Idag dör sommaren. Imorgon är det höst...


Rubrik saknas

Hemkommen från skolan nu. Sista sega dagen med GKO C dagen lång för nästa vecka börjar min praktik istället! Ska vara på Smålänningen två dagar i veckan minst till jul, troligtvis hela året så det ska bli skoooj! :) Dock blir det bara en dag nästa vecka för har halkan på tisdag. Vad läskigt känner jag, men alla säger ju att det är superskoj så det går nog bra, hahaha! Har förövrigt dragit på mig världens förkyldning. Hade tänkt vara hemma idag, igår med men asså vad är mitt problem? Ska alltid tvinga iväg mig till skolan oavsett om jag mår dåligt. Får typ ångest om jag är hemma. Näh, tror jag ska jobba på att komma ifrån det, så kan man ju inte ha det. x)

Nu tänkte jag stoppa i nått i magen och sen fixa mina naglar som har förfallit sedan några dagar tillbaka. Om drygt en timme kommer Anna och då ska vi börja redigera vår "musikvideo" (haha) KULIGT! DOCK hittade jag en anledning till att inte behålla min Canon 500D - den gör Quicktimefiler av filmerna! Vad dåligt! Funkar inte i Pinnacle som jag brukar redigera i så då fick jag tänka om. Hittade då ett nytt program som tar in klippen så det var ju en anledning till att behålla den. HAHA, kommer nog aldrig fatta ett riktigt beslut om det där. :P


Kreta 23 - 30 september - BOKAT!

Då var resan bokad och "betald!" ;) Det slutade med att vi har tänkt om helt och hamnar på Kreta om 3 veckor :D Igår var vi inne på Resia. Vi hade bestämt tid med dom där vid 11 och jag var helt rädd för att vi skulle få sotta där och vänta och de skulle inte fatta någonting men icke. När vi kom in stod det massa folk där och ba "Här kommer dom, vinnarna!!" Så fick vi värsta blombuketten och Smålänningen var där och intervjuade oss och tog massa bilder. x) Vi kollade resor direkt och bokade då (men kunde ångra oss tills idag då vi skulle betala) en resa till Ayia Napa men var inte helt nöjda med priset och alla ba "shit vad dyrt!" Vi skulle behöva lägga till ett par tusen bara för resan och då ingick ingen mat eller nått och vi såg ingen direkt skillnad på det och några billigare alternativ som vi sedan letade upp sjävla.

Idag var vi inte helt nöjda med dom heller och började tänka om på Grekland och vipps så fann vi den! En vecka på Kreta, halvpension, dubbelrum, fina pooler, nära till stranden, internet (dock mot avgift men det funkar!) För 4990/person. Detta innebar ju att vi inte skulle behöva betala en enda krona och jaa, endast 10 kronor "brann inne". Han tänkte skriva en ny check till oss på dessa 10 kronorna men bad han dubbla klimatbidraget istället. Hahaha :D AH vi är nöjda och han som hjälpte oss hade själv varit där och var nöjd. Så japp, 23:e september drar vi :D



Hittade bilden på oss på Resias blogg. Haha ful? Vi kommer förmodligen få blogga åt dem på resan. =)


Från dagens Smålänning x)


¿Dónde está?



Hehe, jah. Dagen har spenderats med Anna... ;) Nytt tävlingsprojekt på gång ;)


Dagens skämt

Malin: Är kycklingen ett däggdjur?
Anton: Nej
Malin: Vad är det då? Ett äggdjur?


Gran Canaria i januari

Idag bokade vår familj, exklusive pappa och Alfred som väljer att vara hemma (???) en resa med ett gäng i släkten igen. Denna gången.. oj nu lät det som att vi åker typ jätteofta? Haha, nä men vi var ju i Turkiet i fjol och på Kreta 2007 och i januari blir det då Spanien och Gran Canaria. KULIGT! Skönt att åka i januari med och inte på sommaren/hösten som vi åkt på innan. Yääj.







Bilder från Fritidsresor.se.

Ta mig tillbaka!



Skulle någon bygga en tidsmaskin och fråga om jag ville åka tillbaka till 30/7 skulle jag typ tacka ja med nöje. Haha ;D Man hade kunnat se honom idag faktiskt, men känns lite opålitligt ;) :






Haha, Daniel då. "Tur" man inte ska dit, då vet man ju inte vart man ska åka ens. :)


Första resevinsten hemkammad!

