30 juni

Slutat för dagen! Fast inte riktigt, tänkte åka till Torpa ikväll och fota en ekologisk gård för att vara kortfattad. Just det, ska fota ett Friskis & Svettispass med (HAHA!) Mm, köpte jordgubbar på hemvägen! :D Älskaa!



BTW:



HAHA KOLLA <3 Som sagt i inlägget innan, Alice tror verkligen hon bor här nu. Man bara sitter och äter frukost så kollar hon in.


Så sitter hon där ute och kraffsar på dörren xD nawi


Katt + varmt (öh?)

Gick in i mitt rum och ramlade nästan över en katt som satt i mitt rum. Haha Alice, grannens katt. Vi har passat henne i över 2 veckor så hon verkar tro att hon har flyttat hit. xD

Har gått och lagt mig nu. Har som mål att alltid somna innan 12 så man e lite pigg på jobbet. Bara 3 dagar kvar nu. Det är förövrigt typ.. väldigt varmt i mitt rum. Mitt rum är på södersidan så solen har stått och stekt där på hela kvällen. Vågar typ inte ha öppet fönster heller. Hellre lite (MKT) värme än massa myggbett som kliar. Gick in i Alfreds rum och det var nästan minusgrader där inne ju. HAHA..

Tråkigt och onödigt inlägg va? Haha men bilder kommer imorn. Haha för lågt batteri på både datorn och mig för att ta det nu.


God natt på er!


  


Klara/Darin

Haha kollade på bilderna från min födelsedag och hittade en bild på min lilla kusin som fick mig att tänka på en annan bild.. hööhö. Tänkte göra värsta inlägget med två lika bilder som de här men gav upp.

 
Foto: Emilia Johansson 2010                          Foto: Severus Tenenbaum 2008


Hembygdsparken

Kvällspromenad med Anna. Thihi fastnade i Hembygdsparken som vanligt typ x)







 
4/6 2008                                 VS.                             28/6 2010


Orkar inte komma på rubrik :D

Ligger i hängmattan och äter jordgubbar. Nu är det sommar!



Jobbade bara till 12 idag. Händer massa saker ikväll så jag passar på att vara ledig nu istället när vädret är som vackrast! När jag kom hem fann jag ett brev till mig på bordet.



Nawi sötaste tvillingen min! Observera armbandet som medföljde. Nu har likadana (eller bytt) halsband, ringar, ögonhängen och nu även armband. TACK Frida, min tvillingsjäl där uppe i Kiruna.... det e det enda som är dåligt med dig, att du ska bo där uppe (A) <3


Sol, aktiv och film

Blev väckt av Alicia imorse. "Emilia kom ut! Det är jättefint väder!" Det gillar vi. Låg ute hela förmiddagen, haha och halva eftermiddagen typ. x) Sen kände jag mig lagom stel ;S Tvingade mig själv till gymmet trots det sjukt fina vädret. Kan ju säga att jag var ganska själv där. xD Pappa hämtade mig och Alicia var medi bilen. De skulle ut och springa. Jag hade typ inga krafter kvar men joinade ändå men efter bara 1 km tog det stopp. Pausade och sprang sen och mötte lillan som börjar bli riktigt duktig! =) Inte nog med aktiviter. Anna messade sen med och undrade om jag ville med ut och gå. Det ville jag. Puh. Hem och duscha en snabbis sen ut igen. Aktiv? Haha jo tack.

 

Vi såg föresten "Farsan" också. Haha fett bra! Se den om ni inte har gjort det. xD


Halmstad

 

Jag har spenderat min dag i Halmstad i farmor och farfars stuga. Kusinerna var också där! Vi låg mest och stekte, dock blev det ingen strand för det blåste för mycket. Föresten så var det inte så jättevarmt heller. (A) En liten shoppingrunda hann vi med också men jag hittade ingenting! x) Jaja.

 

Några Midsommarbilder

Midsommar är nog min favorithögtid. Sommar och sol. Eller ja, det är inte alltid det är sol, speciellt inte på Midsommar. Men idag! :D Var hos mormor och firade precis som en helt vanlig svensk midsommar med sill, potatis, jordgubbar, dans runt midsommarstången (inte för min del men) hehe aah. Lägger in några bilder från min dag :)












Glad Midsommar!

 


MMS

Haha coolaste! MMS från Ida som är i Italien:

"Nu ska vi till restaurang Darin. Dit hittar man via Emilia"


Fint väder!

