Mitt 2010

Bara några timmar kvar på 2010. Vad fort det gick? Fast ändå när man kollar tillbaka på bilder från början av året känns som... evigheter sedan.

 

 

Gjorde en liten summering av året som jag gjorde i fjol med. Den där listan jag gjorde förra året var oxå rätt skoj så här kommer den med nya svar.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, en hel del säkert :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, åt inte godis på 11 månader. Haha fail jag vet, men man får ju unna sig i december så kan man börja om nästa år sen.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Ne, inte jättenära iallafall...
5. Vilka länder besökte du? Jaa? Turkiet? Nått mer? Minns inte, haha
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Svarar samma som förra året. Hål i naveln (A)
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Många! Givetvis alla Darindagar!
8. Vad var din största framgång 2010? Hm? Kanske typ att jag vann lite grejer? Min laptop bland annat.
9. Största misstaget? Att jag inte kramade Daniel på idolsigneringen i Kosta xD
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej det har varit dåligt med det fast det är ju bra!
11. Bästa köpet? Kanske den gigantiska Darinplanschen som följde med Darin på alla hans signeringar. Ja, det var ett bra köp, den klär verkligen min vägg!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Tågbiljetter maybe?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mycket! När Darin gick vidare i Melodifestivalen var ju lycka på hög nivå.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Darin - You´re out of my life, Lovekiller och Microphone
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Nog varken inget av det.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Kanske typ gått ut och tagit massa fina bilder. Känns som jag gjorde det mycket mer ifjol, men kanske inte. Kanske känns så bara nu för att det är vinter och då fotar man mindre eftersom det är så äckligt kallt. Iallafall jag.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Kommer faktiskt inte på något...
18. Hur tillbringar du julen? Med familj och släkt hos mormor :)
20. Favoritprogram på TV? Idol. Haha okej tråkigt svar för det går ju varje år. Typ... kanske.. Välkommen åter. Det var ju askul!
21. Bästa boken du läste i år? Läste typ inga böcker känns det som...
22. Största musikaliska upptäckten? Daniel Norberg ;)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, det vanliga, men inget speciellt typ.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nahe?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jobbade på Turistbyrån och firade sedan med släkten.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja... som sagt inget år kan väl bli heeelt perfekt för någon lixom.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Öh?
29. Vad fick dig att må bra? Mina nära o kära!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hemlis
31. Vem saknade du? Saknade många.
32. De bästa nya människorna du träffade? Träffade nog inte så många nya människor... ?

The best of 2010

Satt och skulle göra en bild med bilder under året men jag fastnade. Kanske kommer den imorgon. Här är iallafall en film jag tycker ni ska kolla på. Lite godbitar från mitt Darinår 2010 o nog en och annan glimt av Darin som ni inte har sett. :) Enjoy!

 


Hallå låt mig äta då...

Hej hopp! Då var det bloggdags igen. Haha.. fast jag hinner knappt. Någon sjuk människa spammar Darins hemsida. Synd jag inte printscreenade forumet innan jag började rensa. Såg inte klokt ut. Nu är han nog på sin minst sjätte nya användare.



Hehe, okej lixom... Det meningslösa är att det e inget elakt om Darin, bara massa.. jag vet inte ens vad?! Vore iallafall skönt om han slutade snart så man kunde gå och ta sig en bit mat. HAHA...

Vunnit Daniels kamera! :D

Var i och för sig ett tag sedan nu men ligger lite efter med bloggandet känner jag. Mycket som händer som man inte skriver om. Fick ett kul mail i veckan (öh nej förra veckan till och med?!)  som jag ju måste skriva om. :D

" Grattis!

Du har valts ut som vinnare i vår tävling – ”Vinn kameror med Idolernas bilder!

En Canon Digital IXUS 130 IS (värde ca: 1600 kr) med bilder som Daniel har tagit kommer skickas ut till dig under januari 2011. Vi kan tyvärr inte lämna någon garanti för antalet bilder eller hans kvalitet som fotograf, det får bli en överraskning helt enkelt!

Kontrollera gärna att adressen nedan stämmer och meddela mig senast den 10 januari om något behöver ändras. Grattis igen! Hoppas du blir nöjd med kameran."

