HOHO finns det några snälla barn?

Sovmorgon. Sov längre idag än vad jag gjorde på hela helgen. =) Hade textkommunikation och sedan skulle vi intervjua ettorna. Dock var Allen, som jag skulle intervjua var inte där, så det får bli en annan dag. Tur då att jag kunde va med Bella och hjälpa henne. :) Efter detta slutade jag. Älska måndagar!! :) Imorn blir det annat bara alla"vanliga" ämnen. :P Hörde någon som sa gymmet oxå. Hm. Jao nu ska jag snart gå och lägga mig. Glömde visst lägga ut denna vackra bilden från helgen. HAHA Media Markt hade mellandagsrea (?) så ba kom värsta tomten där. Passande. HAHA :D


29/8 Jönköping

Sist men inte minst (jo minst) hahaha näh men idag åkte vi åter igen uppåt i landet och hamnade i Jönköping. Kanske inte smartaste att ha en signering kl. 11 på en söndagmorgon i en Elbutik som ligger helt.. för sig själv och dessutom skriva att han kommer kl. 12 på hemsidan och sen kommer han 11. Jag menar, hur mkt folk kan man begära? xD HEHE. Okej det var faktiskt helt okej ändå, jämförde med Center Syd och där var det ju verkligen MEGAMYCKET! Darin var typ.. "morgontrött i rösten" (HAHAHA jag råkade iaf påstå det på signeringen) Näh men det var röstproblem som gjorde att han valde att bara köra Microphone :P




Eftersom han bara körde en låt blir det bara en bild.


Vimmerby-fansen var ÅTER IGEN på plats.




Alicia var också med!





Haha ja vad mer? Vi pratade lite om Eksjö igår och han signerade en skiva till min mormor och till en som inte vet om det ännu o jag fick ännu en till i samlingen =) thihi.


28/8 Eksjö Stadsfest

Efter signeringen i Center syd åkte vi då som sagt med Idas faster till Lund och tog därifrån tåget till Nässjö där mamma mötte upp oss med bil och körde de sista lilla biten till Eksjö. :) Vi hittade verkligen en parkering bara PRECIS över gatan till insläppet som vi ändå inte hittade för det framgick verkligen inte och folk som jobbade där visste knappt hur man kom dit. Tillslut (efter många rundor fram och tillbaka) kom vi in! Hahahaa!



Dock pågick något tråkigt oljud på scenen så vi drog ut en sväng igen. NEH just det först köpte vi korv med bröd. HAHAH OMG BLÄÄÄ det var inte korv det var typ kattmat.. mår illa fast jag inte ens åt. Räckte att kolla på den och sen ba NEJ TACK... Det var fett kallt så vi gick och satte oss i bilen för det var typ 2 timmar kvar till Darin. Satt och studerade coola ungdomar på gatan, lol så mesiga men dom trodde typ dom ägde hela världen.



När det var.. jao knappt en timme innan Darin skulle göra entré på scenen så ställde vi oss där. Tyvärr flyttade inte alla på sig när dom som spelade innan hade spelat färdigt så vi hamnade en bit bak. Massa äckliga fulla människor trängde sig hit och dit och det var.. inte kul. Hehehehe. Massa killar var där och spelade coola och trängde sig fram och sa att "näh Darin ska vi inte se.. vi ska bara hälsa på våra kompisar här" Ganska kul att se dom under konserten. Självklart stod dom kvar, hoppade och sjöng med och diggade som bara den. =P Lixom hela publiken, omg vilket drag det var där.. typ längst fram. Folk blev utlyfta och trycket var enormt, helt hysteriskt. Det var inte lätt att fota kan jag lova men vill man så kan man.. någolunda iaf.











Ska även försöka klippa ihop en mix från denna fantastiska konsert, men det blir ett senare projekt :P Fler bilder finner ni på Darins facebook!