Idag var det ganska plågsamt att jobba. Haha neh men det har varit sjukt fint väder så bara måste man sitta inne vid datorn. Har haft mycket att skriva om för jag var ju på två saker igårkväll så blev bara att gå till Sagomuseet idag. Hoppas vädret håller i sig till imorgon! (och längre såklart) hihi.

Kom hem strax innan 16 och tog vara lite på solen. Sen åkte jag och mamma till stan. Vero Moda hade 50% på massa varor hade jag sett på lunchrasten och hittade massor men när jag kom var allt slut. Så dåligt.

Idag hade jag iallafall på mig den här:


Skoja, det var iförgår. :D


Min kväll i bilder

Anna var vänlig och föjde mig till Beach Volleybollen och "Sommar i parken" där jag skulle fota för inlägg som jag ska skriva på turistbloggen imorgon. :D


Det visade sig vara min pappas kompis som dels höll i det =) Han skickade oss till en kiosk för att köpa kexchoklad till honom men vi hittade ingen så vi köpte en glass istället xD


Pernilla Andersson (?) uppträdde. Haha ööh vem?


På hemvägen tog vi massa fina bilder...


Vi hittade en midsommarstång på ett dagis :D


HAHAHAHAHA ??


Kan inte få nog av att åka tåg. xD


:D


WOHO


Vattna vattna...


Det kom någon så vi gömde oss (A)


Det fanns en gungbräda på dagiset


Hihi


HAHA döör..


Jaa, man kan ju undra ibland xD


Min födelsedag - Bilder


Maten! Exotisk planka... mmm!


Pappa och Alfred hade gjort en tipspromenad :)


Kajsa och Alicia invigde den nya hängmattan


Haha btw, denna Arla-kossan (Arlis) har vi vunnit!


Familjebild :D


Ingen födelsedag för mig utan jordgubbstårta (A)


Jag fick typ 12 lotter. Vad vann jag? 10 kr.


Roligaste kortet i världshistorian xD

Min tid räcker inte till! Lär ju inte har mer tid imorgon för då ska jag jobba kvällen med. Ojoj. Måste jobba över och ta igen de två dagarna jag missade när jag egentligen skulle börjat men var i Stockholm. Idag har jag skrivit om Tipi, Elinge Älgpark och Bräkentorp. Cykade till Bräkentorp. Ganska långt måste jag säga. Hehe. Efter jobbet kom Anton hit och sen var dagen slut.

Måste bara lägga upp det fina kortet jag fick av Ida. Dock har vi väl ganska många gemensamma läsare men iaf. HAHA JAG DÖR VAD JAG HAR SKRATTAT ÅT DET. Internskämt xD Finns väl en lång historia bakom varje litet citat. Haha som typ den första "Kolla vad e det för en idiot?" så sa Idas pappa på en signering 2006. Det var första gången jag och Ida träffades (vinkade till varanda.) Ja vart väl ganska galen efter den signeringen. Dels för att jag fått min första kram av Darin. xD (Har utvecklats under åren.) Några år senare när jag var hemma hos Ida tog hennes pappa upp det (omedvetande om att det var jag) "Haha, kom ni håg den där tjejen i Löddeköpinge, hon var helt sjuk ju" "Det var Emilia" sa Ida. Haha Idas mamma hörde allt och sheeeit vad hon skrattade. Vi skrattade allihopa, väldigt mkt. Jaa det var en förklaring. Resten får ni lista ut själva. Jaja, nu säger jag god natt...



Tack allihopa!

Tänkte bara tacka allihopa som har uppvaktat mig på min födelsedag, grattat mig på facebook, sms och allt möjligt! Tack alla som var här och firade mig med! Och för alla presenter! TACK!






17 år idag!

  

Hehehehe. Kom nyss hem från jobbet. Var så glad för att det var så fint väder men så precis när jag skulle cykla hem började det regna. Men det gjorde inte så mycket, solen sken fortfarande. Det enda som hände var att mitt plattade hår fick tillbaka lite lockar. Klippte mig på lunchen. Det är typ omöjligt för mig att komma från en frisör utan att inte de har plattat mitt hår. -.- Jaja. Alicia tyckte det var fint så jag har väl kvar det som det är.

