Stan med Anni

Kort dag! Det hade Anni också så vi gick ner på stan en runda efter vi hade slutat. Jag var på jakt efter ett par nya jeansleggings men httade inga. Jaja, det är Ljungby, vad kan man förvänta sig? :P Vi gav upp och hamnde på Roddys och tog en fika istället! :D

 

Haha btw. Idag på engelskan skulle vi fortsätta skriva på datorn om en film vi har sett. Förra lektionen hade jag suttit vid nån konstig dator och därför inte fått med mig dokumentet på min inloggning blabla. Hur som helst skulle jag och min lärare leta upp den datan och skicka över det till en annan. Problemet var bara att jag inte kom ihåg var jag hade suttit. Först gick vi till EL i andra delen av skolan. Nej inte där. Då gick vi till IV. Nej inte där. Sen förklarade jag lite mer noggrannt hur det såg ut i rummet, och hon bara "jaha där!" Men så var det inte där heller. Skämdes för mitt dåliga lokalsinne. Haha, för stor skola och för många datasalar (A) Tillslut fann vi iaf den, men skulle nog aldrig hitta dit igen. Hahaha xD
Nu ska jag snart till kusinerna och fira moster! =)


Joggat

Puuuuuuuuuh. Ligger här på golvet, helt slut. Var ute på årets första joggingrunda med Anna. Ändå att jag klarade 30 min utan att stanna, och till och med utan håll. Det var bra tycker jag. Heheh.. men hade gett upp tidigare utan Annas stöd. <3 Hann även med ett utvecklingssamtal. Vadå hann med? Tog typ 4 min och då drog vi ut på det. Så meningslöst alltså. Nahe nu väntar duschen på mig. Tänkte även måla om naglarna. :) See U.

 
Ganska exakt 1 år gamla bilder. Men det finns faktiskt krokus nu med :D


Haiti-insamling

Darin: "Miljontals barn påverkades av jordbävningskatastrofen i Haiti. Tillsammans kan vi göra skillnad. Hjälp mig att samla in 15 000 kronor som Plan kan använda för att stödja Haiti i återuppbyggnaden.
Skänk 50 kronor genom att skicka katastrof 16 till nummer 72 910"Fotodag

Idag hade jag och Anna vår omtalade fotodag. Vi begav oss ut i det otroligt vackra vårvärdet (för att ta i lite) och tog massa härliga bilder! Mitt mål för kommande vecka är att fixa en ny design. Har tänkt det ett tag nu x)
På eftermiddagen skulle mamma köra hem Alexandra till Lidhult.
Jag joinade och hälsade på Anton. Trevligt trevligt =)


Borås

Hemma från Borås! Hahaha... jaa... vad ska man säga x) Det visade sig vara exakt samma grej som i Sjöbo förra helgen. Samma upplägg, samma personal som jobbade där, samma scen, samma allting.

Jag kom fram nästan en timme före Ida. Det blev att vi åkte olika tåg, annars skulle det blivit dyrare för någon av oss. Men det tog ju bara drygt en timme på tåget. Ofta det var så nära xO På nått sätt tog vi oss till Borås Bil. Lite promenad, lite buss och lite till promenad.

 

Vi pratade med han som jobbade där. Vi tänkte att de kanske skulle ha fler sånna här grejer. Men ne de skulle det inte. Han berättade om oss i micken. "Förra veckan var vi i Sjöbo i Skåne, och då var två tjejer där, och de är här idag igen!" Blablabla xD Inte nog med det. Efter vi hade varit uppe på signeringen kom han igen och sa samma sak, ochtyp intervjuade oss.

