Trelleborg

På morgonen nästa dag bar det av till Trelleborg, längst ner i Sverige. Vi tog bussen till Alvesta, sedan tåget till Malmö och från Malmö bussen till Trelleborg, haha :D Det var jag, Idis, Madde, Lina och Sandra. :) De hade alla sovit hos mig, även Marika och hennes kompis Hanna.
Bild från frukosten. XD




Väl framme i Trelleborg vandrade vi till scenen. I parken gick det massa hönor och tuppar och massa andra konstiga fåglar xD Det var underhållning på scenen hela dagen. Det fanns inte heller några kravallstaket så vi ansåg det skulle vara onödig att börja köa. Vi gick till vandrahemmet, eller vad man ska kalla det xD där Madde, Lina och Sandra skulle sova. De lämnade sina väskor och sånt. Vi gick vidare för att hitta ett ställe att äta på och hamnade på en pizzeria, helt öde.

 
 
 

Efter maten träffade vi Isabell och hennes kompis. Vi kollade på Doris och Knäckebröderna (haha) xD vilket var populärt bland småbarnen. Efteråt skulle de signera och alla barnen försvann och ravallstaketen byggdes upp och vi, då tog vi plats. :D Det var en kall väntan tills jag kom på den briljanta idéen att vi kunde ta på oss våra regnponchos för att skydda oss mot vinden, haha! Så vi bara satt där och stack ut ur mängden. Nöjt av köandet för det skulle antagligen vara det sista på länge. Sen kom "Three" ? och uppträdde. Trillingar som var exakta kopior av varandra, typ läskigt. x)

 
 

Sen var det dags för Darin, sista gången den här sommaren. Grym konsert, alltid! Vi körde dansen till Runaway och han såg den och log. Härligt, haha :D Efter konserten gick vi bak scenen men där var typ hundra pers så vi tänkte dra, men med tanke på att vi inte visste när vi skulle få se honom nästa gång stannade vi kvar. Han kom ut och signerade lite, men vi stod bara och tittade på. Signeringen avbröts och vakterna sa hejdå för att folket skulle börja gå och sen sa de att han hade åkt ett annat håll. Bra trick men det funkar inte på oss. Tss, vi stod kvar och han kom ut igen, med vakterna runt sig. Vi gick inte fram utan bara lät honom gå. Så satt han där i bilen, han tog upp och kollade sin mobil, och då lyste det så man såg honom där i mörkret. Bilen rullade sakta bort där i mörkret och där stod vi ensama kvar. HAHA asså okej jag skojar, helt dramatiskt xD Men det var faktiskt sorligt. Vi vet ju inte när nästa gång vi fans träffas blir heller. Det enda vi vet nu är att Darins skiva ska släppas i Franrike snart, och det är ju nice :)
Lite bilder från konserten.


















































Kommentarer
Postat av: Stéphanie

Jättefina blider! :DDDDD Love them! ♥

2009-08-30 @ 18:09:43
URL: http://franskastephanie.blogg.se/
Postat av: Idis

*på morgonen samma dag

2009-08-30 @ 20:25:37
URL: http://spolen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Bilderna är obeskrivligt fina, Emilia :D <3

2009-09-01 @ 19:29:43
URL: http://sisssis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0