Bläää

Hej hopp! Blä sitter här och tycker synd om mig själv. Känns som jag håller på att bli sjuk. Inte kul. Så började skolan idag med. Jag som aldrig varit hemma för att ha varit sjuk under min gymnasietid. Mår jag inte bättre imorn vet jag inte om jag orkar palla mig dit. =( Då e det illa. Muhu. Kolla in mitt konstverk jag blev klar med idag. HAHA...


Mitt första möte med D'

27:e februari; vilket innebär hm *tänker o räknar efter på fingrarna* SEX ÅR sedan jag såg Darin för första gången live. Ojoj. Sex år. Det är ingen kort tid det. Det ser man även på bilden, som återkommer denna dagen år efter år, men jag fascineras ju fortfarande av hur liten jag var. Haha, inga tänder. x'D För er som undrar hur det var, ska ni nu få höra. Det var faktiskt ganska galet. Enjoy!

 

 

Det var jag, Sofie, mamma och mormor som begav oss ner till Ica Maxi i Hyllinge där Darin skulle signera sin skiva. Allt var mammas idé. Jag var så liten och tänkte lixom inte på att han fanns i verkligheten, utanför tv-rutan. Haha, det var typ så! Men när mamma föreslog att vi kunde åka dit om jag ville, blev jag ju såklart jätteglad och fick med mig min kompis Sofie. Vi var där ungefär 2,5 timmar innan, vilket vi tyckte var jättemycket. Det stod kanske, sju andra tjejer vid scenen redan då. När det började komma mer folk, blev det extremt varmt, och trångt. Jag minns att Sofie satt på golvet, helt svimfärdig. Så plötsligt var klockan 13 och publiken skulle räkna ner från 15, och på 0 skulle han komma in på scenen. "15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6..." o där klarade jag inte mer. Fick lägga alla mina krafter på att andas djupa andetag och hålla mig upprätt. Det var helt sjukt så nervös jag var. "0" Introt till "What you're made of" började spelas och in kom han, Darin! Där stod han man hade följt under hela FEM MÅNADERS TID. Minns att jag tänkte att han var väldigt liten. x) Efter 3 låtar sattes ett dubbelbord och en stol upp på scenen. Nu började signeringen...

 

Vi väntade lite med att ställa oss i kön. Tänkte inte så mycket på det utan var fullt upptagen med att smälta att jag just hade sett Darin. Shhiiett. Det var så mycket folk och jag var så liten så emellanåt lyfte mamma mig så jag kunde se en glimt av honom, när han satt där och signerade. Så söt han var!

 

 

Jag skulle tippa på att det gick drygt en timme tills det var våran tur att gå fram. Hela jag skakade och det gick nog inte att missa hur nervös jag var. Blev helt uttittad och mamma och mormor försökte lunga ner mig men tårarna bara rann. Då kom en vakt och frågade hur det egentligen var med mig. Han såg det lite som en risk att låta mig gå fram och förklarade att de hade haft ambulans på alla andra ställen men idag hade de inte det. Ångest! Nej, jag hade inte kommit dit för att åka ambulans, jag hade kommit för att få träffa Darin, så med beslutsamma steg gick jag upp för den lilla trappan, fram till honom. Då brast det igen. Han frågade vad jag hette men jag fick inte fram ett ljud. "Emilia" sa mamma. Och han skrev "till Emilia från Darin" på skivan och jag typ doog. Hade bara en autograf tidigare, och nu fick jag en till. Wow! Hade med mig en liten nalle och fick tillbaka talförmågan och sa "här, du får den" och sträckte fram den till honom. "Ååh, tack så mycket!" sa han. Sen var allt över.

 

Gick ner från scenen och bröt ihop ännu en gång. Detta var lyckotårar blandat med…  vanliga tårar. Jag var besviken att det nu var över, och jag kanske aldrig mer skulle få se honom. Nu behövde jag ny energi så vi lämnade matbutiken och fann, hmm, någon slags korvkiosk tror jag det var. Vi fyllde på med nya krafter innan vi skulle sedan påbörja hemfärden men jag kunde inte riktigt släppa att Darin satt kvar där inne. Mamma frågade om jag ville gå in igen och kolla, oh ja, det ville jag! Hon lyfte upp mig så jag fick se en sista glimt av honom. Åh =( I bilen grät jag ännu mer. Mormor hade med sig Aftonbladet och på en av nöjessidorna var det en artikel med Darin. Rubriken löd "En del fans gråter", haha så passande!

 

 

Då trodde jag att det var slutet, men tänka sig, det var ju bara början!