Vaknade imorse till fin sång av mamma och Alicia. Typ första gången jag faktiskt sov. Det var typ.. 7 på morgonen x) haha. Jaa vad mer? Fick pengar, 1000 av mamma och pappa och 17 kr av Alicia. Söt hon är! Sen lite kläder och biljett till Darin i Tylösand och Vimmerby. Tror jag det var. xD haha.

Nu ska jag väl fixa lite. Typ städa klart det sista och fixa mig lite. Ta igen radiointervjun som va med Darin i förmiddags. En av de som jobbar på Turistbyrån hade radion på. Jättetyst! Visste ju att Darin skulle komma. Kunde tyda vissa ord men inte förstå allt. Åh så sjukt frustrerande xD kunde ju inte be dom höja heller. MEN MEN.


Elinge Älgpark

Tänkte att det kunde vara kul att skriva ett inlägg på Turistbyråns blogg om Älgparken vi har här i närheten. :) Åkte dit med pappa, Alicia och Alexandra. :)






Man fick mata dom :)




Nice tänder ;S




Denna lilla var bara 1 år


Haha, misslyckad bild (A)


Tvångsbild


Dom är faktiskt ganska söta ibland =)


Planer för dagen

-Träna [x]
-Städa rummet [x]
-Packa upp [x]
-Fixa naglarna [x]
-Skriva ett inlägg (sommarjobb)
-Åka till Älgparken (sommarjobb) [x]
-Gå en promenad


1 år sedan vi åkte till Malta

Idag är det 1 år sedan jag, Malin och Sofie åkte till Malta. Wow. Hallå, vi skulle ju fira idag? Glömde vi det? x) Haha aja vi får göra det senare i sommar ;D !!

 
 
 
 


Darin - Can´t Stop Love

 

Hur coolt är inte detta?! :D Darin har specialskrivit en låt, Can't stop love, som han sjunger för Viktoria och Daniel ikväll ca kl. 23.10! Tvingar alla att kolla. Låten kan även köpas redan nu. =)


Bilder från igår


Små ankor. Typ en vecka gamla :') så sööööta <3


Skogspromenad


:)


Blommor!


Ylva (tror jag) haha skoja jo jag vet att det e Ylva =)


Sommarjobbet Dag 2 [x]

Idag jobbade jag 9-15.30. Den första timmen fanns det dock inte så mycket att göra för alla saker man kunde skriva om började 10 eller 11 typ. Jag drog till Hembygdsparken och tog lite bilder bara. Inget ville mig sedan väl. Datorerna segade, internetåtkomst saknades, kameran ville inte få kontakt med datorn och nee allt gick fel. Haha det blev dock bättre sen ju. :) Var på biblioteket på utställning. Kanske en ganska misslyckad sådan för jag var där ganska ensam. Haha xD Sen var jag på Anettes Hobbykeramik (Malins mammas affär!) och hann även med en sväng till badet också. Ah tycker faktiskt det är helt okej att jobba, skulle inte vilja ändra på nått. Trevlig personal, fin lokal. Kanske inte den bästa utrustningen då så jag har med min egna kamera och laptop. :)

Jaa det var lite om min dag. Här hittar ni fortfarande bloggen jag lägger ut allt på om någon är intressead x)

Få se om jag hinner uppdatera nått imorn, annars hörs vi la på lördag. ;P


Denna vackra random bilden som inte alls har med texten att göra e en av Fias bilder från måndags. XD


Sommarbloggare på Turistbyrån



Så var första dagen på sommarjobbet avklarad. Det gick ju bra =) För att slippa berätta så mycket om vad jag gjorde (jaa, trött på att blogga nu, skoja xD) kan ni ju kolla in bloggen som jag bloggar i. :) Här har ni den!


Sol!

Åh vad skönt att vakna upp och se att solen skinner.



Tänker gå ut nu och ta vara på den en liten stund. :)

 


Hemma

Hemma från Sthlm =) Ida är här och vi e typ aströtta efter dagens resa så vi tänkte gå och lägga oss nu. Kollade bara in Facebook en snabbis innan jag skulle stänga av och då såg jag att Darin hade laddat upp 16 av mina bilder från konserten igår. Kul att han gillar dom :) Här kan ni se dom =) Nu säger jag och Ida god natt. God natt! :D


Love Stockholm

Okej nu är jag utvilad och tänkte göra ett inlägg om gårdagen.
Blir mest bilder och inte så mycket text ;P


Haha eehm


Carolina Gynning och Fia


Köa köa :)


Maddeee, Fiaaaa, Idaaa :D


Det var Idol-tema så det var bara tidigare idoldeltagare var med. Alice här.