28/8 Löddeköpinge

Igår morse åkte jag ner till Lund där jag och Ida tajmat våra tåg så vi skulle mötas där efter jag bara varit där i typ 5 min. Från Lund åkte vi till.. någonstans och bytte till en buss som sedan tog oss direkt till Center Syd. 



Bara efter ett par steg in i köpcentret i Löddeköpinge såg vi scenen som var i full gång att fixas med. En av ljudkillarna kändes bekant. Han hade jobbat på Flashbacksigneringarna också och brukade alltid hålla på och skratta åt mig och Ida för vi var på endel. HAHA och nu ba "SHIET har ni inte tröttnat ännu?" :S Ska ni till Eksjö ikväll med då kanske?" Haha det roliga var ju att vi skulle det också.. jaoo. (A)

Isabell och hennes syrra kom förbi :D Vi satte oss och fördrev tiden med att snacka och käka :D Trevligt trevligt! Tillslut var det bara.. 20 ? minuter kvar till Darin skulle komma så då drog vi till scenen där de hade samlats massor med folk! :P Vi fann en plats lite till ena kanten bakom några små barn. =)

O nu låter jag bilderna tala :D x)







Vi skulle egentligen vara tvungna att dra strax innan 16 för att hinna med bussen till Lund (o vänta där 40 min på vårt tåg) men Idas snälla faster var där och erbjöd sig att köra dit oss så vi hann ta det lugnt och gå fram på signeringen och jaoo.. se allt helt enkelt!








Ännu en äventyrlig helg



Ida åkte precis hem. Ännu en helg med massa äventyr! Haha.. ska göra ett inlägg för varje stad tror jag. Blir enklast så. :) Så.. kolla in senare ikväll!


Detta köpte jag i Turkiet...

Fotade och tänkte visa för länge sen men sedan hittade jag inte bilderna. Men nu!


Tre Pumaväskor, två par converse, fyra armband, två par solglasögon, en tröja och ett nagellack. Total kostnad: 1300 kr typ. Helt ok! :) Nöjd nu, Malin? ;)


För trött för att komma på rubrik...

Andra dagen och nu är skolan igång på riktigt. Hade 5 nya ämnen och 5 nya lärare i 5 nya klassrum och fick 5 hemuppgifter dock var det bara 2 av dom som var lite ansträngande. Har mest fått presentera mig och lyssna på andras presentationer hela dagen. Tre av lektionerna var nämligen någon typ av valbara kurser så man va inte med sin klass, typ.

Kan dra upp lite intressanta händelser från dagen. HEHE. En lärare hade tryckt upp helt sjuka frågor. Jag fick frågan ”Om du kunde få ditt drömjobb men då inte fick sova på en vecka, skulle du ta det då?” Öh. Men frågor som ”Skulle du kunna dränka en kattunge?” och ”Skulle du kunna mörda någon? Isåfall hur?” dök upp. Okej? Udda. xD Bra sätt att lära känna folk på... En annan lärare var också lite speciell, eller hade speciella regler. Kom man försent, jaja, bara att sätta sig tyst, inga ursäkter. Läsa sms? Javisst bara ingen annan störs av det. Snus, tuggummi? Helt ok. Läxor? Näh MKT sällan, likaså prov. Räcka upp handen? Neh varför då? HAHA näh men visst, det blir nog bra =)

Efter skolan blev det stan och fika med Anni. =) Inskaffade lite nya skolprylar (tråkiga pengar), ett nytt manikyrsätt, ett puder och säkert nått mer som jag inte kommer på för tillfället. Jaja, det var lite om min dag. Känner mig övertrött, sov mindre bra i natt. ”/


Första "skoldagen"

Skolstarten för mig var 12.30 idag. Fick alltså ännu en sovmorgon, eller skulle fått om det inte skulle varit nått jäkla vägarbete utanför vårt hus. Jaja upp tidigt skadar ju inte, man måste ju ändå ställa om sig. =) Kom till skolan och de första jag såg var Sofie och Terese som jag inte har träffat på hundra år (ok hela lovet då) Det blev samling i mac-salen och inget jättetrevligt mottagande om jag får säga det själv. Inget om "Välkommen tillbaka, har ni haft en bra sommar?" osv. Fick våra nycklar till våra nya skåp, blev underskåp för min del. Under tiden fick man skriva ut schemat om man ville, sedan tack och hej. HAHA, 20 minuter tror jag det tog, max en halvtimme iallafall. Lönt.