Han: Förra veckan var vi nere i Skåne, då var ni där
Ida: Ja
Han: Och nu är vi här i Västra Götaland, och då är ni här
Ida: ja
Han: Cyklar ni eller åker ni bil eller flyg, eller hur gör ni?
Ida: Vi gör lite allt möjligt, men idag åkte vi tåg
Han: Vart bor ni normalt? När det inte gäller Darin?
Ida: Jag bor i Halmstad och hon bor i Ljungby
Han: Men jaha, men det är kul, för vi har varit i Skåne, och nu är vi här, och ni tar till och med frågat vart han ska vara nästa gång, om om jag säger att han ska vara i Kiruna imorgon, är ni i Kiruna då?
Ida: Ähhm, nee det tror jag faktiskt inte
Han: Men hu många gånger har ni sett Darin ungefär?
Jag: Typ... 60
Han: 60 gånger??! Vid olika tillfällen?
Jag: Ja!
Han: Otroligt! Hinner ni gå i skolan?
Jag: Jadå, det hinner vi!
Han: Ja det är bra! *Sammanfattar samtalet*

Sen kom det fram en gubbe till oss och undrade om det verkligen var vid 60 olika tillfällen. Han förstod inte hur.. aja han förstod ingenting, men tackade artigt och gick sen.

Jaao. Allt var ju exakt samma som i Sjöbo. Samma låtar. Step up, Runaway, You're out of my life och Viva la Vida. Haha så kul det var när han snackade innan You're of my life. Han ba till en i publiken "Visst är det lördag idag?" Hon ba "jaa" han ba "aah bara undrar. För för exakt två veckor sen stod jag på scenen i Melodifestivalen..."Signeringen var fett stressig. Det var typ bara "Hej, ah nu behöver jag inte fråga vad du heter, till Emilia. Allt bra med dig?" Och jag ba "Ja det är bra, hur är det med dig?" Och han sa att det var bra, men att han kände sig lite stressad för det var så mycket folk och han tyckte det skulle vara synd om inte alla skulle hinna få en autograf typ. Nawii. Han gjorde verkligen sitt bästa och var så snäll mot alla. =) Och alla hann precis tror jag, innan han var tvungen att åka till flygplatsen.

 
 

Hann inte ta några riktiga bilder så det är bara stillbilder från ett klipp. Jaja... :) Hihi här kommer ett klipp, en bit på You're out of my life! Kolla så mycket folk, typ tusen pers!


Mot Borås!

Haha förra lördagen kl. 14.00 befann ja mig i en bilbutik i Sjöbo. Denna lördagen kl. 14.00 kommer jag att befinna mig i en bilbutik i Borås. Komiskt!
Vår på hög nivå

Hela skoldagen gick åt till att jobba med tidningen. Den skulle printas idag så det var fullt arbete. I jakt efter något att fylla ut på förstasidan med begav sig jag och Viktor ut i det fina vårvädret. Vad fick vi syn på då? En fjäril! Måste vara väldigt tidigt?! Vi fotade den och skrev om det. HAHA.

 

På lunchen gick jag och Terese till Fotohuset för att framkalla två bilder. Men tiden gick snabbt, tillslut hade vi bara 20 min på oss innan vi började igen så det blev powerwalk tillbaka. HAHA. Vi hann faktiskt på minuten! Vi hade även fredagens sista mattelektion. Den försvinner efter påsklovet, wihhhi. Därför "hade vi kul" på dagens lektion. Labborerade. Efter skolan skulle jag hämta mina kort. Vad tror ni dom kostade? JOO 160 (jävla) spänn! Orimligt. Dessutom var de helt... fult färgade. Jag är djupt upprörd! xD

 

Det var aaaaaasvarmt ute idag, typ 17 grader! Verkligen vår. Man kunde vara ute utan jacka utan att frysa och solen bara stekte! Helt underbart! :D


Grattis Sofie!

Idag fyller min kära vän Sofie år. Grattis :) !!


  
  
  
  
  
  
  
  
13 års vänskap <3


 


Onsdag

Halloo =) Läget? Haha... bra här! Fast har lite ont i armen, har tagit en spruta idag. Var ovanligt... orädd. Sköterskan behandlade mig verkligen som... ett litet barn. Kunde typ inte hålla mig för skratt åt allt hon sa.
- Går du i skolan? Vilken klass går du i?
- Media
- Jaha, vad gör man där då? Jag menar, vad kan man bli efter det då?
Näh men det framgår kanske inte, men jag lovar... har aldrig kännt mig så liten behandlad.