Rebound. Rabih och Eddie för er som inte vet. Så dåliga va dom. Typ bara gjorde lite som dom kände för. Inte alls inövat. Neh inte bra. Jobbigaste fansen också, ni som var där förstår nog vad jag menar. GE MIG ETT R... *hörselskadad*


Haha




Sen kom den minst sagt överspeedade Erik Grönwall. Haha.. det var nästan tredje helgen i rad jag såg honom x)

 

 
Här ser ni vad jag menar med överspeedad. Har typ hundra liknande bilder där han gör helt sjuka grejer (för jaa han är ganska kul att fota) men jaa ni fattar grejen. xP


Kl. 21 blev det dags för våran favorit =)










Maddes lilla pojke var med och premiärsåg Darin. Det var bra tyckte han, visst?! :D





Snabbt inlägg

Ångerst. Kommer hem med 1600 bilder (var av hälften e på Darin) och tänkte bara skriva ett snabbt inlägg med typ en bild. Kan inte välja. Jag har iallafall haft en awesome dag. Skitkul :D Skriver mer imorgon. E helt död nu. Puh =)

 
Haha, så tog jag en av Fias bilder xD Jaja


Lockigt eller plattat hår?!

 

Jag överlät mitt hår i Idas händer. Såklart åkte plattången fram. Hm. Men det blev la ganska bra med lite volymaster med. Före/Efter bild.

 
Vilket var finast?! Kommentera! x)

Nu ska vi göra oss helt klara sen dra till Kungsträdgården där det blir konsert med Darin kl. 21! :D Är sjukt taggad inför att se den konserten igen. GRYMT. Håller tummarna att regnet håller sig borta med. =)


Hos Fia i Stockholm

 
Jag och Ida på tåget.

Ingen tågresa är den andra lik. Denna var lite udda då vi satt på golvet. HAHA. Asså vem orkar betala typ 80 kr för att få en säker plats? Neh det gör vi aldrig och det har alltid gått bra innan. Kanske får man byta platser ett antal gånger men men. Denna gången var det överdrivet mycket folk. Man kunde inte ta sig någonstans så vi fick sätta oss på golvet. HAHA aah där satt vi i ett hörn i 3,5 timmar. Trevilgt, höhö not. Nu är vi iallafall hemma hos Fia :D Ligger nerbäddade och försöker hitta en film. Verkar dock inte gå så bra då Ida kommer på att hon visst redan sett de flesta. Verkar bli en skräckis. Vem vet jag kanske somnar istället x) (A)


Hahahaha asså xD


Fixade naglar!

Ida är här och snart ska vi bege oss till Alvesta och därifrån ta tåget till Stockholm. Woho =) Naglarna är fixade och vi är laddade :D ska bara göra lite mackor innan vi åker =) HEJDÅ


Någon som vill köpa?

Vann ju en mini-laptop för ett tag sedan. Den har kommit nu. Men förpackningen är fortfarande oöppnad eftersom jag tänkte lägga ut den på Tradera. Kan ju bara kolla först om någon av er läsare är intresserad ;P Den kostar ca 3000 och jag säljer den för 2000. :) Är du intresserad så hör av dig =)



Såhär ser den ut, läs mer om den typ här: http://www.webhallen.com/hardvara/107259-samsung_n150-atom_n450-1gb-160gb-10.1_led-win_7_starter-rosa


Sommarlovets första dag


Jag och Anna gick ner på stan och tittade på studenterna inför balen. =) Så fina dom var. Jobbigt bara att regnet typ hängde i luften, men det gick nog bra. Påväg hem kom vi på att vi inte hade nått bättre för oss än att kolla på film. Vi tog en sväng via Maxi och handlade lite gott. Dock bara chips då jag inte äter godis (A)

 

Vi såg The blind side (?) ellernått. Ah... halvbra typ. Ah nu sitter vi här i mitt rum och underhåller oss med datorn =)


Sprungit med Anni

Lovets första sovmorgon. Eller inte. Var uppe innan 8, fast somnade nog lite till sen. Nu är klockan 12 och det enda vettiga jag har gjort är jag har sprungit. Anni och jag cyklade till Kronoskogen i regnet och tog oss runt 3 km sen cyklade vi hem. Imorgon blir det nog gymmet.


