Stolt fotograf!



Tyckte ni den var fin? Det tyckte jag, och uppenbarligen Daniel mää :D

 


 

 

18 timmar senare om samma bild... :)

 


Daniel i Uddevalla

Yäää nu är jag hemma efter en heldag.. i Uddevalla tänkte jag säga, men inte riktigt. Var där i ca 3 timmar och resan dit var lika lång - och då bara på ett håll och från Halmstad dessutom. Men hallå jag klagar inte för det var så värt det! Ångrar inte en sekund att jag åkte. Ska sammanfatta dagen lite nu tänkte jag.

Tåget kom fram 12 ganska exakt. Klockan 13 skulle Daniel börja spela. Visst att det bara var 600 m till Museiparken, där han skulle vara. Lyckades ändå gå lite vilse men med lite hjälp på traven fann vi ändå hyfsat snabbt rätt ställe. Hann inte så mycket mer än att lösa biljetter och gå in och sätta oss på en bänk förrän självaste Daniel själv anlände. Han bara satte sig jämte scenen och satt där.. öhh fett länge. Övervägde om jag skulle gå fram eller inte men avstod. Det var så högt ljud från de andra som uppträdde så man kunde typ inte kommunicera utan att skriva "VAA?" efter varje mening. xP


Kan ni se honom? ;)











Rätt fin eller? :) Han spelade typ.. ah nästan en halvtimme. Sen gick han bara runt där inne. Signerade till ett litet barn (se nedan) haha ah och sen gick ett gäng tjejer fram så jag gled med! Fick min efterlängtade kram x) Fortfarande faschinerad över hur gott han luktade.



Frågade tillslut om jag fick ta en bild med honom. Då kollade han på klockan och typ suckade lite och verkade typ fundera men sen ba fattade jag att han drev och såklart fick jag det! Wiii. "Hur ska jag se ut? Ska jag se arg ut? Eller rolig?" "Du kan väl se.. glad ut?" xD Han frågade om han fick se bilden sen och det fick han ju. Den hade blivit lite mörk eftersom solen varit riktad fel så det blev helt mottljus så han tyckte vi skulle ta en ny och jag typ
"OKEJ :D"


Motljusbilden. Var värre i kameran, fast ah, kunde ju redigera den mycket mycket bättre med :D


Nya bilden. Tack Sofia som tog bilderna :D

Efter jag hade tagit bilden passade jag på att presentera mig som "DVD-Emilia". Haha nämen, ah för er som missat gjorde jag ett par DVD:er och skickade till honom på posten i början av året. Han hade efterlyst någon som ville ta på sig jobbet och spara alla klipp från hans tid i Idol och lite annat och tyckte det lät som ett perfekt jobb för mig som hade sportlov och inte hade något (annat) vettigt för mig. x) Han blev iallafall sjukt nöjd med resultatet och tillägnade mig värsta blogginlägget, Wie. Stör mig att jag inte minns exakt vad han sa men han frågade typ "Va, ere du? :D" O så bara gav han mig värsta mysigaste kramen och sa typ att det var skoj att ses och han var väldigt glad för dem. Hm :D Frågade om han inte hade nått nytt jobb till mig och han ba "Skriva låtar?" Haha skulle inte tro det. Tyvärr. ;)


Sen vare flera som ville ta bilder. Passade med på att fota dem med vet inte om det är okej om jag lägger ut dom. Kan ju dock lägga ut denna. HAHA hur kul?!


O denna för det fick jag lov att göra :D ;)


Skosignering!




Sen skulle han gå och käka men först blev det hejdå kramar till hela bunten. O när vi kramades sa han återligen nått om DVD:erna som jag inte heller kan minnas exakt. Åh vad sur jag blir. Men det var massa positivt! :D


Ah, sen hamnade jag på Donken med dessa filurer. Sofia, Anna och Sara. Andra små Danielfantaster, mycket trevligt!

Hemresan ska vi inte ens tala om. HAHA, glöm att jag ens sa något. ;)

Tåget bokat! Läggdax nu!

Häj idag har jag inte gjort nånting. Hahaha, nämen hinner faktiskt inte skriva värsta inlägget för tänkte sova snarast möjligast. Bokade just tåg till Uddevalla. Det blir mami som resesällskap tillslut. Hihi. x) Tåget avgår 9.02 från Halmstad alltså måste jag gå upp typ 6 imorn. Funderar på hur jag redan ska kunna somna. Alfred har dessutom tagit hit massa killkompisar som sitter och spelar Fia i köket och det gör ju inte saken lättare. MÄHÄ.


