Grillning på stranden

Tjaaoo. Sitter just nu hemma hos Ida i Halmstad. Madde kom också ner igår från Stockholm men jag kom hit med en buss i eftermiddags. Ida skulle repa inför sin dansshow så jag och Madde gled runt lite på stan. Galet mycket folk nu under Marinfestivalen. Kl. 17 stod Capviated (Ida och co, haha) på scenen och de bjöd på en 20 minuters långt dansuppvisning. Sjukt grymt. Förstår inte hur de kan lära sig allt.. och värsta klädbyterna och allt. Verkligen coolt! Efteråt gick vi till Hemköp för att köpa nått att dricka. Vi stod i kön ett tag och precis när flaskorna nått kassörskan ba sliter Ida dom i från henne och ba "VÄNTA vi ska bara handla lite mer" Vi kom nämligen på att vi var hungriga så lika bra att inhandla till grillningen nu när vi ändå var i en mataffär. Väl hemma hos Ida igen packade vi (eller Idas snälla föräldrar var det väl) ner maten och allt sedan körde Ida (ohhh) till Östra Stranden där det blev grillning som vi skötte skickligt. (A) Hm. Jaja nått misstag kanske... lala. Lite bilder:



















Mix från Helsingborg igår


30/7 - Helsingborgsfestivalen

Strax efter 12 började resan till Helsingborg med Anni, mamma och Alicia. Kändes lite så jättekul eftersom regnet verkligen öste ner. Nicolina som bor där sa att vädret inte var bättre i Helsingborg heller. Ungefär halvvägs så klarade det iallafall upp och vi klarade oss undan från regnet större delen av dagen. När vi kom fram till scenen var det inget folk alls men sedan började Lovestoned och Star Pilots (som jag för övrigt är så sjukt trött på) repa så då började några dra sig dit. Vi hade inget bättre för oss, Anni och jag, så vi drog också dit. Rep efter rep. Jaa alla artister utom Darin repade. Eller, kanske inte Linda Bengtzing och Velvet heller. Ja ja här kommer lite bilder från dagen :D


Jag och Anni i bilen :)


Spanade in vakterna. Några var samma som förra året. Skönaste vakterna där ju! Hahaha <3 Vi blev värsta kompisar med dom förra året. Lärde dom en dans och Issa bröt arm och massa.


Vänta vänta... :)


GAH spelar ingen roll var jag är så är dom också där... -.-


För ovanlighetens skull kom Darin redan som den andra artisten. Kändes helt fel, man hade inte alls hunnit förbereda sig. Han brukar ju verkligen ALLTID vara sist. Dock hade jag lite i tankarna att han kanske inte skulle vara sist eftersom han skulle vidare till Malmköping som ändå ligger en bra bit från Hbg.




Haha mitt under Viva la vida bara spang det in någon och bytte mick mitt när han sjöng. xD


















Alice


Play


Lovestoned


Velvet och Linda Bengtzing


Amy Diamond (När ska hon växa upp?!)


Dagens överraskningsartist. Sean Banan. Suck. Haha tänkte att det kunde vara typ Eric Saade ellernån för han var där igår så bara kom han. Palla. =P PS. Vakten i hörnet känns bekant för någon kanske?! ;)


Hbg och Halmstad i helgen!

Hemma. Nu börjar mitt späckade schema igen. Har nog 3-4 dagar kvar på lovet som jag inte har något alls planerat. Imorgon blir det en tur ner till Helsingborg med Anni, mamma och Alicia. En viss person uppträder på Nickelodeondagen som är på Helsingborgsfestivalen. (Darin om det inte framgick) =P På lördag tänkte jag åka till Halmstad och hitta på nått med Ida och Madde. Hörde något om grillning om vädret tillåter. Dagen därpå är det Rix FM festival i Halmstad. Darin igen. Thihi. Sedan tänkte jag hitta på nått med Anton innan det bär av till Turkiet en vecka. =D Ih!


Badat!


Finare naglar än Kajsas får man leta efter...

