Ägg, skräp och musik

God morgon folket =) Idag steg jag upp 6.30 som vanligt och begav mig till skolan 8 som vanligt på torsdagar. "Tyvärr" så var min första lektion inställd så istället för att sitta i skolan och glo två timmar cyklade jag hem igen. Men lite irriterad blir man ju nör sånt händer. Hallå, jag kunde sovit två timmar längre? Ah me blev ändå lite glad. Är inte så jättestort fan av fotografisk bild längre nu när vi jobbar digitalt. Det var mycket roligare i höstas när vi jobbade analogt. Saknar det. Från början var jag helt anti att vi ens skulle försöka lära oss det analoga. Känns som att det tillhör det förflytna lixom, men som sagt, det var fett kul och jag saknar det. I helgen ska jag ta tag i att fota tre bilder på varje tema: ägg, skräp och musik. Aha. Jätteanti, har skjutit upp det i flera veckor nu men nu börjar deadlinen närma sig. -.- Hur fotar man skräp snyggt??! Grr. :)

  


Earth hour

Lyckat att ha släktkalas under Earth hour :) haha, ah såhär kan det se ut:



Vårmarknad, otur och Jönköping =)

Hej hopp! Haha känns som jag har en tendens att börja mina blogginlägg så. Haha, eller nahe. Vad dagarna går fort! Man hinner ju inte blogga! Igår var en härlig dag. Värsta vårvädret, och det passade ju till vårmarknaden. Jag och Anna var där en stund, köpte en ring! Det är bra för dom har så små ringar där! :)

 

 

O nu ska ni få höra om min otur igår.

Halv 3 skulle Anna tillbaka till skolan och ha en mattelektion, haha vissa hade ju slutat några timmar tidigare. Jag tänkte ändå att jag cyklar med henne tillbaka en bit, till mammas jobb som ligger ganska nära vår skola. Tänkte att hon slutade halv 3 så då kunde vi cykla hem. Väntade och väntade men hon kom inte, sen ba kom jag på att det var halv 4 hon slutade och inte alls halv tre. Gah. Cyklade tillbaka till stan och tänkte att jag kunde göra några ärenden på stan jag inte hunnit. Träffade pappa och Alicia och skulle åka med dom hem tänkte jag men så hade någon lagt ur cykelhållaren ur bagaget. =( Åh. Som tur var var klockan snart halv fyra så blev det ju bra om jag cyklade och mötte mamma. Väntade och väntade igen. Min mobil hade laddat ur sig och fy vad handikappad man blir! Det visade sig att hon hade slutat 10 minuter tidigare så stackars jag fick cykla hem helt ensam. Tänkte nästan cykla till skolan och möta Anna, men jag vågade inte. Lovar att hon redan skulle ha slutat och varit hemma ellernått.

Idag har jag och mamma varit en runda i Jönköping. Var bland annat på öppet hus på en högskola jag spanat in där för länge sen. Vet att det är länge kvar, men vi kikade in iaf. Den var jättefin, men det var inte "wow, här ska jag gå!" Vi får se... =) Ingen panik ju. Shoppade lite med, men det blev bara en skjorta för min del (se bilderna nedan). Snart bär det av till moster där vi ska fira henne och Alfred. Mycket kalas i släkten i slutet av mars så de slog ihop sina kalas för att hinna med allt. Haha =) Omg, långt inlägg, nu ska jag sluta. Hej på er!

 


Torsdag!

Hej hopp! Hade en jättetrevlig kväll igår med Anna och Elisabet. =) Mycket snack att ta igen. Efter att ha suttit på Campino (pizzeria) några timmar gick vi till Anna och pluggade lite idrott. Eller vi skulle, blev la inte så jättemkt plugg. (A) Hade iallafall provet imorse och gick dit med ångest, men kom ut helt lättad. Det var ganska lätt och läraren typ log värsta när hon kollade igenom det. x) haha. Satsar ganska hårt på teoridelarna i idrott efter som det är lite sämre med det praktiska. ;P Åh på tal om idrott. Vi hade världens bästa idrottslektion idag <3 Massage hela lektionen, nästan! O min massagepartner ville inte ha massage så jag fick dubbelt! Iiihhhh! :D

Näme nu ska jag gå och fixa mig lite, ska snart åka till mormor och fira henne och Gun, hennes tvillingsyster. De fyller 60 år idag. :) Congratz.

 


Studiedag + 4 år sen!

Idag har vi studiedag. Det är nämligen 4 år sedan jag var på scenen med Darin idag, så alla måste vara hemma och fira det här. That's why. HAHA. Nerrå. Men tänk, 4 år?! Hur länge sen är inte det??! OMG. Haha :P Jaja, jag ska iallafall ner på stan och träffa Anna och Elisabet och käka pizza typ. En liten tradition, fast kanske inte BARA därför (A)
-

Yooo!

