ÅRSDAGEN!

När jag ändå är i farten och försöker snappa upp vad som har hänt sedan sist kan jag ju också passa på att berätta om min och Simons årsdag! 13/10 vare!
 
Vi hade sedan länge bestämt att vi skulle hitta på något i Växjö. Anledningen till det var att jag egentligen hade halvdag i skolan på vår dag (fy, vad dåligt och delvis därför jag hoppade av. SKOJA, haha.) Nej, men även fast jag hoppade av tänkte vi att vi ändå kunde ha kvar Växjö i planerna. Så, vi åkte och badade på äventyrsbadet. Fick sån Turkietnostalgi och bara kände badbehovet så varför inte? ;) Det var ju mys och lite bubbelbad för våra kassa ryggar gjorde succé!
 
Efter badet åkte vi till Samarkand och shoppade lite. Jag köpte lite nytt smink och Simon blev en skinnjacka rikare. Hungern smög sig snart fram och vi lämnade köpcentret. Vi brukar alltid äta bakad potatis när vi är där, men på vår årsdag kände vi att vi ville lyxa till det lite så vi åkte in till stan för att leta upp en fin restaurang. Lyckades jättesnabbt. Tog första bästa men den såg asfin ut och vi ångrade inte vårt val.
 
Sicken mysig jacka/kofta jag också hittade. Som ett lamm! Haha, men köpte inte den...
 
Mmm, supersmarrigt! Vi tog samma rätt, och det kändes helt rätt! ;)
 
"Ska jag köra hem, så slipper du köra i mörker?" undrade Simon, innan han fortsatte: "Eller vi kanske ska checka in på ett rum och stanna över natten?" Tror han skojade, men det gjorde inte jag för det var ju min present till oss! Haha!
 
 
 
 

 
 
 HILMA BRA HELG! <3

Tillbaka till skolbänken en snabbis... och lika snabbt därifrån!

Känns ju helt sent att ta upp det nu, men varför inte? Så jag inte inte glömmer bort hur det var. Hm. Jo, jag påbörjade en kurs på Linnéuniversitetet i Växjö. Fotografik. När jag läste om den och sökte in tyckte jag det lät mycket som att man jobbade med analoga bilder, vilket jag gjorde massa under gymnasiet och gärna hade fortsatt med. Innan man kom dit så var det massa att testa på, och det var tekniker man höll på med innan kamerans tid, så typ sådär några hundra år tillbaka i tiden. Typ rista in motiv i linoleumplattor och skära in motiv i koppar. Kände att det inte riktigt var min grej och jag fick så ont i nacken av att sitta still så mycket och hålla på med sånt pill. (A)

Fick också intrycket av att man inte fick hålla på så mycket med fotandet som jag hade önskat. I kursavgiften ingick EN filmrulle och lärarna var väldigt tydliga med att vi inte fick slösa på pappret, utan målet var att ta fram EN bild. Hmm. Jaja, jag var där tre gånger och det är möjligt att det hade blivit roligare, men det kändes mer jobbigt än roligt. Tror inte man har så stort nytta av historik heller. (haha, *anti historia*) Hänt har hänt och nu lever vi vidare. TYP!

 
Första lektionen. Klippa, klistra, kopiera, förstora och diskutera.

Andra lektionen. Rista, rista och rista.

Tredje lektionen. Måla, trycka, måla, trycka.

LAST TRY!

Slutade jag blogga eller vad hände? Gah. Endel av mig typ orkar inte hålla på med bloggen längre, men det är ju så kuuuul att ha. Asägt att kunna titta tillbaka när man undrar något. Gör ett sista försök att försöka komma igång!
 
Just nu har jag det ganska chill. Skolan, som jag började på, haha tror inte ens jag har nämt det här? Skitsamma, för jag hoppade ändå av den. Kanske kan göra om inlägg om det sen dårå. Haha. Annars är jag väl arbetssökande. Hoppar in på Smålänningen lite då och då vilket är najs! Ska jobba helgen, fast vad som händer då vet jag ännu inte.
 
Håller annars på rätt mycket och pysslar är hemma. Tävlar på så gott jag kan och har även köpt gymkort igen, årskort så nu kör vi! Hjälper mycket att Simon har gjort detsamma så jag äntligen har någon att träna med igen. Blir så mycket enklare ju. Och en tråkig bild på detta som bevis:
 
 
 EN TIMME SENARE: ÅH, nu har jag fyllt på med inlägg både före och efter detta inlägget. Vad fint va!

BUHU...


Födelsedagstips till mammor

 Baka en dubbel sats, alternativt enkel sats, kanelbullar. Grädda dem perfekt och städa iordning i köket kliniskt rent (ups, det hann jag visst aldrig) (A) Men hon blev garanterat glad för bullarna!
 
 
Jag skulle sticka iväg och jobba innan min mamma skulle komma hem, så jag fotade mig med bullarna och skrev ut ett kort. Der gick också hem, även om hon ändå hann komma hem innan jag stack, men lite kul sådär! :D Så, gå och baka med er! =) Funkar säkert även som julklapp, fast kör på lussebullar istället, eller nej, gör inte det för lussebullar vill man väl äta innan julen? Haha... åhå.
 

Lilla Ludde läser


.

. (så, nu har jag uppdaterat!)

RSS 2.0