Oj, jag vågar knappt skriva det men Resiatävlingen är avslutad! Ni vet den som jag och Anna fotade lite spontant till i måndags och VI VANN! Ca 100 bidrag (vilket i och för sig väl inte är jättemkt för ett sånt bra pris på en rikstäckande tävling som pågått.. ett bra tag?) Men jaa, det var faktiskt lite sjukt måste jag erkänna. Hittade tävlingen tack vare att mamma och min moster besökte Resia för några veckor sen och tack vare att det var så mycket kö fick se sitta och vänta och i väntan råkade de få syn på tävlingen. Det var ju nått för mig och Anna men sen bara väntade vi sjukt länge innan det blev av. Det var först förra lördagen vi ba "nä, men nu tar vi tag i den där tävlingen med pricken" så bokade vi in det 8 dagar senare, som kom till att bli 9. Vi hade ingen aning när tävlingen gick ut och vi insåg väl att det såg rätt mörkt ut då man även skulle samla "gillningar" på Facebook för ökade chanser och vissa redan hade flera hundra gilla. Väl hemkomna till photoshooten såg vi att Resia precis hade skrivit att tävlingen avslutas den dagen. Vi kastade snabbt ihop två "motiveringar" och efter mycket krångel fick vi tillslut in bilderna i deras galleri. Puh.


Juryns motivering: I sista minuten kom ett bidrag som symboliserar ett för oss härligt ställe och tillfälle då man kan besöka vår nya Facebooksida. Skön motivering som innehåller hur prispengarna ska användas och dessutom en bild som symboliserar detta.
(Klicka på bilden för att komma till "Vinnarintervjun")

O tänk, bara drygt ett dygn efter att tävlingen hade avslutats hade Anna fått ett vinnarmail. Så läskigt för jag satt i skolan och hade precis kollat min mail och Resias sida ihopp om att vinnaren skulle ha presenterats men icke. Så ringde Anna och ba "Asså Emilia. vi vann!" Och som ni ser på bilden är priset en resa värd 10 000 kr, RÄTT NAJS ELLER? Men ni ska veta att vi länge kämpat för resercheckar men det har inte gått hem, förrens nu då. Jag tror det är nått med "Anna i gräset" SAMTLIGA TRE fototävlingar hon och jag vunnit har hon legat i gräset på ett eller annat sätt. Haha, komiskt? Gissa om vi ska fortsätta med detta vinnande konceptet? ;)

Mot Ida!

Har precis fixat mig lite och ska bege mig mot Anna för att sedan dra mot Ida som fyller 18 idag! (GRATTIS!!) Ingen tid att sitta här inte. Baj!


Bloggat i 2 år!

Kom och tänka på en sak, igår fyllde min blogg 2 år. :) Letade därför fram min första header. Hahaha... Ja, jo det var ju ett tag sen.



Ahh, funderar på att klippa lugg igen, eller klippa håret kortare? Äsch då, vågar inte. :)

Fotat till Resias tävling! "Gilla" gärna!

Det blev en photoshoot med Anna imorse. La in en stöt i Resias tävling där man kan vinna resor för 10 000 kr. Passade oss bra tyckte vi och det var en rolig uppgift. Fota deras prick/logga på ett roligt, konstigt, mysigt, galet, skönt eller romantiskt ställe typ. Vi valde väl typ konstigaste antar jag. Hehehe, en lekplats. Sen när vi kom hem och laddade in bilderna såg vi att tävlingen gick ut IDAG så då blev det lite stressigt. Men fail, vi som hade massa bra idéer, nu hann vi inte med det ju. Men ja, ni får väldigt gärna dela med er med en "GILLA" så blir vi superglada! Klicka på bilderna så kommer ni till "Gilla-sidan" :) Tack tack!