Mitt schema. Det var mkt bättre förra året. 2 sovmornar. Jag är mer för att sluta tidigt... Om någon är intresserad av att se det större.. ? KLICKA HÄR


Mitt sommarlov 14/6 - 22/8

”Åh nej, är sommaren redan slut? Gud vad fort det gick =( Börjar skolan redan?” Känner ni igen tankarna? För mig återkommer dom varje år typ sista veckan på sommarlovet. Visst är det tragiskt?! I år känns det dock ovanligt okej. Imorgon blir det back to school, men men. Jag har haft en helt fantastisk sommar, verkligen. Har hunnit med en massa skoj.



Jag inledde ju i princip lovet med en tur till Stockholm; Love Stockholm. Träffade massa härliga personer och såg den där grymma konserten igen. Dagen efter jag kom hem stod 3 veckors jobb på schemat. Jobbade 9-14.30 varje dag på Turistbyrån. Trivdes bra och såg det bara som lärorikt inför framtiden. Minns sista jobbdagen... pappa och Alicia kom och hämtade mig och vi åkte direkt till Mjälen. Det var så varmt den dagen. ”Nu börjar sommaren på riktigt” tänkte jag. Efter ett par dagars vila (eller hann jag ens vila?) Vi var i Halmstad lite och sen åkte jag upp till Gbg och gick på Liseberg med Anton, hans syrra o kille. Det blev mera Halmstad, stranden med Anna och årets första dopp! Lite senare fick även Anton ner mig i vattnet. Allsång på Solgården glömmer man ju inte heller, ellerhur Ida?  Inte heller Allsång på Skansen; åkte själv till Stockholm och bodde hos Madde. Är fortfarande chockad över att folk övernattade där. Jaja, våra 13 timmars köande gav oss iaf de platserna vi önskat oss. I mitten av juli var den efterlängtade tjejkvällen. Mys! Pizza med Elisabet och Anna och sedan kom även Ida. Synd att inte Malin (o Poffe???) o Ea kunde komma  xD hehe. Sedan bar det även av till Vimmerby, ännu en härlig rolig allsångsdag. Haha nja Darindag kanske. Veckan efter var det Helsingborgsfestivalen och Anni joinade. Synd att det var så blåsigt och att D’ hade bråttom vidare men kul för Anni att hon äntligen fick följa med och se hur jag har det ;) Hann bara hem och direkt till Halmstad nästan. Madde var nere hos Ida och de föreslog grillning vilket jag var fett på! Det gick ju bra.. HEHE har lärt mig att man ska läsa instruktionerna först.. right tjejer? Skulle blivit Rix Fm, och det blev det också, dock utan stackars Darin som blivit sjuk. Slutet på sommaren var kommen och det bär av till Turkiet med familjen och lite släkt. Känns ju väldigt nyligen ännu, eller ah all färg e ju borta. Men men..  Fick veta hur det kändes att vara känd typ; öh nej men shiet för att vara blond där, typ. Tröttnade inte på TV-inspelningar; nej hann även med Sommarkrysset och Sommarlovsmorgon. Så kul! Detta var bara endel av min sommar; hann även fylla 17, fira Midsommar (bortsett från förra året) massa dagar och nätter med min älskling, trevliga promenader och aaahhh.. EN UNDERBAR SOMMAR! :D    Bilder kommer imorgon.


Signering i Gbg 19/8 :)

I torsdags var jag på Bengans i Gbg där D' signerade. Typ fulaste stället ju.. såg helt gammalt ut men det blev ju lyckat. Han undrade om resan hade gått bra och sedan pratade vi lite om mina bilder i skivan. :) Lyckad dag!






