Mary couldn´t stop herself of lol

Tjao :) Kom nyss hem efter skola och träning. Äntligen kunde jag träna igen. Har inte kunnat, eller vågat träna på en hel vecka bara för jag vaccinerade mig. xD I skolan ska vi börja vaccineras på fredag och alla är så nervösa. Jag är så otroligt glad att jag redan har det gjort! =) Haha. Idag skulle Terese köpa en fralla men i kön kom hon på att hon ville ha chokladmjök oxå men hade inte tillräckligt med pengar. Hon bad Malin passa hennes plats. En kille kom fram till Malin och ba "Tja! Vad gör du?! ;)" och hon ba "jag vaktar denna frallan" sen bara kom det typ MASSA människor från ingenstans och alla undrade om hon stod i kön. Men nej hon bara stod där med frallan jämte sig. HAHA sjukt kul syn. Kan även passa på att lägga ut Malins stencil vi jobbade med på engelskan idag. Jag säger bara, LOL! xD


När jag kom hem hade jag fått ett brev. Hade glömt mina öronhängen hos min sjukgymnast.
Fett snällt att han skickade dom =) Nu ska jag dricka glögg och äta lussebullar och peppakakor sen ska jag måla om mina naglar. Pusshej!



Första Advent

Halloj! Idag är det första advent. Då går det fort till julafton. x) Dagens projekt blev att sortera och sätta in mina Darin-urklipp lite finare. Är fortfarande inte klar, det har blivit några genom åren. Hehe. (A) Det är även 1 år sedan denna dagen. :)




Heldag hos mormor och gammelmormor

Skrev ju ett inlägg igår men publicerade visst inte det. Haha. Det var iallafall en kul dag. Älskar fredagförmiddagar med både multimedia och medieproduktion. På kvällen blev det pizza och Bobster. Darin var med! Kom just hem från en heldag i Nöttja. Pepparkaksbakning och julpyssel. Redan 9.30 var vi där, fikade och sen började vi med bakandet. För min del blev det väldigt få pepparkakor, misslyckade. Det blev mycket bättre när man var liten. (A)

 

Bakningen i full gång


En Darinpeppakaka är ett måste, varje år

 
 

Pyssla pyssla!


En husvagn blev Alfreds julpyssel :S xD

 


Kladdmajan Kajsa


Jenny dekorerade adventljusstaken fint.
HAHA! Så kul man kan ha åt en liten dockhusgubbe.


Papper & Penna

Oj vad jag just skrev av mig, men tyckte inte det passade in här, där vem som helst kan läsa. Nej, jag håller mig till papper och penna idag.



Haha okej tro inte att nått värsta har hänt, det är lugnt, bara så skönt att skriva och slippa tänka så mycket eftersom inga andra ska läsa det =) !!


Grattis Elisabet

Vill önska lilla Elisabet ett stort grattis på 16-årsdagen! <3 Hoppas du får en toppen dag med massa tårta och choklad xD Haha! Har förövrigt väldigt ont i min arm efter sprutan så bilderna får tala så behöver jag inte skriva!! :) Här är bilder genom alla år (många iaf) :





 


Vaccinerad

Ah shit jag dör. Har tagit sprutan. Vågade inte ta i skolan för neh, jag och sprutor passar inte så bra ihop. Kom hem från skolan och mamma ba "nu åker vi och tar sprutan!" och raka vägen ut i bilen. Det var fett lång kö så vi åkte hem en stund. Men nu är det gjort! Det gick bra, läskigt precis innan man skulle gå in men sjuksystern var jättesnäll. HAHA! Okej låter som värsta småbarnet xD Nu är det bara och se och vänta på om man blir sjuk. Dagen har för övrigt varit bra, vanliga lektioner, vanlig dag. Det var allt för mig. :)




STOCKHOLM!

Oj vad fort den här helgen gick, redan söndag eftermiddag ;O Men det har varit den roligaste helgen på väldigt länge :D Åkte som sagt upp till Stockholm i fredags. Tåget blev nästan 2 timmar försenat så det var lite segt. Saknade Ida vid min sida. Väl framme på centralen mötte jag Madde, hihi :D Bodde hos henne. Pga av tågförseningen blev det ganska sent när jag kom fram. Nästa dag begav vi oss till Centralen där vi mötte Cissi, Sandra, Fia, Jess, Lina och Somme. Vi blev värsta många helt plötsligt, haha, Kul att träffa alla :D <3 Vi tog tunnelbanan mot Kungens Kurva där Darin skulle uppträda i en bilaffär. Haha! :D Så fort vi kom in blev vi erbjudna ansiktsmålning men vi tackade nej.

