BRANDOS - MUST-HAVES VÅRSKOR!

Jag är ju inget stort fan av vinterskor, men nu nalkas våren och då blir jag sko-shoppingsugen! Speciellt nu när jag kollat in lite skor hos Brandos. Finns ju hur mycket som helst man skulle vilja klicka hem och prova. Fri frakt och fri retur är ju inte fel. Kollade ut fyra MUST-HAVES. Kunde inte välja bara ett par! Skulle jag vinna tävlingen de har på sin blogg, (kolla in den HÄR) så skulle nog alla bli mina!
 
 
LÄNKAR TILL DESSA SNYGGA SKOR:
Turkosa Converse: All Star Seasonal Ox, 699 kr.

Grå/blå Kawasaki: Wash & Trumble Lo boot, 699 kr

Gröna Kawasaki: Players New Basic, 499 kr.

Grå/rosa Replay: Brooke, 799 kr.

 


Mellofinalen 2013

Lite kul där med förra inlägget. Det var ett tidinställt inlägg jag gjorde för typ en vecka sen. Men ja, det blev verkligen att tagga Mello. Bilden i förra inlägget vann förstapris i Telias fototävling! Tack till alla ni som bidrog med röster. Alla kan känna sig speciella, för troligtvis hängde det på en enda röst. Priset var 4 biljetter till Mellofinalen och VIP, förfest och hotellövernattning. Woho! Detta fick vi reda på så sent som i onsdags men ställde in andra planer för att åka. Vi tog med oss Simons kompis Axel och hans tjej Therese som också skippade en viktig fotbollsmatch och glatt hängde på! :)
 
Kvällen bjöd på massa trevligheter. Mat och dryck och wow så fint det var där inne. Speciellt för Teliagästerna, för Telia är ju typ huvudsponsor. Ah, riktigt kul kväll! Sen vann väl typ rätt låt också? Hejade egentligen på Yohio men efter internationella juryn sagt sitt insåg jag att det skulle bli roligare med någon annan - typ Robin och höll istället tummarna för honom.
 
Idag blev hotellfrukost (in my heart) och sen en tur på stan innan det blev en drygt fyra timmars hemfärd. ;D Och här kommer några bilder:
 
 Mat i mängder!
 
Glada par!
 
Tummen upp för VIP!
 
Ludde var såklart med och hejade på Yohio! ;D
 
Mm, dessa hade jag gärna tagit med mig hem! Godisar!
 
Dessa med. Fast det kanske bara var prydnad? ;O ops!
 
Undra hur många personer det är på denna bilden?? Fet publik jö haha ;D
 
 Sean fick igång publiken rejält. Men tur att han inte vann... tycker jag!
 
 

Tagga Mellofinal


RSS 2.0