Efter åt gick jag och mamma till stan och handlade lite. Jag fick en skinnjacka (för jag var så duktig, hahahaha), tack mammi! :) <3Åh idag har man verkligen känt att våren är påväg! Man har kunnat cykla utan vantar utan att frysa och det har bara varit vår i luften helt enkelt! Jättehärligt!


At school

 

HEHEHEHE.... Slutar snart och började nyss. Onsdagar är verkligen så onödiga...

3 år sedan

  

Idag är det 3 år sedan denna dagen. En dag jag sent glömmer ;) hihiHAHA sååå länge sen. Så små. Jag, Elisabet och Anna gick till ett av Ljungbys alla pizzerior och käkade pizza. Sofie kunde tyvärr inte joina. Men jaa, hade en mycket trevlig kväll!


(A)Nu finns återligen klippet på youtube. (Det försvann som allt annat när mitt konto raderades.)


Måndag

En vanlig måndag. Skola, slutade 13.10. Lite tidigare än vanligt för vår lärare fick inte igång det som var tänkt. Tränade med Sofie och Anna. :) var även hos Vezira som klippte Alicia. Awi! Haha :) Mm, kul inlägg det blev idag då, men det får räcka, för nu ska jag sova! Natti :D


Almrockmöte

 

Idag har jag varit på möte med Almrockgänget! Det var mitt under brosans kalas. Den första timmen förstod jag egentligen inte vad jag gjorde där. Bara presentation av scenen och folk som jobbade med det och allt jag vet inte vad. Det var inte förrän efter fikat som skådespelare, kör och dansare presenterade sig. Kände mig fortfarande helt lost. Haha men sen frågade projektledaren "är Emilia här?" Ja, det var typ bara jag som hade intresse som mediaansvarig som va där. Men vi kommer att göra en tidning som jag kommer hjälpa till med. Fota och skriva osv. Låter skoj, vi får se vad det blir av det. :)

 
 


Grattis Alfred!


Sjöbo!

Jao då var jag hemma från Sjöbo. SJUKT ROLIG DAG! :D Jättelyckad på alla sätt och vis, verkligen! Mötte Ida på Halmstad Central imorse, då var vi mycket skeptiska till dagen. Sjöbo har typ 6000 invånare så det kändes som det inte skulle bli nått folk alls.


I Lund hoppade vi av. Det regnade, buhu. Vi tog oss en snabbtur till Ica för att handla paraply men blev för snåla när vi såg priset. HAh x) Sen åkte vi vidare med buss till Sjöbo. Det blev att gå i regn från stationen, typ 1,5 km till Bil Bengtsson. Vi typ dog av skratt. Såhär såg det ut på vägen:


    
    
Ja ni fattar grejen. Haha spelar ingen roll var man kollade utan det var verkligen FULLT!


Ingen i Sjöbo kan ha missat vem som kom på besök. När vi frågade någon om vägen undrade hon om vi skulle kolla på Darin. Hon sa att vi borde skynda oss dit, för hon visste folk som skulle vara där tidigt. Haha!

 
I väntan på Darin åt vi lite hamburgare och tårta som dom bjöd på.


Klockan 14.15 gjorde Darin entré. Ingen vanlig sådan. Tyvärr fick jag ingen så bra bild...


Han sjöng Step up, Runaway, You´re out of my life och Viva la Vida :)


Sjukt mycket folk. Hela lokalen var helt full :D E: Hej
D: Hallå. Läget?
E: Det är bra, själv?
D: Det är bra, tack! Till Emilia?
E: Jaa!
D: Är det bra då?
E: Ah
D: Haha, det är fortfarande bra?
E: Ah, precis, fortfarande! (ASSÅ??!!)
D: Var ni i Globen?
E: Ja
D: Ni var det? Okej! Hade ni kul då?
E: Ja det var skitkul =)
D: Grymt! Hur kändes det att sitta där i publiken? Det var väldigt mäktig publik
E: Ja det var det verkligen... Men du jag tänkte att du skulle skriva med guldpenna på denna, för det är faktiskt min hundrade autograf!
D: Din hundrade?!
E: Ah, hundrade!
D: Ere så??!
E: Ah så du kan gärna skriva 100!
D: Ja, verkligen!
E: Ska du göra nån video till den?
D: Ääh, jag vet inte än


Ah, sen ritar han en kungakrona och vi typ bara skrattar. Sen tar vi bild och säger tack och hejdå :)
 
Observera den fina kungakronan! Haha :D

Vi tvingades gå före Darin... för att hinna med vår buss. Jag, Ida och Kim åkte till Lund och fortsatte därifrån åt olika håll. Men verkligen en superrolig dag! :D


Ljungby - Halmstad - Lund - Sjöbo...

