En vecka!JAA MÄÄ och nu e det bara en vecka kvar! Om exakt en vecka sitter jag på tåget påväg till huvudstaden. Vistelsen blir dock inte långvarig för jag drar hem på onsdag förmiddag. Men vad gör det? Får se Darin och det är huvudsaken, ellernått. Haha :P TAGGAD TILL TUSEN! :D

7 år sedan

Ännu ett år har gått den den där dagen som var så stor, betydelsemässigt. Dagen jag var 11 år och fick se Darin live för första gången. Tänkte lägga ut ett klipp från dagen. Tyvärr har man ju inte så mycket som man hade önskat från den dagen, men alltid något. Lite kul för jag gjorde nyss en 45 sekunders "mix". Så när jag sparade ner den på datorn ser jag att det redan finns en. Okej? Det slog mig att jag gjorde den förra året denna dagen och tänkte att jag skulle komma ihåg att lägga ut den här. Haha, här e den. Den jag gjorde i år var komiskt nog också 45 sekunder och rätt lik, men den tar vi nästa år då ;)Vårkänslor i Hällorna

Våren börjar titta fram. Så härlig känsla. :D ÄR SÅ LYCKLIG!Shopping, filmning och shopping och mera :P

Bättre att man bloggar sällan än aldrig. Eller? Hm. Börjar fundera på det. :P En snabb summering av veckan som gått hittills. I måndags var jag och Simon i Växjö och shoppade lite. Gött att få in lite vårkläder i garderoben. =) Köpte bland annat det jag har på mig på bilden här. Gröna byxor, fränt. Hehe!Tisdag och onsdag blev det praktik hela dagarna. Fast jag har lov så har jag vatt där så jag med gott samvete ska kunna vara ledig näst nästa tisdag och onsdag. Då blire DARIN jööö. Taggad till tusen! :D Idag har jag filmat klart det sista med Anna och inte riktigt kommit till skott med vissa saker jag borde. Typ fixat håret? Ska man göra det nu eller? Haha :P JA. Får bli så för om man somnar med det fint så e det rätt ok när man vaknar. Imorgon blire att stiga upp tidigt. 7.30 rullar bilen mot Ullared! Mera shopping häär! :D


SÖTA DU

ASSÅ ÅH. Kolla vad jag hittade. SÖTASTE LILLA... vad det nu är?! x) Kan typ inte ta ögonen ifrån den. :( Nån som vet vart man kan köpa en sån? Isåfall; ring mig! ;)


Lördag, helg, lov och Jay!

Det är lördag, helg och lov. Allt känns helt ok just nu. Ska strax jobba lite, skriva ihop en liten text från gårdagen. Då var jag på hockey där Jay Smith uppträdde. Fick allt en liten intervju med honom också minsann. HAHA dog lite. Tänker på när jag träffade honom i somras. Det var typ det fulaste ever. Hoppas han inte kände igen mig, tror inte det ;) Men måste säga att han faktiskt var rätt trevlig. Lite kort i svaren men schysst kille (hahaha) ! Jag var dock inte där för att fota så hade ingen kamera med mig, men känns ju rätt lägligt att slänga in en favorit i repris:


Vattenläcka i stan

Usch då, detta lät ju inte bra... Jag som duschar asså verkligen VARJE morgon men gjorde inte det idag. Hahaha, usch. Hoppas verkligen det fixar sig över natten annars blir jag ledsen. "/


Alla hjärtans dagDARIN COMEBACK

Min favorit har gjort comeback och jag hoppar på Darinkarusellen som börjar snurra igen nu! ÄLNTLIGEN. Han ägde QX-galan igår och "Nobody knows" är 1:a på Itunes och är helt fantastisk. Ännu en gång har han lyckats överträffa sig själv. Och om drygt 3 veckor ska jag infinna mig framme vid ett kravallstaket igen och få uppleva känslan när han levererar en grym show på scenen. Längtar! :) 

 

 En kaotisk eftermiddag med benskada och bokleverans!

Alltså vilken dag! Eller snarare eftermiddag! Helt kaotiskt. Satt i möte på Smålänningen då min handledares telefon ringde. Han räckte mig telefonen och jag fattade ingenting. Det var mamma som sa att jag var tvungen att komma hem med bilen snarast för Alfreds ben hade hoppat ur led ellernått. Helt sär och så sjukt för jag är ju typ alltid kontaktbar, så bara hade jag lämnat mobilen vid datorn för jag skulle på möte. Skulle börja fixa det sista som jag hade kvar tills imorgon, då det jag jobbade med ska publiceras, mitt i allt skriver Madde och undrar om jag vill hänga med och kolla på DARIN OM EN MÅNAD. Typ, jaa tack??!! Mer om det i ett annat inlägg.
Men ah, fick ett brev också, trodde det var någon vinst men blev glad när det inte var det. Lite så var det en vinst, en tidsvinst. Det var min BOK! :D Nu ligger jag två veckor före min planering, gött. Har ändå ägnat större delen av eftermiddagen åt att uppdatera den, genom att stryka över och ändra med blyerts, samt sätta in små gula klisterlappar med nya meningar. Skumt men hann ju skriva om och pilla mycket på vissa ställen efter att jag testat den på Ida. Lite fail att jag skrivit fel på första ordet. Trodde jag var född på en tisdag men det visade sig vara en måndag. Jahap. Nu e den så gott som tryckklar - igen, och min lärare ska få korrukturläsa den senare i veckan. :) Blev nöjd med resultatet faktiskt. Så kul att ha gjort det, även om den i och för sig aldrig kan bli klar för livet som Darinfan fortsätter ju hela tiden. Har ändå försökt sätta ord på hur det är att vara ett hängivet fan till hög grad, svååårt värre!

En gång i Phuket

Va och såg En gång i Phuket med Simon igår. Hahaha asså jag lovar; har aldrig skrattat så mycket under en film, någonsin. Om jag tycker nått e kul så har jag ändå inte så lätt för att skratta, men denna, ÄH det gick inte att hålla sig. Verkligen galet kul och Peter Magnusson är BÄST! Ni MÅSTE se den. Snarast möjligast, ett hett tips bara. ;)


Chokladbollsbakning med min söta pojkeSka man gå på balen eller inte?

Denna frågan plågar mig ständigt. Okej, inte plågar och inte ständigt men man undrar ju. Det kändes som jag har bestämt sedan länge att jag skulle lägga ner det och istället göra något annat kul för de pengarna. Men, det handlar inte om pengar. Det handlar om att jag inte vet. Det KÄNNS om jag inte skulle uppskatta det lika mycket som andra. Jag har liksom aldrig längtat dit, inte sett fram emot det. Känner dock att det skulle vara himlans kul att klä upp sig och hela det köret, och det är ju faktiskt en engång grej. Jag kan ju inte direkt komma i efterhand och vilja gå. Vore hemskt. Men så e det det stora problemet; vem ska man gå med?! Fast det är tidigt så känns det sent att hitta någon... Aja, blir ju inte klokare av att sitta här och skriva. Kommer förmodligen inte kunna bestämma mig förrän in i det sista, och då är det la ännu mer "för sent".


Bild på några ljungbybor från balen 2010 :)

RSS 2.0