Hemma efter en efterlängtat dusch!

Vaknade upp idag av att det dånade i badrummet. Vi har börjat renovera det nu. Detta innebar att vi var vattenlösa ett tag. Herregud vad handikappad man blir. Man kan inte ens borsta tänderna typ juu. Tillslut fick vi vatten och det var ju tur! Lite ångest bara att jag inte kunde duscha på morgonen. Gör alltid det! :( Hade dock planerat sen igår att jag skulle gymma efter skolan och duscha där, fett smart ju.

Cyklade ner och mötte Anna där men vad händer? Jo, när jag kommer in i omklädningsrummet är det massa män där inne som ba "Nehedu lilla gumman, vi ska städa här nu" Jag liksom bara "Jaha, vaddå? Jag är ju ombytt så det är lugnt." Han ba "Men om du hade tänkt duscha blir det ingen dusch för dig på några timmar så du vet." Trodde det var ett skämt typ. Lovar har gymmat i över två år och kanske duschat.. ja, inte ens 10 gånger tror jag. Så den ENDA gången jag tekniskt sätt verkligen MÅSTE duscha där får jag inte det? HAHA. :(

När jag hade gymmat klart och kom in i omklädningsrummet verkade dom typ skyndat sig asmkt och ba till varandra "Ahh nu kan den lilla tjejen få duscha. Hon var så orolig, hade väntat hela dagen, men nu är vi snart klara." Lilla tjejen? Det slutade ändå med att vi inte orkade vänta så jag fick duscha hos Anna sen! Det gjorde min dag. :) !!!


Darin på Childhooddagen

Oj, har glömt att lägga upp min lilla filmsnutt från Childhooddagen. Redan en vecka sen jööh!



Båstad - Spa

Helloo! Nu är jag hemkommen från spaat! (?) Det var awesome! Anledningen att vi åkte var alltså för att det var mormor och hennes tvillingsystsers 60-årspresent och så hängde alla barn (o jag barnbarn) med för det skulle va extra skoj! (A) haha :D Vi var på ett spa i Båstad som hette typ Skansen. =) Alla hade lite olika behandlingar lite olika tider, jag hade silkmassage kl. 11. Ah det var fett skönt. Hon typ la ett silkestyg över en och masserade hela kroppen, med och utan silkestyg. Ja, svårt och förklara men det var iallafall sjukt skönt och det var typ den snabbaste timmen i mitt liv. x) haha. BILDER:























Vi åt typ hela tiden. Så sjukt mycket god mat. =) Vi stannade till klockan 18 ungefär sedan skulle vi åka till en i gängets stuga och stanna över natten. Jag och moster råkade somna inne på spat och vaknade av att Gun kom in och drog oss i tårna. Då hade alla andra duschat och bytt om och var helt klara och bara glömt oss =( xD Ah sen åkte vi till stugan och grillade och fyllde på magen med ännu mera mat men där hade mitt batteri till kameran laddats ur. Idag var vi uppe tidigt, eller typ 8, tidigt för en lördag för mig iaf. Vi var inne och kollade lite affärer i Båstad innan det blev hemfärd.

Nu ska se gårdagens Big Brother avsnitt, wihu :D


Paddlat kanot!

HAJ! Här sitter jag livs levande! Överlevde minsann paddlingen. Haha oh jag vet vem som kommer har grymt mycket träningsverk i armarna imorgon dock. (Jag!) Tur man ska på spa och få lite massage ;D Ah men det var faktiskt ändå helt ok att paddla, bättre än väntat. Hellre det än vanlig gympa lixom, hehe. Här kommer lite bilder!













Fler hittar ni på Facebook =)


Drack te utan te

HAHA näh nu har jag pluggat för mycket märker jag. Skulle duka av bordet där jag hade ätit innan, eller druckit te, så bara låg tepåsen där heöt oöppnad. Öh? Så slog det mig att teet faktiskt hade varit lite ovanligt smaklöst (har typ hälften vatten och hälften mjölk + honung) Jag råkade alltså glömma tepåsen. Hahhaha döör. Hur lyckas man? Så himla skickligt!



Nu ska jag packa ner alla böcker och packa väskan. Vi ska ut och paddla imorgon på idrotten. Ångest. Tänk om man ramlar i...

Pluggiseftermiddag

Slutade redan 11.15 idag. Behövde inte gå till engelskan men har festaste arbetet framför mig som har deadline idag så det är ju lite deprimerande. Har iallafall gjort (och klarat!) alla nationella prov nu så det känns awesome!

Vilken pluggdag det blev. Trodde inte det skulle vara så mycket så här sent och unnade mig därför både en Stockholmsresa och spa denna veckan. Spa blir på fredag med mamma, mormor, moster, mormors syster och hennes barn. =) Trevligt! Nu ska jag dock återgå till plugget... Någon som vet någon asrolig fakta om Geoffrey Chaucer???! :D





Childhood-dagen!

