tårtor


Kevins coola tårtor

Kanske laddar upp fler bilder sen... :)


Audition


Idag har jag varit på audition här i Ljungby. Hahaha :) En musikal som ska spelas upp på Ljungbydagarna i augusti hade uttagning. Jag var dock inte där för att söka nån roll, utan som typ som en som dokumenterar allt. Ska tydligen göras nån tidning om det o så, lät kul så varför inte?!


Skulle inte direkt gått dit om det inte vore för dessa :D De sökte huvudrollen...


Dansgruppen. Haha, jag stod på värsta bordet och fotade xD


Ida och jag. De bjöd på mat så vi åt där. :)


Nån som känner igen sig?! Haha... för några månader sen såg det ut såhär...


Samma ställe alltså. Haha, vad sjukt det kändes. Jag ba satt där och åt lixom.. hmm..


Bilder med Anna

Förutom skola spenderades dagen med Anna. Haha var ute och tog lite fina bilder som jag bjuder på. =) Titta så mycket snö vi har, är det inte fruktansvärt?!!


 

 

 


SOMMAR??!

JAG VILL HA SOMMAR! NU!



Ska jobba på ett innlägg med massa fina sommarbilder... få se när det kommer. =)


Tredje februari

Idag känns det som jag inte har gjort nått annat än att gå. Det kom massa snö inatt så gå var typ det enda sättet att ta sig fram på. xD Började med att gå till tandläkaren som jag hade tid kl. 8.15 hos. Det var typ inte skottat någonstans, jättejobbigt! Haha. Kul när man kom in till stan och såg andra dra sig framåt. I början kände jag typ mig som den enda som var ute. xD Väl framme tog de först bort lite tandsten, sen fick jag vänta på en annan som skulle "laga" mina tänder. Asså nej inte hål! Typ igår när jag bet på ett knäckebröd gick en bit på min tand av, fast inte på tanden utan "plasten" som är för gluggen. Asså orka att jag ens försöker förklara. xD Skitsamma! Kom till skolan strax efter 9 och hade i stort sett bara engelska, sen slutade vi :)

  

Påväg hem såg jag värsta lilla söta fågeln i ett träd. Den verkligen ba satt där och blev inte ens rädd när jag kom nära. Önskar så att jag hade haft kameran med mig. (mobilbilder nedan) Tänkte typ gå och hämta den och gå tillbaka men snön hindrade mig. Sen kom Adam. Han skrämde den så den bytte träd. Jaja. :P

  


RSS 2.0