Bilder från Sommarlovsmorgon 19/8 :)

Tidigt (mkt tidigt) igår bar det av till Malmö och inspelningen av Sommarlovsmorgon.
Det var najs! :D Lite bilder:


























I Göteborg

Har hittills haft en awesome dag. Har varit nere i Malmö på Sommarlovsmorgon och sedan i Göteborg där Darin signerade. Trevligt =) Mer om detta senare. Är kvar i Göteborg nämligen så har inte tillgång till några sladdar så några bilder blir det inte. Är med Anton hos hans syrra här. E la hemma någongång i helgen och bloggar mer! :)

Är slutet nära?!!?!

HAHA skrattar fortfarande åt dagens dörr-påknackning. Satt och tog bort nagellacket på tårna när det ringde på dörren. Bara Alicia och jag som var hemma och hon har inte lärt sig låsa upp dörren så visste att om inte jag öppnade så öppnade ingen. Tänkte verkligen att det nog var någon viktig leverans. Kanske Lovekiller från Cdon ellernått så tvingade mig till dörren, helt osminkad och.. ah jag vet inte vad.

"Hej mitt namn är Britta. Jag vill sprida trygghet.. du kanske har hört om Mayakalendern? Det sägs att Jorden skall gå under 2012. Enligt Gud kan inte Jorden gå under förrän.. " blablabla hon stod och malde på om.. ahah vet knappt vad för stängde lixom av automatiskt. Komiskt att man orkar angarera sig. =) Inget emot troende så.. har själv ingen åsikt lixom.. men tyckte bara det blev lite too much xD


Lovekiller is here

Kolla najs post jag fick idag. =) hehihi :D Imorn släpps tidernas bästa album - Lovekiller med Darin. Se till att skaffa den. Kan du inte så kan jag ju alltid fixa en signerad åt dig! ;) Just tell me. Den kostar 150 kr. Ska  på signeringar på torsdag och fredag och vill ju att han ska sälja så bra som möjligt =) hehe x)



Några av mina bilder finns med i bookleten :D Hur kul! :D






AlmRock Story

Almrock hade premiär i fredags. Almrock Story; en musikal som sattes ihop här i Ljungby för typ 20 år sedan. Det var jättesuccé och länge har folk tjatat på manusskaparen att de borde sätta upp den igen. Tillslut fick de som de ville och i februari var det audition. Jag sökte ju som mediaansvarig typ. Dock har det inte blivit så värst mkt med det. Har varit på ett och annat rep, fotat.. jo visst endel har det blivit ändå men kanske inte som det var tänkt. De skulle maila mina arbetsuppgifter men jag fick aldrig nått mail sedan började mitt sommarjobb och jag fick så mycket annat för mig så det blev inte av helt enkelt. Ändå fick jag två gratisbiljetter och idag var första dagen jag kunde gå och sista dagen det spelades upp (på Ljungbydagarna) Har kollat den nu. Det var för segt, man tappade handligen och ah. Det kunde verkligen varit så mycket bättre. Hade höga förväntningar av det jag sett på repen.. Men tycker det hade fått till det sjukt bra med scenen, kiosken och allt. Ah det var snyggt. =D Men vem vet? Det kanske tog sig i slutet?! Vezira kanske vet? Sparng på henne och gav henne biljetterna så hon kanske gick in och kollade klart. Haha =P


Bye Sthlm - Sommarkrysset 14/8

Jaha då var man på hemväg igen. Shiiet var snabbt de här dagarna gick. Fast vi kom ju på kvällen och åker hem nu på morgonen så det var ju bara en snabbvisit egentligen. Just det, vi borde hos Idas... oj jag vet knappt hur de är släkt, väldigt långt bak iaf så de hade aldrig ens träffats men han var snäll och lät oss sova där vilket var najs eftersom han bodde fett nära stan. Buhu läskigaste katten hade han. Den gillade verkligen inte mig. Hoppade på mig och fastnade med klorna i mina kläder. Hahahha!

