Fotografisk Bild

Åh vad fotografisk bild är kul! Idag blev jag klar med min första alldeles egna rulle och framkallade den också. Hann  tyvärr dock aldrig se resultatet men ska bli jättespännande att se det på tisdag och då kopiera dom! Tog hem och scannade in några bilder från min, Malin och Tereses första testrulle. Kan visa er några, men observera att det bara är några testbilder.














Ny design (haha efter)

OJ vilken kass uppdatering x) I måndags hade jag studiedag och mamma fyllde år så firade henne lite o så. =) Ähm, igår åkte jag till min lilla pojke och sov hos honom tills idag. Ja jag har väl helt enkelt inte prioriterat att blogga. =P Nu uppdaterar jag ändå, fast har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på. Hur blev min nya design tycker ni? :)


VÄLLINGBY

Så var man på hemväg igen. Det var en snabbvisit men hann ju med att träffa Darin så det var ju värt det. Haha ehm. Okej nu kommer min dag i en lite mer detaljerad story.


Tog tåget mot Sthlm tidigt imorse. När jag vaknade och av att alarmet på mobilen ringde trodde jag det var ett skämt för det var typ kolmörkt ute. Öh. Konstigt, eller vet inte om det är så konstigt egentligen, så är det iallafall mycket lättare att gå upp när man ska se Darin än när man ska till skolan typ. Okej det är inte alls konstigt. Haha xD Sedan var jag med om den snabbaste tågresan genom tiderna. Jag hade med mig datorn som tidsfördrivt men helt plötsligt var det bara en halvtimme kvar så det var ju nästan inte lönt att ta upp den för jag hade inte ens hunnit äta klart och läxan var bara halvgjord. Mysko. Kan tillägga att tåget dessutom var 25 minuter försenat men de körde så fort att jag typ blev åksjuk :O

Väntade på Ida på Centralen, hann då surfa lite, eller typ en timme sedan kom hon =) Vi råkade sedan hamna i samma tunnelbana som Madde, sedan stod Jess på perrongen när vi hoppade av, dock inte av en slump men när vi sedan sprang på Sandra i en skoaffär var det också av en slump. x) Vi kollade i lite affärer innan Däryn skulle uppträda.







Han körde sex låtar sedan bildades fetaste signeringskön. Dum som jag var ställde jag mig inte i kön direkt fast jag visste att vi hade bråttom. Tror vi stod nästan en timme i kön. Stod iallafall nästan längst fram i kön när det var 45 min kvar till avgång för mitt tåg och från Vällingby till Centralen tar det ju typ en halvtimme så det var läskigt vill jag lova. Ida som inte var intresserad av signeringen fick åka i förväg och hämta ut grejerna vi hade låst in. Haha. Jag var så stressad att jag, näst först i kön sms:ade iväg en tunnelbanebiljett så jag verklilgen bara skulle hinna kuta iväg när jag sedan kom ner från signeringen.





























Äntligen blev det vår tur. Madde gick fram först och jag skulle börja filma men fick meddelandet "Byt batterier" haha awesome för jag hade just bytt. Fick alltså ta systemkameran som tur är också kan filma men så hade jag tagit så många bilder att minneskortet nästan var helt fyllt. Kunde filma i 1 min och 19 sek vilket skulle vara för lite för att få med allt. Panik! Haha :P Fick iallafall med lite och det var typ såhär:

Jag: Hej
Darin: Hej! Läget?
Jag: Jo det är bra, hur är det själv?
Darin: Det är bra ,tack!
Jag: Eller jag är lite förkyld
Darin: Eru de?
Jag: Jao men det är väl nästan alla nu
Darin: Ja det känns som det, lätt o bli
Jag: Aaaa
Darin: Jag blir såhär förkyld i typ 10 minuter sen så går det bort, du vet när man har varit ute..
Jag: Jaha
*Pratar om skivorna o förklarar hur han ska skriva*
Jag: Men när får man se videon då? :D
Darin: Ääh, om typ... högst två veckor alltså
Jag: Okej, spännande!
Darin: Ja, 1-2 veckor. Jag ska få se ett resultat på tisdag, jag tror det blir bra!
Jag: Ja det tror jag med!