Ångerst att jag inte är ute när solen äntligen tittar fram… Somnade ute på studsmattan innan, så skönt sen kom mamma och väckte mig för vi skulle ner och ta min sista gardacilspruta. Idag var jag så duktig, satt upp. Haha, skönaste sköterskan (?) som behandlade mig som en 5-åring nu igen. Det gick iaf bra, gjorde jäkligt ont några sekunder men nu i efterhand känns det bättre än vanligt. Innan idag var jag hos mormor en snabbis medan Alicia var på cirkusskolan. Hon och mina två andra små kusiner tältar där med mormor. Det gjorde jag också när jag var liten, typ höjdpunkten på hela sommarlovet. Hihi. Kajsa och jag var kompisar idag. Fixade hennes naglar så fina! =)


Världens godaste gröt - Olgas risgrynsgröt!


Här målades det och fixades =)


Såhär fint blev det! Hehe Kajsa själv fick välja färger osv..


Blåsapis! Haha, kunde inte motstå den en gång. Den blåser naglarna torra.. Alltid kul när man fixar något barns naglar (jaa mina egna med ibland) xD


Hallonen har äntligen tittat fram =D


Thihi

Nähhe nu ska jag ut igen. Hörde något om pizza snart. Trevligt! x)


Ny design!

Kan man ha det såhär?! :P Inte alls som jag hade tänkt mig. Först var det svart och vit, sen blev det lila men nu blev det grönt. Jaja, lite sommrigt ju :) Passande när man sitter här med filt och strumpor och fryser. Tittar man ut så ser det ut som höst, typ 10 grader... hallå?! ;/ vad hände med sommaren..?


Halmstad och Skummeslöv

Igår och iförgår var typ de första dagarna på hela lovet jag inte gjorde något speciellt alls. Skojar inte, jag gjorde verkligen ingenting men efter ett fullspäckat schema behövs sådana dagar också. :) Idag bar det av till Halmstad på morgonen. Mina kusiner (på pappas sida) var nere i stugan så träffade dom. Dock var det inte så länge sedan den här gången men brukar bara bli att vi träffas några gånger varje år. Jag och mamma tog oss en shoppingtur på Eurostop. Jag hittade två t-shirtar, en kofta och tre par leggings. Allt på rea! :) Efter det åkte vi till Skummeslöv där de var släktkalas. Vi firade mammas kusin Madde som fyllde 25 här om dagen :) Sitter här nu, ganska nyss hemkommen och är fett trött men var uppe ovanligt tidigt idag ju så ska nog snart krypa ner i min säng och sova!! =)








Grattis Lina!



Grattis Lina som fyller år idag! Efter 2 dagar på Malta fyller du 16, precis som jag gjorde förra året ;D haha kul! Även grattis till Madde och Marika som fyllde år här om dagen men hade tyvärr ingen bra bild på er och mig x)


12 dagar kvar

Haha har väntat på en dag då jag verkligen inte har något intressant alls att berätta. Idag är en sådan dag. Om mindre än två veckor är jag här, i Alanya, Turkiet! :D


Klipp från Storebro

Två små klipp från igår. Inte världens bästa men ni måste bara se den grymma stämningen =) Beklagar det dåliga ljudet.




21/7 - Allsång i Storebro

Igår åkte som sagt jag, mamma, Alicia och mormor till Vimmerby. Jag hängde med en snabbis till Astrid Lindgrens värld, vi kom ju redan kl. 10 så kanske lite tidigt att börja köa? Haha :P Dessutom var det ju fritt inträde för vi hade vunnit biljetter. Tyckte i alla fall det var sjukt överskattat. Så dåligt.






Vid typ 13.30 skulle mamma köra mig till Storebro, som bara låg typ 10 minuter från Astrid Lindgrens värld. Nästan framme så fick jag ett mess av Marika "Darin är här!" Sa det till mamma och hon ökade på gasen. HAHA. Givetvis fick vi svårt att hitta. Usch, varför händer det alltid? Vet inte hur många gånger vi har kört runt sådär i tidspress och inte vetat vart vi ska men ändå varit så nära. Jag öppnade dörren och frågade en man ”ursäkta, vet du var Storebroparken ligger?” ” nahhehj, desværre er jeg dansk, ved jeg ikke” Typiskt! Vi fick en liten vägbeskrivning av Marika och Annie som var där och Marika kom och mötte oss så det gick bra tillslut. Darin hade inte hunnit börja repa utan bara gått från bilen och i det lilla huset vid scenen. Efter ett antal uppspelningar av Lovekiller kom han ut på scenen och hälsade på bandet och en repetition började. Yeej!




