Overkligt. Jag vaknade 8.15 idag och var störtpigg! Försökte inte ens somna om utan bara gick upp direkt och började städa. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag men vipps så var alla högar av kläder och saker samt alla dammråttot borta! O nu e klockan bara halv ett! Skönt.



Anna kommer snart hit, vi ska spåna lite fotoidéer till olika tävlingar. Blev jättetävlingstaggad nu när Anton vann en dator i en fototävling som jag inte ens deltog i. Tänkte att man har ingen chans på en amerikansk sida, som det var + en sådan stor vinst. Den skulle vara värd ca 25 000 läste mamma på något ställe så jag tänkte ba no way. Så ba kom Anton en dag o visade sitt bidrag, ah fint. SÅ BA VANN HAN DEN! Okeeeej?! Men woho, fett kul :D Hepp, nu ska jag smika mey.

"NÄÄEEJJJ!!!!"



HAHA <3 Ett inslag från Smålandsnytt som sändes på SVT igår. De frågar lite folk om hur de tror Trojamatchen kommer gå. Anton är med på slutet och bara fattar ingenting x'D Men roligaste av allt 1.29 <3 De bara frågar en liten tant "ska du inte gå på hockeymatchen ikväll?" Ah, kolla själva hennes svar <3


Det var då ett *pip* snöande!

Så underbart att vakna upp i morse och se att ett täcke av snö lagt sig i vår lilla stad igen. All snö var ju nästan borta nu så jaaa, varför inte lite påfyllning? :) Jippi <3

 

Just kidding.
Tycker det kan bli sommar nu.

 



Lika-Olika-dag 2

Tjabba! Denna dagen var inte alls lika kul som gårdagen. Mindre bra föreläsningar och fick se filmen Die Welle ännu en gång. Såg den 2 ggr på högstadiet så unnade mig att sova lite. Eller mkt. Eller sådär. xD Har fått så himla ont i nacken igen, pallaaaa. Vad ska jag ta mig till? Men nu ska vi sluta klaga. Idag har jag iaf en och annan bild. =)


Först fick vi... öh kommer inte ihåg vad det kallades, men det gick ut på att "vara blind" och spela nått spel. Öh, inte så jätteskoj.


Sen fick vi köra runt i rullstol och spela innebandy. Shiet sjukt läskigt.


Jag fick prova på att vara blind.... haha... snyggt!


PS. Livade upp föregående inlägget lite!

Lika-Olika-dag 1

Hej hopp! Bloggdags igen kanske? Mmm. Idag har vi haft schemabrytande dag i skolan och varit på 4 föreläsningar. Två av dem var riktigt bra, en bra och en sådär. Alla hade temat Lika-Olika. Det var bland annat en före detta alkolist/narkoman som berättade om sitt liv. Han hade börjat med droger som 12-åring och det spårade bara ut mer och mer. Jonas Helgesson berättade om "7 saker jag lärt mig som CP-skadad". Sjukt grymt! Asså grymt bra var han! :D Har försökt lägga in ett klipp aslänge nu, men av någon anledning så går det inte?! GAH blir galen. Har haft problem med det länge. =( Ah, youtuba själva vettja! Sevärt! :)



En liknande dag står på schemat imorgon. Tycker dock det e lite dumt att vi ska trycka in 10 föreläsningar på två dagar, istället för att bara ha en typ varje månad året om?! Jaja. :)




En utställning vi gjort. Min bild:





Slööö dag :)

Sikken slödag. Har typ inte gjort någonting. :) Eller jo lite kanske. Har tränat, och det är ju bra. Jag och Anna var på gymmet typ helt själva, bara en tilll där. Så skönt o slippa allt folk när man typ bara går upp ur sängen och sen åker dit. :) Kom på att jag e lite avis på Anna som tog kort med Eric Saade i Malmö. Själv höll jag mig till Linda Prichard. xD

 

Haha, men sen kom jag på att jag har ju faktiskt också tagit kort med Saade en gång i tiden. :)


Finally!

  
Foto: Expressen/Markus Larsson

Åh äntligen kan man va nöjd med vinnaren! Topp 3 var ju helt rätt! Hade inte blivit ledsen om Danny eller The Moniker hade vunnit heller. Ah, hela Mello har faktiskt varit ovanligt bra i år om ni frågar mig. Tror Eric kommer charma hela Europa och tror han har stora chanser att komma högt! Jao, det kan ju knappast gå sämre än i fjol iaf... :)


Tagga Mello!