Hahaha! :D


Daniel news

Haha öhm. Nämen den vänstra var alldeles nyss och den högra var ett par dar sen.
OCH IMORGON (30:e) SKA JAG SE HONOM :)
SÅ, nu är ni uppdaterade angående Danielnyheter. Skönt va? ;D

 

O ja för er som inte märkt det lider jag av någonslags "ramsjukdom." Kan inte ens lägga upp sånna här bilder utan en svart ram. Svarta ramar in my heart! :)


Idag har jag:

Haha, kör en sån där idag igen. Det var kul.

 

 

Jobbat min sista dag på ett tag. Kommer sakna denna skylten väldigt mycket. xD

 

Hämtat mitt nya pass. Utlandet snart? I hope so!



Hälsat på Malin och Grynet på jobbet. Haha <3



Fyllt i lite obligatoriska frågor från Rekryteringsmyndigheten. (HAHAHA, alla som inte har gjort det - ni har nått att se fram emot. Det var kul. Eller?)


Vinnaren av Lumenesmink - Omgång 3!

Den som hade turen med sig och vann sista omgången, är MALIN! :) Grattis!


Idag har jag:

1. Varit ute

2. Klappat Alice

3. Fotat lite fina blommor

4. Skrattat åt Alicia som busat med pappa  

5. Faschinerats av hur mycket plomon vi verkar få i år

6. Lyssnat på Anton som skött sig helt utmärkt på jobbet utan mig

 


Jobba eller vara ledig? Hmmm..

Tudiiluu. :) Sitter och överväger om jag ska jobba eller vara ledig imorgon. Har bara 4,5 timmar kvar att jobba denna veckan. På ett sätt vill man ju få det gjort men eftersom det är det sista jag ska jobba på typ tre veckor kan man ju unna sig en ledig dag innan dess. x) Hehe.. men ah, tror jag blir ledig ändå, ser ut som att det blir fint väder imorn och det gillas. Är helt faschinerad över hur fort de tre veckorna på radion gått. Okej, jag har ju 15 timmar kvar att jobba på Ljungbydagarna som är i mitten av augusti, men ändå. Det har faktiskt varit skoj. Mhihi. :) Dock erkänner jag att jag ändå föredrar att kommunicera via skrift. HAHA :D




Vinn Lumenesmink - Omgång 3!

Nu har jag lottat fram andra omgångens vinnare av Lumenesminket. Grattis Deniz! Maila mig ([email protected]) din adress så jag kan skicka produkterna. :) Nu kör vi gång med den sista omgången. Det är en grön eyeliner samt en grön kajalpenna. Låter det lockande så ere bara att kommentera detta inlägg så är ni med i utlottningen. Vinnaren drar jag på onsdag kväll. :)


Fredag - söndag

TJO! :D I´m back! Haha, nämen kom hem från Halmstad igårkväll men vårt nät har inte fungerat och det gör det fortfarande inte men nu stod vi inte ut mer så aktiverade vårt trådlösa en månad. Kan vara bra för Alfred ska snart resa bort med pappa en vecka och hur klarar vi oss då? Våra elektronikprylar kommer typ gå under. Mehehe. Denna dagen har verkligen bara susat förbi. Jag och mamma fick en liten impuls och åkte till Ikea i morse. :) Sen när vi kom hem bakade vi egna pizzor allihopa. Tänkte bege oss till Kronoskogen nu för lite motion men det regnar värsta så vi skippar nog det. Haha.. :P Gör så här att jag kastar in lite random bilder från de senaste dagarna.


Jag på jobbet i fredags. Ser helt deprimerad ut men det är jag inte. Trivs ju! :)


Har återgått till fransk manikyr nu igen. Få se hur länge det varar denna gången... ;)


I Skummeslöv på Maddes kalas i fredags =)


Shoppade i Halmstad i lördags. Eller vadå jag hittade ju typ ingenting. Ångrar nästan bara att jag inte köpte denna snygga mysiga tröjan från Esprit.


Köpte iallafall den lilla jackan där. Halva priset! O även korta mjukisbyxor från Cubus.


O skor. Två par för 200 kr. Hur najs?


Ikea


Pizzabak!

. (Kom inte på något bättre)

Tänkte sammanfatta min dag men har i stort sett jobbat hela dagen så det e la inte så kul att läsa om. Imorn blire samma sak men sen ska jag direkt till Skummeslöv för att fira mammas kusin Madde som fyller år. =) Stannar i Halmstad sen med så kanske inte kommer vara så aktiv på bloggen de närmsta dygnen. :P Gillar verkligen inte att mobilblogga, det blir ju så fult. x) Hehehe okej uppdaterade nu iallafall, men nu ska jag sova för imorn ska jag GÅ till jobbet så blir att gå upp tidigare + måste packa kom jag nyss på. Dålig planering. Jaja.