Mitt bidrag. Haha, asså ångest. Anna övertalade mig att välja denna ;)


Annas bidrag. Vi körde på att ligga på gräset - det har ju gått hem innan ;)

Fick stressredigera bilderna och sen hade vi världens problem med att få upp dom. Kan inte ens förklara hur skumt det var. Det slutade iallafall med att vi fick upp dom någolunda. Asså Annas bild blev smått pixlig och min kanske också ser lite fail ut men nu ser ni dom iallafall som vi hade tänkt oss. ;D Fick sen stressa till skolan, hann inte äta ellernått och då kom världens störtskur så pappa fick hoppa in som chaufför. Eller tekniskt sätt körde ju jag, men han fick ju åka med. HAHA. Jaja, här är några bilder som vi inte tävlar med men ändå!






Hejdå sommarlovet, hej höstterminen :S

Så var denna sommaren slut.. ;( Okejdå, nästan två veckor kvar om man tänker så men orka att det snart är september, känns ju si sådär. Men man ska inte heller klaga, vem vet vad hösten har att bjuda på? Ännu vet jag inte speciellt mycket men det blir nog bra det med tillslut. :) Och lite skönt blir trots allt att komma igång igen, nu tänker jag på skolan som alltså börjar imorgon. Har räknat på mina timmar och ska ha drygt 400 timmar kvar att läsa, vilket inte ens är hälften av det jag läste bara i tvåan. Kul med projektarbete med :) Började med mitt för länge sedan dock, tror jag behöver all tid jag kan få.

Sen ska vi ha APU också, vet typ ingenting om det dock men det blir nog skoj! :D Kolla, vad positiv jag blev nu då! Kan dock inte låta bli att ha lite seperationsångest från sommaren. Satt nyss och kollade tilbaka på lite bilder från lovet. Insåg att jag varit ovanligt dålig på att föreviga den men har haft väldigt mycket kul, trots att en hel del saknats. Typ stranden? Skämms, men var där nog bara en gång? :S Typ konserter, typ Darin. Men en av favoritdagarna hör ju definitivt till 30:e juli då jag fick se, och träffa (!) lille fina Daniel. Awesome dag! Sen var min tjejkväll rätt awesome, och Liseberg till exempel. Tre bilder på det här då:







Ah, men listan kan göras lång egentligen. :) Men jaa, sommaren måste ju också ta slut, annars kan den ju inte börja om på nytt. Har visst redan ställt om mig rätt bra. Bad nyss mamma om väckning. Tur att hon har bättre koll än mig. "Vadå, varför då? Vad ska du göra? Ska du köra?" "Nääh, men hallå.. skola?" "Började du inte halv ett imorgon?" Haha, just deeee. Chill. :) Ska ändå ta mig upp i vettig tid tänkte jag och om vädret tillåter blir der en snabb photoshoot med Anna innan ;D

Bilder från gårkvällen

Hehe, ja, bilderna får tala för sig själva. Kände för svartvitt :D


















Ljungbyartisten


Nu e jag hemma och har precis stillat hungern med pizza. :) Har varit nere och kollat på alla duktiga talanger och Jay. HAHAHA. Skandal att man sett honom fler gånger än Darin i år :S Skämms.



Asså titta, vad sööööt! En av de tävlande, bara 6 år gammal. AWI asså, så duktig var hon! Hon sjöng "Tommy tycker om mig" med Carola, asså jag doog vad söööt. :) <3



Tycker även han här var smått modig. Nog inte alla killar som skulle våga ställa upp i den outfitten ;)

Sommarlovets sista dag

God morgon folket! Vaknade nyss upp - sommarlovets sista dag idag. Fast börjar tydligen inte förrän 12.30 imorgon så det blir ju lite mjukstart. Känns som det vore hög tid för schemat att komma också. Skumt! Det brukar ju komma flera veckor innan? Hmm...

Igår fick Anni äran att gå med mig på stan och dela ut premurationserbjudanden för Smålännigen. Vi gick i 4 timmar, tur att det var fint väder säger jag bara! Det var iallafall sista dagen så idag är jag fri! Tänkte ändå bege mig ner på stan eftersom:



HAHA! Jah, tagga! Roligaste - Anna, Ida och Malin träffade honom på stan inatt. Hamnade på en spontanfest som började hos Ida men jag var på fel plats vid fel tid, eller kanske rätt. Kanske är lite rädd för honom efter vårt tidigare möte. :S ;) Aja! Nu ska jag käka frukost. Får kanske ladda upp lite bilder från igår sen med. Hade endel skumma bilder då min kamera var på vift. Hahaha!