Han körde Viva la vida, Runaway, You´re out of my life, Money for nothing, Step up och Lovekiller, även Vill ha dig, vilket blev 7 låtar och över förväntan. Roligast på repet var nog Viva la vida eller rättare sagt sticket (?) i Viva la vida. Darin vet verkligen alltid precis hur han vill ha det så allt är så noga. Kören hade verkligen problem så han fick hjälpa dom jättelänge innan de fattade. ”En gång till” så pekade han på sig själv och sen på dom osv för att göra det lättare för dom. Efter ha gjort det ett antal (minst 3 gånger) sa han ”en gång till, och nu får ni ingen hjälp alls, hehe” Haha, ahh det var roligare i verkligheten x) Efter ett tag gick jag fram till sidan av scenen för att variera vinklarna på bilderna lite. Darin vinkade och posade till kameran (Y) Att han tyckte det var extremt varmt gick inte att missa. ”Man skulle ha en fläkt” sa han och såg helt drömmande ut x) haha! Efter repet som höll på typ en timme, satte vi oss på en bänk. Plötsligt såg jag Darin komma ut, maskerad i solglasögon och två som skuggade honom runt sig. Ändå hälsade han och vi hann med en snabb dialog xD

D: Hej!
A och M: Hej!
Jag: Hallå där i värmen! (HHA?)
D: Jaa, det är verkligen varmt asså!
Jag: Ta dig ett dopp *pekar på ån precis bakom* (HAHA EH??!)
D: Haha, aah ellerhur, senare kanske ; )




Sen gick han och köpte mat. Kanske en timme senare kom han förbi igen. ”Hejdå, ses sen!” sen åkte han iväg i en bil. Kikki kom och repade vilket vi inte fann lika underhållande så jag hängde med Annie och Marika när de skulle äta. Jaa, sen hände la inte så jättemycket direkt. 17.30 var det insläpp. Det fanns tre olika köer och vi var själva i vår. Tror vi blev insläppta sist för massa folk hade redan kommit in när vi blev insläppta. Vi hamnade på andra raden till vänster, vilket var ok bortsett från tjejerna som satt framför. GAAHH! Hysteriska fans, okej jag ska inte klaga man har ju själv varit sån en gång i tiden. Det roligaste var när pressen kom. De ville snacka med några riktiga Darinfans och valde självklart de framför oss som hade både skylt, pannband och allt såntdär.

- Hur långt har ni åkt för att komma hit idag?
- Från Vimmerby! (haha jao 10 min?)
- Bara för att se Darin? Vad är det så är så bra med honom?
- Han är så snygg! (-.-)
- Har ni väntat länge här idag?
- Jaa, nån timme (wow)
- Så ni har följt Darin enda sen.. hur länge? Sedan Idol?
- Neh inte riktigt, men ett tag.

HAHA asså jag kunde typ inte hålla mig för skratt. Kul kul. xD Ser fram emot att läsa hela intervjun! Efter första akten bytte jag i alla fall plats i brist på bra bilder p.g.a dem. =) Allt som allt höll på i 3,5 timmar. En aning segt måste jag säga men det var la som vanligt värt det! Darin var på topp, och det var verkligen grymaste publiken, över 2000 pers och värsta stämningen! :D Wooho!
























Vimmerby imorgon!

Säger redan god natt. Blir nämligen att gå upp typ 7 imorgon för att kl. 8 åka till Vimmerby :) Alicia har ju vunnit biljetter till Astrad Lindgrens värld så vi tänkte åka dit någongång i sommar. Passar på imorgon då Darin kommer dit. Två flugor i en smäll lixom ;) haha. Lite ovanligt sällskap dessutom.. Mamma, Alicia och mormor. :D Ida jobbar buhu. Men men. Det blir nog kul ändå ;D Jag tvivlar inte! Thihi. :) Vi hörs.. nog på torsdag om inte förr. Bajbaj. <3


                     Trevligt att få se Kikki Danielsson igen föresten.. en hel vecka sen sist nu ju.. haha -.-

Hemma - bilder från tjejkvällen

Då var man hemma igen. Det är galet varmt, men jag klagar inte för snart försvinner visst det fina vädret. Jag och Anton tänkte åka och bada typ hundra gånger men det blev inte av. Haha. :D Har släpat med kameran sedan jag åkte till Halmstad i förgår. Hur många bilder har jag tagit? Svar 0. Hahaha. Ajjaa har iaf lite bilder från tjejkvällen att dela med mig av.