Bild på Alicia och Annie som av en slump klätt sig i likadan tröja igår, utan att ens veta om att den andre hade lika dan. Haha, tyckte det var värt att föreviga! x)


Vinn Lumenesmink - Omgång 2!

Har nu lottat vinnaren av första omgången. GRATTIS Marika!

Maila mig din adress så jag kan skicka sminket! :D

 

Kör igång andra omgången nu. Samma regler som förra gången. Allt du behöver göra är att kommentera detta inlägg med att du är med och tävlar. Vinnaren drar jag på söndag kväll! :D

 

Ett nagellack, ett ögonbrynsvax och ett läppglans! :)


Endless Darin summers - Memories

Ah.. för ett år sedan satt jag i Storebro (Vimmerby) och kollade på Darin nuu. Det var en awesome dag och ah.. hela förra sommaren var ju helt underbar på så sätt. Saknar allt så himla mycket så klippte ihop en liten mix med fina sommarminnen med min favorit. Titta och njut!


Vinn Lumenesmink - Omgång 1!

Tjoo alla glada! Som ni kanske vet är jag lite utav en tävlingsnörd (det fick t.o.m en ny kategori nu) och många föreslog att jag borde dra igång en egen tävling här på bloggen. OKAJ det skall bli :D Tävlar ut lite smink från Lumene som jag komiskt nog ha vunnit men inte vill ha. HAHA, men alltså, allt är såklart nytt/oanvänt och jag tänkte att vi kör i 3 omgångar för att 3 ska få bli glada istället för bara en. Hehe. Den första omgången börjar NU och det är en lila kajal och en blå eyeliner som står på spel. Ni har fram till torsdag kväll på er att kommentera detta inlägg med att ni är med och tävlar innan jag sen lottar ut en vinnare.



Påtal om tävlingar, jag ligger på gränsen att komma i topp hundra i en tävling på svenska spel. 10 av de i topp hundra vinner en kamera som jag gärna skulle vilja haa. Så ni får gärna slänga in en röst på mina två bilder, som ser ut såhär. Klicka på bilderna för att "GILLA"


Mysko väder

Kolla vilket fult väder det var när jag cyklade hem nyss.


Gråa moln och relativt regnigt/stekande sol.


Tur man hade både paraply och solglasögon (Y)

Röd tråd är viktigt ju!

Tjo! Idag vare jobb igen. :) Denna dagen var typ askul så hela dagen bara flög iväg. Sitter här bara och känner mig lite deprimerad för jag glömde min ring där. Ni vet, har ALLTID en ring på högerhanden. Den kommer från en leksaksautomat från Cypern och fick den där jag var typ 6 år, skojar inte. Men jao. Det är den bästa ringen någonsin så hoppas den ligger kvar där imorgon när jag kommer. ANNARS :'( hehe... Ja, annars åker jag typ och köper en ny (good look) men jag och Anna funderar på att ta en restresa till Cypern snart. Problemet är att det finns ju typ inga restresor? Sveriges väder suger så pass mycket att ALLA vill fly ur landet. Förstårligt.

Ok, tillbaka till jobbet för att förklara min rubik. Dock fick jag väl till det rätt bra med röd tråd där ovan? HEHE. Jag jobbade iallafall själv med Anton idag och vi kämpar alltid för att ha en röd tråd igenom allt. Eller mest JAG då. (A) Så spelade vi Bruno Mars, sen ba Dead by April. Mars, April.. Sen ba skämtade jag om att vi skulle ta "Juni, juli, augusti" med Gyllene tider så bara gjorde vi det. SEN BA kom jag på den briljanta idéen att vi kunde ta något med Sepember. HAHA SÅ KLOCKRENT! Skrattade så jag fick torka tårarna med hjälp av fläkten:



Okej.. normalt. Nu har jag ätit pannkakor och tänkte snart bege mig till gymmet för ett litet träningspass con Anna. :) Va ett tag sen, asså jag ska snart börja gymma oftare, lovar! :) ...

