Shoppat!

Hemkommen från Halmstad nu. Skönt o vara hemma. Sov asdåligt inatt av massa olika anledningar. Gick upp i vettig tid och gled ner till stan med mamma och shoppade loss. ;) Massa sommarkläder (!!!) och en ny bikni också. Ganska dålig bild men det får duga! :D

 


(Kan inte garantera att alla priser stämmer exakt. Tog bara från mitt huvud. x))


Lite kul, hittade bara kläder på Gina och Bik Bok. Haha. Överskred min budget fast att jag snålade lite, inte lika kul dock. Typ hejdå nästan tvåtusen spänn... O hur ska allt få plats i mina båda proppfyllda garderober? Får nog ta mig en rensning först, innan det nya åker in =)

Humla + dansens dag

Tjo! Ligger i stugan i Halmstad och e lite rädd. Det var nämlige värsta djuret här uppe på väggen jämte mig innan. Typ en humla. Kollade på Ida (Captivated!) innan och fotade också såklart. Snälla Ida med körkortet körde sedan mig till stugan och det var då jag fick syn på den. IH =( Mamma hämtade ett papper och skulle ta ut den för hon trodde den var typ död men då började den surra =( Alla typ skrek, Alicia och Alexandra som låg här inne oxå. HAHA Ida råkade trampa på Alicia som gömde sig under täcket och hahaha aah. Shiiet allt måste sett väldigt kul ut x) Allt för en "liten" humla.

Lite bilder på ala möjliga dansgrupper. Det e alltså Dansens dag idag, that's why.


























My day

Min förmiddag: Solat, duschat, ätit, kollat på Big Brother.
Min eftermiddag: Skrivit bildmanus till videon med Anna





Min kväll: ? Ja ni. Promenad och kanske packa. Imorn blir det Halmstad!

In your command

Idag la Daniel ut en låt han skrivit tillsammans med sin vän. In your command heter den, jättefin. La ut ett smakprov får några veckor (månader?) sen men här e hela låten :D


Anni o Anna =)

Tjoo =) Även denna dagen började med stekande sol. Spenderade några timmar ute i solen "som vanligt" !! Man kan typ tro att det är sommarlov, inte påsklov. Hihihi :D Nu sägs det visst att det ska bli lite sämre ett tag, men sen fint igen. Få väl se. Jaja, efter en dusch och lunchen (grillspätt!) kom Anni en runda =)



Senare gick jag till Anna. Vi skulle välja en låt till en musikvideo jag ska göra som skolarbete. Det gick visst att koppla till estetisk verksamhet - bild, vilket jag tycker är lite konstigt men okej jag klagar inte. Vi hade ändå tänkt göra en lite på skoj som vi gjort innan. Gjorde på "The look" i typ, sjuan, åttan?! Sen har vi ju gjort lite andra flummgrejer sedan dess. Låten vi valde nu få bli en hemlis tills vidare. Hahaha.. Jao. Efter allt stillasittande tyckte vi att vi behövde röra oss lite så vi tog en promenad. Självklart fick kameran joina och här kommer lite bilder:




Vi besökte min favoritbänk! Jaa, den e faktiskt röd på riktigt. Coolaste.


Såhär kan det gå med skärpan när Anna håller i kameran... ;)






Promenix

Kom precis hem från farmor. Var där och åt middag, älg. Ja, det var ju gott. Spelar dock ingen roll vad min farmor lagar för mat, älskar allt hon gör. =) Efter maten blev det promenad i det fina vårvärdet. Jag och Victoria blev eftersläntarna. Hallå man kan inte gå fort när man det är så fint i naturen och man har kameror med sig?! =)














Glad påsk!

