Min dag

Min dag har varit bra iaf. Vaknade 8.30, tidigt för en söndag? För mig iaf men klockomställningen förklarar ju den saken lite. Blev inte klar med scrapbooken, ne 2 sidor återstår men jag fick en ny idé så det får vänta lite. Vad har jag mer gjort? Ah typ städat mitt rum lite och ne inte så mycket mer skoj (som att det var skoj?)
.
En väldigt random gammal bild som inte alls har med inlägget att göra xD
Ps. ser ni punkterna? ;)

Scrapbookat hela dagen lång

Idag när jag vaknade fick jag en sån impuls att börja jobba med min gemenskaps-scrapbook sen har jag jobbat med den oavbrutet nästan. Puh. Eftersom det är det enda jag gjort har jag väl inget mer kul att säga. Blir nog klar imorgon, kanske visar bilder då!! =)


Löddeköpinge 2006

La in detta klippet för ett år sedan men sedan blev ju mitt youtubekonto raderat så laddar upp det igen. Min första Darin-kram, 29/10 2006, exakt 4 år sedan idag.... :) XD


 

Haha omg...


Looooov :)



Haha tog bilden från förra året och sparade in lite tid ;) Nu är det höstlov igen. NICE. Kände jättestort behov av det för någon vecka sen men denna veckan har varit väldigt lugn. Inte ett enda prov eller EN enda läxa. Men visst, sjukt skönt med ett break från skolan också.

Planer för lovet?! Jaa, tänkte börja pyssla med en scrapbook som jag ska sätta in bilder jag framkallat på fotografisk bild, som enn portfolio typ som Anni förövrigt är snäll och handlar till mig idag i Ullared (Y) =) Var länge sen vi hittade på något så det ska vi försöka göra nu på lovet! Sedan tänkte jag dra med mig Anton till typ Halmstad någondag och shoppa lite, kulkul. (NAVELPIRCING IDA SKA JAG???) Ska snart äta pizza (eller, ska vi det mamma?) och kolla på Idol. Yeey.


Panelen


Lovekiller - videon

Hade mediekunskap i morse mellan 8-15 och 12 så befann mig vid datorn hela tiden för vi (jag, Anton och Viktor) höll på att spela in ett radioprogram. Kollade Aftonbladet med jämna mellanrum för jag visste ju att videon skulle komma upp där idag, så ba helt plötsligt hade den kommit. OHH. Läskigt. Visste inte om jag skulle kolla i skolan men killarna ba "JOO, vi vill med se ju" så vi låste dörren, släckte lampan och Anton och Viktor fick ta del av den speciella händelsen tillsammans med mig. HAHA. Ah det var kul.

 


-.-



Haha åh vad jobbigt... Men den som väntar på nått gott...


Äppeljuice (?)

Idag har jag varit i Odensjö och gjort äppeljuice... xD typ.








"Ta inte min gröt!"

Haha min pappa är så kul ibland! :D



Vet inte om man fattar utan förklaring men Alfred blev iallafall sur för att han hade skrivit gröt på handlalistan i veckan och så hade pappa köpt det men NÅGON hade ätit upp den. Därav skrev han sedan gröt på listan och då ville jag med ha det så jag skrev "gröt till Emilia" och la till "till Alfred" efter hans "gröt" :P Idag när man öppnar kylskåpet låg det massa namnade gröttuber. Alltså hahaha XD ? Dessutom skrev han några helt random namn. Ännu fler än på bilden också... haha normalt...


Utställningen om jämlikhet klar!

Nu är utställningen HELT KLAR och kommer ställas ut på vår kommuns grundskolor och kommunhuset (tror jag det var) nästa vecka. Fick ingen bild på hela men här e lite bilder från idag iaf. Ska försöka fota hela imorgon kanske och oxå lägga in =) Den blev ju fin ju!


Första delen


HAHA ehm jaaa coolingarna


Coolingarna igen


Men det skulle jag inte ha gjort för Adam tog över och...


... lyckades ge endel av den en vattenskada så de fick stå och torka den sen.. öh.. okej det var inte så farligt.. tror inte det syns nu =)


Här klistrar Jonatan och Linnéa upp den på skärmväggen


I slutet av lektionen firade vi med fika som vår snälla lärare bjöd på =)


Thhiihi =)


Den första snön....

Det hade faktiskt inte gjort mig något om den hade väntat ett tag till med att komma...


BUHU


Välkommen åter - så himla kul!