Först kom Anna och Elisabet.


Efter massa snack gick vi ger till stan och käkade pizza!


Efter en heldag som hundvakt hittade även Ida hit :D


Vi spelade lite Geni. Behöver ju inte ta upp resultaten. (Ne jag förlorade inte men vill inte hänga ut Elisabet) haha nehdå!


Vi kände för en liten promenad sådär vid 1-tiden x)


Haha <3


Hopp!


WE


Typ vid.. tre ellernått startade vi Alice i underlandet men jag tror vi alla somnade ganska snabbt och vaknade till eftertexterna. Haha fail. På morgonen såg vi Sebbe. Ganska meningslös måste jag säga... :P

Men det var en awesome kväll ;D Tack mina grils! <3


I stugan

Tjoo! Råkade hamna i sommarstugan. En timme efter att tjejerna åkte hem idag hoppade jag på bussen till Halmstad där resten av min familj höll hus. Haha ;P Eller ah inte Alfred då för vi åkte tillsammans. Vi gick hemifrån en halvtimme innan och hann verkligen fram samma minut som bussen gick. Mina dagar fortsätter vara händelserika ett tag till ;D

Har bara pappas dator här, vilket innebär inget Photoshop. Därför kommer bilder från vår tjejkväll en annan dag, bara en så länge =)


Tjejkväll!

Tjao här sitter jag och har ont i ryggen och nacken men får ka skylla mig själv att jag inte har tränat på ett tag nu igen. SOFIE var eee duu? Ta mig till gymmet! Haha ;P Tiden går alldeles för fort, man hinner ju inte och hinner man så har man ingen lust (A) haha ;P Är just nu hemma själv, eller Alfred sitter väl på sitt rum. Snart kommer lite folk hit. Det blir tjejkväll! :D


Blommor ;D





13 juli - Allsång på Skansen

Okej, då kommer ett långt inlägg om gårdagen för er som är intresserade :)


Jag vaknade mitt i natten (trodde jag iaf) och skulle precis somna om när man klocka ringde. 04.55. Dags att stiga upp! Jippi! Haha xP En timme senare tog jag och Madde bussen/spårvagnen/tunnelbanan/bussen till Skansen. Vi kom var typ i chocktillstånd när vi såg kön. Säkert 30 pers redan och klockan var 07.15. Herregud! Folk hade typ sovit där. Ah det var bara att ställa sig sist och vänta på insläppet som skulle va kl. 9. Jag satte upp håret i flätor och gjorde allt för att se lite yngre ut så jag kunde gå in på barnbiljett (15 år) haha det funkade! =) Insläpp är verkligen det värsta jag vet, känslan man får i kroppen, det e fruktansvärt. Man vill bara att det ska vara över. Ännu värre blev det är vi blev tillsagda att räkna ner från 5. Så hemskt. Kunde typ inte andas. Väl insläppta sprang vi, och det var faktiskt ganska många hundra meter (300-400?) Och en rulltrappa, så galet lång. Det var sjukt plågsamt men vi sprang om några stycken och hamnade faktiskt på platserna vi önskade. Nästan alla som stod före oss valde sittplatser, så det var ju bra.






Vi såg ingen anledning att vänta så jag och Madde påbörjade jobbet med skylten. HAHA, båda vi är egentligen ganska anti skyltar men jag tyckte det kunde vara en kul grej, bra sysselsättning och det skulle vara en bra skylt som inte skymde någon. Vi hittade ett perfekt.. ska jag kalla det bord? I skuggan iaf. Kom på att vi behövde en blyertspenna så vi gick fram till typ varenda människa och ba ”ursäkta, du har ingen blyertspenna på dig?” haha tillslut gav vi upp och nöjde oss med en bläckpenna. =) Ja efter några timmar, med pauser var den klar. Se resutatet nedan.





