Frågor och svar 2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja. Körde bil, helt ensam, kanske?
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, åt inte godis på hela året! Fail att jag åt i december förra året, annars hade jag varit uppe i godisfria 24 månader nu.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Ne, inte jättenära iallafall...
5. Vilka länder besökte du? Kreta med Anna!
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Ny musik från Darin!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 22/5, 13/10, 25/11.
8. Vad var din största framgång 2011? Tog körkort!
9. Största misstaget? Att jag inte gjort någon backup på min hårddisk när den kraschade.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jo, råkade ju ut för magsjukan bara förra veckan, usch. Men annars har jag hållt mig rätt frisk tycker jag.
11. Bästa köpet? Hade kunnat vara min iPhone, men den vann jag så det kanske inte gills.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Körlektioner.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, men kanske när jag fick körkort där med då?
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Inga? xD
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Nog inget av det.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Fotat, framkallat bilder och sånt som egentligen är så skoj...
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Försökt tänka ut ett svar till denna frågan -.-
18. Hur tillbringade du julen? Vaknade upp hos Simon och bytte julklappar med honom, sedan med familj och släkt hos mormor :)
19. Blev du kär i år? Oh ja!
20. Favoritprogram på TV? Känns som jag inte kollat så mycket på tv detta året, men ja, kanske typ Idol. Får la passa på att svara det ett år till, när jag kan.
21. Bästa boken du läste i år? Oj, har jag ens läst någon bok iår? Men har ju skrivit en och det är ju inte varje år.
22. Största musikaliska upptäckten? Inget speciellt tror jag.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En navelpiercing!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nahe?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Firade med släkten.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja... som sagt inget år kan väl bli heeelt perfekt för någon lixom.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Öh?
29. Vad fick dig att må bra? Mina nära o kära!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ja, man undrar ju.
31. Vem saknade du? Därin och allt Därinfolk <3
32. De bästa nya människorna du träffade? En viss kille jag träffade på en fest hos Ida! ;D

Inväntar Anni!

Nu drar familjen till mormor. Själv stannar jag hemma och inväntar Anni som strax kommer hit. Vi ska fira nyår tillsammans, bara hon och jag. Tidigare idag var vi nere på stan och inhandlade lite godsaker. Tänkte fixa lite fint käk och ha en liten fin tjejkväll :) ! <3


Börjat packa och se slutet på boken!

Wäj. Packningen har påbörjats. Snart drar görlsen i detta huset mot sydligare bredgrader. Så härligt det ska bli och komma bort lite till solen. Gran Canaria vid denna årstiden är dock lite osäkert, solmässigt alltså men vi har kollat vädret nu och det ser strålande ut. Här om dagen fick jag också min nya bikini som ska få äran att följa med på resan. Rätt tjusig tyckte jag även om jag övervägde att skicka tillbaka den ett tag. Äsch då =)



En sak som är lite mindre härligt är att Simon och jag byter av varandra. Han är i London nu och kommer hem samma dag jag åker. Några timmar senare bara. Haha... näh, varför skratta? Det e la inge kul :P Men, nu e det bara elva dagar kvar tills vi ses igen, igår var det tolv! ;)



Annars då? Jo, har skrivit hela dagen så har inte så mycket mer kul på hjärtat. Sitter i vardagsrummet jämte mamma som är försökskanin på boken. Nä, den är inte helt klar än men jag börjar se ett slut nu iallafall. Rätt bra ändå för min första deadline var att jag skulle vara klar i år men nu har vi fått förlängd tid. En hel månad typ (!) så mitt nya mål är att vara helt klar med texten innan nästa projektarbetsdag som är 20 januari. :) Det fixar jag!


Skolkatalogen


Idag kom skolkatalogen visst. Hade nästan gett upp hoppet att få den ju... Haha..








Julbilder

Har återhämtat mig lite nu och är stark nog att lägga in bilder från julafton. =)

 

 
















Hemkommen från farmor...

...efter att ha ätit ett utsökt julbord! Eller? Kalkon räknas väl som julbord? Haha ;D Jaja! Körde på lockar idag för har hittat en en knapp på min locktång som gör den varmare än jag trodde den kunde vara först. Har inte haft tålamod innan för det har tagit sådan lång tid på den där svaga värmen, hehe.