En smygtitt på Mello

Melody Club


Julia Alvgard


Lasse Stefanz


Linda Pritchard


Anders Fernette


Linda Bengzing


Nicke Borg


Love Generation

Mellorep med Anna!


Tjo, detta är ett tidsinställt inlägg! Nu sitter jag på tåget ner mot Malmö med Anna. Vi ska gå på Mellogenrepet. Alfred vann biljetter, that's why. Hade kanske inte tänkt åka dit egentligen, men när jag sa det till Anna sken hon upp som en sol och tyckte vi skulle åka dit eftersom The Ark skulle uppträda i mellanakten. Jao, hon e ju stort fan av dom så det blev ju bra. =) Åker tidigt så vi ska hinna shoppa lite mää. Dock är jag lite ledsen eftersom Daniel Norberg tydligen ska uppträda Linköping idag. Varför inte imorgon så man kunde åka dit?! Snyft! Jaja... livet går vidare... haha, ha det så bra :)

Livet är hårt ibland...



Sitter här i tårar. Men det gick inte längre, p.g.a så mycket... Jag vet att det blir bäst såhär, kanske inte känns så just nu, men det kommer göra det, om ett tag. Vägen dit blir lång, men jag klarar det... Vi klarar det.


Festmakeup

Min faster var här förra helgen och testsminkade mig. Hon säljer MaryKay produkter så hon ville ta före och efterbilder på mig till nått. Visar dock bara efterbilden. HAHA, lite udda men kul o testa lite nya färger...




Jakten på megafonen

HAHA jag dör! xD Jo, ett av mina mål för lovet var att ta tag i en fotouppgift för en kommande temavecka, eller 2 dagar är det bara. :P Temat är "Lika/Olika" och ska visa att trots att vi alla är så lika, behandlas vi olika beroende på så mycket. Jag tänkte fota nått med yttrandefrihet/hudfärg (fast det blev tröjfärg på bilderna öh) och tog Anna som modell. Jag fick va den andra, o använda självutlösare. Jobbigt o va både fotograf o modell samtidigt. Hur som helst, jag skulle stå och hålla för Annas mun och helst ha en megafon. Den var dock inte lätt att få tag i. Både Anna och jag har sökt ett tag nu men så idag visade det sig att min farmor hade en hemma. Great! Vi åkte till henne och hämtade den och fortsatte fota. Problemet är att Anna blev bäst utan megafon, och jag bäst med. Därför sitter jag nu och klonar ihop flera bilder. Få se om det blir bra, men jag tror det. :)


Haha, vilken jättefailad bild. Det var ju munnen jag skulle hålla för? x)


Ih, megafonen!

Nej, ingen av dessa bilder ska användas. Bara kul o visa nått. Hehe, näh nu ska jag jobba vidare här i tystnaden. Är hemma själv. Pappa jobbar, mamma och Alfred är i Ullared och Alicia är hos mormor. :P Jaja, hejsvej!
 

 
 
UPPDATERING RESULTATET:
 

Strawtown

Nu är jag hemma igen. Mötte Ida i stan igår typ vid 11 tiden. Kom inte hem till henne förrän typ, haha jag vet inte men senare på eftermiddagen. Vi åt middag på stan, slutar alltid att man hamnar på Mc Donalds fast jag har lite fobi för den maten innest inne. Blöh. Rätt som det var när vi satt där och åt stod värsta mannen brevid mig och sjöng på dålig svenska. Från ingenstans lixom. Lite tidigare hade Idas kompis Adam kommit fram till vårt bort, men när den läskiga mannen kom gick han. Mannen ba "MEH varför gick han för? Han var min kompis =(" Ida ba "Du får gå efter honom då" Han undrade vad han hette och sa hans namn. Då gick mannen efter honom och ba skrek jättehögt "ADAM, ADAM!! KOMPIS!!" Hahaha ah kanske inte låter så kul, men vi typ dog. Dagens höjdpunkt! xD Efter dansträning, tandläkarebesök och allt annat möjligt kom vi hem. Då blev det ett litet Darinmaraton! :) Nostalgi <3 Idag har vi typ bara varit hemma o slappat, o spelat spel =) Hihi. Här kommer lite random bilder:




Mot Halmstad!

Idag bär det av till Halmstad o träffa Ida som jag inte sett på hundra år! :D Ska bli kul o se hur hon har förändrats sen sist...


20/2 2010 <3


Maddes födelsedag, det betyder också att det är ett år sedan den stora dagen. 20/2 2010. Då såg vi Darin i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen. SCAARY! Haha, synd att filmen vi spelade in på oss när de läste upp resultatet försvann. Eller vad som nu hände. HAHA. Skulle vara kul att se, eller inte, jag vet inte x) Ni får nöja er med Darins uppträdande, fast det kanske inte är så tokigt det heller? ;) DET FUNKADE INTE O SKA TRÄNA NU HEJDÅ =( xD






Grattis Madde!