...Sjöbo - Lund - Alvesta - Ljungby. God morgon. Haha kanske inte så många som är vakna ännu. Klockan är inte ens sju. xD Ska bege mig till Halmstad nu. Därifrån blir det tåg till Lund och från Lund buss till Sjöbo. Bil Bengtsson firar nämligen 80-års jubileum, de vill jag väl inte missa heller ;) XD Är hemma ikväll igen. Men vi hörs väl imorgon! :)


Hälj

Heej alla =) Fredag! Redan! var helt inställd på att det var måndag igår eftersom vi hade studiedag i onsdags. Men skönt att det redan är helg. Imorgon bär det av till södra delen av landet, Skåne alltså. Sjöbo för att vara detaljerad. xD Blir bara en dagstur. Hemma på kvällen igen. På söndag blir det kalas och Almrock möte. :)  Trevlig helg!

  


HAHA (tillägnat åt H')

Heii =) Vilken kort dag, men så snabbt den gick. Efter skolan gick jag och Sofie till gymmet. Blev en väldigt rolig missuppfattning, vi skrattade typ hela vägen till gymmet efter det. Vet inte om jag ska skriva ut det är men HAHA OKEJ jag måste. På vägen till gymmet gick vi förbi en filmaffär. Helt plötsligt Sofie ba "Kolla där är några som har sex!" och kutade fram till fönstret. Jag ba eeh. Jag vart helt chockad och typ stod kvar. Hon bara sprang fram till fönstret och stod där och stirrade, fast på en filmaffisch. Jag gick sakta fram och ba "asså??" Hon ba "Jaaa, åh saw sex, måste se den typ" PLING. HAHAHAH JAG DÖR. Lät verkigen som hon sa det där första... herregud.Sommarbild, är fortfarande väldigt för att det ska bli sommar


Mobillös

Hallooj! Tänkte bara meddela att om ni har försökt nå mig på mobilen det senaste dygnet så hr ni inte lyckats. Hahahha.. Vet inte vad jag ska ta mig till. Som sagt i tidigare inlägg har jag ju ingen egen mobilladdare, utan brukar alltid låna min brors. Han var på lan och hade den med sig, och när han äntligen kom hem hade hans också gått sönder. Han hade råkat klippa av den. HAHA? Åhå. Den connectar inte heller när jag kopplar in den i datorn. Någon som har nått smart tips vad jag kan göra? Haha, äsch. Alfred bygger väl snart ihop något jag kan ladda den med :)

  
Var nere på stan en sväng innan. Inhandlade denna snygga jeansjackan! JC 599 :- !


Ledig

Vaknade och kollade på klockan. 11.05. Jaha där sov man bort hela skoldagen. Studiedag idag. Asså vem bestämmer att man har en studiedag på en ONSDAG? Jag är upprörd! Hahaha... mitt i veckan, och vi har typ två lektioner. När jag satte igång datan såg jag att klockan visst bara var 10.05. Min mobil har inget batteri så fick kolla på väckarklockan som jag annars aldrig använder. En vacker dag ska jag skaffa en ny mobilladdare, lite såhär jobbigt att inte ha en egen. Slängde den för länge sen så nu får man låna andras hela tiden. Jaaaaaaja, nu ska jag duscha och äta! Hörss =)

UPPDATERING

Vilken trevlig läsning man fick till frukosten då... HAHAHA men vad skulle jag säga då??! xD


Bröllopsfotografen

 

Såg denna mystiska film med Anna idag. Haha ja... väldigt udda tycker jag allt. Verkligen inte som jag hade väntat mig. Bröllopsfixaren är bättre. Nu ska jag bara se Bröllopsduellen också. HAHA. :) Hm.