Heej! =) Sitter just nu på tåget mot Alvesta. E fett åksjuk :S Det brukar jag aldrig bli...
Haha tågchauffören sa nyss "Nu är vi i Nässjö och tyvärr ska några av er lämna oss..." haha lät ilte kul tyckte jag, som om de skulle dö.

Igår var vi som sagt på Grönan. Madde var smart och tog med sånna där kort som man går in gratis på. Hahaha ö, ne men hon hade 3 st så jag och Ida fick låna varsitt. Jag gick sist av oss tre och när insläppet va så bara funkade inte mitt. Jag stannade verkligen upp hela kön, haha så pinsamt. Dom bakom typ suckade fett högt och jag ba "men visa hur man gör då om ni vet" En tjej som jobbade där försökte också men inte ens hon kunde utan sa bara "neh då får du gå och ställa dig sist i kön igen och prata med han som står innan för entrén" ÖH.  Asså det var fett komplicerat och när jag kom dit mumlade han nått om att jag skulle gå till hon tjejen som skickade dit mig men då pallade jag inte mer så jag bara smet in lite halvt diskret. Haha.

 





Det var en solig och härlig dag, precis som alltid på Grönan. Folk droppade in lite då och då. Träffade bland annat Sarah för första gången. =) Hon kom från Sundsvall med sin kusin. =) Jaao. Klockan 16 drog showen igång. Christan Waltz inledde o sen... Darin!

































 Efteråt hade vi vägarna förbi Kungsan där precis Rix fm festivalen hade börjat. Ramsells höll på och i väntan på att de riktiga artisterna skulle sätta igång gick vi och käkade på Donken. Man får ju inte bryta traditionen ;) haha. Dock var det fett mycket folk, såklart så vi hänge mest bakom scenen. Det var typ lättare att se artisterna där än framför typ, haha. Vi stannade faktiskt tills det var slut. Det var FETT KALLT! Jag hade ingen jacka med mig heller så stod i t-shirt. Uscch.


Tillägnar Anna denna bilden, men sen får det räcka med bilder i detta inlägget. Stackars Ida måste ju också få blogga :D 


Childhood-dagen (kort inlägg)

Tjabba! Lyckad dag till tusen. Den där childhooddagen var fett skoj! Artisterna bytte av varandra efter en låt så det blev aldrig sådär segt som det kan bli ibland. Christian Walz inledde och när han gick av scenen började introt på Breathing your love spelas och in kom Darin. Hann typ inte ställa in mig på det utan helt plötsligt bara stod han där. :D Han körde även Lovekiller och Viva la vida. + tredje versen på Idas sommarvisa. HAHA :D Här får ni en bild sålänge:



Ett utförliga inlägg + flera bilder kommer på tågresan hem imorgon. Håll ut vettja! ;)


Stan och alfapet!

Tjuu! Efter några timmars spelande av Alfapet är vi helt dödströtta i hjärnan och ser fram emot att gå och lägga oss. Haha. Ida fick värsta skrattanfallet rätt som det var och jag och Madde ba "va?" hon ba "jag var nära att skriva nått jättekul, typ såhär häst med Ä, HAHAHA!" Ah jag fick massa sär pilar som jag inte fattade hur man skulle använda. Buhu =( Jaja.

Innan Alfapetet gick vi på stan några timmar. Ida var på jakt efter en balklänning och jag efter ett par jeansshorts. Hittade vi nått av det? Svar nej. =( Dock köpte jag ett par svara shorts, det kan också vara bra att ha. =) Efter stan käkade vi hemma hos Madde och sen drog vi till när-Ica som Madde kallar det och köpte lite godis och chips (på Idas intiativ) Jaao. Slänger in några bilder från dagen innan det är sovdax =)


Me and Madde


Just det, jag köpte jordgubbar också. IH.


Hahhaa, yeeah!


Lite pinsamt att värsta mannen körde förbi när vi tog denna bilden. Därav de äkta leenderna ;)


Kanske får Alfapetet hänga med till Grönan imorgon så har vi lite att sysselsätta oss med x)


Mot Sthlm men lämnade bankkorten hemma

Resan börjar bra. Framme i Alvesta upptäcker Ida att hon har glömt sitt bankkort hemma och hon hade INGA pengar, typ endast 20 kr. Jag ba "men det är ju lugnt, jag har!" Sen ba visade det sig att jag också hade glömt mitt bankkort. HAHA så dåliga är vi. Som tur var hade jag ca 400 kr i kontakter (tack pappi som gav mig 200 innan jag åkte, du räddar oss) xD Ah, så nu blire att leva snålt. Två personer, två dygn i Sthlm, 400 kr. Okeey.  Ida hittade nyss 5 spänn, vi blev fett lyckliga!