Ja sedan tvingades jag stoppa inspelningen för att jag skulle kunna ta bild med honom men men han sa nått om nya låtar inom kort, ?? ööhh jag vet ofta jag inte bara frågade mer om det. Det var bara nått han sa helt spontant när vi tog kort så jag var typ helt fokuserad på det att jag inte ens frågade mer. Ååh vad jag vill veta nu! Vi sa bara hejdå och sen sprang, bokstavligt talat sprang till tunnelbanan som som tur var bara låg precis brevid. Men ja, allt gick bra och jag kom till spåret före tåget till och med så nu sitter jag här med pluggisen Ida. Nu är vi snart hemma.. eller i Alvesta där mamma hämtar upp oss.






On my way to Sthlm!


Gårdagens outfit ;)


Inget mer Tinypic :( ?!



Men va? Så kan dom ju inte göra? Allt man laddat upp på Tinypic genom tiderna är nu borta. Från och med idag. Kommer ta lång tid att återställa allt det vill jag lova. Orkar inte sitta och registera mig på Photobucket heller så även designen får dröja. Synd jag var ju nästan klar... Men godnatt -.- !! Krya på mig.


Förkyld? + Bullbak

Somnade igår efter en lång stund med värsta tjutet i öronen. Vaknade idag och kände hur e förkyldning bubblade inom mig och ville bryta ut. Hoppas det var därav ljudet kom ifrån. Åh snälla jag har ingen lust att bli förkyld just nu (haha kanske har mer lust nästa vecka? Tror det med) Gah. Tvingades vara med på gympan också vilket säkert inte gjorde saken bättre. Steptest, min puls visade sig ändå vara bättre nu än för ett år sedan då vi gjorde det sist trots mina nersänkta krafter :P Sedan var det lite fria val, jag valde stavgång eftersom det var minst ansträngande. Var dock inte helt ombytt så kom lite efter alla andra. Läraren stod och väntade in mig så fick gå 1 km ensam med henne, haha treevligt. Hmm.

Kom hem och bakade bullar till mammi
:) Nu ska jag kolla på tv och fixa naglarna!!






Utställning!

Idag får det bli ett snabbt inlägg innan jag går o lägger mig :) Summering av dagen? Hade först GKO 2 timmar, jobbade med en utställning om jämlikhet som ska ställas ut i massa skolor om några veckor. Skoj skoj och blir nog ännu roligare när man kommer igång riktigt! Ska rikta in mig på annonser/barn/flickor/pojkar. Typ att man delar upp man/kvinna rollerna redan när barnen är små. Flickor ska vara gulliga, ha rosa och leka med dockor och pojkar ska vara coola, bära blått och leka med bilar. Haha okej vadå de mest klassiska exempeln men ni fattar grejen. Ganska intressant faktiskt. "Intervjuade" även min lillasyster och hennes killkompis och de svarade precis som jag ville. =)

Vi hade en dryg håltimme på 2 timmar som jag bland annat fördrev på stan med Malin. O här kommer en... söt *host* bild på Malin och mig som delar halsduk. Haha okej normalt.



Näh ni nu ska jag krya till sängs. Om ni kikar in imorgon kanske jag har en ny design, jobbar på det iallafall... :) Natti!


Inget regn? =)



Idag var det typ såhär (se bild) xD fint väder när jag cyklade hem från skolan! :D Länge sedan man såg något annat än regn. (Bild från augusti vid ett fototillfälle med Anna. Har visst inte visat några bilder alls därifrån?! Hm, kanske kommer någongång =)) Nu ska jag göra mig redo för att sova.. kommer dock inte somna på ett tag för har lite att fixa med. Hörs imorn I guess :)


Grattis Malin!