Maj däj

Uppe vid 7, övningskörde, hem och pluggade teori men somnade om. Vaknade, åt och begrav mig ner till stan och radion igen. Yääj nu är jag färdigjobbad på radion. Fast jag måste erkänna att det var rätt ok idag. Intervjuade massa små söta barn :) Vädret sög dock ;S Efter det andra jobbet gick jag, helt nerdränkt, till stora tältet på stan där mamma, Alicia, mormor och kusinerna med flera satt och åt. Köpte mig en pasta meny och fick 5 kr rabatt (ooh) eftersom jag gett de som jobbar där tidningen hela veckan. Haha (Y) E lite kändis nu. När jag går där utanför jobbet undrar folk vad jag gjort med min kärra. En annan skum händelse för dagen; en kille som jobbar på Viasat (som åker runt i hela Sverige och tillfälligt är i Ljungby p.g.a. Ljungbydagarna) kom fram och ba "Jag har hört att du är lite smått förtjust i Darin" Whaat? ;) Funderar fortfarande på hur han kunde veta det när han inte kommer härifrån men han tyckte inte det var nått konstigt för det visste alla. Öh x) Jahopo, passade sedan på att kolla in karnevalen med. I väntan var jag inne på JC och införskaffade mig en av de där tröjorna jag tänkte köpa i Halmstad, men som inte blev av. Blev den gråa tillslut! :)

 


Jobb, jobb och stan med Anni

Har sminkat av mig och borstat tänderna och nu krypit ner i sängen, så skönt! Har varit en hektisk dag. Va uppe 8.30 och jobbade sen på radion på förmiddagen. Jobbade över lite med så jag kan sluta tidigare på fredag. Yes, bara 5 timmar kvar att jobba där nu. Rätt skönt för tycker inte alls det är lika kul längre. Trivdes mycket mer med att sända från studion, mer organiserat och bättre utrustning. Nu när vi sänder från stan blir det ju typ att man måste stå upp och kolla på publiken när man pratar x) Blir lite fel ibland för man får improvisera mycket mer nu när vi inte har någon tid för planering innan sändning. Ah, men som sagt, bara 5 timmar kvar såå jag överlever väl det får vi hoppas. ;)


Tio minuter efter att jag hade slutat på radion befann jag mig på Smålänningen. Mötte upp Alfred och sen bytte vi om till våra limegröna t-shirtar och begav oss ut i folkvimlet på stan. Haha, det var rätt skoj idag. Nu börjar folk känna igen oss och endel kommer fram och undrar vad det egentligen är vi gör. De flesta är så trevliga så det funkar bra! Man får sig ett och annat gott skratt om dagarna med. Typ igår var det nått gammalt par som började visa oss bilder på några hundar det brukade passa och bla bla bla. Stod där i säkert 5 minuter innan vi kom därifrån och de berättade en massa mysko grejer. Idag var det en  gubbe som tipsade oss om att googla på... åh nej nu har jag glömt var det var. Nått med böner för tjänstemän och nått med poliser, asså whaaat? x)


Happ, sen hann jag nästan bara hem och vända. Anni kom och vi drog ner till stan för att kolla på modeshowen. (Ja, alltså det är ju Ljungbydagarna här nu för er som inte bor här, så det händer massa på stan hela dagarna, där av.. ah faktiskt båda mina jobb denna veckan) Hur som helst var det galet mycket folk när vi kom så även om vi hade köpt biljetter in i tältet hade vi inte sett bättre än att stå utifrån och kolla. Såg inte så mycket heller utan gled mest runt på stan istället. :) Började åska sen så vi blev rädda och åkte hem. HAHA. Ah det var min dag, vilket gigantiskt inlägg det blev. Nu ska jag snart nana; morgondagen blir inte helt olik denna men ska bjuda på lite Iphonebilder från kvällen innan jag slumrar in. :)


















Lättar mina tankar om kamerorna

 