 
Kolla, jag har ett Childhood armband =) hehehehehe


Sthlm/naglar

Godmorgon folket! Här sitter jag och har lite tid över så kan väl slänga in ett blogginlägg. =) Jag drar ju till Sthlm snart, wooho. Det var ett tag sen, och lika länge sen var det jag såg Darin. Okej, hinner nog egentligen inte skriva så mycket mer, Ida kommer nog snart och hämtar mig. Men kan visa mina naglar också. x)



Provade på den där coola tekniken igår igen och många timmar senare slutade det..


... Såhär!


Fredag

Börjar 9.40 slutar 11.00, helt ok! :D

Hitta din vinkel med Canon

Hittade en tävling på Kenzas blogg och tävlingsmänniska som man är så tävlar man ju. =) Man skulle filma något ur en rolig och kreativ vinkel, och vad är roligare och kreativare än det här? Jag och Ida på tåget till Sthlm:

 

Svaret på frågan är 29 min och 59 sek. :) O så en motivering. Kameran man kan vinna är en Canon Powershot G12. En fantastisk liten bra kamera som är lätt och ta med. Annat än min klumpiga systemkamera. Har ju sett bilderna den tar på bl.a. Kenzas blogg och vi har den i skolan så jag har ju själv prövat den. Väldigt bra och smidig kamera och en egen skulle man inte tacka nej till! =)


El-säkerhet

HALLÅ! :) Gissa vad jag har gjort idag! Jag har byggt en... ÖH lampa från grunden. Eller vadå lampa? Har satt ihop sladdar med strömbrytare och stickpropp (ni vet den man sätter i kontakten, jag visste inte det så iaf, hheehe) Okej jag började faktiskt igår. Vi hade sån el-lära i över TVÅ timmar. På min håltimme dessutom. Grr. Idag hade vi "bara" en timme men ännu en timme återstår nästa vecka. Haha, så sjukt segt! Men det ingår typ i kursen Arbetsmiljö och säkerhet som jag avslutade i julas. HAHA har typ aldrig kännt mig så trög. Läraren lurade mig dessutom att an kunde få en smärtsam stöt om man hade gjort fel så jag försökte vara sjukt noggrann. Den funkade iallafall! Sjukt stolt! Lider dock lite med min lillebror som förmodligen ska gå el till hösten... HEMSKT! Har också lärt mig att om man vill bli irriterad - försök bygg en lampa från grunden, eller vadå lampa? Ni vet vad jag menar. -.-


 
 
Mobilbilder. Fast min mobil verkar typ ha fått någon skada, kolla bilderna blir helt gula??!


Dålig tajming =(

Oh nej nu blev jag lite ledsen. Från Daniels blogg:

"Den 28 Maj klockan 15:00 på Medborgarplatsen i Stockholm så kommer jag att riva av ett par låtar. Alla är hjärtligt välkomna. :)"

Varför den 28:e när jag ska dit den 21:a? :( Hade tajmat det perfekt annars. DUMMA! :'( Tänk annars hade det blivit Daniel och Darin på samma helg. Shiet! Fast "bara" Darin är ju inte det sämsta :D HEHE TAGGAD! :) 


Peter rädd för en mössa

Hey ho! Palla jag har blivit helt såld på Big Brother live. Vi köpte det här om dagen. Det e faktiskt fett skoj nu. Hade det i början också men då var det typ helt segt o kolla. HAHA, nyss var det dagens utmaning och det var att gå in i ett kolmörkt rum och känna på saker som låg i några lådor. Typ som Total Blackout eller Fångarna på fottet. HAHA, det var det roligaste! Speciellt Peter.. hahahaha...



Öh okej verkar inte funka för tillfället men det kanske funkar snart?! :D

Söndagmorgon kl. 10.43

 

 

 

 


Marble art (?) - Min nya hobby!

Har precis ägnat... öh jag vet inte hur länge, men säkert minst en timme åt "marble art" eller vad man säger. Fett kul, min nya hobby! ;) Asså en teknik att måla naglarna på. Vet inte om det är vanligt men jag har inte sett det så mycket och jag borde väl veta, som är ganska stort fan av naglar/nagellack osv. =) Hur som helst lägger man nagellack i vatten och doppar sedan ner naglarna i vattnet, enkelt förklarat och lättare sagt än gjort vill jag påstå. x) GAH. Men fick till det bra på några men tog bort det och tänkte inte på att fota. Det senaste har jag dock inte tagit bort så det kan jag visa (på de tre naglar som blev någorlunda bra) xD haha


Valde nog lite dumma färger men det är bra om man är nybörjare så syns det inte så mycket om det blir fel ju. x) Gjorde med blått och rosa, FETT COOLT VARE! Lär provas igen, om ett tag! I brist på annat att göra lixom! ;)

3:a!