Ett stort grattis till Malin som blir 17 idag! :D <3


Klara 2 år


Idag har jag varit och firat denna lilla söta flickan...


...min kusin Klara som fyllde 2 år


Det bjöds på goda frallor :)


Haha xD


Alltså, det är en spegel :P x)


Gekås

Har tillbringat större delen av dagen på Gekås i Ullared med mamma och syskonen. Shiet vad trött jag är, tar verkligen på krafterna att gå där. Kan även lova att det var första och sista gången jag åkte dit på en lördag. Först fick vi jaga en parkering i minst en kvart, sedan möttes vi av spöregn, eller ja, först hann jag bli inlåst i bilen och ingen märkte det så jag fick ringa mamma som inte ens hade märkt att jag var borta =( xD  Ingen liten kö var det vi möttes av när vi väl var framme. Eh sjukt! Hade bara tunna, vita tygskor på mig och makren bara täcktes av pölar. Hurray! Offrade mig som paraplyköpare och tillslut kom vi in!




Kö kö kö...


KÖ KÖ...


Ola var där och uppträdde och signerade, 2 gånger. Även Anneli Rydé (?) men henne såg jag inte. x)




Lite av det jag köpte. Dålig bild och jättemkt som inte kom med, men men =)


Nagelsaker o smink är alltid billigt och kul o handla där =)


"Måste-skivan"

Hahahah, dagens Lokaltidning. Smart farfar, nu får du nog många röster!! :D


Roland Johansson tycker inte om det ökade våldet mot äldre i Ljungby. Men han gillar Darin och hans favoritlag är Guddarps IF och Troja Ljungby.


Darin BRIS :)



Någon sjätteklassare där ute som inte vill ha sitt kort? Jag kan ta det! Hahaa..


14/9 :)

Sitter o jobbar med en liten mix från sommarens Daringrejer. =) Är långt ifrån klar men när jag är klar lägger jag säkert ut den här. :) Hm, vad har hänt idag då? Hade Fotografisk Bild och gick runt med Malin och Terese och fotade med en gammal kamera med enbart manuella inställningar. Ska bli intressant o se hur bilderna blir på torsdag då vi ska framkalla dom x) Skulle behöva en gammal systemkamera på Fotografisk Bild framöver så om någon i min släkt läser detta och har en liggandes i någon gammal låda som bara ligger och skräpar får ni jättagärna låna ut den till mig ett tag. (A) Har fått en antal fotouppgifter som man ska fixa innan jul, kul.. men jag ser inte samma möjligheter att fota i skolan på skoltid. :) Hade även Svenska C idag. Vår lärare är verkligen för att utvecka sättet att tala så det är typ det enda vi gör men det är la nyttigt antar jag! Haha..


Denna gamla bilden passade la bra till texten.. haha hm


Flygande Jakob

Så gick åter en helg. Första helgen på ett tag man stannade hemma i Ljungby, fast inte sant det heller för spenderade större delen av gårdagen och dagen i Lidhult hos Anton. <3 Därav dålig uppdatering. =) Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu för har lite annat att pyssla med. Har faktiskt lite plugg att ta tag i. Ska skriva en liten uppsats om "När jag satte mig i gräddtårtan" Haha ehh? Asså vi fick helt sjuka grejer att skriva om av vår svensklärare så inget som har hänt på riktigt så man ska bara låta fantasin flöda.

Ah tänkte äta lite Flygande Jakob nu. Haha skrattar fortfarande åt pappas mms jag fick för någon timme sen. Först ba:


"Nu har jag lagat Flygande Jakob"

Jag ba "Okej vad gott, spara lite till mig!"


"Nej. Bara en jordnöt kvar nu..."


HAHA!!


Kolla vad fint det blev!