Darinsommar 2010



En av grejerna som kommer att göra denna sommaren så bra är förstås att Darin har så mycket för sig. Såhär ser min Darinsommar ut hittills ;)


4/6 Karlshamn [x]

14/6 Stockholm (Love Stockholm)

11/7 Halmstad (Allsång på Tylösand med Sanna Nielsen)

13/7 Stockholm Allsång på skansen (inte säkert, men jag hoppas jag ska dit)

21/7 Vimmerby (Allsång i Storebro)

30/7 Helsingborg (Nickelodeondagen)

1/8 Halmstad (Rix FM festival)

28/8 Eksjö (Stadsfest)



Sen kanske det tillkommer någon mer. Vi får se :) Om inte annat finns det massa fler datum att se fram emot. Bland annat 13/8 när han ska sommarprata och 25/8 då det kommer en ny skiva! Wihi :D

Skolavslutning

Avslutningsdagen. Dagen man väntar på ska komma typ hela skolåret. Idag är den här. Jag kan inte låta bli att tycka att det faktiskt är lite sorgligt. Det är alltid sorgligt att avsluta saker och ting tycker jag. Jag menar, nu är det över. Aldrig MP1 mer, aldrig.. det är så mycket som aldrig händer igen. Men såklart är det mest glädje. Det är ju SOMMARLOV!

Anni kom hit i morse och vi tog följe till kyrkan. När vi var.. knappt halvvägs började det regna. Undra om vi ökade farten då eller? Haha. Vi blev helt blöta i våra fina klänningar. Okej det var inte så farligt. Förstår dock inte poängen med att det ska regna var enda skolavslutning. Minns typ inte senaste gången det var fint väder. Eller var det kanske förra året? Jaja. Men när det regnar får man verkligen inte samma känsla. Tråkigt tycker jag.


Vi var i alla fall i kyrkan och sen typ inget mer. Lägger ut lite bilder från dagen =)


Anni och jag imorse


Malin, Sofie och Terese. Haha tur att några var smarta och hade paraply (A)


Kyrkan


Estetarna med flera sjöng och showade i kyrkan


Kramkalas var det när Anton fått sin avslutningpresent (en tavla) =(

Ja de var väl ungefär alla jag hade och visa xD haha. Nu ska jag äta nått! Hejdå =)


Onsdag + Isabells student

Trött efter gårdagen. Blev sent innan vi kom hem till Ida efter Issas student och sen var det upp tidigt idag. Var hemma på stationen typ 9.30. Det regnade och var kallt. Gick till mammas jobb och lånade en jacka + hennes cykel. Hade i princip bara gått upp, inget mer så jag drog hem istället för att gå till skolan. Vi hade ändå bara sån "kolla film och fika-dag" !



Jag åkte från Älmhults tågstation. Det var nytt =) Väl framme i Malmö mötte jag Ida som såklart åkte från Halmstad. Måste ju typ berätta om den elaka mamman som satt jämte mig ett tag. Asså herregud säger jag bara. En mamma var med sitt barn, barnet var typ 2 år. Ni vet iallafall i den åldern då man kan prata lite men inte säga så mycket vettigt. Kanske är man mindre än 2? Whatever. Hon behandlade if honom som en tonåring. Hon gav honom sitt bankkort och han tog in det i munnen och då blev hon helt rasande och ba "men du fattar väl att du inte kan ta in den i munnen? GE MIG DET NU!" så ryckte hon det ifrån honom. Vad han än gjorde (som var helt normala saker som barn gör) så freakade hon ur. Hon borde inte få vara mamma säger jag bara. "Om du inte är tyst innan jag räknar till tre så vet jag inte vad jag gör!" usch vad upprörd jag blir!

Tyvärr bara några få bilder med mobilkameran nedan. Men men det var supertrevligt iaf!











Mot Malmö

Hemma en snabbis nu men åker snart till Malmö där jag möter Ida. Lilla Isabell tar studenten. Allt plugg är äntligen över. Det är du så värd!! :D GRATTIS! <3


Klänning + Sommarjobb

Dagen började med att vår kära lärare bjöd oss alla på fika i cafétrian. Alla som inte kompletterade matte då. Det var bara slapp dag, rensa macarna och inget mer typ.

Fick rolig post idag =) Äntligen kom min klänning jag beställde förra veckan. Den var ju fin =) Är nöjd! Ni får dock inte se den på mig nu.. förmodigen på torsdag, skolavslutningen. ;) Den är iaf svart och rosa kan jag säga =D här e en bild från nelly.com.



