DARIN I LJUNGBY

I fredags efter skolan hann jag bara hem en snabbis och sen fort ner på stan för att möta Idis. Hon kom strax efter kl. 16 och vi gick direkt till Terraza för att lämna pengarna för biljetterna vi sålt. Som tack för att vi sålt biljetter fick vi typ komma och gå som vi ville, så om Darin skulle repa kunde vi gå in och kolla. Vi satt nere i hotellreceptionen i varsin fåtölj och väntade på Hero från Norge som vi skulle möta. Under tiden kom Darin och checkade in. Vi bara satt där, han ba "heej! Läget?!" Och vi typ "hej! Det är bra!" Sen jag ba "välkommen till lilla Ljungby!" o han ba "haha tack så mycket!" Hade en tavla till honom som jag överlämnade.

 

Han tyckte den var jättesnygg och jättecool och frågade om jag hade gjort den själv, helt själv, haha. Han frågade om vi skulle ta en bild och jag ba "kan vi göra" haha ;P Idis tog också bild och han höll upp tavlan på bilderna.

 



Tiden gick och 19.40 kom Madde, Sandra, Lina, Marika, Annie, Marika, Hanna och Eva-Lena. Vi mötte även Hero och hennes kusin som hade åkt hela vägen från Norge. Alla andra skulle äta så jag och Idis följde dem till hotellet. De checkade in och sen stod vi där och snackade. =) Plötsligt såg jag Darin komma in genom dörren. Hero presenterade sig och han kände igen henne från hemsidan, de tog bilder och sånt. Så roligt för henne :D Darin frågade Idis var hon kom ifrån och de kom in på en diskussion om någon grind som tydligen fanns i Halmstad. Vi fattade ingenting, haha men det var hans minne från Halmstad. Haha! Ja.. Jag och Idis gick upp en våning där konserten skulle äga rum och satte oss i några fåtöjer där uppe. Det var lite soundcheck och vi satt och tramsade oss. Höll på att spela in en film då jag såg Darin komma upp med hissen. Haha, Idis sjönk ner i fåtöljen och försökte gömma sig, men det funkade såklart inte. Darin typ skrattade och ba "hej" och vi ba "hej" hahaha fett mobbat! Men vi satt kvar där och han repade, så vi fick typ se hela konserten =) På vägen tillbaka hälsade Idis från Fia som är i USA för att se uppskjutet (Christer Fuglesang är hennes morbror för er som inte vet) Idis ba "han ska ju åka upp med en ny av dina singlar" och han ba "aha okej, breathing eller?" Haha ofta han ba breathing x)Så fult att vi bara satt där, först när han kom in i receptionen och sen ba när han ska repa en våning över sitter vi precis likadant som innan. Hahaha =)

 
 
 
  

Darins rep blev typ försenat eftersom han skulle äta först så de andra blev insläppta lite senare än vad de hade blivit lovade, men ändå före alla andra. Det var inte så mycket folk, man går tydligen hellre ut på lördagar. Inte fören 00.10 kom Darin. Vilken känsla att vara så nära, typ bara en meter i från scenen. Det var hur grymt som helst! Även om det var lite publik så var det grym publik! Han sa "Ljungby" 5 gånger, känns helt personligt. :) Fick massa ögonkontakt och wiiee :D Fick även sjunga med lite på Step up, asså i micken, haha okej typ en mening men det var ju kul xD hahaha! Men stackarn, så varm han var. Svart skinnjacka, svart skjorta, halsduk, och massa lampor, och dansa och sjunga. Han ba "varmt hehehe" mellan två låtar. Men han får skylla sig själv när han har så mkt varma kläder på sig x) Efter konserten skulle några hem till mig och sova här. Mamma fick köra i två omgångar och sen var vi hemma. Kändes helt sorligt, att det var över. Visst hade vi morgondagen att se fram emot, men det är inte samma sak. Darin i Ljungby, min stad. Åh vad kul =)



    
   
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Åhh det var så roligt!

Tack för att man fick komma Emilia, haha! :) <3

2009-08-30 @ 15:26:37
URL: http://sailtheocean.blogg.se/
Postat av: sophie

haha vilken mysig dag :D!

fin fina biler med!

2009-08-30 @ 18:42:23
URL: http://misssophie.blogg.se/
Postat av: sophie

bilder* hehe

2009-08-30 @ 18:42:34
URL: http://misssophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0