Idag är det onsdag vilket innebär Välkommen åter. Haha, typ veckans höjdpunkt ju, så himla kul!! :D För er som inte har sett det kan jag bara rekomendera er att KOLLA! Det är alltså ett humorprogram som utspelar sig på ett varuhus (Kfem i Vällingby) och jaaa se resten själva! :D Tyvärr finns avsnitten bara ute på TV4 Play en vecka fram efter att det visats men tror det mesta ska finnas på youtube, så har ni inget bättre för er, kolla nu!
Eller ikväll 21.30-22.00 på TV4! Här är avsnitt 1, del 1:




Min skoldag (för er som bryr er) haha



När jag kom till skolan idag möttes jag av meddelandet att vår engelsklärare inte var här idag.  Vi skulle läsa 4 sidor i en bok, vilket tog oss ungefär en kvart sedan hade vi håltimme. Drygt sådär mitt på morgonen och man tänker att man lika väl hade kunnat sova en timme extra istället...

Hade även fotografisk bild idag och framkallade min senaste film som jag fyllde igår. Dock gjorde jag misstaget att öppna luckan innan jag hade spolat tillbaka filmrullen (hahaha omg jag vet, hur lyckas man??!) Det visade sig iaf har klarat sig bra. De tre sista bilderna blev lite skadade men det var nog inga höjdar-bilder. xD höhö. Ja.. sedan hade vi samhällskunskapsprov och därefter slutade min dag. Skulle egentligen haft Svenska C men eftersom vi ska skriva ett reportage var det tänkt att vi skulle åka och göra det. Jag ska skriva om en grej i Odensjö så får vänta på skjuts dit, vilket nog blir i helgen. Kul kul =)

Skulle cykla hem men det regnade så hängde kvar lite med mattegänget och busade. Någon elaking hade snott mitt paraply så jag fick tillslut ändå bege mig ut i spöregnet. =(


Vem kunde tro att mitt hår var helt PLATT imorse? (De du Ida...)

 
O kolla bara mina skor. Från torra till blöta.. hahahaha.. =(


Fotat hos mormor + MPG med Anna

Åh det blev plötsligt tystad. :D Är chockad. För bara några minuter sedan var det värsta dunka-dunka festen utanför mitt fönster och bara allmänt kaos. Förberedde mig på en lång natt (det e ju inte första gången grannkillen har en urspårad fest) -.- men nu bara försvann alla, bara sådär pangbom! Haha okej inget mig emot! =)

Dagen har dels spenderats hos mormor. Hade endel fotouppgifter som passade bra där. Koncentrerade mig mest på att fota med rulle men kunde ju klart inte låta bli att ta en och annan simpel naturbild men min vanliga kära kamera.











Efter att jag (observera JAG) hade kört hem från mormor så messade Anna och frågade om jag ville kolla på film. Sure! Vi var för lata för att orka hyra någon (jag hyr för övrigt aldrig filmer så det kanske var mest jag som var för ”lat”) Det slutade med att vi kollade på Mysteriet på Greveholm. HAHA älska <3 Världens bästa julkalender och den är alltid ett måste varje år sådär på julen/hösten haha :D Kom halvvägs, de resterande 12 avsnitten tar vi imorgon! ;D


Grattis Ida!


Utställning snart klar/Orientering

Endel prov är gjorda och jobbet med utställningen börjar dra sig mot sitt slut. Ja vi fick faktiskt de sista timmarna på oss i onsdags och sen skulle det vara i stort sett klart för den ska troligvis gå i tryck på måndag. =) Det har varit kul, men stressigt och skönt att ha det ur världen snart x)

Idag har jag rensat lite i datorerna, uppdaterad back-up:er och så (Y) Slutade redan 13:40 efter att ha origenterat i Kronoskogen. Grr, okej origentring är faktiskt inte så farligt som det låter om det e fint väder... Påstår inte att det är kul på något sätt men veckans höjdpunkt var ju typ förra veckan, som egentligen var orienteringsveckan men det regnade och läraren bara "Ni behöver inte byta om för vi ska kolla på film och ha avslappning." IH. :)



Nämen nu ska jag käka nått och sen försöka få lite mer nytta gjord! =) Hörs.. imorn kanske!


Hinner inte komma på rubrik (;))

Känner mig galet stressad. Vet inte ens varför jag lägger ner tid på att blogga när jag har hundra andra saker jag bör priotitera? Tiden måste på riktigt verkligen gå snabbare nu än vad den gjorde för några år sedan för man hinner ju ingenting längre. Det är kaos i min hjärna, hjälp! Jag behöver ett höstlov!