Som ni ser fick jag även brev från kommunen om sommarjobb. "Sommarbloggare" på Turistbyrån. Jag som typ hade lagt ner planerna på att jobba (typ tredje sommaren i rad nu xD) men detta lät ju skoj? :D Dessutom var det de tre första veckorna på sommarlovet, precis då man vill ha det ju. Inga konserter då heller, eller jao en när jag ska börja jobba, 14/6. Jag och Ida impulsbokade tåg till Stockholm igår (A) Hehe. Men ska snart ringa dit och kolla av lite mera och såå =) Men kul!


Förkyld igen

Så trevligt att vakna upp på morgonen och inte alls kunna andas för man är så täppt. Blö hallå jag var ju nyss förkyld? Orkar inte.


Darin i Karlshamn



Igår åkte jag, Ida och mamma som sagt till Karlshamn =)



Efter kört runt i massa branta backar (asså verkligen de brantaste jag någonsin sett, helt sjukt) så hittade vi rätt. I precis rättan tid också. Först i kön, men bara några minuter senare kom nästa, sen nästa och nästa :D Vi stod utanför och hörde Darin repa därinne =D wihi.

 

Hahaha, anledningen till att Ida står helt själv vid scenen var väl att vi typ kutade in. HAHAHA alla andra bara gick. AH men vi typ drev ju när vi sprang såå x) Efter 1,5 timmes väntan där inne började showen - show var exakt rätt ordval. Så himla grymt!











Ber er titta på detta 7 minuters klippet också. Grymmaste =) !!!


Hemma från Karlshamn





Hemma från Karlshamn. Grymmaste, coolaste konserten! :D Värsta showen! =D Bland annat 3 nya låtar och MJ medley. :) Fler bilder kommer!


Mot Karlshamn!

Nu åker jag, Ida och mammi till Karlshamn för att kolla på Darin =) IH. Hahaha.. hörs!

Torsdag :)

Skrev i morse men blev inte skickat.
Nu under de sista veckorna i skolan är det väldigt mycket fritt arbete. På spanskan fick vi tre timmar på oss att förbereda något till sista dagen, i stort sett vad som helst. Min spansklärare kom med förslaget att jag skulle göra en powerpoint-presentation om Darin, på spanska. HAHA. Varför inte? Så nu har jag suttit och jobbat med det sedan 8.15. Haha jobbigt att växla om till svenska nu helt plötsligt.

Det blev powerwalk till skolan idag xD Lämnade kvar cykeln i skolan igår innan jag åkte till min lilla Anton. <3 Skulle hämta cykeln sen tänkte jag. 7.55 i morse slog det mig att jag hade glömt det. xD Haha. Nu slutar jag om sådär 20 min sen har jag inte min sista lektion förrän 13. Kanske sticker och tränar innan? Känner att jag måste.

--

Ah jag var duktig och tränade sen =D På sista lektionen sen höll vi våra avslutningstal. Ganska underhållande :) Kom hem, somnade i solen sen kom farmor och jag hjälpte henne att scanna in lite gamla bilder och skrev även ut lite. :) Nu sitter jag här, ensam hemma. Funderar på att gå ut en sväng. Kanske gå ner till Brunnsparken (?) och kolla på när lillan springer Kalvinknatet x) hehe få se. :)

Mycket text, ingen bild. Ska försöka lära mig att göra inlägg utan bilder, men det e tråkigt ju.

Grattis Josefine!

 

GRATTIS JOSSI HA EN TOPPENDAG ÄT MKT ÄPPLE!

(hahaha seeen jag e fick bråttom nu xD)


Grattis Darin!

Ibland säger han sig vara 16 när han sökte till Idol.. 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23.. ehhhmmmm. Sjukt? Scary att jag är lika gammal typ nu som det ar när det började för honom. Idag blir han 23. GRATTIS DARIN, världens bästa idol och förebild :)



Hmm.. kategori? Darin eller Grattis? xD *beslutsångest*


1 juni, men var är värmen?

Åh hade sovmorgon idag. Så mysigt! Thihi. Men sorgligt - det är juni och man fryser. Sitter med en filt på mig och cyklade hem i både kofta och jacka men det var fett kallt. Hela tiden säger dom att det ska bli varmare snart, men nääär??!! Kom igen nu!




Okej de här bilderna är inte direkt nytagna, men tack för det xD


RSS 2.0