Min studentmössa är här!

LOV! Fick det i torsdags så är redan inne på min andra lovdag. =) Det har varit najs. Dåligt bara att det fina vädret är som bortblåst. Igår kunde man iallafall sitta ute och sola lite, men tiodygnsprognosen för Ljungby ser nu dessvärre inget vidare ut. Typiskt!

Igår satt jag ute i bikini och solade. Kan man inte tro nu. Hade inte duschat, sminkat mig eller gjort mig iordning alls vid 12.40, då Anna messade och sa att man kunde hämta sina studentmössor. Jo, dom kom ju egentligen till skolan för flera veckor sedan men på grund av dålig information fick jag aldrig chansen att hämta min. Har gjort vägar förbi elevrådet ett bra tag. Klart man vill ha sin mössa? Blev därför väldigt glad när Anna messade, fast ändå typ arg för jag satt där helt hundra procent oredo att bege mig till skolan. Tiden att fixa sig fanns inte heller men tillslut sket jag i det och gick till skolan i ett skick som jag aldrig skulle gått i annars och här är mössan: (:D !!!)


BARA 75 dagar kvar!

 


Nu är det äkta vår!

Asså det är bara FÖR skönt! Helgen har varit underbar! <3 

 

 


Fruktsallad vs. glass/fika - FRUKTSALLAD! Om ni frågar mig...5 år sedan jag var på scenen

FEMÅRSJUBELEUM IDAG! Haha, okej kan ju inte låta bli att "fira" denna dag. Hmm, händer idag då? Förmodligen inte så jättemycket, men ska delvis på grund av denna trevliga händelse träffa endel av scenengänget. Blir lite pizza och spelkväll :) hahaha...Syskonjogging i Kronoskogen

Försökte övertala Alfred att följa med mig ut och springa. Gick inte. Då tvingade jag med Alicia. Det gick. Sen sa Alfred att han också joinade. Stackars Alicia blev medtvingad i onödan. Haha ;D


Flummiga, fast delvis seriösa framtidstankar


Är det här man ska hämna till hösten? Kanske, kanske inte. Jag vet inte. Kan inte låta bli att tycka att tiden går så vansinigt fort, samtidigt som den går så sjukt sakta? Det är konstigt och både bra och dåligt. Endel av mig vill nämligen bara... ah jag vet egentligen inte vad men typ komma härifrån och göra något annat. Ah, men typ plugga nånstans? Egentligen vet jag inte om "någonstans" är nödvändigt egentligen fast hur många utbildningar finns det jag vill gå i Ljungby? Finns det ens några utbildningar här höll jag på att säga? xD Flytta hemifrån känns som ett förstort steg att ta i nuläget, eller?

I söndags var jag i Jönköping, där skolan jag spanat in, ligger. Jag var där mest för att kolla på journalistlinjen men tog en tur via grafisk form och kommunikationslinjen också. Tur det. Efter att ha smällt det lite har jag nog insett att det senare valet skulle passa mig bättre ändå? I nuläget känns det så. Vet inte om det bara är en period eller om det beror på att jag fick ett bättre helhetsintryck på den linjen, eller något annat.

Tycker detta är sjukt jobbigt, vilket jag väl inte är ensam om. Sista ansökningsdag börjar närma sig men osäkerheten bara växter. Ångest. Skulle jag tvingas söka idag skulle det bli GFK i första hand och journalistik i andra. Sen vet jag inte. Som tur är är det inte SÅ bråttom utan jag ska hinna ha ett möte med studievägledaren på tisdag. Hoppas det gör mig klokare inför framtidsvalet.

Dagens lunch

Såhär kan det se ut om man köper pasta med skink - och purjolökssås ellernått, men inte gillar purjolök... Och inte så mycket skinka heller. Haha...


Projektarbete - CHECK! Nästan iallafall... ;)

13 månaders slit har nu gett sitt resultat. En bok på 212 sidor, en fackuppsats på 10 och en loggbok på... 7 nånting. Deadlinen var igår och jag slet verkligen in i det sista. Hade ändå varit ute igod tid och börjat 7 månader före projektet drog igång i skolan. Var också ute i god tid mot slutet men av olika anleningar blev det inte så god tid. Så sent som två timmar innan inlämningstiden fick jag boken i handen - den riktiga versionen. Hade ju för länge sedan fått en testversion. Att den blev försenad var faktiskt Vulkan och Postens fel. Jaja, jag hann ju och hade jag inte hunnit hade det inte varit hela världen. Skolan gjorde så jag stod still i arbetet i 6 veckor. Hade ju ingen handledare och då blire svårt liksom. Sär. Den nya versionen var iallafall grymt mycket bättre än den andra; snyggare, tjockare, skarpare och WOW. Blev imponerad jöö. Haha, är grymt nöjd! Men, ännu är det faktiskt inte över... 10/4 redovisar jag om mitt arbete i 20 minuter för klassen och så. =) Men blir kul!
Vår vår vår!