 



Vill ni veta vad jag skrev? Säger jag inte! Eller? HAHA

Har länge gått och tänkt på frågan "vems kamera vill jag vinna?"
Elins, Linnéas, Jays eller kanske den som tillhört Minna?
Svaret på frågan har jag nu efter idolsignering i Kosta funnit,
då en av idolerna, nämligen Daniel Norberg, mitt hjärta vunnit.
Wow, vilken röst, vilken kille - han blev min favorit!
Dessutom är han lika söt, om inte sötare, än en sockerbit.
Att få en kamera med hans bilder i skulle inte vara fel,
Skulle jag bli glad? Nej, det är nog bara en bråkdel.

HAHA. :D Ah......... skrev den på nån minut.


Saknar


Grattis pappa!

Idag fyller min pappa 44. Va uppe "tidigt" (9) Mormor och Bengt var här och fikade och nu är farmor här och vi har precis ätit smörgåstårta. Ska se om jag kanske ska va med och spela spel nu. =)

 


Mobillös

Försökt nå mig på mobilen de senaste dagarna men inte lyckats? Här kommer svaret. Min mobil fick spel för några dagar sedan och sen dess kommer inga sms fram till den. Fett jobbigt. Det är nått med mobilen också för det funkar om jag sätter mitt SIM-kort i mammas telefon men det e ju lite smått ansträngande och opraktiskt i längden. Den har freakat ur totalt över huvudtaget, pallar inte med den längre. Passande då att min bindningstid går ut i början av januari någongång. Få stå ut tills dess helt enkelt och under tiden spana in någon ny. Men nu vet ni. Skriv på Facebook ellernått. :)

26 of December

Hej hej! Shoppar ni idag? Mellandagsrean är i full gång ju. Jag och mamma var nere en sväng på stan innan men jag var inte alls shoppingsugen och hittade inte ens nått jag skulle vilja ha om jag så fick det gratis. xP Hm. Vad ska man hitta på resten av dagen då? Tror det blir en "göra-nytta-dag" ska fortsätta städa rummet (började igår) o fixa lite. Pappa fyller år imorn så det måste vara fint =) Hihi. Observerade just att Darin hade en av mina bilder som profilbild på facebook. =) Tjusigt! Fast den ser ju lite död ut utan de där lamporna x)


Min jul

God morgon allihopa! :) Hann tyvärr inte blogga igår men jag hade iallafall en jättebra julafton. Hoppas ni också hade det. Fick ett objektiv (Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.), en halsduk, kläder, en fransk manikyr penna, ramar och pengar. O just det en superfin teckning från Alicia. HAHA. Ah här kommer lite blandade bilder från min julafton.


Vad mer kan man önska sig? xD


Jesusbarnet var på rymmen...


Hur söt?!


Me




Denna fick mormor av mig i julklapp (fast inte i år)


I väntan på tomten...


Haha, stackars Klara vad snabb fram till tomten. Stod och väntade ivrigt med utsträckta armar men det visade sig att hennes 3 paket som tomten kom med låg i botten och de blev de 3 sista.


Äntligen!!


Alicia och Dan, tomten*


Olga fick en fotobok av mig där jag samlat massa bilder på oss genom tiderna. Det var uppskattat! Alla som läste den slutade typ nästan i tårar. x')


Mormor fick också en med bilder från Turkiet =)


Alicia och Isadora som den fick heta.




4:e december

Några bilder från Nöttja som jag tog för nån vecka sen men hade glömt bort :P








Jullovet står på glänt!

Nu är det jullov om ett dygn. Säkert om 12 timmar också och jag ska typ sova 8 av dom. =) !! NIICEE ELLER VAD? :D hihi


Hej alla människor snart är det jul...

... visst är det kul? ;) haha... Nämen nu är det mindre än en vecka kvar till julafton. Igår började man känna julstämmningen. Vi pyntade granen och bakade julgodis. =)




Fotomapp

Sitter i vardagsrummet och fryser. Buhu. Vilken tråkig dag det blev, typ inte göra någonting. Fast har fixat med en scrapbook ett tag. Klistrat in massa bilder som jag har tagit på fotografisk bild. Det blir bra, men är långt ifrån klar och inlämningsdag är tisdag senast. Då slutar skolan dessutom! Tjohej!






Julkortsfotografering

I onsdags fick vi drygt en timme på oss att fota till ett julkort. Vi fick massa julpynt och att ha med om vi ville. Haha bjuder på några bilder på mig o Malin som Terese tog. =)














Fick inte med mig resultatet hem men kanske visar en annan gång =)

Hej hopp! Nu är jag här igen =)

Skriver i pausen av Robinson, fast borde kanske plugga? Har prov imorgon. Det sista för denna terminen, dessutom sista för Arbersmijö & Säkerhetskursen. =) Näh nu behövs jullov.