Woo, en tredjeplats! Det får vi ju vara nöjda med! Bara lite surt att Italien (som förövrigt SÖG?) kom där på slutet och petade ner oss en placering. Tycker iallafall att vinnarna var värdiga vinnare för en gångs skull :D De var duktiga och en helt okej låt. =) Kul att det var så jämt också! O kul att Eric fick flest röster i semifinalen i torsdags! Wiiihihi :D


Bild från Expressen.se

Udda torsdag

Gokväll. Beklagar min dåliga uppdatering. Dagen har spenderats med Anna, Ida och Elisabet =) Shiet den där musikvideon blev ett mycket större projekt än vad jag hade tänkt mig.. Men kul är det! :) Jag fick vara hoppa in lite i en scen med. Några stillbilder:

 



Förövrigt har det varit en väldigt mysko tordag. Inga vanliga lektioner på morgonen utan reading/listening nationella i Engelska B. Gick faktiskt mycket bättre än väntat! Wääj. Känns bättre nu med engelskan. På gympam gick vi sedan bara en promenad och kollade in stället vi ska paddla på om några veckor. HE. Nu sitter jag och kollar lite smått på semifinalen i ESC. Heja Eric!

Slipper man gympan nu?



Okej, har inte ens gympa idag ju... Nästan lite synd! :P


Videoinspelning med Anna!



Tjolahopp! Hemkommen efter drygt 3 timmars filmning i Hembygdsparken med Anna. Haha, så dålig tajming dock. Det var typ värsta.. ja vi vet inte riktigt vad men vi antar att någon fyllde år och att dom firade det där. Massa finklädda människor + hissad flagga och tipspromenadlappar överallt. Lite smått pinsamt... Som tur var smälte vi nog in rätt bra. Anna var finklädd och jag hade kamera, lixom väldigt många andra. I väntan på kvällen som vi behöver till nästa scen ska vi börja redigera lite. Anna är hemma och äter men kommer nog snart tillbaka. =) Här kan ni få se en till, mycket tjusig bild så länge!! =)


Dumlekolor - pulver - bullingrediens?


Haha, jag dör! Min pappa kom hem med 3 sånna här förpackningar Dumle cocoa och ba "mmm, vad gott det ska bli med lite dumlekolor :D" Så stack han ner handen så ba var det massa pulver. Pulver för typ milkshake ? HAHA. Fail, typ vad ska vi ha det till? Sen kom han på den "briljanta" idén att man nog kunde baka bullar och ha det i. Mm, det var ju jättegott.. not.. prova inte. HAHA!

Solat, läst och motionerat!

Äntligen kom det fina vädret tillbaka så man kunde sola igen. Vaknade ute 13.30, vet inte hur länge jag hade sovit men blev iallafall ganska förvånad att klockan var så mycket. Har faktiskt läst större delen av dagen, eller öh vadå större delen? Ganska mycket iallafall. x) Nu kom jag nyss hem från Kronoskogen. Hela familjen var där och gick/sprang. Trevligt! Synd bara att jag duschade precis innan. Nu måste jag ju typ duscha igen...

 


Engelska B - hatet är stort ;)

Hej alla glada! :D Här är en som är mindre glad. Sitter och fasar inför morgondagen. Nationellt prov i Engelska B. Vill dö. Trots att det är skrivdelen, min "favoritdel", känner jag mig helt uppgiven. =( Sitter och försöker plugga genom att repetera gammalt men vad kommer det hjälpa när jag inte har en aning om vad jag ska skriva om ens? Det är en sak när man kan läsa på men nu... USCH. Näh, har sedan länge konstaterat att Engelska B är alldeles för svårt för mig. Det får mig att längta till sommarlovet mer än allt annat. Det roliga är att jag själv har VALT att läsa det, haha omg. Största misstaget.


Haaaaataaa...


Alice

Lilla Alice satt och kikade in på mig idag när jag åt frukost. Haha, hon är då för söt den katten. =) Det är våra grannars katt men vi passar den ibland när de är på semester. Det är precis som den vet det för den bara är hos oss hela tiden då. Ibland kommer hon och hälsar på trots att de är hemma, haha awi hon e så kul :)


MAJ!

Åh, jag är så lycklig! Det är MAJ! :D Skönaste månaden nästan ju :D Lite fail bara att det är just idag första maj infaller och inte imorgon. Isåfall hade vi ju fått en lovdag extra. Skola imorgon igen alltså. Vi får trösta oss med att det bara är typ 6 veckor kvar till sommarlovet. Det går snabbt! :D Läggdax nu. Natti natti!


Maj 2010

RSS 2.0