"Ledig" imorn!

Tjao. Haha jag vaknade upp med världens träningsverk idag. Fattade ingenting för har lixom inte tränat på över en vecka p.g.a min dumma förkyldning som aldrig vill försvinna. Kom tillslut fram till att det måste varit gårdagens engelsklektion. Haha.. skrev ju om det i ett tidigare inlägg :P

Idag efter skolan hamnade jag hos Anton. Vi är nämligen lediga imorgon. Eller lediga är väl egentligen en överdrift men det ska komma några nior och kolla på skolan så de två första lektionerna behövde vi inte komma till. Sista lektionen är gympa och jag kan garantera er alla att INGEN, inte ens jag, kommer bege sig hela vägen till skolan för en äcklig gympalektion =) Hihi. Kommer dock hem imorgon i vettig tid för ska ta min första körlektion. Scary.

Ah, nu ska vi kolla film! Hejsvej! Ps. Hatar Antons dator som inte fattar att jag vill styckeindela texten. -.- Streck, bättre än inget? Nah, tveksamn. x)

Kommentarer
Postat av: Louise

hejsan! jättefin blogg :)

tänkte fråga om du har någon koll på en tjej som bad darin skriva en mening på hennes arm, som hon sedan gick och tatuerade in? :D vet inte om jag drömt det haha! men tänkte att du kanske hade hört talas om de?



och ifall det finns bild på det :D



ha det bra :)

2010-12-04 @ 02:22:06
URL: http://louiseborgs.blogg.se/
Postat av: Emilia

Sv: Tack så mkt =)Din va med fin, fina bilder :)

Haha jadå det e nog Jess.. :) http://jessfoto.blogg.se Fast hon bad honom skriva på ett papper "Love is enought" sen tatuerade hon in det på armen =)

2010-12-04 @ 22:01:22
URL: http://emiliajohanssons.blogg.se/
Postat av: Louise

tackar!

Okej, kul idé, funderar på att göra så också :)

tack så mkt för hjälpen :D

2010-12-16 @ 17:12:48
URL: http://louiseborgs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0