Det bästa med jullovet ska nog ändå bli att slippa ge sig ut i snön. DÖ FÖR SNÖN. Mår fortfarande dåligt efter hemvägen. Så irriterande va det. Vi badade sista lektionen (:'() och efter det när jag skulle kolla min mobil ringde Anton precis. Jag hann se att jag fått ett sms, men jag läste inte det. Väl ute gick jag och Terese och pratade om vad vi hade kunnat göra för att vara hemma nu och listan gjordes lång. Vet ej hur lång tid det tog att komma hem. Säkert 20 cm snö att asa en cykel i + att man var helt blöt efter att ha badat + högklackat, ingen hit. DET VAR SKITJOBBIGT! Väl hemma möttes jag av mamma i hallen "Visst var det hemskt att cykla?" JO TACK. "Men varför ville du inte ha skjuts. Jag messade ju och frågade." GAH. Blev så irriterad att jag gick o la mig. Somnade och vaknade 2 timmar senare. Grr. Käkade, sen åkte jag på Alicias julfest på min gamla skola.


Jag lever!

Imorgon gör jag comeback och börjar bloggandet som vanligt igen (Y) ! haha...


Bloggpaus?

Känns som att jag har tagit/kommer ta en paus för bloggandet ett tag. Bara ett litet tag, förhoppningsvis. Men vi får se. Känns lixom inte som att jag har tid... Men jag kommer tillbaka snart, lovar! :)


Tuesday

Sitter här och jobbar på min sista tal på svenska C. Ämne? Det säger jag inte, hemlis. Men lite kul på svenska B idag. Vi ba skulle öva att stå inför klassen och prata så läraren delade ut olika frågor till oss som vi skulle gå fram och berätta vad vi tyckte sen. Min fråga löd "Vad tycker du om tv-programmet Idol? Vad är bra? Vad är dåligt?" Haha det roliga var att det stod "Prison Break IDOL" Det var iallafall lätt att ha åsikter om! Åh, vill se idolerna igen! I helgen var dom i Kalmar men de hade tydligen glömt bakgrundsmusiken så Daniel hade fått hoppa in och spela gitarr till vissa, Elin iallafall. Shiiet. Daniel o Elin samtidigt! Åh! :)


Just det, brandlarmet gick typ 4 ggr idag. Som tur var behövde vi bara gå ut första, men fett kallt!


Ångrar lite att jag inte gick ut och fotade efter att ha kommit hem från skolan. Himmlen var så cool, typ en blandning mellan ljusblå, rosa, lila och gul. Skitcoolt!

Grattis Olga


Grattis kära gammelmormor på 88-årsdagen! :D Bild från igår.


Peppakaksbakning x)

ZzzzZzzz... :D har just suttit och kollat igenom ca 120 små album med bilder och valt ut och scannat in 158 av alla tusentals bilder. Lånade alla mormors gamla bilder idag. Jobbar på en fotobok, en julklapp till min kära gammelmormor. (sscchhh) Hade egentligen tänkt åka till Gbg idag och kolla på idolerna (igen) men på grund av massa olika anledningar blev det tyvärr inte så. Istället blev det peppakaksbakning och julpyssel hos mormor :) En liten tradition =)










"Ledig" imorn!

Tjao. Haha jag vaknade upp med världens träningsverk idag. Fattade ingenting för har lixom inte tränat på över en vecka p.g.a min dumma förkyldning som aldrig vill försvinna. Kom tillslut fram till att det måste varit gårdagens engelsklektion. Haha.. skrev ju om det i ett tidigare inlägg :P

Idag efter skolan hamnade jag hos Anton. Vi är nämligen lediga imorgon. Eller lediga är väl egentligen en överdrift men det ska komma några nior och kolla på skolan så de två första lektionerna behövde vi inte komma till. Sista lektionen är gympa och jag kan garantera er alla att INGEN, inte ens jag, kommer bege sig hela vägen till skolan för en äcklig gympalektion =) Hihi. Kommer dock hem imorgon i vettig tid för ska ta min första körlektion. Scary.

Ah, nu ska vi kolla film! Hejsvej! Ps. Hatar Antons dator som inte fattar att jag vill styckeindela texten. -.- Streck, bättre än inget? Nah, tveksamn. x)

RSS 2.0