Har varit ute och testat båda kamrorna nu och jämfört dem på massa olika sätt. Aha, då är jag väl klokare nu tänker ni? Men näää, verkligen inte. Hahaha, okej jag har väl inte delat med mig så mycket om mina tankar kring detta i bloggen men egentligen älskar jag ju min Nikon D5000, bara en sak som suger och det är ljudet på filmningen, vilket i och för sig är en rätt stor sak. På konserter brukar jag spela in ljudet med en annan kamera och sen synka ihop det i efterhand (för er som sett mina filmer men inte tyckt det verkat som nått problem) men nää, orginalljudet är verkligen skandal, framför allt på konserter då. Ljudet på den nya Canon 550D ska vara betydligt bättre, så varför inte bara köra på den undrar ni då? Haha x) Där kan man dessutom koppla in en extern mick, vilket inte går på min gamla, för det hade jag ju kunnat göra annars. Dock är det en sak på min gamla som jag har svårt att tänka mig vara utan, och det är den vinkelbara skärmen. <3

 

 

Förstår ni vilket jobbigt läge jag satt mig i? ;) För att förvärra det hela ytterliggare passar ju inte Nikons objektiv på Canon, så behåller jag den nya blir det ett problem. Men endel av lösningen hade kunnat vara att sälja den nya som jag vann och köpa uppföljaren till den. Canon 600D. Den har vinkelbar skärm! Cirkus en tusenlapp dyrare, men vad gör det? Det ska jag väl kunna stå ut med. Klagar absolut inte om detta lät lite klagande så NEJ! :)

 

 

Några bilder, bara tagna på AUTO. Nikon till vänster, Canon till höger.

 

 

I kameran såg Canons betydligt finare ut. Som natt och dag, men jaao, nu vet jag inte. Ser så många för och nackdelar med båda. Vart finns den ultimata drömkameran??! :D


Dagens outfit

Såhär stilig har jag gått runt och varit idag. (HAHA) I limegrön t-shirt och med en kärra i handen har jag gått runt med min bror och raggat upp blivande premuranter till Smålänningen. Yeeh.

Meeeh, jag ser ju ut att vara lillasyrran ju :( Kortis.




Canon EOS 550D

Åhhiiwiie :D Titta vad jag blev ägare till idag :D

 

 

En Canon EOS 550D! :D Det var tävlingsnörden som slog till igen. Tack till alla som hjälpte mig att rösta, det lönade ju sig faktiskt. Men kom nu inte och säg att det bara är tur och att jag alltid vinner. Finns ju massa tävlingar jag inte vinner, bara det att dom bloggar jag ju inte om. Thihi. OKÄ men nu ska jag leka med min nya vän <3 Hörs sen!

 

 


SAKNAR...

... att bara hoppa av på någon random plats och inte veta vad man ska ta vägen...

 

... och sen när man väl ha hittat, stå där och tycka det verkar helt random...

 

... och sen bara sitta där i kön i sånna här random ponchos och skämmas...

 

... för att sen, efter det roliga, bara hamna på nått random Mc Donalds...

 

... och för att sen bara sitta på nått random tåg...

 

... och vara rädd för att man hamnar fel och kommer till nått helt random ställe...

 

... för att va på hemväg, helt sliten, men så lycklig för man har fått se Darin ännu en gång!

 

Hehehehehe, ah men SNÄLLA kan det inte bara hända nått snart???! :D *desperat* x) (A)


Imorgon börjar allvaret...

Hallo folket! :) Ah, min sista lediga dag idag, sen blire jobb hela nästa vecka inklusive helgen. :) Förutom radion ska jag dela ut premurationserbjudanden för vår lokaltidning på stan. Ni vet, vara en såndär irriterande person som man bara avskyr. Haha, nerrå det blir nog bra. Är bara lite nervös för min klädsel - limegrön t-shirt i L. :S ;) Idag tänkte jag ta tag lite i mitt liv och gymma lite. Kanske ska vi ta en tur till vårt kantarellställe och se om det finns några kantareller :D Tänkte också försöka få med mig mamma ut så vi kan övningsköra lite. Har körlektion 9.20 imorgon så tänkte för en gångs skull förbreda mig lite, lite failat bara att jag typ inte minns vad vi skulle gå igenom då. x) Aja, det löser sig! :)


Hittade två små trollungar i skogen när jag var ute och gick igår..