Vi letade upp scenen som låg helt öde på andra våningen. Noll människor typ. Det fanns verkligen ingen reklam att Darin skulle vara där nånstans. Så dåligt! I väntan på att tiden skulle gå (hahaha vi var där bara 40 min innan han skulle komma men ändå) så besökte vi Hundhörnan. Massa små söta hundar. Lina hoppade in till dom. Haha nawi. Träffade föresten Fias lilla hund med. Det var typ det sötaste mina ögon någonsin skådat! :') Några minuter innan tog vi plats vid scenen. Ungefär 14.10 gjorde Darin entré i den nya Mercedesen. :) Han sjöng Breathing your love, Runaway, Viva la vida och sist Everything but the girl. HAH :D Men det var fler låtar än vad jag hade räknat med, och efteråt var det en liten signering också. Vad arg jag blev att de inte hade sagt det innan, jag var ju inte alls förberedd på det. Hade inget med mig att signera ellernått. Dessutom hade han redan signerat korten man fick, så det var bara att gå fram och ta ett.

Jag gick fram efter Hanna, och på klippet hör jag han fråga hur jag mår, men jag ba "vet du vilken stad du ska vara i nu?" och han ba "nej det vet jag faktiskt inte än, det är många som frågar, men jag säger när jag vet det" Micke sa att man fick reda på det om 2 veckor. Sen kom Madde och jag ba glömde att ta kort. Någon i kön (vem?!) haha typ gjorde nått tecken som fick mig att komma på att jag hade glömt, så jag ba "just det jag glömde ju ta kort" haha xD Men sen frågade typ Darin om jag också ville ta kort så jag gjorde det =) Fick bara ett kort, men någon fotograf var där och tog fler så åh, hoppas verkligen jag kan spåra upp honom! Passade även på att fråga om han visste när man fick se videon till Viva la vida men det visste han inte heller. :P Jaa.. =) Han satt kvar några minuter och delade ut kort, och tog bilder med folk. Sen gick han. Vi åkte också därifrån. Jag och Madde åkte hem till henne, åt och kollade på Robinsson. I morse gick vi upp kl. 7 och åkte till mitt tåg. Har typ rest över 12 timmar denna helgen, men det har lätt varit värt allting!



Alvesta


Madde och jag


På bussen påväg till Kungens Kurva


På tunnelbanan ;D


Fia, Sandra och Jess


Scenen, öde ? xD


Här ser ni massa fina bilar, bland annat den nya Mercedes E-Klass Kombi


Lina i Klapphörnan


Fia fick en Pepsi, helt GRATIS, dagens höjdpunkt?!


NAWI, jag vill också ha en sån.. haha.. hm.


Så kom Darin!


Darin


Darin


Darin


Darin


Darin


Darin


Darin


Darin


Åter igen, Darin


Signering


Jag och Darin


Naw =)


Så sött när små barn tar kort med honom


Madde


Madde i väntan på bussen




Mot Stockholm

Kom nyss hem från skolan, har tagit ledigt. Aj min första frånvaro. Men nu är det så att Darin ska uppträda i Stockholm imorgon så vad gör man inte? xD Lämnade in ledighetsansökan till min mentor och han läste anledningen högt "åka till Stockholm..." lite fundersamt. Jag förklarade läget lite snabbt och han bara "Jaha, Darin, men det är ju lite skolarbete i det, det kan du använda i din Flashpresentation." Och jag ba "Hehe, ja, exakt, måste verkligen dit och fota till det ;)" *Ironi* Men ja fett kul, jag är taggad till tusen! Var typ 3 månader sedan jag såg Darin snart, sjukt ju. Och vad kul det ska bli att träffa Madde och alla :D Om en timme sitter jag på tåget. Blev ett sånt segt tåg, tog det billigaste möjliga så det blir 4 timmar själv. Underhåll mig gärna. ;D Åker från 14.00 - 18.00. HEJ PÅ ER :D <3


Lite bilder

Skooooola :) Trevlig dag. Orkar inte värsta berätta allt, men hade kameran med mig så bjuder på lite bilder istället. Haha =)



Här är jag och Terese ;D



Tittut Malin xD



Anna och Rebecka övar inför konserten de skulle hålla utanför matsalen :)