Grattis Madde! :) Ha en toppendag, fast förra året var bäst, det vet jag x) hihi Darin i Mello.
Ses snart! :D <3 (Åh sommar!!)

Gammelfarmors begravning

Igår begravdes min gammelfarmor Gunborg. Hade faktiskt aldrig varit på någon begravning innan, usch så sorligt. "/ Vila i frid nu gammelfarmor  <3








Sportlov!

HEJ NU HAR JAG SPORTLOV :) HEJDÅ


Beachparty en kall vinternatt

Har inte orkat lägga in tidigare, men såhär blev resultaten av min första lilla "riktiga" artikel.
Den var med i Smålänningen i måndags =) hihi








Hemkommen från Harrys! ;)

De ni. Haha... Ne men idag var DJ Nathalie (Nathalie från bl.a. Mammas pojkar och Kungarna av Tyslösand) på Harrys i Ljungby. Jag var där och fotade på uppdrag av Smålänningen. Sjuuukt svårfotat där nere i mörkret men lite kul att komma in där till alla 18+are. x) Ska skriva lite om det också, men det får bli imorgon. MEN KUL! :) Håll ett extra öga öppet när ni läser Smålänningen på måndag! Typ. GODNATT!


"Handlat" med Anni!

Sitter här helt nerfrusen och håller på att tina upp. Har varit ute och gått med Anni. :) Vi köpte smör för stackars Anni skulle baka men det var slut. =( xD haha..







 

Nu ska jag ÄTA! :D


För första gången iår...

fick jag en riktig vårkänsla. Gick nyss hem från skolan. Åh, solen bara lyste! Så underbart! :D Nästan längtar tills jag ska gå tillbaka igen.. haha.. neeh men =)


Förkyld!

Ah, så har man gått o blivit sjuk. Tack Anton. Började med halsont som övergick till en rejäl förkyldning. Som värst var det igår, hoppas jag. Idag har jag ändå kännt mig piggare. Kunde dock inte sova så bra inatt för det var värsta stormen här. Blåste helt sjukt mycket. Inte kul...


LUND - IDOLLIVÉ! TURNE

5 min innan showen skulle dra igång blev det strömavbrott. Efter ca en kvart kom dessa herrar ut och underhöll publiken ett tag!

Efter nästan en timme, meddelande Carin da Silva att stömmen hade kommit tillbaka. Hur länge den skulle hålla var osäkert, men showen började!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


















 




























 

Klipp kommer också inom kort!




Ståplats blev sittplats!

 

Såhär bra satt jag på Idolturnén igår :D Egentligen hade jag ståplats men det var helt sär för man fick stå på sidorna, helt dåligt. Mamma hade bokat sittplats och biljetterna kostade lika mycket. Så knäppt, för sittplatserna var mycket bättre, om ni frågar mig iaf. Jag ville iaf sitta när jag såg hur det såg ut så vi pratade med vakterna och frågade om det var ok eftersom biljetterna kostade lika mycket o det var det. Dessutom var det helt tomt där, vi var dom första som satte oss och det var massa folk där när vi kom in. Snart kommer en bildbomb från kvällen :D Kolla in snart igen vettja!


Lund - here I come!

Nu bär det snart av ner till Skåneland och Lund. Min snälla mamma ska köra. Tur att hon också är lite av ett Idolfan. Haha :D Har precis packat ner alla kameror, öh 3 st. x) Förhoppningsvis lägger jag ut massa coola bilder sen. Nä hinner inte skriva mer nu. Hejhopp.

 


Lund 2morrow!



VARSÅGOD! Så dålig jag är som inte lyckades vinna några.. =( Gav upp nu dagen innan och bokade... Så imorgon bär det av till Lund med mammi :) Taggad!

RIP


Idag gick min gammelfarmor bort. "/ Träffade väl egentligen henne inte så ofta, senaste gången var sommaren 2009 på hennes 85-årskalas. Men snäll var hon, nawi <3 RIP :(

Uppdatering!

Tjolahopp! Lite länge sen nu igen va? Ah ah. Blir bara ett snabbt inlägg. Känns som fredag idag, men så bara är det inte det. =( Ändå är det bra att det redan är torsdag. Denna veckan har gått så snabbt. Men vi hade studiedag i tisdags också, härligt! Näh, en snabb uppdatering vare, haha hörs snart!

RSS 2.0