Tyvärr fick vi inte ha den i direktsändningen p.g.a säkerhetsregler. Öh? Jo, om någon svimmade och var tvungen att bli utlyft vid oss kunde vakten halka på lakanet och ramla, ellernått, långsökt?! En vakt föreslog att vi kunde göra några hål i den och trä pinnar igenom på varsin sida. Madde och jag påbörjade då vårt andra sökande på Skansen. Pinnjakten. Tillslut hittade vi en skog och de två perfekta pinnarna, folk kom och gick förbi och stirrade när vi kröp runt där inne i skogen. Haha. Ändå blev det ganska misslyckat när vi gjorde som han sa med pinnarna. Det slutade med att vi tänkte strunta i den och det gjorde vi, men vi hade den på extranumret så det blev bra! :D

Hela dagen stod verkligen och stekte. Det var galet varmt, så varmt att jag valde att ta av mina byxor och gå i bara linne, fast det var ett långt linne så det var la inget med det. Alla gick typ i bikini ändå så. Man höll sig sysselsatt hela dagen, det var typ ”dricka, äta, kissa, dricka, äta, kissa” osv. Drack nog 3 liter ellernått. Lovar, skulle jag haft en pool skulle jag badat hur lätt som helst. Betalade 30 kr för jordgubbarna nedan. Haha desperat!









Klockan 17 var det genrep. Då fick vi se Darin igen. Han hade repat lite tidigare på dagen också. Alltid trevligt att kolla på lite rep, tiden bara rinner iväg. Han körde Lovekiller och Kärleken är evig som allsång!











Den sista timmen var nog den jobbigaste. Man var så matt och vare sig man stod eller satt värkte det i kroppen. Hade speciellt ont i ryggen. Buhu. Men när allt drog i gång kom man på andra tankar, trots att man var kissignödig, hungrig, trött och kokhet. Det ägde! Eller ah, Darin ägde, allt annat kunde jag varit utan. Fast det var kul såklart, har alltid velat gå på Allsång på Skansen (i alla fall sen 2005 då Darin var med första gången) tycker det är en sak alla bör göra någon gång i livet!











Efter sändningen var det extranummer, givetvis sparade som Darin tillsist. Ni vet man tar alltid det bästa sist så ibland är det synd att han är så överlägset bäst. Haha ;P Neh men mina ben gjorde så ont. Tvingades typ sitta en stund. Lina och Sandra med. Puuhhh. Men sen fick vi höra You´re out of my life. Efter allt var slut kom Timoteij ut och signerade, sedan även Darin. Vi kollade på det sedan stack vi till närmsta toalett och kiosk för att lugna våra behov. Sen var det bara sömnen som återstod att lugna och det fick jag och Madde göra efter en dryg timmes hemfärd. Kanske nästan två? Var för trött för vara medvetande typ. Haha!







Grattis om du orkade ta dig igenom hela inlägget. Jag fick iallafall något att göra på tåget! :)


Hemresan har börjat

Nu sitter jag på tåget igen. 20.20 är jag i Alvesta, sen ska jag hem därifrån med så är väl hemma typ 21. Sammanlagt restid och kötid för helgen överstiger nog ett dygn, men vad gör man inte? =) Har haft skitkul så det var värt det. Tack Madde för allt! Tänkte ta mig tid (för det har jag gott om du) haha, och börja på en inlägg om igår!

  
Hellre några fula bilder än inga bilder alls x) haha


Lyckad gårdag


Lina och jag i den stekande solen som stod på himlen HELA DAGEN

Här tillbringade jag i stort sett hela gårdagen. Köa köa köa. Typ 13 timmar tror jag det blev. Puh. Men det var fett värt det! Efter bara 4,5 timmars sömn förra natten så var det sjukt skönt att sova ut idag. Vakade för typ två timme sen så nu sitter jag här i Maddes svala källare (jaa så svalt att man fryser på natten, de ni) Tänkte kolla igenom mina bilder från igår. Passerade 1000 st så blir nog sysselsatt ett tag. Ska försöka skriva ett inlägg om igår på tåget sen vid 17-tiden när jag åker hem. =) kolla in då!


Lovekiller

Passande att man råkar ha både internet och hörlurar när Darin lägger ut studioversionenLovekiller på youtube! :D HÄRLIGT! Ska bli kul att få höra den live imorgon!