Bildtext saknas, hahaha :D



Sofie och jag, laddade för att träna i våra fina tröjor ;)


Hemsk cykeltur ;P

Åh shit *dör* Har just varit med om mitt livs värsta cykeltur. HAHA! Skulle till sjukgymnasten och pappa hade bilen för han jobbade så jag fick CYKLA! Sämre väder finns inte. Det ösregnade och blåste som bara den, men det fanns inget annat att göra än att ta ta på sig regnkläder och ge sig ut. xD Haha omg säger jag bara. Kunde lika väl cyklat utan skor också så vattentäta som de var! Kom fram precis när jag skulle vara där men hittade inte rätt våning. Det var så länge sen jag var där. Fick messa och fråga, givetvis försvann mottagningen. Men sen hittade jag tillslut, puh. Han tog bort alla låsningar, vad härligt. Har haft så ont i käken och ryggen den senaste veckan. AH, annars idag har jag inte gjort så mycket. Kom hem och gick och sov (ispererad av Idis, Ida*) skoja xD Men det har blivit för lite sömn de senaste nätterna. :P


Matteprov



OMG vad hände? Detta är matte vi snackar om! Jag har nog aldrig i hela mitt liv ens fått VG på ett matteprov. MVG, jag, matte? Jag ser inget samband. Men ah. :D Hade bara 3 fel på hela provet varav 2 var väldigt stora slarvfel. *stolt* !!! xD Var bara tvungen att skriva detta, det var en stor händelse i mitt liv ju. HAHA... :)


Olika mycket tid x)

Går alltid upp samma tid, 06.25. Varför får jag ibland stressa och varför har jag ibland massa tid över? Tacksam för svar. Haha nej men.. hm. Slänger in min mystiska visningsbild tillsammans med detta väldigt meningslösa inlägg ;) haha.
Ha en bra dag allihopa =)

 


Promenad med Anni

Måndag, ny vecka. Veckorna bara springer iväg, snart är det jullov. Det slog mig faktiskt att det bara är 4 veckor kvar ellernått. Kom ganska nyss in. Var ute och gick med Anni. När vi möttes var det en ledsen Anni men när vi skiljdes åt var det en glad Anni. :) Problem hit och dit, awwi lilla gumman, hoppas det löser sig med allt. Du hjälpte mig när jag var i samma situation, nu hjälper jag dig så gott jag kan. Killar kan verkligen ställa till det för en. Vi satt oss på en bänk och hade lite terapi med varandra. Raderade minnen som sms och sånt. Jag råkade radera hela min inkorg, vad ledsen jag blev. xD Ett var sms under 1 års tid nästan, hade aldrig raderat, haha men det var nog lite bra att de försvann allihopa. Det var ju lite överbelastat, hehe. Anni satt också och rensade, sparade utvalda men det slutade med att hon också raderade alla sina. Haha! Kanske inte med vilje, eller hur var det? xD Här kommer en bild på oss, det var den bästa vi lyckades åstadkomma, men vad kan man begära med mobilkamera i mörker? x)



Ih, jag lyckades centrera bilden och inte texten! Haha har aldrig kunnat det innan så förlåt att jag centrarar texten, det är jobbigt, jag vet. HAHA så om nån vänlig skäl där ute har nått knep så var vänlig dela med dig! ;D HAHA XD Hur svårt kan det vara liksom? xD


Släktkalas

Idag har jag varit på släktkalas. =) Laddar bara upp lite bilder från det. :) Den sista bilden är en tidning från 1926. Lite annorlunda än dagens tidningar?! xD


  


 






     


I väntan på att mobilen laddas..




Skulle gå och sova för ett tag sen men då varnade mobilen för låg batterinivå. Min mobilladdare är sedan ett tag tillbaka sönder så jag laddar mobilen alltid i datorn, vilket är mindre effektivt men har inte så mycket att välja på. Där kanske vi har en julklapp?! Hehehe :) Började också fixa lite med mina dagböcker till d.nu. Efter färgbytet stämmer ingenting och det hade inte varit så jobbigt om inte projektfilerna till de 22 första hade försvunnit. Måste alltså göra om massor. Få se om jag orkar slutföra det. Hade föresten matteprov idag (btw), vad bra det gick faktiskt! Trots att det var fredagen den 13:e och allt. xD Kände mig säker på allt, utom en uppgift som jag nog ändå fick till. Vi får se hur det går. Matte är ju trots allt inte mitt starka ämne. Snart slipper man det, woho! :D Så var det Idol också. Alla var ju ovanligt bra idag tyckte jag. Var nog rätt att Eddie åkte ut. Tove och Eriks duett var ju bäst. =) Förhoppningsvis ska jag och Idis åka och kolla på dom när dom kommer till Göteborg om ett par veckor. (Fota!!) Ah, nu får mobilen vara klarladdad, somnar snart ju. xD God natt!


