Stockholmsresan!

Tjaa. Nu tänkte jag ta mig i kragen och berätta lite om Stockholmsresan!
Tar det i bilder lite kort och gott:


Resan blev uppskjuten för tåget från Nässjö var för senat. (Det blev Nässjö istället för Alvesta då vi var ute så sent med biljetter att alla med hyfsade priser var slut från Alvesta.) Vi fick ett mail om förseningen, som tillslut uppsteg i 2,5 timmar, innan vi skulle åka. Ändå hade vi bra mycket tid att spendera i Nässjö när vi väl var framme. Passade då på att äta lunch och det enda som hade öppet var pizzeriorna. :P


Hela tiden flyttades tiden fram på skärmarna. Fett seeeegt. Och stan var ju inte öppen för det var söndag. Otur. men men, 13.55 rullade det in på perrongen!


Väl framme i Stockholm checkade vi in på Hotell Sergel Plaza. Tågförseningen gjorde att det var hög tid att byta om direkt typ, så det gjorde vi.


SÅHÄR stiliga blev vi tillsist! ;D


Med lite hjälp av en schysst man (haha som råkade höra vår tveksamhet när det gällde att hoppa av spårvagnen) kom vi fram till BB-huset. Vi fick våra VIP-armband där drinkar och entré till Café Opera ingick. Vi fick även BB-dollar att handla för i VIP-tälten, men sparade dom som ett minne istället. Haha xD


Under halva programmet höll vi oss inne i VIP-tältet, där tak fanns. När det sedan blev uppehåll letade vi oss ut och kom närmre allt.


Hejade på Hanna J och skänkte henne till och med en röst. :)


Hanna J och Amandus blev de två sista kvar i huset - helt rätt enligt mig och Simon.


Direkt efter programmet skyndade vi oss sedan till bussarna som tog oss och de andra VIP-gästerna till Café Opera. På grund av brist på sittplatser, både på inspelningen och där blev vi sjukt trötta i våra klena ryggar. Jag hade inte heller räknat med att stå i fem timmar i streck och därför valt klackar. Haha, sömnen lockade så vi inväntade inte ens deltagarna. Men ah, vi hann se många från fjolårets säsong och kände oss nöjda med att bara fått se stället. Det var fett!


Efter att ha fått värsta skönhetssömnen i Scandics otroligt goa sängar käkade vi en utsökt hotellfrukost. Mmm!


Sedan blev det shopping hela dagen lång. Jag hittade balsmycken (WOHO!) och Simon sina röda byxor - båda sakerna vi haft som mål att hitta. Utöver detta en hel del annat, iallafall Simon. Så ja, efter en asnajs dag på stan bar det av hemåt till lilla Ljungby igen... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0