Hela gårdagen spenderades på Gröna Lund vid Sommarkrysset-scenen. Oj vad varmt det var. Nästan varmare än förra året och då var det extremt varmt. Stekande sol blir ganska jobbigt i längden och man känner sig så ofräsch ju. Rätt som det var kom en man som jobbade där fram till oss o bara "E det ni som e Darinfansen? Skulle ni vilja hjälpa oss med en grej?" Det var typ att vi skulle åka karuseller och att dom skulle filma oss och kasta in lite här och var i programmet. Såklart ställde vi upp, gratis karusell! Men vad dåligt, jag trodde faktiskt det var typ direktsänt, eller ja om man tänker efter kanske de ändå är smartare att spela in i förhand. Vi fick åka 2 olika karuseller, två gånger. Så skönt, så fläktande, så kul! =) Förstod dock aldrig varför vi skulle vara Darinfans för det xP Nähmen.

Tiden gick sjukt fort hela dagen. Folk repade, Darin repade längst vilket inte var oss emot x) thihi och vi fick höra den nya låten Microphone. OJ vad bra den var, direkt efter första lyssningen man ba "WOW" :D Sa det till honom senare för han hamnade bakom mig sedan. Ni vet i början av programmet brukar de placera ut artisterna i publiken och presentera dom, Darin hamnade precis exakt bakom mig. Hade ju lika gärna kunnat vara jämte, ellerhur? haha x) Neh men kul. Han satt ju ändå där ett tag lixom. Kändes overkligt. Bara några minuter efter de hade spelat in de körde den riktiga sändningen igång och om ni såg programmet såg ni säkert också mig?! ;) haha.. Hm.

Alltså, vet att om jag lägger ut några bilder och säger att det kommer mer kommer jag antagigen inte orka ladda upp mer. Därför lägger jag bara ut en bild så länge så kommer det väl mer senare i detta inlägget. Kanske lite senare under resan så kolla detta inlägget senare om ni vill se fler bilder :P












HAHAHAHA säger jag bara... ful bild men väldigt kul. Tack Fia! =)




Sthlm next!

Är just nu påväg till Sthlm. Nått arbete på banan så det finns bara ett spår så vi får stanna hela tiden och vänta in massa tåg. Aja, det e ju bra att man har dator och internet och Ida vid sin sida. Haha =) Bra underhållning. Darins sommarprat gjorde ju resan i princip 1,5 timmar kortare. :') Imorn blir detSommarkrysset. TV4 kl. 20.00, missa inte det! Kan bjuda på några bilder från den Turkiska aftonen, sista dagen i Turkiet.




















Hemma igen men inte länge till

Home sweet home! Resan gick bra.. bortsett från att flyget blev 2,5 timmar försenat p.g.a att en fågel hade flygit in i motorn. Olycksfågel? =P Med buss, flyg, tåg, och bil och all väntetid blev det 13 timmar. Puh. Nu e man ganska trött. Ska snart gå och lägga mig i min EGNA säng tror jag. Imorgon blir det photoshoot med Anna om vädret tillåter. På fredag bär det av till huvudstaden.. hemma igen på måndag. Haha i Köpenhamn såg vi ett tåg mot Stockholm. Alla ba "Ah Emilia att du inte hoppar på nu? Du ska ju ändå bara hem och vända" Ah sant ju. Har inte ens börjat packa upp och imorgon innan 10.30 måste jag ha två nya packade väskor redo. Läggdaxx!


Inte en enda störning förutom på vårat plan. Awesome.


Kajsa blev handbagage xP


Äntligen var vi tillslut i luften. Jag lyckades sova bort över halva tiden =) !


Hej kalla Sverige!