Onsdag!

Kort dag. =) Jobbade i Flash och lyssnade på bok på engelskan. Hängde kvar i skolan med Terese, som skulle vänta på Sofie och Sofie skulle vänta på Aron och ville inte vänta själv, så rent tekniskt sätt väntade jag på Aron. Eller? xD Haha! När jag skulle hem skulle Terese leta upp min cykel av en i mängden. xP Tidsfördrift!









Gick typ hem efter skolan. Fotade lite och kom hem och fixade lite bilder. Farmor var här en sväng också. Målade om naglarna och skulle sedan åka och handla så det hann inte torka tillräckligt. Måste fixa! =) NU! Hej på er.


10:e November

 Hej! Hur mår ni? Här är det fint. Har nyss kommit hem från skolan. Okej inte nyss. En timme sen typ. Skulle tränat men efter gympan i skolan la jag ner det. Vi styrketränade och hade dessutom teori på vad som händer osv. Läskigt! Mår dåligt av att höra sånt, bara ordet sena gör mig knäsvag haha xD Tar alltid ut mig på gympalektionerna nu för tiden. ;O Känns annorlunda att behöva ha handduk med sig. Tidigare har jag typ aldrig varit med, jo såklart jag har varit med, fast har inte varit överdrivet aktiv. x) (Se bildbevis nedan.) Haha okej jag skojar kanske, men iallafall. Hade spanska och gjorde en PowerPonintpressentation om två sandständer i norra Spanien. Snart ska vi göra PowerPointarbeten på datakunskapen om valfritt ämne. Det är kul =) Alla har alltid problem med att välja men mitt val är alltid självklart. Darin. xD (Y) !!!

   

Laddar upp en snygg bild på Malin och Terese. HAHA <3


Julkortsförsök x)

Dagen började med Grafisk kommunikation då vi skulle göra olika typer av visitkort. Ett för en frisörsalong och ett för nån byggfirma. Vi skulle också göra en inbjudan till Victorias och Carl Philips bröllop. :) Sen blir det eventuellt ett bokomslag också. Jättekul =) Sen hade vi svenska och skulle börja skriva en insändare, också kul ju. Matten är dock mindre kul, har slutat förstå för tillfället och vi har prov på fredag. Får jobba på det i veckan. När jag kom hem fick jag och Alicia för oss att göra julkort. Ett försök iaf, var och letade i förådet efter tomtar och allt möjligt. Alicia hittade en låda med "julkakor" haha, fast det stod "julsaker" :) Awi. Nu ska jag kolla på tv!

  


4 bilder

Ibland, men sällan, försvinner skrivlusten, eller inspirationen. Då är det bra med bilder.
Hoppas allt är bra med er, här är det fint. :)









Hösttavla.


Grattis Frida!

Sitter i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja. Okej nu lät det som jag kommer sluta värsta tidigt men icke eftersom den är 3 timmar lång. xD Men kul så det gör inget =) Det snöar här, första snön. Gillar inte! Men nu vill jag tillägna ett stort grattis till Frida som fyller 16 år idag. Jag hoppas du får en toppen dag med massa tårta och presenter. ;) Gammal bild.




Det är knappt 3 år sedan vi började snacka men vi har kännt varandra hela livet. Vi är så lika - tvillingskälar. Varför ska du bo där uppe för?! Trots de där 170 milen mellan oss har vi träffats två gånger. Bara två? Det får det bli ändring på snart tycker jag allt. Det har varit galna saker som att åka till Liseberg i ösregn och till Stockholm över dagen men också två oförglömliga dagar. Jag är så glad att vi har hittat varandra, tack för att du tog dig tid att skriva till mig på d.nu påsken 2007 :) Twins now and forever <3 Love u!