This is my... bläääää

"Hör resten av stjärnorna tolka Annas vinnarlåt"
HAHA. Dör vad kul. Speciellt Olas tolkning gillar jag.


Lördagsbilder


Dagen började med att åter igen besöka Telia. Eric Saade signerade så vi drog dit. Haha mest för Idas skull kanske ;)


Wiiihii. Fick snyggaste tröjorna av Telia :D


Massa folk :D


Hahaha så kul kläder


Haha, alla bara har uppe händerna utom Darin xD


En kameraman skymde sikten för mig så fick inga bra bilder på uppträdandet...


På kvällen gick vi o käkade lite... laddade upp inför Mello. x)


Carbonara :)


Alla har vi olika sätt att äta pizza på, detta är Fias sätt :S


Vi hejade på Darin...


HEheheh :D


Fredagsbilder

Hemma nu. Slänger in några bilder från i fredags lite snabbt =)


Ida och jag på flyget!


Utsikten :D


Landning


Globen


Timoteij uppträdde...


Haha, Ida gick utan skor. Normalt
Har man skoskav så har man...


Vilka givande bildtexter.... :)


Sitter på tåget

 

Wihiii. Ofta vi kunde koppla upp oss på tåget. Helt gratis dessutom :D Än så länge är vi bara i Norrköping. Är nog inte hemma hos mig förrän 21 nånting. Vi gjorde en undersökning. Typ hela var frågor om nått "Vad är det bästa med Resplus?" "Hur ofta använder du Resplus?" Och vi ba "ååhh vi vet inte ens vad det ärrr, sluuuta" på var enda. Sen ba när vi skulle lämna in den såg vi att det stod på förstasidan, i fet text och typ inringat "RESPLUS innebär blablabla och blablabla" HAHA SÅ TRÖGA.
Har gått en hel del på stan i helgen, men har inte köpt någonting. Åhå. Lixom stan i Stockholm och man bara handlar ingenting. Tråkigt. Fast hittade typ hundra grejer jag hade kunnat köpa. Jajaaaaa :D Jag röstade istället xD haha. Jaja hörs sen!


Hemfärd

Sitter här hemma hos Fia. Kollar på lite klipp och bilder från gårdagen. Åhå. Ändå att allt är över nu, så sorligt... Det här har vi sett fram emot sen typ november och nu är det lixom över. Men nu taggar vi ny skiva och sommarspelningar :D Woho!

Idag blir det hemfärd för mig och Ida. Tyvärr inte med flyg, som när vi åkte hit. Nej det blir tåg. Men innan vi åker ska vi och Fia och Madde dra ner på stan en sväng.

Fortfarande inga bilder - det kommer... låt oss säga imorgon. ;)


ÖÖH?

 

HAHAHA kul Sverige. De vill verkligen att vi ska misslyckas i år igen. Men jaja. Varför just Anna? Gah. Darin tog iaf en fjärdeplats, fett bra! Är så stolt :) !!! Han gjorde verkligen så sjukt bra i från sig!!! :'D

Gbg, Malmö och nu Sthlm

Haha okej eftersom jag bloggar under tidspress kan jag bara berätta en rolig sak som hände idag. xD När vi gick förbi Centralen idag så var Telia där, med sin Melodifestivalengrej. Jag och Ida skulle möta Madde där så vi stod och väntade lite, då fick en av tjejerna (som redan hade känt igen mig i Malmö) syn på mig och började asgarva och vinka. Jag gjorde detsamma och ba "heej igen" hhaha fulaste. Så vi nya tävlingsforumlär. Typ om man gjorde ett korsord, svarade på en fråga och skrev en motivering så kunde man vinna en mobil. "jaa ni vet ju hur det går till" hahah ;P Ja alltså, jag tycker verkligen jag ska vinna den där mobilen nu. Vi satt i soffan och fyllde i svaren. Då fick Kitty från Andra Avenyn som jobbar där syn på mig och ba "nähh men skämar dú med mig eller?!?!?!??!" Så kom hon fram och kramade mig. Öh. Fastnade med pennan i hennes hår, bara släppte den så den hänge där. HAHA typ ba "oj" och tog bort den lite försiktigt. "Men vadå? Hur mycket pengar lägger du ner på att åka runt egentligen?" undrade hon. Asså... Ja, sen tog Ida över snacket. Haha asså de måste tycka jag e helt... besatt.