På promenad med Anna i höstvädret

Anna föreslog gymmet med då kom jag istället med den brilljanta idéen att vi annars kunde gå ut och gå istället. Hahaha... =) Dock blev det inte mycket till promenad eftersom kameran hängde med mig ut i det fina höstvädret!


Sittandes på en bänk....


... fick vi plöstligt syn på en blodtörstig varg...


....Puuuh... den såg oss inte...


Vi gick och klättrade i träd :) !!! IH!


Haha ne omg seriöst... Ibland undrar jag vad folk tänker om oss... (A)



Nähä.. om man skulle ta och plugga lite istället för att hålla på med sånt här trams?!

101010


Fel som åkte ut



Svar: nej. Men Elin är fortfarande coolast.


101006

Skulle kunna somna vilken minut som helst, haha e sååå trött. Kanske för att jag nyss var och körde ett träningspass på gymmet? Kan vara därför. Ska aldrig mer träna på en kväll, det är ju helt översvämmat med folk ;S Annars har min dag varit bra =) Har jobbat med utställningen om jämlikhet större delen av skoldagen sedan hade jag en över 2 timmars håltimme. Tänkte gå hem med Anton skulle envisas med att låna min cykel och pappa som var hemma hade inte lagat någon god mat (vilket ibland kan vara en bra anledning till att gå hem xD)

Efter skolan blev det stan med Anna. Vi var på mössjackt men hittade ingen. Haha usch jag klär inte i mössa, letar varje år men hittar aldrig någon =( Vi gick även in på vår trafikskola en snabbis för att boka tid på teorikvällen som snart drar igång. Tyvärr visade det sig vara på 7 st tisdagar och Anna hade visst gitarrlektioner då så det får vänta till nästa år med teorikvällarna ser det ut som...

Två random bilder från dagen.





(Skrev egentligen detta inlägget igår men det verkar som blogg hade en strulig dag igår så skickar nu när jag ändå haft besvär att göra inlägget) xD

Skolfoto

Bläh vad tisdagar är stressiga. Tror jag hade.. ca 40 minuters lektionsfritt idag i skolan. Eller nah vi hade ju skolfoto med så det tog bort lite men annars så var det inte mkt rast. Ofta vi hade en makeup artist som sminkade oss innan vi blev fotade. Haha, udda, men det var ju kul =) Nästan alla valde att bli sminkade, killarna också. =P

En anledning till att det blev extra lite ledig tid var för att jag stannade kvar i fotolabbet på fotografisk bild när vi slutade. Var där hela min lunch och läraren visade massa coola funktioner och sätt som kunde förbättra bilderna. Shiet vad skoj. Fick även en 3200 ISO film som jag kunde fota på någon konsert om jag ville. Gu va kul =D kanske visar något resultat på någon bild imorgon eller på torsdag. Här kmr någon dålig mobilbild från skolfotograferingen.








Glosboken.se resultat




Det var inga lätta glosor det xD hahaha öh


:)


En inte helt klar i ordninggjort Emilia xP

Ähm nä nu ska jag gå ut på en liten promenad i höstvädret med Anna sedan blir det dessvärre plugg om det blir som jag tänkt mig x) 82 glosor till tisdag... PUh.


Lugn helg

Hejhopp! Fredag och helg! Den första helgen på riktigt länge jag inte har någonting planerat. Ja har faktiskt haft princip fullt upp varenda helg sedan skolan började.

25/9-26/9: Var hos Anton och firade mamma och hann även med en tur till Stockholm.
18/9-19/9: Sov hos Anton, var i Ullared och var på 2-årskalas.
11/9-12/9: Var hos Anton <3 :)
4/9-5/9: Var i Eskilstuna o träffade tvillingen <3 Haninge dagen efter med.
28/8-29/8: Hann med att åka till Löddeköpinge, Eksjö och Jönköping, Darin 3x.


Ja man kan säkert gå tillbaka ännu flera veckor jag haft massa saker för mig. Nu kommer en helg jag inte har någonting alls planerat. Känns helt konstigt men sånna helger behövs också ibland. Hade gärna åkt till Anton men tyvärr suger busstiderna så det blir nog inget med det. :( Aja vi får se vad som händer, hittar väl säkert på något tillslut ändå. Nu ska jag se hur det gick i Idol. Tycker de flesta var väldigt bra ikväll men heja Elin, Sassa och Daniel :) !!


RSS 2.0