Hoppas ni har haft en bra påskafton. Här får ni en påskhälsning från mig:



Haha jag vet vad ni tänker men jag är lite av en traditionsmänniska så har man gjort ett sådant ägg i... vet inte ens hur många år så... ;) xD Mina hemmagjorda kycklingöronhängen hänger också med varje år. Jag är rolig, jag vet =)


Uppdatering innan jag somnar

Hej så här mitt i natten. Har bäddat ner mig i min säng och ska snart sova. Vaknade redan strax efter 8 i morse eftersom jag somnade typ 11 i förgår så behöver sova nu känner jag. =) Ett snabbt inlägg får det bli.

Det var asvarmt här idag! Låg och solade i bikini i typ 3 timmar säkert! Passade på att plugga lite körkortsteori också :) Idag fick Alfred tillbaka de där papperna eller vad det är (?) så han fick iallafall börja köra idag. :P Jobbigt, nu kommer han sno min tid..... ;) Vi grillade för första gången i år med. Mmm =)

Asså nej, vilket osammanhängade inlägg detta blev. Halvklart dessutom. Är alldeles för trött för att skriva. Vill sova =) God natt!



Vitsippa x3

 



Påsklunch!

Hejhej! Sitter i skolan och har bara två ynka timmar kvar här innan påsklovet. Kändes lite motbjudande att gå till skolan idag då mina syskon var LEDIGA för de har haft Öppet hus nyligen och båda fick kompensationsledigt just idag. xP Har precis ätit påskluch. (SE BILD!) HAHA skrattar högt! Hm, vad mer? Äsch tänkte mest uppdatera eftersom det kändes som så länge sen jag skrev något. Hej dååe =)

 


Yee. Bokat tågbiljetterna till Sthlm 21-23 Maj!




Hoppelihopp!

Varit ute och hoppat med Alicia nu. Hahaha jaaoo asså det är fett varmt ute! :D <3 Men ah, nu är vi inne och när Alicia har duschat klart ska vi kolla Vintergatan! Igår hade vi inget liv, såg nog 13 avsnitt. HAHA (A) Men det är ju så bra ju, tycker jag fortfarande. !!! Åh, nu är hon klar. Hej på er!







Tack för tröjan mormor, den passade perfekt! :D

Scilla

 

Fick objektivet Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G i julklapp men har inte använt det så mycket. Skämms lite. Men idag hängde det med mig ut en sväng i trädgården. (Wow vilket väder!) Fotade lite scilla blommor (?) haha så här blev det:

 

 

 

 

 

 

Najs?

 

Städa hårddiskar...



Dagens projekt blir att städa lite i mina hårddiskar. Emilia är helt överfull, inte bra. Ska föra över lite till X. O även spara över massa på min externa hårddisk. =) + Se till att allt i min laptop även finns i denna datorn. Ja, nu sätter vi igång =)

Öppet hus på Hjortsbergsskolan

God morgon allihopa =) Eller ja, vissa har ju varit uppe ett tag. Vaknade och var pigg redan halv 8 så gick upp och joinade mamma och Alicia till Hjortsbergsskolan som hade öppet hus. Det är samma skola som jag gick på från förskoleklass till sexan. Åh, blev helt nostalgisk <3 Allt var sig likt, det mesta iallafall. Dock tyckte jag allt hade krymt. Lovar, det såg jättesmått ut allting. x) Träffade Carin, min lärare som jag hade 4-6. Åh =) Även träsjödläraren hejade på mig. HAHA. Kul att han kände igen mig, fast det är klart... Jag var nog hans sämsta elev genom tiderna så det var nog inte så konstigt. Känns som jag har berättat det tidigare men han skickade iallafall mig till rektorn en gång bara för jag inte jobbade, eller ah, jobbade med för enkla grejer. Ah, det var skoj att se iallafall :D










Darin på Childhood-dagen!



Äntligen har man ett Darindatum att se fram emot. 22/5 på Gröna Lund. I'll be there :D Usch, det var alldeles för länge sedan nu. SEPTEMBER lixom och nu är det APRIL. Rekååååd. =( Men, det är lättare nu när man har datumet, även om det är ett tag kvar... =P !!!


Studieresa i Gbg!