Igår tog jag mig lite tid, eller ah ganska mycket tid, haha och satte upp förra helgens inköp. Megaplanchen. HUR FINT?! :)


"/


Bad memories but still so wonderful... <3


Grattis Anna!

Idag fyller min kära vän Anna år! Grattis! (uttalar som en viss Sturesson)
O här kommer en av alla (hundratals?) bilder på oss. =) <3


heheheheh Lovekiller

O här kommer några till kul genom åren:


 
 
 


Haha uuuuuuuuuuuuh skäms. Nu tror jag att jag och Anna behåller resten för oss själva... xD


Lärakännadag

Okej nu skriver jag bara för att. Det blir massa i en kort text. :P Dagen inleddes med en timmes arbete med artikeln som vi gör utav intervjun med ettorna. Skoj skoj. Sedan hade vi lärakännadag. Fikade först och sedan.. haha.. mm.. 5-kamp. Deltog dock inte utan skrev bara ner resultaten. Spelade kubb också, då deltog jag med vi ska inte tala om hur det gick för vårt lag. (A) :P Det blev 2,5 timmars håltimme efter det. Jag och Malin tog då cyklarna ner till gymmet. En engelsklektion återstod sedan. Vi fick brevkompisar i USA. Eller ah brev och brev, vi ska maila med dom. Kul! =) Efter skolan kom Anton hit, eller jag kom hem så var Anton här rättare sagt. :) Sen... kollade jag på Idol och nu... ska jag snart sova. Godnatt.






Haninge 5/8

Nästa dag stod Haninge på Darins signeringsschema. Vi var inte sämre än att vi åkte dit. (HAHA?) Fias mamma körde oss till Haninge Centrum där vi mötte Lina. Träffade även Gabi som kommit hela vägen från Polen :D Vi var på plats drygt en halvtimme innan han kom. Jättemycket folk där också! :D


Jag och Lina

Vi väntade ett tag med att gå fram, tills kön nästan var slut. Jess gick först och visade sin tatuering. Hon hade vid ett tidigare tillfälle bett Darin skriva ”Love is enough” och sedan tatuerat in det på armen, med hans handstil. Fett cooolt! Han blev jätteimpad! Haha, sedan kom jag. Han ba ”Hej igen. Till Emilia?” Hade en affisch och två skivor denna gången.  Efter mig kom Ida och fortsatte med diskussionen om de omtalade siffrorna som finns överallt på skivan. Det ska tydligen gå att klura ut. Frustrerande. Sedan kom Lina, jag stod fortfarande kvar och tog kort på henne och Darin.  













Inte min favoritbild med Darin vill jag lova, men det kommer bättre ;)




Eftersom detta var sista stället så behövde de inte längre de stora affischerna som hängt med honom överallt som bakgrundsprydnad.  Man kunde lägga bud på dom. ÅNGEST! Ville ju väldigt gärna ha en till min samling så jag gick och la ett bud. Massa kom dit o ba ”100” hehe, ville visa att jag var seriös så jag drog på med 500 på direkten, vilket tydligen verkade räcka. ”Ni som har lagt vinnande bud kan hänga med Darin när han går ut så signerar han dom personligt till er” HAHA OKEEEJ typ. Jag tog Jess som sällskap och.. ah vi sprang inte, men femtio andra fans gjorde. Kändes jättedumt att följa efter, men man fick ju inte tappa bort dom. Vi gick en bit utomhus, in till ett rum med en hiss. Folk som inte hörde dit sorterades bort. Tillsist var det bara jag och Jess och fyra till, en familj som köpt den andra av de två affischerna. Vi blev insläppta i ett rum där vi fick sitta och vänta på affischerna och Darin.

Tillslut anlände affischerna och de monterades upp så att vi skulle kunna fotas tillsammans med Darin framför dom så direkt när Darin kom tog alla bilder. Fattade inte riktigt poängen för man såg ju typ inte ens affischerna i bakgrunden, men inte mig emot. =P Bruno frågade vad jag ville att det skulle stå och vart. Jag kom med förslaget på vart och Darin med vad ”Till Emilia” haha logiskt. Fick även ett litet ”U ROCK!” Aw. =) Sedan signerade han till Frida, som den andra budvinnaren hette. Han gick sedan och bytte om till värsta luvan och solglasögonen, haha, gulligt värre!