 


GOD JUL

Hej alla söta och god jul på er! Hoppas ni får en toppen jul! Själv ska jag nu bege mig till mormor och gammelmormor för det hederliga traditionella julfirandet!

 

Vårt julkort iår... gjort av Alicia  :)

The girl with the dragon tattoo

Har fixat mig, bara naglarna återstår. Lite dåligt tajmat att fixa dem helt rosa och fina igår när det är julafton imorgon och då kan man ju inte ha rosa naglar! Passar iallafall inte till det jag tänkte ha på mig :P Snart kommer Simon och hämtar mig och senare ikväll ska vi äta lite julmat hos honom. :) Föresten! Vi såg ju The girl with the dragon tattoo i onsdags ändå :D AH, sjukt bra! Tycker verkligen de hade fått till de - behållt de svenska men ändå var det helt nytt liksom. Ah, se den vettja! :) Fast usch vad otäck den är egentligen...


Veziras 18-årsfest!

Födelsedagsbarnet och jag ;D


SUFI


Vezzi och hennes boyfriend =) så söta!



Coolaste tårtan och sjukt god!


Veziras föräldrar kom förbi med hennes present.. ett par trosor...


.. Nä skoja ;) Hon fick 18 paket, alla symboliserade de ett varsit år i hennes artonåriga liv. Här fick hon en tavla som jag kände var bekant, jag hade gjort den en gång i tiden =)


Tripp, trapp, trull...


Vezira och Sofie


Fy vad fränt, eller vad säger ni? :P


<3

Just Dance, bokskrivande, rosa!

Helt slut! Har dansat Just Dance 3 en timme nu med Anna och Alicia. Sjukt skönt att röra sig lite för har legat ner HELA DAGEN och jobbat med boken som jag för övrigt börjar se ett slut på! Började skriva på slutet idag, fast har typ halva 2010 har och även vissa delar i 2008.

Ah! Nu ska bara svettas klart typ sen ska jag in i duschen och hoppa i nått rosa. Vezira har rosa tema på sin fest som är kväll! Nehe nu får jag sätta fart tror jag!




Jullov!

Efter att ha dansat juldanser i gympasalen samlades vi i klassrummet och lekte lite land och stad.. det var allt vi gjorde i skolan idag så nu kan jag med skriva det efterlängtade ordet; JULLOV! Och lovet ser redan LOVande ut ;)

Har bara hunnit hem och kollat gårdagens och dagens avsnitt av julkalandern. Oh så bra det är! Snart ska jag nog ut en sväng i kylan med Anna, Anni och Ida och ta lite sköna bilder. I eftermiddag kommer nog Simon och sen blir det antingen bio eller myskväll! En riktigt toppenstart på lovet tycker jag allt! ;D




The girl with the dragon tattoo

 

Åh, The girl with the dragon tattoo har världspremiär idag! Jag som längtat så. Minns för.. ah det e la drygt 2 år sedan man fick veta att de skulle bli en amerikansk version och nu är den här!

MÅSTE SE DEN INOM KORT!

 


Sjuk....

Bläääää. Hade sett fram emot denna dagen länge. Skulle till Halmstad och träffa Ida och Isabell men så åkte man på magsjukan så fick stanna hemma. :( Började i natt, kunde knappt sova någonting mellan 2-5 och jag visade mig inte vara den enda. Både Alfred och Alicia va uppe och spydde och halva släkten hade typ åkt på det. Igår mådde alla bra och helt plötsligt blev alla sjuka bara pang bom. Jag har kommit lindrigast undan av oss alla iallafall. Bara spytt en gång och det är över 12 timmar sen. Mår okej nu men usch. Segt. En söt bild på lilla Darin får lätta upp inlägget lite. =)


Dagens skämt!

Såhär fick jag se ut idag på praktiken. Haha okej i typ 5 minuter men det va rätt kul tycker jag. Va med en av fotograferna inne på ett byggarbetsområde och då måste man visst utrustas med hjälm och orange väst. När jag stod där och kände mig som fulast fick jag ett mess av Simon som undrade hur det gick för mig. Då kände jag för att skoja till det lite, så busigt! xD

 

 

HAHAHA! ...