Förlåt, men har ingen bild förtillfället. Men det kommer ;D


Darin i XL LiveSå grymt =) !!!


Klockan är inte ens 12...

...och jag har redan hunnit gå i skolan och städa mitt rum! De ni ;)

För övrigt kan jag påminna er om att inte glömma rösta på lördag.


Nyklippt

Dagen började med en föreläsning om no-smoking. Riktigt bra. Men vad är det först man hör när man lämnar salen efteråt? Jo "ska vi ut och röka?" *suck* På svenskan och GKO:n jobbar vi just nu med en tidning. Kul kul. Jag har blivit tilldelad ekonomidelen, kanske inte låter så kul, men jag ska nog komma på nått kul av det ;D Blir förmodligen en krönika och en undersökning vid sidan om.

Efter skolan begav jag mig till Vezira. Hon klippte mig (hennes mamma är är frisör och brukar klippa mig men nu vill Vezira också lära sig) Blev jättetjusigt! :D

  

Nu var ju dock inte andledningen till att jag gick och la mig och satte på datorn redan klockan 21 till att jag skulle blogga. Nehep, jag har engelskprov imorgon så ett antal glosor och grammatik väntar på mig. Så nu blir det plugg för en gångs skull. Hahha neh, men det e verkligen lugnt i skolan nu. xD ;P Vi hörs! ;D

SöndagHej. Ah detta blir nog det tredje inlägget jag börjar på idag. Har skrivit men inte postat de andra inläggen. Det blir lätt att skriva hela tiden nu när man har egen data. =) Haha, dock delade jag och mamma på den datorn jag skrev ifrån innan. Satt ju där en aning mer än henne ändå så (A) Nu har alla varsin dator, till och med Alicia!

Bakade nyss lite chokladbollar. Farmor med flera kommer snart hit och fikar. :)
Min dator är här!Min dator har redan kommit! Det gick snabbt! Trodde det skulle ta typ, minst en vecka iaf. Alfred sitter just nu och fixar massa med den. Hahaa =) wihhiiii :) Kul kul =D


Uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering. Jag jobbar på det. Nu uppdaterade jag iaf. HAHA


Vunnit en dator!

Asså herregud jag har vunnit en dator! Haha sen jag vann de där P3 guldbiljetterna och smycken från guldfynd har vi börjat tävla i massa tävlingar. Det ger ju resultat, ja man kan ju inte vinna nått om man inte tävlar. (A) Haha! Synd bara att jag måste dela med Alfred om jag säljer den. Han tävlar oxå så vi har kommit överens om det. Men jag kanske behåller den, kan ju vara bra att ha en egen laptop! x)Av 285 motiveringar valde dom min (med hjälp av mamma) XD !!!


Första mars

Å vad det tog emot att stiga upp idag. Brukar vara okej, men inte idag. Tillbaka i skolan igen. Minns torsdagen, min sista dag innan lovet när jag kom hem och satte in cyklen i garaget och verkligen tänkte att "åh du dröjer det länge innan man behöver ut och cykla igen!" Vad fort det gick. Men det har varit ett toppenbra lov på alla sätt och vis! Och det var heller ingen hårdstart i skolan. Slutade redan kl. 11.35 eftersom vår lärare som vi skulle ha på sista passet var sjuk. På vägen hem gick jag och plockade upp Alicia i skolan, trots värsta snöstormen. Är det inte snö så är det slask, är det inte slask så är det is. Vad trött man blir. Vad är det för fel på helt vanlig torr mark? Haha men Alicia såg faktiskt lite gräs igår och ba "OJ TITTA VAD COOLT, GRÄÄÄS!" hahaha awi. Jao, idag började ju våren, det är mars!

 


RSS 2.0