Kan inet utrycka min glädje att våren äntligen är här! Idag eller? Har la varit en vecka utan minusgrader på natten eller vad det är man räknar? AJA KUL HUR SOM HELST! :D Och man kan börja va ute och va aktiv. I måndags tog jag och Anna en fet vårpromenad, i tisdags joggade vi och igår joggade jag ute med Simon. Idag är vädret dock inte lika underbart men aktiv har jag varit - hade vattengympa i morse. x) !3 månader kvar!Tre månader går asfort. För tre månader sen var det jul, det var typ nyss, eller kanske inte. Men tre månader är inte ens hundra dagar. Kommer gå fort, speciellt nu när det har gått mot ljusare tider. Älskar att man har fått så mycket vårkänslor! :) Killen på bilden med pilen över huvudet är Simon. Rätt kul att jag har hittat massa bilder från hans student i min dator. Visste ju inte ens vem han var då. :P Vi har förövrigt 5 månader idag :D <3 som sagt, tiden går fort!

Måndag igen

Vad söta ni är som orkar titta in trots min allt mer kassa uppdatering. Tänker inte lova att jag ska bättra mig för det är inte alls säkert, hehe. ;) Sitter hemma nu. Denna måndagensmorgonen såg lite annorlunda ut. Brukar ha första lektionen vid den här tiden men då det är naturkunskap och teknikerna, som vi läser med, ska labba idag, är vi i media lediga. Dock fick man rulla ner till skolan vid 8 ändå för Navet skulle föreläsa men nu är det också överstökat. :)

Har förövrigt haft en toppenhelg! Jag och mitt hjärta gav oss återigen på lassangereceptet och wow. Asså vi borde nästan starta en kockfirma, eller lassangefirma. Haha ;D Kollade också givetvis Mello och javisst, go Loreen! :) Igår blev det lite promenad i vårsolen följt av fika och sådär. Ah, en toppenhelg helt enkelt!Darin @ Nalen

Klippte ihop en liten mix av lite av det jag filmade :D


DETTA GJORDE MIN GÅRDAG... nej, mitt ÅR ellernått!Detta tyckte jag förtjänade ett eget inlägg. Betydde så mycket. Helt plösligt bara kom han ut. Och tog sig tid med alla fans som samlat. Så fint! Så bra för det var ingen hysteri eller så, så han kunde bara stå där och ah. Vi var så många så det var snabba möten. Hann iallafall säga att vi saknat honom så sjukt mycket och han svarade att han saknat oss också. Var tvungen att hålla om honom lite extra. Hade ju faktiskt inte fått uppleva detta på 1,5 ÅR. ASSÅ SJUKT. Nu är mitt Darinhjärta extra varmt igen, ellernått. <3 :)

Hemma från Stockholm!

Hemma efter en roligt dygn i Stockholm! Åhh, kände mig som jag var typ 13 ellenått igen. Lille Darin, som blivit så stor. Eller? Och jag, som också blivit så stor. Körde själv till Alvesta och allt. Kan inte sluta konstatera att man har fått en sådan fin uppväxt som Darinfan. :') Vet knappt hur jag ska kunna berätta, lägger in lite bilder istället:


Träffade dessa görlsen på stan :D


Satt här och förbrev lite tid bara några minuters gångväg från Nalen.


Käkade i Kungshallen före med. Asså detta var sjukt gott! Nån vegitarisk pasta :D


När vi sedan kom till Nalen var det fetaste kön, vilket dock inte framgår här.


Sjukt härligt att stå och skåda detta och veta vad som komma skall...


Som Cissi skrev; Darin bjöd på öl. Haha :P Aja, gillar inte det så sparade min biljett som ett minne, kul.


Grejt platser fick vi!


Stéphanie hade kommit, med Hero från Norge :DAsså jag tog 93 bilder. Rekååård, asså mista någonsin typ. Va så dum vinkel som ni ser här på sista bilden speciellt. Filmade en del i stället och slänget snart in en liten mix tänkte jag :D

TODAY IS THE DAY - DARIN/STHLM - HERE I COME!


En helg fylld av jobb!

Måndag. Chilldag jämfört med helgen, då vart det jobb hela dagarna. =) Smålänningen kallade in mig och jag fick lägga till två kändisintervjuer på min meritlista - Björn Rosenström och Hammerfall - check! Haha, skojsigt värre. Dessutom fick jag bege mig till Bockatorp och fota och skriva om en hopptävling. Rätt rolig, men jobbig helg. Tur man är ledig imorgon och på onsdag! DARIN, STOCKHOLM! :D Götttttt
Skellefteå Stadsfest


Oj. Måste man åka dit nu? Körsträcka:1 153,1 km. Restid ca:13 tim 13 min. Hmm...

Högskolebesök och promenad och lite så

Min dag började med ett besök på högskolan på Garvaren. Ljungbys enda högskola och Simon går där men vad den heter vet jag inte. HAHA. Aja den har bara helt sär utbildningar så inget för mig så kändes lite segt, fast ah ändå bra. Mhm... Annars då? Vezira var här en sväng och vi fixade lite med hennes projektarbete. Imorgon kan man lämna in sitt arbete och får en bedömning sen har vi två veckor på oss att göra eventuella ändringar. Jag tänkte bli klar med fackuppsatsen. Boken e la med klar men fortfarande på tryck men min lärare har överseende eftersom skolan gjorde så jag stod still i si sådär sex veckor. -.- =) Efter en promenad med Anni styr jag snart bilen mot Hällorna. :)


Katten lekte med Annis inhandlade kaffe och denna hunden skärmde typ livet ur mig. OSSHCH! :P

RSS 2.0