Käkvärk?

Asså va? Jag har ont i käken. Det var inte igår och det är jag glad för. Har ju varit bra de senaste ÅRET och kanske bara känt av lite om jag spänt mig inför något eller typ ska se Darin eller liknande. Haha. Aja, kanske var lite för länge sedan man gymmade? Blir att bege sig till Friskis under kvällen dårå.


Daniel - Mange bjuder



Julbordet - bilder














Mot Julbordet






God morgon...

Herre min skapare vad trött jag är! (Haha) Grym natt alltså. Det regnade, haglade ? blåste, åskade och till och med blixtrade. Helt galet. Så glad jag slapp tillbringa den ensam i alla fall. Simon va hos mig  (!!) vilket resulterade att klockan ringde 05.30 i morse för han börjar sin praktik 7! Omänskligt att stiga upp då så vi låg och drog oss i 40 minuter så vi fick stressa istället. :)

Nu sitter jag på min praktik. Redaktionen har morgonmöte så jag sitter sysslolös tills de är klara me de brukar de vara strax efter 9. Typ nu? Undra vad jag får hitta på idag. :) Slutar vid 4 och då ska jag cykla hem och sova (känns så nu i alla fall) xD och fräscha upp mig. Julbord med alla treor står på schemat ikväll! Trevligt värre! :D


Sony NEX 5N

Igår blev jag ägare till en Sony NEX 5N. Mamma som slagit till i en tävling igen. :D Jag hittade den dock, faktiskt här på blogg.se för kanske drygt en månad sedan. Va nog inte så många som tävlade för tror inte den låg uppe så länge.

 


Har inte hunnit prova den så mycket, hade med den på lucian och praktiken idag bara. :D Får la återkomma med en recension om några dagar. Haha!

Glad Lucia!


Bild från esteternas fina luciatåg som jag kollade på imorse innan jag gick till praktiken. :)

4 timmars håltimme

Sitter hemma och upptäckte just att min håltimme snart e slut. Ska snart rulla ner till skolan. Vore väl ynkligt att komma försent efter man har varit fri i nästan 4 timmar? Haha.. asså denna dagen har ju bara flugit förbi. Kanske för att man varit ledig ett tag då? :P Va nere på stan en sväng och handlade strumpor. Haha, det var nödvändigt faktiskt. ;) Tänkte kolla massa mer men kom på att jag glömt ställa in p-brickan så halvstressade lite. Äsch, snart får jag halvstressa igen om jag inte går nu så hej!


Skrev ut min fina diktsamling idag. Haha...

Tagga julkalendern 2012!

Hemkommen efter en kortis dag i skolan. Sket i idrotten idag och var hemma och kollade på julkalendern. Låg typ fem avsnitt efter men hann precis komma ikapp innan jag begav mig till skolan för nästa lektion. Nej, jag skolkar aldrig egentligen. Bara några få idrottslektioner per år. (A) Passade idag när jag var trött och det var bad, tänkte jag. Tycker julkalendern är bra i år. Äntligen har de ansträngt sig lite med den. Och på tal om JULKALENDERN...

Igår sa Alfred något som fick mig att längta till julen! Eller nästa jul, nästa december. x) Världens bästa julkalender gör comeback. MYSTERIET PÅ GREVEHOLM! Googlade upp en artikel, och det verkar man visst ha kunnat veta länge? Jag hade i alla fall missat det. Klicka på artikeln för att läsa vidare om det om ni också missat. FETT KUL JÖÖ! :D




Den första snön







USCH.


Söndagkväll...

... Alltså dags att längta till nästa helg. :) Ne men denna veckan som kommer känns rätt okej. Känns redan att det börjar närma sig jullovet och att kurser håller på att börja gå mot sitt slut. Ja, morgondagen känns faktiskt rätt chill. Ska hålla mitt tal i svenska B, nationellt prov men jag känner mig påläst och kändes hyfsat när jag klockade tiden när jag övade för mamma och tiden blev 4.59. Skulle vara 5 minuter, 4.30-5.30 var ok. Haha :P Hm, jaa.. summering av denna helgen kanske?