Fridas affisch monterades ner först, vilket tog ett tag, men ändå bättre än att skicka dem på posten som det var tänkt att de skulle göra först. Jag och Jess blev alltså kvar där ett tag i väntan på att de skulle montera ner min affisch. Men det var ju trevligt med en liten pratstund. Hahaha :P Under tiden allt detta hände hade Ida messat min mamma ”Hej, när går vårt tåg hem? Asså Emilia försvann med Darin och nu vet jag inte var dom är ;S” HAHA. AH. Vi fick stressa till Centralen och där delade vi upp oss – Ida köpte mat och jag hämtade ut biljetterna, sedan var det dags att dra, hemåt som denna gången blev mot Jönköping där min mamma senare på kvällen plockade upp oss! Har ni tur kanske ni får se en videoguide vi spelade in på tåget, annars kan ni helt enkelt föreställa er: jag och Ida själva på djuravdelningen. HAHA. Lyckad helg i alla fall!


Eskilstuna 4/8

Gick upp ungefär 06.15 och tog tåget mot Eskilstuna. Vi åkte ju X2000 och hade reserverade sittplaster så det var riktigt lyxigt. =) Vårt tåg skulle vara framme i E-tuna 11.48 och där skulle vi sedan vänta på Frida som kom med ett annat tåg 11.58. Lite riskabelt med tanke på att Darin skulle upp på scenen 12.00. Jag satt som på nålar hela resan, eller i alla fall i slutet och när vi skulle byta tåg i Norrköping och det var typ 8 min sent. Fett scarrry! Men tillslut gick allt bra, vi kom fram prick 11.48 och skyndade oss för att hinna låsa in våra väskor och ragga upp en taxi. Det gick snabbt och smidigt med bägge delarna.

Ida stod kvar vid taxin och jag sprang och hämtade Frida. Såg henne först inte men hon hittade mig så det var ju tur :D Väl tillbaka till Ida fick vi höra ”ni skulle kommit 5 sek tidigare, nu blev vår taxi upptagen” Men taxichauffören tipsade oss om en annan taxi lite längre bak som var ledig. Jag satt i framsätet och höll stenkoll på taxametern och plockade hela tiden fram jämna pengar. Haha, den slutade på 121 kr och direkt jag ba ”HÄR, DET E JÄMT!” och kutade iväg. Hahahaha :D


Haha okej detta var inte X2000 som jag skrev om innan. Detta var på tåget mellan Norrköping och E-tuna. x)

När vi kom in i köpcentret hade vi ju bara tänkt att följa ljudet, det kunde la inte vara så svårt, men det var helt tyst. Förvirrade försökte vi hitta scenen men tog nog en halvminut sedan hörde vi introt av Microphone – öppningslåten och snart var vi framme vid scenen. Sjukt mycket folk var på plats! Jättekul! Ida tog sällskap med Josefine och höll sig lite i bakgrunden medan jag och Frida ställde oss i den långa kön. Den där omtalade ljudkillen fick syn på mig ”Jag blir inte ens förvånad längre, det e helt sjukt” Haha, ja lite sjukt är det nog, men kul och det är väl huvudsaken?! ;)

Rätt som det var var vi först i kön, inte alls redo, men ah. xD Jag gick fram först och det var typ den vanliga dialogen. Han sa också att han tyckte bilderna jag tog i Eksjö var coola =D Hade med en affisch till mig och 3 skivor som var till lite olika kompisar. Lite pinsamt när jag gav fram den sista och ba ”Här kan du skriva till…" *tystnad* HAHA hade typ glömt, tillslut jag bara ”Anni kan vi väl ta?” O bara för det stavade han fel. Jaja. Det var ju ändå lyckat! Och Frida fick ju äntligen träffa honom och vi fick äntligen se honom tillsammans!