Turkiet - Dag 8

Om tio minuter går bussen från hotellet... Då bilr det buss 2 timmar, sen vänta 2 timmar, flyg 3,5 timmar, tåg en kvart, bil 2 timmar, ungefär. Hörs ikväll när jag är hemma i SVERIGE! :)


Här är vi som varit här, hela gänget samlat =)


Turkiet - Dag 7

Sista dagen är här, sista dagen dagen vid poolen är över, sista doppet är taget och.. ah.. resan börjar dra sig mot sitt slut. Ikväll står "Turkisk afton" på schemat. Vad det innebär återkommer jag nog till. =P AH skulle bara vilja vara hemma nu.. slippa den där sjukt långa resan inklusive väntan. Bara vara hemma. Svensk mat, min säng, mitt täcke, min Anton.. listan kan göras lång. Nu ska vi fota oss.. hejsvejs!


Turkiet - Dag 6

Idag bar det av till.. ah minns inte vad det hette men det var iaf en strand här i närheten. Vi tog en taxi (mkt ansträngande att åka buss här) 12 pers i en liten taxi. Sjukt trångt, inga bälten ellernått men det är helt okej att åka så här, sjukt. Man kan se folk på motorcyklar med sina barn, utan hjälm och så kör de som galningar och utan lyse. Riskabelt. Jaja.

Första intrycket av stranden och havet var "omg här kan man ju inte bada" (haha, jaa erkänn kul att bad är det första jag tänker på, inte likt mig?) Tillslut stod jag inte ut i värmen längre (ah efter typ 5 min) så gjorde mig ett försök till att bada. Vågorna bara smällde emot en men när man kom ut en bit var det helt okej. Eller ah till en början drogs jag ner under vattnet och fick massa kallsupar men sedan lärde jag mig tekniken. Haha det var askul ju, låg där ute.. nästan hela tiden! Åhå, råkade vara så dum och bada med solglasögonen.. de spolades ner när en våg kom och lycka till att hitta dom sen. Som att leta efter en nål i en höstack. Alicia fick sina cyklop nerspolade och sedan försvann min tofs jag hade i håret också. Fail :( Men ah, mina älskade solglasögon var ju det värsta... :'( kommer ta ett tag att komma över det x/ ;P

Lite innan hemfärd satte vi oss och åt varsin sandwich. Gott med lite variation.. har börjat tröttna på maten här nu. Det blev sedan en plågsam hemresa som varade i 20 min. Så varmt var det, kastade mig i poolen så fort vi var hemkomna.


Denna bilden lyckades mamma ta exakt när jag hade tappat mina solglasögon.. haha =P =(




Turkiet - Dag 5


Det blev ingen annan strand idag. Det blir imorgon istället. Ännu en dag vid poolen men jag klagar inte, det är helt awesome, typ 33 grader varje. Idag gick jag ifrån poolen före alla andra och duschade. Precis när jag var klar hörde jag att någon höll på att låsa upp dörren. Kollade ut genom "fönstret" och tycktes få syn på städerskan. Hoppade i duschen igen så hon skulle märka att vi var hemma och kanske dra. Efter någon minut lyssnade jag igen men det var fortfarande någon där. Toan har inget lås så jag vågade inte gå ur duschen xD hhaha där stod jag o va värsta rädd i.. ett bra tag tills jag beslutade mig för att gå ut. Tog handuken om mig och öppnade dörren och möttes av... pappa. "Vad lång tid du har på dig, lite tempo kan du väl ha när du vet att alla ska duscha." Haha åååååh. xD

På tal om duschen.. dumma Ida har skrämt upp mig när det gäller harkrankar.. öh ni vet de där långbenta varelserna som flyger. Igår var en sådan i badrummet och ingen ville offra sig att ta bort den så fick ta hand om det själv. Passade på när den gick in i Shiieet vad rädd jag blev.. kastad iväg duschslangen och sparng ut snabbt som attan och smällde igen dörren.. så hörde jag att vattnet forsade. Haha faaail.. vågade inte gå in.. fick värsta paniken. Blött blev det också, i hela badrummet. (A)

Btw, kolla hur fint dom gör när dom städar. Haha, palla lägga energi på det typ? Men oki!