Igår kl. 8.15 började bussen rulla mot Göteborg. Alla på medieprogrammet skulle dit på studieresa. Vi skulle besöka Hasselblad Center och Världskultursmuseet. För min grupps del började det med två timmars fri tid så det blev lite shopping. Eller inte för min del. Spenderade bara 65 kr, på mat, det var allt. Hittade en tröja som jag ville ha men det fanns bara en i min storlek och den var lite sönder så fick vara utan. Två timmar gick iallafall fett snabbt och vi började gå mot Världskultursmueet. Fett meningslöst? Eller ah, jag fattade inte riktigt poängen. Det verkade som att budskapet var typ "sluta resa - det förstör länderna ni reser till" Öh. Ah, Hasselblad var isåfall bättre. :)  

Blev inte så mkt bilder, hade bara Alicias lilla kamera med mig, men här kommer några iaf:





 



 
 


Felringning x2! HAHA

HEEJ! Kunde inte blogga igår för hade inget nät på kvällen. Tror inte jag har nämt det men vi var på klassresa igår i Göteborg hela dagen. Skriver om det i ett nytt inlägg lite senare. Nu ska jag berätta om en rolig sak som jag har gått och skrattat åt i flera timmar nu, iallafall tyckte jag det var sjukt kul. Skrattar fortfarande!

Imorse, strax efter 7 kollade jag min mobil och såg att jag hade ett missat samtal från Sofie. Tyckte det var lite kontigt, vad ville hon såhär dags? Sen ba fick jag ett sms "Oj, jag råkade visst ringa dej :P Min mobil får spel ibland" Sa att det hände mig oxå ganska ofta och det värsta är att jag VET INTE HUR MAN LÄGGER PÅ så oftast hinner personen svara och bara "Hallå?" Hände senast igår, råkade ringa Antons pappa.. eh. Pinsamt han ba ringde upp men jag vågade inte svara xD Sofie berättade att hon hade råkat ringa en från Indien en gång och ah vi kom in på massa kul.

Och nu till det roliga. I eftermiddags tappade jag min mobil i golvet så den bara flög i tre delar. Monterade ihop den och när den sedan startade igen fick den världens spel. Det var som att någon ringde, eller så var det alarm och SAMTIDIGT ringde den upp någon. Fattade ingenting hur den ens kunde göra så men tillslut hör jag någon i andra änden som bara "Hallå???" Jag ba "Hej, vem är det?" Trodde den svarade Louise och jag känner väl ingen Louise? Sen bara hörde jag att hon sa Sofie. HAHA ASSÅ JAG TYP KNÄCKTE MIG. Typ "Oj, det var inte meningen att ringa dej......" Lovar vi typ dog av skratt. HAHA <3


NittiLeaks premiär!



Awi snart är Darin på TV. 21.55 börjar Filip och Fredriks nya program NittiLeaks som sänds i Kanal 5. MISSA INTE =) Det ska inte jag göra iallafall ;)


Äggfoton


Har precis varit ute och fotat ägg. Orkar inte redigera nått nu utan gör det i skolan imorgon. Har lite annat plugg jag måste lägga energi på. Har inte tänkt långsiktigt den senaste tiden utan sparat allt tills idag. Fota ägg, svara på Carlos brev och läsa igenom värsta häftet om... vet knappt vad.  :P Okej, det är inte mycket egentligen, bara känns mycket. Kolla in min Alicias blogg, som vi gjorde till henne igår, så länge. x) haha..

Tänk om alla tisdagar blev söndagar!