Jag bär halsbandet och våra öronhängen =)


Onsdag

Onsdag, två lektioner. :) Hade engelskprov sista lektionen också så man fick sluta när man var klar. Jag satt kvar längst. Det gör jag alltid oavsett ämne xD Måste kolla igenom det typ hundra gånger. x) Men okej det gick väl bra. Pluggade inte alltför mycket igår på Darindagen, haha. :) Darin skulle föresten vara på NRJ imorse men det var precis att jag inte hann höra, spelade in, trodde jag, men tydligen inte. Jobbigt läge! Hm. Efter skolan var jag med pappa och handlade xD Skulle tränat men mina armar/handleder/händer/fingrar är typ helt döda pga boxningen igår på gympan. Fick vara med en icke jämnstark så det var typ jobbigare att hålla emot än att slå själv. Kunde inte skriva på följade lektioner. Kan fortfarande inte skriva helt bra, typ skakar ;S Är det normalt? Det var sista gången jag boxades iallafall, hahaha.



HAHAHA


DARINDAG!

Vilken Darindag säger jag bara! :D Ingen kan väl ha missat, eller? DARIN TILL MELODIFESTIVALEN 2010! :) Vet typ inte vad jag ska börja, det har hänt så mycket. Nyheter bara strömmar in känns det som x) Hemsidan har bytt design, nytt skivbolag, han har skaffat offentlig facebook och klipp och intervjuer bara rullar in. :D OMG vet inte var jag ska ta vägen!!! :D WOHO säger jag bara!









Fick svar på facebook. Så kul jag bara skrev nått helt spontant sen typ 1 min senare fick jag ett mail "Darin har kommenterat ditt logginlägg" jag ba öh? xD Vill veta vart han ska vara så man kan åka dit ju! Åker till Örnsköldsvik om det behövs, men hoppas på Malmö eller Gbg. Dock är alla biljetter typ slut :( Genrepet i Globen ska vi till iallafall, så vi får hoppas att han kommer dit. Hm. Känns lite dumt att ta ut segern i förskott sådär, men det är en chans man måste ta. Och i värsta fall skulle nog biljetterna gå att sälja.


Back to school

Så kom man till skolan 9.10 efter att den första lektionen var inställd. Sen visade det sig att den andra lektionen också var inställd. Sånt gör mig arg. Tänk, jag kunde varit hemma och sovit minst en timme till. När vi väl började var det bara typ 5 minuters mentorstid. Ah, fick ju en "gratis fika lapp" för min hundraprocentiga närvaro i skolan. :) Hm, sen matte. Hade redan gjort dagens uppgifter lektionen innan. På eftermiddagen var det bara engelska och datakunskap. Slapp dag med andra ord. Jag satt i bibiloteket med Terese och Malin och utanför fönstret såg vi en ekorre som satt i en fågelholk, haha fett sööt! Vi sprang ut för att fota den. Synd att jag inte hade kameran med mig, fick bli med mobilen. Mitt mål är att fota den med systemkameran nåndag. xD Efter skolan cyklade jag och Sofie och tränade trots att det regnade värsta. Smart som jag var hade jag mitt block med allting som har med skolan att göra i cykelkorgen. Oj vad blött det blev, typ helt förstört. När vi var framme frågade Sofie "meh varför la du det inte i min väska?" (I) (Jag har för övrigt slutat använda skolväska eftersom vi typ aldrig får läxor.)  Nu sitter jag här, spanskglosorna väntar. (Haha okej vi får läxor ibland, men det är sällan, och spanska är ju mitt induviduella val så det ju frivilligt lixom, haha hm)  Ska ta tag i dom nu! Bye :)








Lovets sista dag

Idag har jag vatt med Anni och gått tipspromenad bland annat. Haha. Sista dagen på lovet, blir skönt att komma tillbaka till skolan tycker jag faktiskt. Först trodde man det skulle bli ett toppen lov, sen trodde man det skulle bli typ världens sämsta lov, men det blev ju helt okej. Hm. Imorgon börjar jag 9.25. Lagom start. :) Nu loggar jag ut från mina 13 timmar inloggad tid på d.nu. God natt!


November

Så var det november... Nu börjar den tråkigaste tiden på året. Det är mörkt så tidigt på kvällarna och även på mornarna. Det är kallt, regn och snö. Usch. Jag saknar våren och sommaren, tänk om det var typ april som började nu istället. Det är så underbart att vakna en sommardag, bara kunna gå ut utan besvär och solen steker. Det är verkligen som natt och dag. Sommaren är bäst på alla sätt och vis och som tur är kommer den ju faktiskt tillbaka.
Jag längtar! :) <3






RSS 2.0