Turkiet - Dag 5, vykort


Sånna här fina vykort kan man få fixat här. En fotograf springer runt och fotar alla som badar sedan kan man köpa bilderna, antingen vanligt eller som ett vykort typ. De kostar 50 kr/st så vi kan ju låtsas att ni alla fick detta vykortet på posten med en fin text på baksidan om att allt är bra och att jag solar och badar varje dag osv. ;) xD


Här är typ hälften av alla bilder han har tagit. Få se om jag köper någon mer och visar sen.. :P Men ganska cool idé ju, fett kul jobb ;D


Turkiet - Dag 4


Alicias tallrik


Pappas tallrik


Min tallrik

 

Alla äter vi olika :)


Turkiet - Dag 4, havet

Idag provade vi på att bada i havet igen en stund. Det blir inte så mkt badande där eftersom det brukar vara så höga vågor och det är inte speciellt långgrunt, men varmt är det! ;D Imorgon kanske vi ska åka till en fin strand några kilometer bort så det blir lite variation från poolen. :)


Alicia och pappa, haha x)


Försökte fota några fiskar men blev bara mina fötter xP



Någon pappa pratade med sa att förra veckan hade det varit så höga vågor så det gick över det här xO


Turkiet - Dag 4

Dagen har bara börjat. Det jag har gjort är väl legat vid poolen ett par timmar. Inte ett moln på himlen idag. Solen är stark nu så håller mig inne ett tag. Tror jag har fått solexem ellernått för det kliar på hela mig, fast det syns inget =) Snart blir det mera sol och bad sen får vi ser vad som händer ikväll.

Igår var jag, mamma, pappa, Alfred och Mariah inne i Alanya. Haha omg jag som tyckte det var jobbigt att gå här i Konakli för att folk flög på en, men det var la ingenting mot i Alanya. GALET! Fast man får många goda skratt. Fick med mig två väskor (köpt 3 nu) och ett par solglasögon! =)


Snacka om mkt färger =P


Köpte den rosa/vita Pumaväskan i mitten =P


Observera skylten i höger hörn xD öh?


Turkiet - Dag 3, hamam

Dagen började som vanligt, frukost och sedan poolen. En man kom fram och började snacka om Hamam som betyder typ "turkiskt bad". Det renar huden och man rekomenderas att göra det när man nyss kommit hit så varar solbrännan längre. Dessutom ingår bubbelbad (ok inte det ni tänker på) samt ansiktsmask och helkroppsmassage. Mariah och K-G var på att prova och jag drogs på nått sätt med. Haha, var mest ute efter massagen men ah, allt var faktiskt bra! Visste inte alls vad som skulle hända med en men såhär gick det till:

 

Först fick man lägga sig så hällde de vatten över en och skrubbade hela kroppen och sedan kom det där skumbadet. De öste över skum över hela kroppen och.. jag vet inte vad.. skönt var det iaf. Sedan tvättade de typ ens hår och förde en till värsta mysko.. stället. Haha önskar jag hade haft bilder så ni lättare skulle förstå men icke. =P Fick dricka te, vilket smakade som varm äppeljuice och fick en ansiktsmask. Kände hur ett skrattanfall bubblade inom mig men det kändes inte så passande att börja asgarva där xD Det bästa till sist - massagen! Asskönt! Efteråt blev jag rekomenderad en chokladmassage, tål att tänkas över. Haha :D




Turkiet - Dag 2, shoppingen.

Tillbaka från shoppingen. OMG säger jag bara. De verkligen bara flög på en, vissa kunde till och med svenska. Hade hört att det skulle vara galet så det var la väntat men ändå, herregud säger jag bara. Och folk tutar, hälsar och kollar och ahh.... Pappa var inne i stan igår och tröttnade på allas "where are u from?" frågor så tillslut han ba "from China" hahah asså xD o dom ba "aaah okkk China, nice!" typ lättlurade? När jag svarade Sweden på en av alla hundratals gånger jag fick den frågan sa han "Oh OK. I´m from Turkey" haha, NÄHE OH REALLY? :P Ahh vad mer? Fick med mig en väska och fyra armband, får bli mer imorgon, då ska vi in till Alanya! :D

Turkiet - Dag 2!

