Idolerna i Kosta

Okej nu ska jag berätta lite mer om gårdagen. Mamma körde mig och Anni till Kosta. Idolerna skulle vara där 11-17, exakta tider visste vi inte men vi åkte så vi var där ca 10.45. Det var verkligen värsta mysko stället med massa små bodar och det kändes som ett litet samhälle som låg helt öde. Kl. 11 kom Geir och därefter kom dom en efter en och körde en varsin låt, några körde två.Geir gick runt i bokaffären som vem som helst så vi passade på att ta en bild med honom. =) haha

Efter sett Daniel live blev vi lite smått kära i honom så när han gick ut och signerade en tröja till några tjejer smög vi oxå dit. Vi bad om att få ta ett kort och självklart fick vi det. Awwi. Vi blev helt skakiga sen, hahaha shiiet. Men han va ju så gullig. <3  (A)Efter att alla hade uppträtt varsin gång var det signering. Kön var dock gigantiskt så vi gick till Glitter och shoppade lite. När vi kom tillbaka sa de att de snart skulle bryta signeringen och ha fotografering med idolerna istället. Man fick alltså gå upp och ställa dig med samtliga och så tog Dustin Home en bild. Jag och Anni gick upp en och en först men sen blev kön så liten att vi gick upp en gång tillsammans också.

I väntan på att de skulle sätta upp bilderna så man kunde hämta dom gick vi och åt. Potatisgratäng och kyckling, jättegott :) Sedan började det om igen; uppträdande och sen signering. Vi passade på att gå upp på signeringen också, sedan åkte vi hem =)Eller vi hade vägarna förbi Media Markt i Växjö där jag råkade veta att EMD skulle uppträda precis så vi stannade till där en snabbis. Haha =)

Lyckad dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0