1 år sedan Turkiet

Jag, mormor, Kevin, Alicia, pappa, mamma, Alfed, Bengt, Kajsa, K-G, Klara och Mariah :)

 

Hela gänget samlat i Turkiet. Ett år sen prick iförgår. Läste mina inlägg därifrån nyss och ah, tyckte de förtjänade en egen kategori faktiskt. Så skojsigt. I år verkar det bli en resa till julen istället. :D Typ till Spanien någonstans, wäj, jag har alltid velat åka till Spanien och uttnyttja mina spanskkunskaper. Hehe okej, inte riktigt därför kanske ;)

Syskonbilder

Jag och mina små syskon, som inte är så små längre, på Olgas årliga grillfest igår. =)

 

 

 

 

 


Elis Frio Kondriolis Aprisiris Iris

God morgon världen. Haha eller god förmiddag/eftermiddag jag vet inte. Tror att det är morgon eftersom jag fortfarande går i nattlinne/morgonrock men jag har varit vaken ett bra tag. Ibland kan jag få nått slags "städ-ryck" när jag vaknar och ser mitt enormt stökiga rum och börja röja massor. Idag var en sån dag, och det är la bra att dom finns (Y)

Har övervägt klart och bestämt mig för att lägga ut ett ljudklipp som jag och Anna spelade in, typ sommaren 2007, eller kanske 2008. Det ligger ju ändå på youtube. Haha, asså ofta vi la upp det på youtube? Kom ihåg att allt började med att vi skulle ringa till Elisabet, och ville busa lite så vi spelade in värsta.. jaa.. samtalet från en pizzeria och gjorde om våra röster. Helt sär. Anna pratar i första halvan, jag i andra, om det inte framgår och det hoppas jag verkligen inte att det gör. HAHA. Jah. Enjoy!



Ja, vad tycks? ASSÅ???! Sjuka vi va...xD



Just go with it

Hallojsan =) Precis hemkommen från en kväll med Anna som äntligen är hemma från Italien. Det var över 3 veckor sedan vi sågs. Skandal! Mycket snack att ta igen alltså ;D Tog en snabb promenad med men äckelvädet gjorde att vi snabbt sökte oss hem igen. Kikade på en film med. Just go with it, eller som den heter på svenska Min låtsasfru. Haha rätt mysko men skoj. Sevärd iallafall :) Satt också och garvade åt massa minnen. Ska överväga om jag ska lägga upp ett ljudklipp här som vi spelade in för sådär tre år sedan. HAHA dör.


Nämen kolla vilka jag fick syn på i rutan...



...Saade och Ida. Awi :) xD

Lördag och söndagsbilder

På lördagen var vi då en snabbis i Ullared och ja, spelade spel på kvällen. Och på söndagen gjorde vi typ ingenting. Dagen bara flög iväg. Men jodå, busade ju lite. Hehe..


Ullared!


Fikapaus


Ser nån denna jackan från H&M i storlek 36, köp den till mig vettja :D


Köpte gräddfil och gurka...


SPEL!


Och här ser ni då det omtalade buset. I tavlan var det innan en citron men den blev utbytt till en naken Daniel Radcliffe. Omoget?! Tyvärr fanns det typ ingen färg i skrivaren men jaa.. Det fick duga!


Åh, på lördagen hittade vi till paradiset! Två sånna här feta bord med alla ringar man kan tänka sig! :O


Köpte dessa två men hade kunnat köpa typ fjorton till ju!


Dansgörlsen igen!


Yey. Tack för allt skoj Madde och Ida :D


Samlade även alla mina inköp på en bild =)

Fredagsbilder

Jag och Madde sov i vår (farmors) stuga för Ida skulle upp kl. 5 och jobba. Vi sov dock betydligt längre än det och sen körde farfar oss till stan och det blev en lång shoppingtur. Gick i alla affärer två gånger till och med i väntan på att Ida skulle komma ikapp med sömnen lite, stackarn. Trodde jag hade tappat mitt läppstift i nått av alla provrum så vi gick och letade. Hittade det inte så jag köpte ett nytt, näst intill identiskt sen bara när vi kom tillbaka till stugan hittade jag såklart det. Haha.. typiskt.


Borde köpt denna.. fast visste inte vilken färg =(


Vilken är finast? HELP ME!


Sen hamnade vi på donken. Provsmakade den där nya Ballerina glassen, ah sådär.


Aha, sen hämtade Ida oss och efter vi varit hemma hos henne och vänt tog vi bussen tillbaka till stan.