Större delen av dagen har jag tillbringat såhär:



Snart blir det middag, sedan shopping! :D


Turkiet - Dag 1!

Nu har jag varit i Alanya några timmar. Fast vi är visst inte i Alanya... lite utanför i en liten stad kallad Kanakli (ellernått minns inte) Jo, nu körde en buss förbi med en skylt Konakli. Haha =P Sitter utanför hotellet helt själv men vi är alltså min familj, mormor och "morfar" min moster och mina tre kusiner och deras pappa. =P Vi kom hit i eftermiddags efter att ha rest hela natten. Kunde inte sova någonting förrän vi kom till flyget, sov nästan hela flygresan så det gick snabbt, skönt! :D Sedan blev det två timmars bussresa, mysigt. Haha not. Det var verkligen som en bastu - för att inte tala om hur det är ute. Hoppade typ direkt i vattnet, de ni. Värsta fina poolen bara 100 m bort. Det var riktigt varmt i vattnet, nästan för varmt. 35 grader hörde jag nått om?? Havet var inte mycket svalare.. haha låter klagande men nej! Nu kan jag bada massor :D Wihi. Jaja, nu är det snart läggdags, vi ligger lite efter i sömnen. Ska försöka skriva mer imorgon! :D Kram på er. Lite bilder jag hunnit ta idag. Haha, kul jag tog upp kameran och den typ immade igen på linsen för det var så varmt xO
















Snart bär det av till Turkiet



Väskorna är packade, allt är klart (?) Nu väntar vi bara på att klockan ska bli 1 så resan söder ut kan börja. :D Kommer vara framme i Turkiet 11.30 i morgon på morgonen, sen ska vi vidare nästan två timmar till vårat hotell. Datorn följer med så jag hoppas kunna blogga som vanligt, annars får ni ha det toppen här hemma. Jag är hemma igen kvällen 11/8. Kram!

Rix Fm festival i Halmstad

Gårdagen spenderades i Halmstad med Ida och Madde. Precis innan vi skulle dra till Rix fm fick vi det tråkiga beskedet att Darin tvingades ställa in p.g.a sjukdom. Stackarn! Men vi drog dit ändå. =) !!


Ida och Madde i sina blåa tröjor ;)


Coolaste.. båten (?) xD


Vi nöjde oss med en plats på läktaren


:D


Haha okeeej? Normalt.


Ida kände för att vara med clownerna en stund =P


Rebound (REEBOOUUND!! IHH!! -.-) inledde.


Jag och Alicia gick backstage


Hon fick Anna Bergendahls autograf, vilken lycka...


EMD avslutade, fast såg inte klart dom utan gick typ då =P

Haha jaa tog typ flera hundratals bilder men detta fick väl räcka. Har lite annat jag måste fixa med så hann inte skriva värsta texten.. Men det var en awesome dag, härligt väder dessutom. Vi var ju inställda på värsta möjliga efter att ha sett SMHI's prognoser. Efteråt drog Ida och Madde till Tylösand och spanade in Eric Saade, haha. Jag skulle vidare till Anton så jag dissade det. =) Hann med att äta lite av farmors nybakta våfflor i stugan med. Mm =)


Ida fixar håren sen blir det stan

God morgon! Här fixas det, Ida står och växlar mellan plattången och volumastern i högsta hugg. Nu är det Maddes tur. Haha =P Man kan som sagt aldrig komma hit utan att hon måste platta ens hår... Om.. kanske en halvtimme drar vi in till stan och kollar läget. Hoppas på att några kanske repar inför Rix som börjar 17.00. Det ska bli trevligt! ;)





Hehe okej mitt hår var inte klartfixat här men. =) Det ska volumastras också, vilket jag tycker gör väldigt mycket. Jaja, hörs sen!


RSS 2.0