Alla tjejers dröm

Hehehehe igår fick jag och Anna vårt smink som vi vann i Lumenes tävling :D Smink värde 3000 kr. Allt låg inpackat i små söta paket. Va som julafton och öppna allt :D Totalt var det 48 produkter. Över förväntan ju! Hade trott.. 20-30. =)

2 mascaror, 14 nagellack, 4 ögonskuggor med 3 olika färger i varje, 2 rouge, 2 eyeliners, 1 ögonbryns penna, 4 kajal, 6 läppglans, 3 läppstift, 2 ansiktscremer, 3 puder/foundation, 1 ögongel (?), 1 ögonbrynsvax (?), 1 eyeshadow primer, 2 nått for dark under-eye circles x)

Satt länge och delade upp allt. Annas kille satt och kollade på. HAHA... typ "ah.. är ni inte klara snart..? >.<" Så tjejiga vi kände oss ;D



Ih


Ih igen


Några timmar senare.. uppdelat såhär. Min hög till vänster, Annas till höger ;D


Detta e mittenhögen.. eller "vill inte ha" - högen! Haha... Nån som vill ha nått?! x) Vet inte vad vi ska göra med det... xP

Dubbelmiss x2

Och nu missar jag inte bara mina små älsklingar (Frida och Daniel <3) ;) en dag utan TVÅÅÅÅÅÅÅ.. asså orka... Varför är jag inte där? :/


Därför borde jag åka till Trollhättan imorgon...

1. Min lilla tvilling befinner sig i Smögen (bara en timme därifrån, annars håller hon ju till i Kiruna)
2. Daniel Norberg spelar där, 45 min!
3. Det är Rix Fm festivalen, hur kul?!
4. Det är Fallens dagar där så massa annat skojsigt i stan.
5. SJ har halva priset i klass 1, vilket innebär att jag skulle TJÄNA på att åka i första klass!
6. Buss och tåg går vid bra tider och bra priser!
7. Jag kan stanna i stugan i Halmstad för sen är det helg och inget jobb ellernått..
8. Vi är fyra som jobbar imorn, lite överflödigt och jag kan säkert vara ledig utan problem.
9. JAG VILL!
10. JAG BORDE!

Det enda som hindrar mig är kort varsal... fuisabgbuasibguo :'( Vad gör man..?

<3 Darin xD


"Back from my vacation now, time to hit the studio :)"

Ännu en dag på jobbet

Tju! :) Hade sovmorgon idag men är ändå fett trött. Eller jag börjar 10 annars, lite sovmorgon där med ju. Hehe. Drog till stan något tidigare för att fixa ett nytt pass. Jag och Anna tänkte boka en restresa och dra till något stekigt land i början av augusti. :D Wääj. 

Ah, sen började jag iallafall jobba 12.30, vilket innebär en halvtimme innan sändning men det var först ett par minuter det bestämdes att jag och Anton skulle sitta i "kontrollrummet" och styra allt. HAHA ah.. Några misstag här och där men vi kommer bli bättre sen, eller? xD Strax efter 16 drog vi ner till Harrys och sände därifrån på kvällen. Helt mycket svårare för sändningen låg ca 20 sekunder efter det vi sa och man kunde inte höra allt på samma sätt som annars. Hmm...







Nehep, nu ska jag ta igen lite läsning av bloggar och annat sånt jag missat under dagen typ. =) Hörs imorn!


Men vaaaaa?



ÅHÅHÅHÅ. Gissa vem som blev smått deprimerad av att kolla toppnyheterna på Facebook. Liksom här sitter jag och kollar tåg, ena dagen till Uddevalla, nästa till Trollhättan och lite då och då till Grundsund för att jag vill se den där killen så gärna och han håller mest till där uppe norr om Göteborg. SÅ BA E HAN I HALMSTAD NU UTAN FÖRVARNING. =( Okej jag tröstar mig med att det kanske inte ens var något gig, utan typ bara privat. Han har visst vänner där och så. Dessutom hade det ju varit lite knepigt att ta sig dit mitt i veckan med jobb och födelsedagskalas idag med. MEN ÄNDÅ. (A)


Grattis Alicia!


Första jobbdagen avklarad!

Då var första jobbdagen avklarad, bara 14 kvar och hur fort går inte det? =) Tycker faktiskt denna dagen gick förvånatsvärt fort. Var dock lite nervös när jag skulle prata men det är väl mänskligt och det går nog över när man kommer in i det. De som lyssnat sa att det inte hördes så det var ju bra!  O jag jobbar alltså inte själv utan med Anton, Hanna och Madde, tre klasskompisar! Mehe. Nä nu ska jag snart sova. Blir att gå upp lite tidigare imorn för lillan fyller år så vi ska ju sjunga och henne och så på morgonen. God natt!


Hehe.. jaa.. tänkte inte på att ta så mycket bilder, men såhär ser det ut där vi håller till.