Efter signeringen tog vi en snabb fika innan vi tog bussen och tåget tillbaka till Stockholm. Nästan framme slog en tanke mig, kanske lite sent dock. ”Oj, var är min väska? Ah jag glömde nog den i skåpet i Eskilstuna.. hehe” Det var bara att messa mamma och be henne boka nya biljetter, Stockholm – Eskilstuna tur och retur. Jao, Ida var ju kvar där med så kunde ju ta sällskap med henne på vägen tillbaka. Men först hann jag och Frida åka till Gamla stan.




Cheesecake Strawberry lyckades båda välja av alla.. jag vet inte hur många smaker.

Vi köpte Ben & Jerrys glass och fördrev lite tid till. Usch, det gick alldeles för fort. Snart skulle hon på teater och jag var tvungen att sätta mig på tåget igen. Haha skönaste konduktören. ”Jaha, vem sitter här då? Natalia? Sa jag rätt? Natalie? *går vidare*O här har vi Emilia? Är det du?” typ läste på allas biljetter (som numera är personliga) Ja, väl framme hann jag vara i E-tuna ungefär 7 minuter.  Men det räckte till att hämta väskan. Hann till och med hälsa på Jossi igen. Thihi.


HEEEEJ! <3

Kvällen och natten spenderades hos Fia. Vi slocknade redan.. ja jag vet inte hur tidigt men trötta var vi, allihopa.


En bild som "smakprov" från helgen..


Jag och Darin i E-tuna igår


Allt är bra här i Sthlm!

Har nyss vaknat upp hos Fia. Om någon timme ska vi till Haninge. :) Tar tåget hem ikväll, men ska hoppa av i Jönköping (lång historia) så är nog inte hemma förrän sent. Ska självklart berätta om hela helgen sedan när jag är hemma! Tänkte bara uppdatera lite, typ. Haha!

Fredaag :D Sthlm i helgen!

Har haft en skoj dag i skolan med textkommunikation, mediakunskap och arbetsmiljö och säkerhet. =) Ikväll kommer IDA och imorgon tar vi tåget till Eskilstuna. Får äntligen träffa FRIDA igen :D Ni vet min tvilling där uppe i norr. Passande då att Darin signerar i lite olika Stockholmstrakter i helgen med. ;) HEHE. Blir alltså en kringflackande helg denna helgen också =) O så awesome att det var värsta studentrabatten så man kunde åka tur och retur till Sthlm för endast 354 kr! Med X2000 dessutom. Nu åker vi dock till E-tuna först och hoppas på att hinna med signeringen där, vilket kan bli lite... tajt, med tankte på att vårt tåg kommer 11.48 och Fridas tåg kommer 11.58 o Darin ska upp på scenen 12.00. Hehe, hoppas han är sen och inte tågen, typ. Jajjaa.. det blir spännande! Tänkte börja packa nuuue.


Bild på Bella och mig från idag :P Tagen av Allen som vi intervjuade. En liten tradition att tvåorna intervjuar ettorna och gör ett litet reportage om dom första veckan typ. Jättekul! Det bara rycker i mina fingrar när man fått massa material och fotat massa och bara vet att man ska skriva ihop det och sätta ihop det till värsta snygga uppslaget! :D


=)

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering de senaste dagarna. Jag har bara inte haft tid helt enkelt... :P Ehm ja lite kortfattat om de två senaste dagarna då. I.. hmm, vad blir det? Onsdags (?) Igår efter skolan va jag hos Vezira och klippte mig. Det var på tiden, senaste gången var på min födelsedag så det var väldigt slitet. Men ahoo nu är det fint igen. Som tack fick hon bland annat en sånhär:



Hhehehe. (A)


RSS 2.0