Här inviger Ida sitt nya, nyttiga liv ännu en gång. Få se om detta fungerar bättre än öh.. blodslöfte och allt vad jag nu sett... :S


Swingfly uppträdde på stan :P


Sen kollade vi även på Tove Styrke.


Mysko tjej, fast duktig ju. Men kolla skorna? Haha jaa..


Haha.. :)

Torsdagsbilder

Jahaop då var man hemma igen. Känns som ett bra tag sen. Har haft fyra superroliga dagar i Halmstad och nu har jag en lugn vecka framför mig. Min sista lediga också, sen veckan därpå blir det jobb igen och om exakt två veckor börjar skolan. Tänkte dela med mig av lite bilder som inte kom med förut. Börjar med torsdagsbilderna.


Hade mött Madde på centralen och hon kom faktiskt samtidigt som den här killen. Haha =) Han skulle ju signera på stan kl. 14 så vi drog dit.


Alicia gick upp.. och snäll syster som man är joinar man ju.. ;)


Köpte till och med hans singel, för tänk om han blir världskändis. Då kan jag bli rik. ;) haha ööh


Sen gick jag och Madde och kollade läget vid stora scenen, som för övrigt var ganska svår att hitta. Eller den låg ju bara inte där den brukar ligga x)


Vi tajmade till Jays rep och ah, kollade på allas rep, utom Loreens tror jag. =)


Även ambulansen stannade till med kameran och tog en titt på repet.


MADDE!


Ulrik inledde sen på kvällen, om jag inte minns fel.


Madde.


Jay. Haha tänk om jag vetat då vad som skulle hända sen... xD


Saade avslutade showen.


Captivated :D Ida stod på scenen och jag och Madde i publiken =)


Kastade ett öga på Minnah som för övrigt hade miniliten publik i jämföresle med Captivated. Hehe ah sen åkte vi hem och fick lite efterlängtad sömn!


Gårkvällen

Just nu sitter jag och Madde på Idas rum och fixar våra naglar. Ida är och repar dans och snart ska vi ner på stan och kolla på hennes andra minishow. :D Ska bli skoj, dom är ju så otroligt gymma! Eftersom vi är själva hos henne har vi passat på och busa lite. (A) hehe.. Ups, tänk om Ida läser, bäst att inte skriva mer om det.. ;)


Igår satt vi ute på Idas altan och spelade "Med andra ord" i flera timmar. När vi räknade poängen, ah vi körde inte som man skulle, men ändå hade vi kört nästan 300 ord. Gosh. Skoj vare. Speciellt när vi försökte förknippa allt med Darin ett tag. HAHA. :D Aha, sen skulle iallafall Ida och Madde tvunget kolla på en skräckfilm så jag som inte kollar på skärck fick sitta mobbad vid datorn :D


Vi hade inhandlat lite godsaker. Ida har ju börjat sitt nya liv, det nyttiga livet! (Colan var till mig och Madde)


Madde o jag


Ida ville va anonym


Ullared!

När vi vaknade idag kollade vi direkt kömätaren i Ullared och det visade sig inte vara någon kö alls, toppen ju! Så jao, vi tog bilen och rullade dit. Tar ju inte ens en timme från Halmstad, och så fick Madde (från Sthlm) se det lilla, eller ganska stora varuhuset. Någon timme senare var vi några hundra fattigare, men glada för alla fynd. Haha okej, jag köpte typ ingenting, men ändå kom jag upp i 500. Jaja, brukar bli så, fast detta var då ovanligt lite men så var vi där inte ens två timmar, alltså ovanligt kort tid med. Hann även med en sväng till Intersport och Eurostop. Nu sitter vi här och degar men nu tänkte vi fixa lite käk och spela lite spel, ellernått. :D Bestämde just att jag stannar tills imorgon! :)







Från paparazzi till fan? Eller inte

Tjo! Nu är vi tillbaka hos Ida. :) Hängde lite på stan och kollade bland annat på Swingfly och Tove Styrke. Lite fult väder dock, annat var det igår! Men jaaao det var ju trevligt! :D