Så mycket jag tänkte göra.. lägga ut massa bilder från igår, göra en mix av klippen. Hade tagit med massa men nu e jag framme om typ.. snart. Tycker tiden går hyfsat fort på tågen, det låter mycket drygare än vad egentligen det är. Dock fanns inget kontaktuttag här (jag vet, ofta inte men jag frågade) Kunde iaf bara ha datorn igång 2 timmar.. Ja ja detta var nog det sista inlägget för mig på detta tåget! Hörs sen! :D


Grattis Alicia!

Idag fyller min söta, underbara lillasyster 9 år! Grattis! :) Hehe även hon fick träffa, ta kort och krama Darin igår.. som hon så länge velat! :)



 


På väg till Stockholm!

Ah, sitter äntligen på tåget. Det var lite försenat och jag var väldigt tidig så fick vänta 45 min på stationen. Skulle hämta ut biljetterna, men fick bara ut hemresan. Hade värsta problemet och snackade med personalen på SJ sen kom vi på att jag hade bokat en sms-biljett. Det var ju mysko. Brukar aldrig göra det ;P För övrigt känns det som om jag sitter i en bastu och har feber på samma gång. Fönstrerna är öppna men det e la 34 grader ute så det hjälper knappast. Blir bara värsta oljudet xD haha men men. :D Vad gör man inte?!


Lyckad dag igår :)

Tänker inte slösa min dyrbara tid på att sitta och blogga.. haha gör det på tåget i eftermiddag x) Berättar allt om gårdagen och kommer massa bilder. :D Så länge bara de viktigaste ;)

 


Snabbvisit hem från Tylösand

Herregud! Det är 34 grader i skuggan. Har varit på Tylösand en sväng med Ida och min familj. Hemma hos Ida nu och nu ska vi duscha och göra oss i ordning för att sedan åka ner igen. :)



Efter konserten åker jag hem. Kanske skriver ett snabbt inlägg då, annars hörs vi imorgon! =)


Östra Stranden

Tillbaka i stugan efter en dag med Ida på stranden. :) Trevligt trevligt. Dock fick hon inte sin önskan uppfylld att få ner mig i vattnet men men. :) Efter stranden gick vi och spelade minigolf. Hon utklassade faktiskt inte mig ju, så det så. Tog bilder men med vattenkameran som jag inte har någon sladd till. Kanske snattar någon bild från Idas blogg om hon lägger upp någon sen. Så länge, en blomma! haha ;P


Bilder från min dag

Tjao =) Har haft en trevlig kväll och en mycket trevlig dag.
Lägger ut några bilder från min dag :D





19 nya kycklingar med :')


O en kalkonbebis, hehe


Alicia, Alexandra, pappa och farfar lekte kurragömma här i stugan. Det tog ett tag innan de hittade pappa xD


Vi gick till stranden efter att vi beställt pizza =)


Farfar och de små flickorna badade x)


Buhuhuhhu, fryser bara jag kollar på dom x)


Mamma: Det e väl inte fint med blå naglar
Pappa: Har du inte hört talas om Bluetooth?

HAHAHA??! Min pappa och språk, ingen bra kombination. XD


Mobilt bredband!

Nu har jag åkt ifrån min älskling och är i stugan i Halmstad. Andledningen till att jag kan blogga är att jag har skaffat mobilt bredband! Så awesome! Har det gratis en vecka nu vilket innebär att jag kommer kunna vara uppkopplad på tåget till och från Stockholm! Så bra när jag reser själv utan Ida vid min sida.



Här uppe ska jag sova i natt, hoppas jag inte ramlar ner.


Mobilt bredband!


Späckat schema ;D

Lördag: Tylösand med Ida
Söndag: Darin på Tylösand
Måndag: Alicia fyller år, jag åker till Stockholm på eftermiddagen
Tisdag: Allsång på Skansen med Madde o Co. Darin medverkar!
Onsdag: Hemfärd från Stockholm på eftermiddagen
Torsdag: ? (Kanske träna med Sofie?!)
Fredag/Lördag/Söndag: Hitta på nått med Anna och Elisabet ?

Men tror jag kommer kunna blogga ganska bra ändå! :)


Bild från Midsommarafton.


3 juli - Bilder

Har tänkt blogga flera gånger idag men vi har inte haft något internet så det har varit lite svårt. :P Har iaf spenderat den största delen av dagen ute. Var nyss ute och gick med Anna och kom på att jag inte lagt ut några badbilder, så gör väl det nu då. Haha.