Jobb 2morrow

Har bara degat hemma hela dagen idag. Det är nämligen min sista lediga dag innan jag börjar jobba. Råkade just komma på att jag inte vet när jag börjar (Y) haha.. får försöka ta reda på det nu kanske?! Hur som helst ska jag jobba på Ljungby närradio. Prata och spela musik i direktsänd radio, mehe... Wish me luck så kanske vi hörs på 95,8 MHz imorgon! Nu ska jag käka nått litet sen ut och gå med mami o papi. x) Baj baj!


Solsällskap


Tjejkvällen

Tjuu. Har knappt hunnit märka att dagen har börjat, så ba är den slut snart. Eller okej, kanske inte snart, men kan inte fatta att klockan redan är halv 6 x) Anna sov över och vi tog en lång sovmorgon för det blev lite sent igår, hehe. Det var awesome iallafall. Bildbomb dårå:



































Till de två sista bilderna vill jag bara tillägga följande.
1. Observera Mange :D
2. Allting har en naturlig förklaring - Det var en en äcklig insekt vid lampan


Fågelattack!


Kolla vad jag hann snappa upp på bild! Världens fågelattack på våra grannars tomt. Märkte det för att först var de hos oss. Haha, asså det var helt galet de bara flög så asmycket. Det var typ läskigt. Tänkte bara säg det. HA!

Ready for tjejkväll!

Familjen har stuckit till Halmstad, huset är städat, mat och massa snacks är inhandlat och jag är redo för en awesome kväll med mina favorittjejer! :D Mhihi. Det blir en trevlig efterlängat tjejkväll i samband med att jag fyllde 18 nyligen. :D Skojigt värre! Hörs sen, eller kanske imorgon.


Anna ställde upp som inhandlingshjälpare (ouppfunnet ord?) här om dagen!


;D


O jag handlade sen det sista idag. Haha

Kärlek ;)


Den ultimata sommarlooken by Anna o Emilia

Vaknade för typ en halvtimme sen, var fett trött, så trött att jag inte ens orkade kolla klockan. Och då är jag trött för annars är det lite av en tvångstanke att jag måste veta vad klockan är när jag vaknar. "Pling" så fick jag ett sms och beslutade mig då för att ta en titt på klockan och smset. Det var från Anni "Ni har vunnit!" NAAJS. Det var alltså en tävling på Lumene där man skulle sminka sig i den "Ulitmata Sommarlooken." Priset var smink värde 3000 kr och det är ju inte helt fel? Inte ens om man delar på det?! :D Efter mitt tandläkarbesök förra veckan cyklade jag och införskaffade lite smink från Lumene och sen kom Anna över och vi fixade oss fina och gick ut och fotade. Here's the winning picture:



Asgrym bild tycker jag allt! :D O stort TACK till er alla som hjälpte oss lite på traven genom att Gilla bilden! Kan ju visa lite av de andra bilderna vi tog me då.









Funderar på att göra en ny kategori till sånt här. xD näh. Få se.

Pärla på tanden

Igår fick Alicia en för tidigt födelsedagspresent av mormors syster Gun som är tandsköterska (?) =) Ett tandsmycke! Jag va med som "stöd." hahaha... Jag fick faktiskt också mitt i hennes ålder (ofta jag bara var 9-10 och den har suttit i 7-8 år?) Men jo, kollade skolfotona.

 


Någon som inte ser min design såhär?


Jag får fortfarande upp min gamla ibland, helt sär. Tror det beror på vilken webbläsare man använder. Eller? :P haha..

HAHA dagens skämt!

Alicia hade problem med sin mobil, verkade typ som om ingen kunde ringa till henne.

Mamma: Men har någon ringt till dig på sistone?
Alicia: Jaa
Mamma: Vem?
Alicia: Jag vet inte. Det var någon som frågade om Peter var där..
Mamma: Jaha, vad sa du då?
Alicia: Att han inte var det, så frågade han om han kunde ringa imorgon igen.
Mamma: Jaha, vad sa du då då?
Alicia: Att han kunde det...

HAHAHA.. har skrattat aslänge nu så tänkte att det kunde vara värt att uppdatera bloggen till och med! Så himla kul, och ja nu ska jag börja uppdatera bättre igen :)

Testbloggar

Testbloggar från mobilen så bli inte arga om det ser fult ut. ;) På hemväg nu. Dagen har varit toppen, kan inte klaga på nått! Här är en rolig bild från spegelhuset x) :



(Vad fail det blev. Gjorde om på datorn)

RSS 2.0