Okej nu måste jag bara förklara lite snabbt om min status på Facebook för er som sett den. Jag och Madde var och kollade på Ida (Captivated!) i ett litet tält igårkväll då. Efteråt skulle det komma en "hemlig Idolstjärna" som vi redan visst var Minnah. I kön fick dock syn på Jay Smith. Han var asarg för att han inte fick komma in. Det var drogfritt så det var alkotest och väskkontroll och allt (haha asså lol) Hans visade iallafall positivt och fick alltså inte komma in. Detta tyckte jag var lite kul så jag gick fram och började fota. (Det bor ju en liten paparazzi inom mig för er som inte vet) xD Hur som helst gjorde det honom helt irriterad och han vinkade surt åt mig att jag skulle lägga ner kameran typ. Nån mer bild vågade jag ändå fånga, modigt va? Dock är jag inte lika modig när det gäller att lägga ut dom här, men denna kan jag bjuda på.



Några telefonsamtal senare kom han in trots allt, eftersom han var den han var. Okej? Han fick dock stå helt off men det verkade inte göra honom nått, som mest hade kommit för att kolla på Minnah verkade det som. Det tyckte jag också var kul så jag fortsatte fota på honom. (A) Detta fick Peter Siepen, som var konferencier, syn på och kom fram och sa "Om du vill kan jag be honom komma så får du ta en bild med honom". Jaa, alltså han trodde väl såklart att jag gillade honom, men riktigt så var det ju inte. Jag ba "NEEEJ" och typ sprang och gömde mig men han verkligen bara "Jodå" Tror jag sa att jag inte vågade det heller, men det tolkade ju han bara som att jag var nervös för att träffa min idol ellernått. Plötsligt var han tillbaka med Jay och då kom Ida och bara "Emilia, du kan ta en bild" Hon menade på sitt gäng och Peter Siepen, som en kul grej men det fattade inte vi. ALLTSÅ ALLT VAR JÄTTEKOMPLICERAT OCH HELT SÄR! Plötsligt stod jag iallafall brevid Jay och Peter Siepen tog min kamera och började fota. HAHA ASSÅ? Det var så fult! :S Dessutom höll Jay lite hårt om mig, typ som om han skulle strypa mig :S HAHAHA ASSÅ...


Captivated ;D


Jag och Jay. Ångest. Ah, i inlägget nedan finns en bild till ni inte får missa.


Captivated och Peter Siepen. Hahaha..


Ah, orkar inte ladda upp mer bilder nu. Men det kommer väl fler, från Rix med, så småning om. Men nu är det snart läggdags för vi har planer på att kanske åka till Ullared imorgon. Egentligen var det kanske tänkt att jag skulle åka hem men vi får se :D


HAHAHA



Jaa, kolla vem jag råkade ta en bild med igår. Skulle gärna förklarat om jag hade hunnit men nu är jag hos Ida, Madde med och vi ska ta bussen till stan om cirkus tio minuter. Ska berätta ikväll. Hahaha, alltså det var det fulaste. xD


Halmstad next!


Nu rullar jag mot Halmstad för en dag eller två med dessa tösar. Ida och Madde. Det blir Rix fm ikväll :D Bild från förra årets Rix ;D

Andra augusti

Denna dagen började precis likadant som gårdagen, med en dubbel körlektion. :) Mihihi och sen skulle jag gå hem och steka men blev medtvingad till utebadet. Alicia ville bada men nästan precis efter att vi kommit dit ville hon hem igen. xP Det var skitmycket folk ;S Sen vare ingen som ville bada med henne, stackars barn. Hon fick iallafall en glass ;P Sen lagade vi mat och jag fixade även en paj! Gött.








Vissa stunder är lite bättre än andra...

Detta var en sådan stund ;D <3

 


Första augusti

Uppdaterar nu på Malins begäran så vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva. x) Började iallafall min dag med en dubbel körlektion. Lite segt när det var helt stekande väder ute. Skyndade mig sen hem och stekte lite. Ah, alltså sen har jag inte gjort så mycket mer. Vatt ute och gått lite med mamma och Alicia. Vi har tjejvecka här hemma (öh misstolka inte ;)) Alfred och pappa drog till Stockholm tidigt imorse och ska sen vidare till Tallin, London och Helsingfors. :P Mhm kul för dom då. :) Hallå jag vill också ut och resa. Dock verkar det bli att jag och Anna skjuter upp vår lilla resa till hösten. Men jaao ;) Sen så!



RSS 2.0