Just det, träffade Ida med!! xD





Stå på händer!

Var ute och försökte lära Alicia att stå på händer/huvud. Känns som jag försöker det varje sommar. När ska hon lära sig? *suck* Haha, sen kom Annie, hennes kompis hit. Hon är 2 år yngre och hon kan typ. De kanske ska gå på en veckas cirkusskola snart... hmm. =)










Bilder till lillasyster

Puh. Sitter och väljer ut bilder till lillan. Hon fyller år på måndag och har önskat sig fotoalbum. Jag har hittills suttit och valt ut typ 330 bilder som vi ska framkalla till henne också. :) Imorse fick jag förfrågan att vara med i Ljungbykanalen och berätta om min språkresa. Övervägde det lite men sa ja eftersom jag kände de som höll i det. =) Det gick la bra. Tränade innan och efter gick jag till Turistbyrån och hjälpte Kristina lite. =) Ja, där har ni delar av min dag hittills. x)


God morgon!

Vaknade och tog upp min kära laptop. Vad länge sedan det var jag hade den, typ 4 dagar sen. Haha xP Skulle egentligen gått upp för två timmar sen tänkte jag men jag orkade verkligen inte. Tänkte nämligen ta en sväng till Turistbyrån och se hur det går för min övertagare av bloggen, men det ska jag fortfarande bara att jag ringde dit och frågade vilken tid och hon tyckte 14. Toppen, då kan jag sova tre timmar till! Neh, för jag måste träna. Ska jag göra det före eller efter? Beslutsångest. xD



Just det, kom på att jag någongång la ut en bild där man såg bilderna på mig och Darin lite halvt. Fick en kommentar om jag inte kunde lägga ut en närbild på dom. Haha bättre sent än aldrig! Klicka på den för att se större!



De senaste bildena är dock inte med. Får inte riktigt plats med fler. Borde köpa en hylla till =) Dock blir det för lågt att sätta den under och för högt över så i såfall får man flytta de två hyllorna lite åt ett håll innan och det vet jag inte om mina föräldrar är så peppade på. Ni vet spikhål, tapeter och föräldrar. Haha :D


I´m Back!

Tjaaoo! Nu är jag hemma igen efter en väldigt äventyrlig helg. Det har varit awesome verkligen! Det började då i fredags när jag och Anna åkte till Östra Stranden i Halmstad och bara låg och pressade. Tro det eller ej men Anna fick faktiskt ner mig i vattnet också. JAG BADADE! Årets första dopp! Haha ;P Bildbevis kommer! Vid 16-tiden åkte Anna hem och jag blev kvar. Farmor och farfar kom ner till stugan på kvällen så vi grillade lite o så.

På lördagmorgonen gick jag upp tidigt och tog tåget till Göteborg. Åkte från stekande sol och säkert 25 grader. Sen var det typ;

Falkenberg: Ingen sol längre, Varberg: Mulet, Mölndal: Hade regnat, Göteborg: Det regnade.

Åh typiskt! Men men.

 


L-by - H-stad - Gbg - H-stad - Lidhult - L-by

Idag åker jag till Halmstad med Anna. Vi ska steka på stranden hela dagen, fett naaaajs! :D Jag stannar över i stugan för på söndag åker jag upp till Göteborg och går på Liseberg. Fett naaajs! Haha. Neh neh men detta innebär dålig uppdatering. Kommer nog inte kunna skriva alls förrän på måndag, eller vi får se! Ha det så bra iallafall! :)


Tadaaa! Vilken gammal Lisebergsbild x) Usch, vinterjackor.. så opassande!


Mjälen - Bilder


Sysselsättning några timmar =)


Lovar, äter jordgubbar hela dagarna ;D haha


Oj, typ spänner tårna ellernått så det ser lite mysko ut xP


Blää, kände inte ens på vattnet =)


Alicia glömde handduken så hon fick ta pappas tröja xD



Sista dagen på jobbet

Så var jobbet avklarat :) Kolla in mitt fina avslutsrim xD driver! Nu börjar mitt sommarlov på riktigt! Thihi. Nu åker jag, Alicia och pappa till Mjälen! Hejdå!



Haha fuul bild men whatever xP


RSS 2.0