Sitter och laddar upp inför Mello med mamma genom att lyssna igenom alla låtar. Bara lite drygt två timmar kvar tills det börjar nu. Kommer ihåg i typ julas när jag höll tal om Melodifestivalen på Svenska C, så ba "vem som vinner nästa år får vi veta den 12 mars" o det kändes som typ hundra år dit, men nu bara är det idag! :D Då önskar vi svenska folket bättre lycka i år.. rösta rätt vettja!


Jaa, tummen upp för The Moniker, lätt bäst om man bara lyssnar! :)


1000-kronors tomater?

Tja! :) Fredag igen, skönt! Åt nyss tacos med familjen. Pappa berättade att de första svenska tomaterna odlats fram och sålts idag, för 1000 kr st. Kan det verkligen vara sant? Det behöver inte vara det, allt pappa säger om sånt bör tas med en nypa salt. x) Iallafall så fattade Alicia det som att han hade köpt dom och hon blev helt försträckt. "Men PAPPA, varför sa du inte det innan jag åt dom så jag hade kunnat äta dom lite nogrannare?! :(" HAHA <3 skrattar fortfarande!


Skiteftermiddag!


Eng B                                                    Snö                                                     Gym


Puss på dig min lilla laptop!

Satt och kollade tillbaka lite i min blogg igår. Haha ganska roande. Det slog mig då att det var 1 år sedan jag fick min laptop igår. Ofta jag ens funderade på att sälja den, (vann den) . Nu skulle jag aldrig kunna vara utan den juu! Shiet att man kan bli så beroende av något man inte ens hade tanken på att köpa! :)


Mammas nya duk

Blev helt sugen på att göra ny design! Åh, det riktigt kliar i fingrarna! Men först vill man ha nya bilder.. :) Får ut och fota snart. Men när man fotar vill man ju vara ute och när man är ute vill man ju ha fint väder. Klagar inte på hur det var idag, strålande sol och, ah helt ok. Bara det att naturen är så ful. Vill ha vår, eller varför inte sommar? GE MIG. Piggade iallafall upp bakgrunden lite. Inspiration från mammas nya duk. xD




Jag är en liten ängel!

Haha asså jag dog :D Tror inte jag berättat någonting här på bloggen, så jag tar allt från början.

I början av februari skrev Daniel Norberg på sin blogg att han efterlyste någon som ville hjälpa honom att spara alla klipp från hans tid i Idol. Typ alla hans framträdanden och alla webbklipp och ja, allt! Tänkte att det var ju ett uppdrag för mig så satt och pysslade med det en stor del av sportlovet. Det blev helt klart först nu i veckan och postade det till honom i onsdags typ.

Idag när jag gick in på Daniels blogg blev jag väldigt chockad, ja, läs själva! :D



En av skivorna :)

:)

Skulle röja på mitt rum innan, men det slutade såhär. Ångest, det ligger kvar än, men får göra klart det imorn. Mello nu ju. Heja The Moniker, Shirley's angels eller Love Generation. Typ :)


På bättringsvägen!

Ihhh jag mår bättre idag, vad kul! Så glad! Igår var det illa. Dum som man är gick jag till skolan iallafall, men lilla Sirje tyckte att jag såg hängig ut så hon sjukanmällde mig och skickade hem mig. På kvällen ringde mamma sjukvårdsupplysningen och dom tyckte vi kunde komma in. Blev undersökt av en trevlig läkare och han kom fram till att jag hade fått någon typ av "förkyldning i magen" bland annat. Kanske därav också att jag var så stel i nacken. Vad det nu har med saken o göra? Haha :P Fick ta blodprov också, fast bara ett stick i fingret, PUH. ;)


Idag har jag varit hemma hela dagen. Vaknade 9 och mådde helt okej. Pluggade en timme, sen somnade jag om igen. Jaa vad mer? Man har la inte så jättemycket att berätta när man bara lägger hemma och är sjuk. xP I brist på bilder kan jag länka denna fina killens fina demo. :) Hoppas verkligen man får höra hela en vacker dag. :)


Hej våren!

När jag vaknade idag kändes det en aning bättre än igår så jag bestämde mig för att gå till skolan iaf. Duschade och gjorde mig i ordning och allt. Precis när jag tagit på mig skorna och skulle gå bara högg det till så asmycket i magen. Insåg att jag faktiskt inte mådde speciellt bra. Kände mig dessutom asstel i nacken och lite halvt yr + mår illa ibland, osså magknip på det. Neh, jag kröp tillbaka ner i sängen igen och bad mamma sjukanmäla mig. Vaknade nu, typ 3 timmar senare. Just nu mår jag ok, men skulle jag typ resa mig skulle alla symptom kasta sig på mig. Öh, vad e det för konstigt? Men hej, en annan sak som slog mig, idag är det FÖRSTA MARS, vilket innebär VÅR! :D Hur nice?!

 

Inte ännu, men snart kanske?! :D


RSS 2.0