Hann hem och skriva lite bok i fredags, sedan mötte jag upp Simon på hans praktikplats och följde med honom hem. Blev en myskväll framför teven, såg Idol (och DARIN!) hehe ;D Nästa dag blev jag upphämtad av familjen som typ hade vägarna förbi. Skulle till Nöttja och fira Olga som blir 89, imorgon faktiskt! :) Vi var typ 30 pers där och firade henne. Längtan efter Simon hann inte bli lång då han kom till mig på kvällen och morgondagen, alltså dagen spenderades också hos mormor, fast med honom också. Eller vadå, spenderade dagen vart väl överdrivet... Var nog inte ens där i två timmar. Hann handla också och laga en fin lasange. Säger man så? God var den också iallafall. Man kunde nästan tro att vi inte gjort något annat än att göra lasange, fast att ingen av oss gjort det tidigare. (A)

 


Daniels show - Del 7

Som vi väntat men nu är den här. Daniels show del 7. HAHA denna var ju lätt bland de roligaste ever x) KOLLA KOLLA KOLLA!




Första december

E det redan första december? Oj. O fortfarande ingen snö! Men jag klagar inte. Skämms dock över min kassa uppdatering. Anledningen till att jag inte uppdaterat är typ att jag inte haft några bilder. Tycker det livar upp så mycket och är så fint. Jaja, gör ett kort inlägg nu då.
Torsdag! Befinner mig just nu hos Simon som förtillfället duschar. Haha. Har inte varit här på flera veckor, seriöst. :P Dagen har sett bra ut. Gick för första gången till idrotten med ett leende på läpparna. Hade massage. :D Sån med olja och allt. Så najs. Sedan text med en förvirrad vikarie. Ne då men alltså på tal om det! I måndags frågade jag min handledare för mitt projektarbete om vi kunde boka ett nytt möte. Svar på det? "Ne, jag ska sjukskriva mig idag fram till mars" Okej? Så just nu är jag på jakt efter en ny handledare.
Igår och i tisdags var jag i vanlig ordning på Smålänningen. Trevligt. Fick bland annat intervjua två tjejer som gjort volontärarbete i Ghana och Renata Chlumska. Ringer det inte klockor? Det var Sveriges första kvinna att bestiga Monut Everst jöö. Men det va skoj. Jag trivs ju och det lutar väl åt att jag ska vara kvar där nästa år mää. :)
Måndags.. var så länge sen att jag typ inte minns. Haha sorligt.
E det redan första december? Oj. O fortfarande ingen snö! Men jag klagar inte. Skämms dock över min kassa uppdatering. Anledningen till att jag inte uppdaterat är typ att jag inte haft några bilder. Tycker det livar upp så mycket och är så fint. Jaja, gör ett kort inlägg nu då.

Torsdag! Befinner mig just nu hos Simon som för tillfället duschar. Haha. Har inte varit här på flera veckor, seriöst. :P Dagen har sett bra ut. Gick för första gången till idrotten med ett leende på läpparna. Hade massage. :D Sån med olja och allt. Så najs. Sedan text med en förvirrad vikarie. Ne då men alltså på tal om det! I måndags frågade jag min handledare för mitt projektarbete om vi kunde boka ett nytt möte. Svar på det? "Ne, jag ska sjukskriva mig idag fram till mars" Okej? Så just nu är jag på jakt efter en ny handledare.

Igår och i tisdags var jag i vanlig ordning på Smålänningen. Trevligt. Fick bland annat intervjua två tjejer som gjort volontärarbete i Ghana och Renata Chlumska. Ringer det inte klockor? Det var Sveriges första kvinna att bestiga Monut Everst jöö. Men det va skoj. Jag trivs ju och det lutar väl åt att jag ska vara kvar där nästa år mää. :)

Måndags.. var så länge sen att jag typ inte minns. Haha sorligt.

Gammal bild på oss, för att liva upp lite! ;D

RSS 2.0