Vaknade i morse och tänkte att nu är det väl snart dags och gå upp. Usch, hatar tisdagar, ville bara ligga kvar och sova. Sen kom jag på, det är ju faktiskt inte tisdag, nej det är måndag. Sovmorgon! Skulle kolla mobilen vad klockan var men den låg inte där den brukade. Just det, den låg vid datorn, inte bra. Hur skulle jag då vakna av alarmet? Jag gick upp och mötte mamma i vardagsrummet. "Vad är det??" Hon var lite smått chockad att jag var uppe redan. "Jag ska bara hämta mitt alarm" sa jag helt nyvaken. "Vad ska du ha alarm till?" "Så att jag vaknar... eller vänta? Är det inte måndag idag?" HAHA PLING. Det är ju söndag! Kände mig jättetrög och gick för att somna om igen men kunde inte. Blev jättepigg och det positiva beskedet. Har blivit lite smått mobbad för det hela dagen, men hallå. Alla är vi förvirrade någongång. ;)


Vårstädning!

Idag verkar vara den där första riktiga vårdagen alla tar tag i vårstädandet. Iallafall gjorde vi och några av våra grannar det. Jag tog intiativet till att städa bilen, snacka om att det var nödvändigt. Pappa bytte däck under tiden. Ganska opraktiskt skulle jag vilja säga men okej. Mamma pysslade i trädgården och satte nya blommor och så. Nu är jag och pappa klara med bilen men städandet pågår för fullt. Alicia och hennes kompisar städar i lekstugan och Alfred kör med högtryckstvätten på plattorna. Aktivt?! :D

 
 
 












Mail från ingen mindre än...



Tog en titt på mailen imorse för ovanlighetens skull och fick mig en rejäl överraskning. Daniel hade hört av sig. :) Trodde nästan att han hade glömt bort mig, men icke! För en månad sen skrev han att skulle tänka ut något till mig som tack för DVD:erna. Han hade tänkt nu och "hade panik" för han inte kommit på något och undrade typ om jag hade något förslag. Hmm ;) haha... vad kan man begära? Tyckte nog hans blogginlägg var ett bra tack =) !


Riskettan + stan

Tjohej. Denna dagen har bara susat förbi, okej i och försig halva kvar men. =) Började dagen med Riskettan så nu har man ännu ett moment avklarad. :) Känns läskigt att det bara är drygt 2 månader kvar tills jag faktiskt får ta körkort. Läskigt var kanske fel ordval, kul ju men stressigt. Vill ju ta det i sommar. :) Hursomhelst, efter Riskettan spenderade jag och Anna lite tid på stan, bland annat. Här kommer lite bilder!!!







Planer för resten av dagen: Plugga (?), Big Brother (!), Anna kommer! ...

Vunnit Iphone 4!

Wow, jag och Anna vann en Iphone 4 idag =) Hur kul! Det var på en fototävling på Libresse där man skulle gestalta en dödssynd. Vi skickade in massor grymma bilder. Här var några av våra bidrag som hör till mina favoriter.


Girighet


Frossei (haha)


Avund (haha så ful men så bra!!)


Vrede

Och så bara vann DENNA!


Lättja

Jättesimpel ju och ändå av ca 250 bilder i den kategorin.... Vi tänkte inte ens skicka in den först för vi hade skickat in en likande bild på när jag låg i gräset men sen bara okej då. Så bara vann den. Haha komiskt :D Detta var till och med en gammal bild som vi tog i somras så vi ansträngde oss inte som på de övre bilderna. Men kul såklart! Är någon intressead så kan man se de sex andra vinnarna på Libresse's facebook. :)


Inte nog med vinster. Alicia vann en laptop på en teckningstävling idag också. (Y)

Hej igen!

Bara för att jag har uppdaterat så kasst den senaste tiden ska jag bjuda på ett till inlägg precis efter det andra. Haha, ja det förra var ju inte allt för ansträngande att göra. Okej hej! Har faschinerats hela dagen över att klockan bara är så lite?! Har hunnit med så mycket braiga saker, och det är ju bra! x)

Igår var det kalas hela dagen. Vi firade mormor och hennes tvillingsyster som nyligen fyllt 60. Vi överraskade dom med roliga lekar och en mycket vacker sång. Haha, jaa det var kuul =)





SKRÄP

Idag har jag fotat skräp. Det var ju najs... ;)


RSS 2.0